2014. október 13. hétfő

okt. 13
12:58
Kézi: kedden vizsgálják meg a sérült Nagy Lászlót (She)
Kedden délelőtt megy MRI-vizsgálatra a lovaglóizmát fájlaló Nagy László, az MKB-MVM Veszprém és a magyar válogatott kézilabdázója.
okt. 13
13:12
F1: Prost még mindig dühös Bianchi balesete miatt (She)
Alain Prost nem hajlandó elfogadni, hogy csupán a véletlenek összejátszására fogható Jules Bianchi Japánban történt balesete. Charlie Whiting FIA-versenyigazgató Szocsiban azt mondta, a szervezők és az FIA mindent úgy tett, ahogy tenniük kellett, de Prostot nem győzte meg.
okt. 13
13:14
Real Madrid: Casillast leváltják, Manchesterből jön az utód? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatánál továbbra sem elégedettek Iker Casillas teljesítményével, így szeretnének végre egy olyan kapust szerződtetni, aki biztos pontja lehet a blancók védelmének.
okt. 13
13:16
Férfi kézi BL: Balogh Zsolt bekerült a hét álomcsapatába (She)
Balogh Zsolt, a Mol-Pick Szeged Aalborgban zseniálisan játszó átlövője is bekerült a hét csapatába a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Dániában 13 gólt szerző játékos ráadásul a góllövőlistán is előkelő helyre küzdötte fel magát: csak az elmúlt szezon legjobb mesterlövésze, a veszprémi Momir Ilics számol nála több gólt jelenleg az elitligában. Összefoglaló a BL 3. fordulójáról.
okt. 13
13:30
Feröeri-magyar: villanyszerelő és óvó bácsi is készül ellenünk (She)
A magyarok elleni keddi Európa-bajnoki selejtezőre készülő feröeri labdarúgó-válogatott játékosai általában csak az utolsó pillanatban csatlakoznak a nemzeti csapathoz, mivel még az aktuális mérkőzés előtti napon is dolgoznak.
okt. 13
13:30
Kedden vizsgálják meg Nagy Lászlót (Metropol)
Már a vasárnapi, Montpellier elleni mérkőzésen is alig tudott játszani.
okt. 13
13:32
Milan: Egészséges vagyok, nem kaptam el az ebolát - Essien (She)
Az AC Milan és Michael Essien is határozottan cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a középpályás ebolás lenne.
okt. 13
13:32
Cáfolják, hogy Essien ebolás lenne (Metropol)
A 31 éves ghánai futballista és klubja is cáfolta az ezzel kapcsolatosa pletykákat.
okt. 13
13:48
Románia: már csak egy meccs, Piturca aláírt a szaúdiaknak? (She)
A komplett román sportsajtó – a Dolce Sport tévétársaság információjára hivatkozva – kész tényként közli, hogy a Finnország elleni keddi Eb-selejtező biztosan az utolsó mérkőzése lesz a román válogatott kispadján Victor Piturca szövetségi kapitánynak.
okt. 13
13:50
Táncsport: magyar világbajnoki cím rock and rollban (She)
Világbajnok lett a Musztáng SE Invictus elnevezésű akrobatikus rock and roll felnőtt tánccsapata Grazban.
okt. 13
14:06
Férfi vízi MK: a címvédő Szeged a Szolnokkal került össze (She)
A legutóbbi három kiírás győztese, ám az új idényre  több alapemberét elveszítő Szeged a tovább erősödő Szolnokkal csap össze a férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében a hétfői sorsolás nyomán.
okt. 13
14:06
EURO 2016: Dárdai elbizonytalanítja a feröeri kapitányt (Agroinform)
A játékosként Eb-győztes dán Lars Olsen nem tudja, milyen magyar csapatra számíthat a keddi selejtezőben.
okt. 13
14:24
Sznúker: Nem kell a BBC vagy a birodalom díja - O’Sullivan (She)
„Beszólt” a BBC-nek az ötszörös sznúkervilágbajnok Ronnie O’Sullivan. Az angol, akit még sohasem jelöltek az Év sportembere címre a brit közszolgálati médiacsoportnál, nem is kér az elismerésből, sőt, a Brit Birodalom Rendje kitüntetéseire sem vágyik.
