2011. június 12. vasárnap

jún. 12
20:00
Tenisz: eső miatt hétfőre halasztották az angliai döntőket (She)
Eső miatt hétfőre halasztották a londoni ATP-torna, valamint a birminghami WTA-torna döntőjét.
jún. 12
20:00
A 25. körben megállították a versenyt, szakad az eső Montréalban (Agroinform)
A futamot Sebastian Vettel vezeti, a 13. helyről rajtoló Kobajasi Kamui a 2. pozícióba lépett előre.
jún. 12
20:02
Úszás: Bernek Péteré a hetedik magyar úszókvóta Londonra (She)
Bernek Péter csatlakozott hetedikként azokhoz a magyar úszókhoz, akik már biztos londoni ötkarikás szereplőknek tekinthetők, mivel teljesítették az olimpiai A szintet. Az ifjúsági olimpiai aranyérmes Bernek a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi sorozat harmadik, befejező állomásán, Monacóban vasárnap „úszta ki" magát a jövő nyári csúcseseményre.
jún. 12
20:04
U21-es Eb: a csehek Dockal duplájával verték az ukránokat (She)
A szombati nyitónap után vasárnap a B-csoport 1. fordulójára került sor a dániai U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon. A délutáni mérkőzésen Csehország Borek Dockal duplájával 2–1-re nyert Ukrajna ellen. Az ukránok részéről Makszim Bilij volt eredményes, de ez csak a szépítésre volt elég.
jún. 12
20:18
Mátéfi Eszter lemondott (Infostart)
Lemondott Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 12
20:18
Bozsik Attila duplázott 200 méteren, ám csak egyesben indulhat az Eb-n (Agroinform)
A kenus Bozsik Attila vasárnap begyűjtötte második sikerét 200 m-en a kajakosok és kenusok Eb- és vb-válogatójának második fordulójában.
jún. 12
20:36
Videó: Eric Hassli látványos bombával mentett pontot az MLS-ben (She)
Zseniális gólt szerzett Eric Hassli, a Vancouver Whitecaps játékosa a Seattle Sounders elleni mérkőzésen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A francia légiós a 85. percben előbb felpörgetett magának egy labdát, majd negyed fordulatból, 17 méterről a hosszú sarokba bombázott, a kapufa mellé. Ezzel a góllal 2–2 lett a meccs vége
jún. 12
20:36
Bernek Péteré a hetedik magyar úszókvóta (Agroinform)
Az ifjúsági olimpiai aranyérmes Bernek a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi sorozat harmadik, befejező állomásán, Monacóban "úszta ki" magát a jövő nyári csúcseseményre.
jún. 12
20:54
Női kosárlabda: a válogatott kikapott az Eb-pótselejtező első felvonásán (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott idegenben vereséget szenvedett Németországtól az Európa-bajnoki pótselejtező első felvonásán. A végig kiegyenlített küzdelemben – amelyben a negyedik negyedben volt egy nagy üresjáratunk – hat ponttal (59–53-ra) győztek a házigazdák. A visszavágót szerdán, Sopronban rendezik, a továbbjutó jutalma a kontinensbajnokságon való részvétel lesz, amit június 18. és…
jún. 12
20:54
Félbeszakították a kanadai futamot (Metropol)
A 25. körben félbeszakadt a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb hetedik futama, a Kanadai Nagydíj a Gilles Villeneuve nevét viselő létesítményben.
jún. 12
20:56
Franciaország: Claude Makélélé befejezte labdarúgó-pályafutását (She)
Claude Makélélé 38 éves korában bejelentette visszavonulását. A francia labdarúgó a hírek szerint a PSG megfigyelőjeként tevékenykedik majd a jövőben.
jún. 12
21:12
Jenson Button győzött Kanadában (Infostart)
Huszonöt kör után az eső miatt leállították a Formula-1-es Kanadai Nagydíjat. Vettel az utolsó körben hibázott, Alonso kiesett, a két McLaren összeütközött.
jún. 12
21:12
Real Madrid: Essien, M'Vila és Sissoko is Mourinho célkeresztjében (She)
A Marca című spanyol napilap internetes oldala szerint José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője gőzerővel dolgozik azon, hogy középpályájának védekező szekciójába fizikálisan „verhetetlen" labdarúgót szerződtessen. A honlap jelöltként Michael Essien, Yann M'Vila és Mohamed Sisoko nevét dobta be első körben.
jún. 12
21:12
Hatpontos messzeségben a női kosár Eb (Metropol)
A magyar női kosárlabda-válogatott vasárnap hat ponttal kikapott a németektől Oberhausenben, az Európa-bajnoki pótselejtező rájátszásának első mérkőzésén.