okt. 13
14:42
F1: „Bármit teszünk, bírálnak, lehetetlen helyzet” - Pirelli (She)
A Pirelli szerint igazságtalanul bírálják amiatt, hogy unalmas volt a vasárnapi Orosz Nagydíj. A gumik az 53 körös versenyen nem koptak, így nem alakultak ki olyan sebességkülönbségek, amelyek lehetőséget adtak volna a támadásra.
okt. 13
14:44
Eb 2016: újabb név került fel a német hiányzók listájára (She)
Christoph Kramer betegség miatt nem lesz bevethető kedden a világbajnok német labdarúgó-válogatott írek elleni Európa-bajnoki selejtezőjén.
okt. 13
15:00
Férfi vízilabda Magyar Kupa - A címvédő Szeged a Szolnokkal került össze (Infostart)
A legutóbbi három kiírás győztese, ám az új idényre több alapemberét elveszítő Szeged a tovább erősödött Szolnokkal csap össze a férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében a hétfői sorsolás nyomán.
okt. 13
15:00
Tenisz: Kvitová vezetheti a cseheket a Fed-kupa-döntőben (She)
A kétszeres wimbledoni bajnok Petra Kvitová vezetheti majd a cseh teniszválogatottat a németek ellen a Fed-kupa novemberi döntőjében.
okt. 13
15:00
EURO 2016: Hiddink bízik csapata sikerében (Agroinform)
Nem mutatott meggyőző formát a holland válogatott a Kazahsztán ellen, de Izland otthonában is megszerezné a győzelmet.
okt. 13
15:18
Napoli: újabb Real-játékosra csapnak le a nápolyiak? (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a Napoli labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Real Madrid spanyol védőjét, Álvaro Arbeloát.
okt. 13
15:20
Arsenal: Giroud a vártnál korábban visszatérhet - Wenger (She)
Arsene Wenger az eredetileg tervezett karácsonyi meccsdömping előtt pályára léphet Olivier Giroud, az Arsenal francia csatára, akinek augusztusi sípcsonttörése a vártnál gyorsabban gyógyul.
okt. 13
15:36
F1: Sétakocsikázás Putyinnál - nemzetközi sajtóvisszhang (She)
A futamgyőztes Lewis Hamilton és a Japán Nagydíjon elszenvedett balesete óta kritikus állapotban lévő Jules Bianchi mellett Vlagyimir Putyin is kiemelt figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban az első F1-es Orosz Nagydíj után. Természetesen a Mercedes konstruktőr-világbajnoki címe és Nico Rosberg első körös hibája is szóba került, a németre vonatkozó kérdés: bírja-e a hajrával járó lélektani terhet?
okt. 13
15:38
Videó: simogatás után megadta magát a pályára tévedő kutya (She)
Egy pályára tévedő kutya miatt állt a játék az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában rendezett Belgrano–Quilmes (1–1) mérkőzésen. A vendégjátékosok egyike kihasználta a helyzetet, és addig simogatta az állatot, amíg az el nem feküdt a füvön, majd klubtársa, Jonathan Zacaría ölbe vette a kutyát, és odaadta csapata egyik segítőjének.
okt. 13
15:40
Floorball: a bajnok ellen is veretlen maradt az éllovas (She)
A férfi floorball ob I 5. fordulójában is veretlen maradt a Phoenix Fireball.
okt. 13
16:12
Eb-selejtezők - Újabb sérült a németeknél (Infostart)
Christoph Kramer betegség miatt nem lesz bevethető kedden a világbajnok német labdarúgó-válogatott írek elleni Európa-bajnoki selejtezőjén.
okt. 13
16:12
Pistorius-ügy: pszichológusa szerint páciense „megtört ember” (She)
A barátnője megölésében bűnösnek talált Oscar Pistoriust „megtört embernek” nevezte hétfőn a bíróság előtt pszichológusa, mondván, hogy a hatszoros paralimpiai bajnok dél-afrikai futó Reeva Steenkamp halálával mindent elvesztett.
okt. 13
16:12
Pistorius, a "megtört ember" (Metropol)
Pistorius 2013. február 14-én a saját házában lőtte agyon 29 éves barátnőjét, akit állítása szerint betörőnek gondolt.
okt. 13
16:12
Sportfogadás: Döcögött a szekér az elmúlt héten (Agroinform)
Kevesebb tipp és alacsonyabb találati arány volt a jellemző, nem sikerült pluszban zárni a múlt hetet.
okt. 13
16:30
Feröeri-magyar: Ha ez a három pont megvan, a finnek elleni is meglesz - Dárdai (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 20.45-kor Feröeren lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. Dárdai Pál szövetségi kapitány szerint ha óriási lesz a kontraszt a bukaresti „pokol" és a feröeri nyugalom között, nem lesz sétagalopp a mérkőzés, mostani ellenfelünket senki nem szokta kiütni, viszont ha ez a siker megvan, akkor teljes nyugalommal lehet készülni a finnek elleni meccsre, ez esetben…
okt. 13
16:48
Gyász: elhunyt az élete utolsó meccsén kiállított norvég bajnok (She)
Agydaganat következtében elhunyt Pontus Segerström, a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó és az első osztálytól már biztosan búcsúzó Brommapojkarna középhátvédje, aki 2008-ban norvég bajnoki címet nyert a Stabaek játékosaként.
okt. 13
16:48
A Bajnokok Ligájában Szkopjéban is kikapott a Löwen (Metropol)
A következő körben, szombaton az MKB-MVM Veszprém Celjében lép pályára.
okt. 13
17:06
F1: Nem hiszem, hogy Lewis vagy Nico bevadul - Lauda (She)
Niki Lauda arra számít, hogy Lewis Hamilton és Nico Rosberg az idény hátralévő három versenyén is vigyázni fog egymásra, illetve egymással, és tiszta versenyeken dől el az egyéni világbajnoki cím sorsa.
okt. 13
17:06
Menetel a szlovák válogatott (Blikk)
Boriszov – Megtáltosodtak a szlovák futballisták, sorozatban harmadik Európa-bajnoki selejtezőjüket nyerték meg, ezúttal a fehéroroszok otthonában diadalmaskodtak 3-1-re, így nagy meglepetésre vezetik csoportjukat a címvédő spanyolok előtt.
okt. 13
17:08
Videó: kapu fölé fejelt, mégis gólt ünnepelt a brazil (She)
Tréfás jelenet játszódott le a Flamengo és a Cruzeiro brazil bajnoki mérkőzésén. Nílton, a vendég Cruzeiro középpályása egygólos hazai vezetésnél egy szabadrúgás után a léc fölé fejelt. Ezt a stadionban mindenki látta rajta kívül, ő azonban azt hitte, a hálóban kötött ki a labda, és büszkén ünnepelni indult.
okt. 13
17:08
Stadionbezárástól rettegnek a románok (Blikk)
Bukarest – Futballmérkőzésekhez méltatlan állapotok uralkodtak a lelátókon a Románia–Magyarország (1-1) Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 13
17:10
Olaszország: válogatott meccs a genovai árvízkárosultakért (She)
Olaszország–Albánia labdarúgó-mérkőzésre kerül sor november 18-án a hétvégi, genovai árvízkatasztrófa károsultjainak megsegítésére.
okt. 13
17:24
Eb 2016: krízisben a vb-győztes? Götze tökéletes választ adott (She)
Mario Götze, a Lengyelországban 2–0-s vereséget szenvedő német válogatott támadója meglepő újságírói kérdést kapott a szombati Eb-selejtezőt követően. Szűkszavú, de egyértelmű választ adott.