jún. 12
21:14
Profi ökölvívás: Pascalék tagadják, hogy már tárgyalnának Erdeiről (She)
Alig pár órával azt követően, hogy Erdei Zsolt amerikai tanácsadója, Greg Leon nyilatkozatban jelentette be, hogy tárgyalásokat kezdetek egy esetleges Erdei–Pascal profi ökölvívó mérkőzésről, máris megjelent egy cáfolat a kanadai bunyós promoterétől, Yvon Mitcheltől.
jún. 12
21:16
Vívás: Szász Emese bronzérmes a nankini párbajtőr vk-n (She)
A harmadik helyen végzett Szász Emese vasárnap a női párbajtőrözők kínai Grand Prix-versenyén.
jún. 12
21:30
A sérült Tiger Woods kölcsönadta segédjét (Agroinform)
Tiger Woods nem indulhat a US Openen, caddie-je, Steve Williams viszont ott lesz a bethesdai versenyen, Adam Scott segítőjeként.
jún. 12
21:32
Hatpontos hátrányban a magyarok (Agroinform)
A magyar női kosárlabda-válogatott vasárnap hat ponttal kikapott a németektől Oberhausenben, az Európa-bajnoki pótselejtező rájátszásának első mérkőzésén.
jún. 12
21:48
Man. City: 170 millió euróért vinnék C. Ronaldót, aki 23.5 milliót keresne - lapértesülés (She)
Angol lapértesülések szerint a Manchester City labdarúgócsapata nagy erőket is mozgósítani kész a portugál Cristiano Ronaldo megszerzéséért. A spanyol Real Madrid 170 millió eurót kapna az aranylabdás szélsőért, aki 23.5 millió eurót kereshetne szezononként.
jún. 12
22:24
Újabb legendás bajusz búcsúzott a sport világából (Agroinform)
Győzelemmel zárta le 14 esztendős szövetségi kapitányi tevékenységét a német férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitánya, a jellegzetes bajszot viselő Heiner Brand.
jún. 12
22:42
Barcelona: négymillióból megszerezhető az alicantei kiszemelt (She)
A sport.es spanyol internetes oldal úgy tudja: a Barcelona labdarúgócsapata négymillió euróért szerződtetheti Kiko Femeníát, a kieső Hercules Alicante egyik legjobbját.
jún. 12
22:44
NB III: megnyerte csoportját a Tököl és a Nagyecsed is (She)
Véget értek a küzdelmek a labdarúgó NB III-ban: a 2010–2011-es Alföld-csoportjának bajnoka a Tököl VSK, a Tisza-csoporté pedig (miután a Cigánd „eltakarította” a Tiszakanyárt a másik két bajnokesélyes rangadóján) a Nagyecsed lett.
jún. 12
22:46
U21-es Eb: a hajrában mentett pontot Anglia a spanyolok ellen (She)
A Dániában zajló U21-es labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjának 1. fordulójában Spanyolország 1–1-es döntetlent játszott Angliával. A spanyolok a 14. percben Ander Herrera révén szerezték meg a vezetést, míg Danny Welbeck a 88. percben válaszolt.
jún. 12
23:00
Serie A: a Novara a harmadik újonc, 55 év után tér vissza az élvonalba (She)
A Novara labdarúgócsapata is az olasz első osztályban (Serie A) szerepelhet a 2011–2012-es szezonban, miután a másodosztályú bajnokság (Serie B) feljutásról döntő rájátszásban összesítésben 2–0-lal bizonyult jobbnak a Padovánál.
jún. 12
23:18
Videó: „gyanús" gólok a spanyol-angol U21-es összecsapáson (She)
Korábban már beszámoltunk arról, a Dániában zajló U21-es labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjának 1. fordulójában Spanyolország 1–1-es döntetlent játszott Angliával. A spanyolok a 14. percben Ander Herrera révén szerezték meg a vezetést kézzel, míg Danny Welbeck a 88. percben válaszolt, lesről. Most nézze meg a gólokat!
jún. 12
23:18
Button az utolsó körben nyerte meg a négyórás futamot (Agroinform)
Jenson Button győzött a kaotikus, az esőszünet miatt több mint négyórás futamon. Michael Schumachert három kör választotta el a dobogótól, végül a negyedik helyen zárt.
jún. 12
23:20
Primera División: az Elche játszik a Granadával a feljutásért (She)
Az Elche labdarúgócsapata a spanyol másodosztályú bajnokság (Segunda División) rájátszásában hazai pályán 3–1-re nyert a Real Valladolid ellen, így összesítésben 3–2-re győzött a párharcban, és játszhat a Granadával a következő körben. Utóbbi győztese jut fel a Primera Divisiónba.
jún. 12
23:54
Kajak-kenu: tíz órakor Paksy és Kozák kezdi meg a négy menetes szétlövést (She)
Vasárnap véget ért a kajak-kenusok második Eb és vb válogatója a Maty-éren. A hétvégi eredmények alapján hétfőn négy számban tartanak szétlövést.

Keresés