okt. 13
17:26
Videó: dedós trükkel próbálta megetetni a játékvezetőt (She)
Különös jelenetnek lehettek tanúi a nézők a Criciúma–Santos (3–0) brazil bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek támadója, Leandro Damiao úgy próbálta meg átejteni a játékvezetőt, ahogyan nagyon ritkán szokás, de a bíró résen volt. „Kiscsoportos” szimuláció…
okt. 13
17:42
F1: irányított lassítást vezethetnek be sárga zászlónál (She)
Már a november 2-i Amerikai Nagydíj hétvégéjén kipróbálhatják a részleges sebességkorlátozást a pálya egyes szakaszain, amivel garantálni tudják, hogy az autók egy esetleges balesetnél a veszélyes helyeken nem mennek túl gyorsan, így kevésbé veszélyesek önmagukra és másokra.
okt. 13
17:42
Magyar válogatott: Ha ez a három pont megvan, akkor a finnek elleni is - Dárdai (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint teljesen más meccs lesz Feröeren, mint Bukarestben volt.
okt. 13
17:44
Románia: ötödik játékosként jubilálhat a válogatottban a védő (She)
Finnország ellen a 100. mérkőzését játszhathatja a román nemzeti tizenegyben Razvan Rat. A 33 esztendős hátvéd mindössze az ötödik labdarúgó lehet hazájában, aki eléri a jubileumot.
okt. 13
18:00
Eb 2016: kapitányt kaptak a portugálok a dániai meccsre (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) átmenetileg felfüggesztette a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának szeptemberben kinevezett Fernando Santos nyolc mérkőzésre szóló eltiltását, így a tréner leülhet a kispadra kedden a dániai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
okt. 13
18:02
Videó: Besic lett Bale árnyéka - itt a bizonyíték! (She)
Nagyszerűen játszott Muhamed Besic a Wales–Bosznia-Hercegovina (0–0) Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzésen. A Fradi korábbi, az Everton jelenlegi játékosának többször is a Real Madrid sztárját, Gareth Bale-t kellett megállítania. Az alábbi videó bizonyítja, egészen jól ellátta feladatát.
okt. 13
18:18
U17-es női Eb: továbbjutott a magyar válogatott (She)
Második Európa-bajnoki selejtezőjét is megnyerte a Lévay Andrea vezette női U17-es válogatott a hazai rendezésű mini tornán: Magyarország–Azerbajdzsán 3–1.
okt. 13
18:18
Dzsudzsák otthon van Feröeren (Blikk)
Tórshavn — Ismeretlen csapat és műfű vár a magyar labdarúgó-válogatottra a Feröer-szigetek ellen az Európa-bajnoki selejtező 3. fordulójában.
okt. 13
18:20
NB II: az újabb vereség után edzőt cserél az Ajka (She)
Klement István, az Ajka vezetőedzője felajánlotta lemondását, és az NB II-es labdarúgóklub vezetősége el is fogadta azt – tudta meg hétfő este a Nemzeti Sport.
okt. 13
18:36
Buliztak az F1-es pilóták a repülőgépen (Blikk)
Szocsi — Ilyen az, amikor a Forma–1-es pilóták ellazulnak a felhők felett.
okt. 13
18:36
Felkészülés: ismét szerencsét hozott Suáreznek a 13-as szám (She)
Az uruguayi labdarúgó-válogatott nemzetközi felkészülési mérkőzésén a tétmeccsekről eltiltott Luis Suárez duplájával és Jonathan Rodríguez találatával 3–0-ra nyert Ománban.
okt. 13
18:38
Feröeri-magyar: több játékosunk szereplése is kérdéses (She)
A magyar labdarúgó-válogatottban több játékos is „komoly gonddal” küszködik a Feröer elleni találkozó előtt, így Dárdai Pál szövetségi kapitány egyelőre nem tudja pontosan, hány helyen változtat majd kezdőcsapatán a Bukarestben 1–1-es döntetlent elérő csapathoz képest.
okt. 13
18:54
Videó: ezért imádhatnak az olasz tűzoltók focimeccsre járni (She)
Az olasz futballdrukkerek elismerik a tűzoltók munkáját, és ennek ének formájában időnként hangot is adnak.
okt. 13
18:54
Csontig besavasodtak a magyar játékosok (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatottban több játékos is "komoly gonddal" küszködik a Feröer-szigetek elleni találkozó előtt.

Keresés