2014. október 14. kedd

okt. 14
18:54
Világfutball: Del Piero és Trezeguet újra együtt - fotó (She)
Ma játszották le a Delhi Dynamos–Pune City mérkőzést az új indiai labdarúgó-szuperligában. Gól nem született, így a szurkolóknak be kellett érniük a pályára lépő világsztárok, Alessandro Del Piero (Delhi) és David Trezeguet (Pune) látványával.
okt. 14
18:54
Kétségbeesett a balesetet szenvedett Bianchi apja (Metropol)
Philippe Bianchi az olasz La Gazzetta dello Sport napilapnak azt mondta: minden alkalommal, amikor megcsörren a telefon, tudjuk, hogy a kórház lehet azzal a hírrel, hogy Jules meghalt.
okt. 14
18:56
Szánkó: 40 évesen befejezi a sportág egyik legjobbja (She)
Bejelentette visszavonulását Armin Zöggeler olasz szánkós, a sportág történetének egyik legjobb versenyzője, aki rekordszámú olimpiai éremmel rendelkezik.
okt. 14
18:56
MLSZ - Véber György kétszázezres bírságot kapott (Metropol)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága szerint szerint a tréner sportszakemberhez méltatlanul viselkedett csapata Videoton elleni bajnokiján.
okt. 14
18:58
Válogatott: november 18-án jönnek az oroszok - sajtóhír (She)
Egybehangzó orosz sajtóértesülések szerint november 18-án Magyarországon lép pályára barátságos mérkőzésen az orosz labdarúgó-válogatott.
okt. 14
19:00
NFL: pirruszi Patriots-siker - kulcsemberek sérültlistán (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 6. fordulójában sem kerülték el a sérülések a játékosokat. Több vezéráldozatot is követelt a játékhét, mint például Jerod Mayo, Alex Mack vagy Patrick Willis. Sérülésfigyelő az NSO-n!
okt. 14
19:12
Videó: hajszál híján összejött a különleges touchdown (She)
Hajszál híján összehozták minden idők egyik legkülönlegesebb touchdownját az egyik coloradói amerikaifutball-mérkőzésen. A több passzal, elejtéssel tarkított őrült játék végén majdnem bejutott a célterületre a támadó csapat, ám történt valami... Ezt is megtekintheti a sportág legviccesebb jeleneteivel foglalkozó „C'Mon Man!" szokásos heti összefoglalójában!
okt. 14
19:12
November 18-án Oroszországot fogadja a magyar labdarúgó-válogatott (Metropol)
A magyar szövetség megerősítette, hogy a két fél tárgyal a meccsről, de közölte: aláírt szerződés még nincs.
okt. 14
19:14
Eurofutball: immár Napolival dolgozik a magyar védő (She)
Az olasz Nicolo Napoli lett a magyar védőt, Bőle Lukácsot is foglalkoztató román élvonalbeli labdarúgócsapat, a CSMS Iasi vezetőedzője.
okt. 14
19:16
Real: CR - 100 millió! Csak Piqué barátnője népszerűbb (She)
Cristiano Ronaldót, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgóját már több mint 100 millióan kedvelik a legnépszerűbb közösségi oldalon, a Facebookon.
okt. 14
19:30
Ajánló: Vidi-DVSC, City-Spurs, Bayern-Werder, Inter-Napoli - hétvégi program (She)
A válogatottak Eb-selejtezős napjait követően újra indul az élet az országos labdarúgó-bajnokságokban. Az NB I-ben a forduló rangadóját Székesfehérváron vívják, ahol a szárnyaló házigazda, a Videoton a saját tempóját nem találó bajnoki címvédőt, a DVSC-Tevát fogadja. A topligákban a hétvégi felhozatalból kiemelhető a Manchester City–Tottenham Spurs találkozó, a németeknél a Bayern München a Werder…
okt. 14
19:32
Tenisz: Karlovic 39 játék után nyert; kiesett az első kiemelt (She)
A bécsi férfi tenisztorna 6. helyen kiemelt horvát Ivo Karlovic három rövidítéses szettet követően legyőzte az argentin Federico Delbonist.
okt. 14
19:34
Feröeri-magyar: Korcsmár Zsolt sem játszhat (She)
Korcsmár Zsolt sérülése nem javult, így Elek Ákos mellett ő sem léphet pályára a 20.45-kor kezdődő Eb-selejtezőn – tweetelte a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kedd este.
okt. 14
19:36
Kajak-kenu: Dudás és még heten - sprintertábor Sevillában (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség november 3. és 14. között központi edzőtábort szervez nyolc férfi sprinter kajakosnak Sevillába. A cél, hogy Storcz Botond vezetőedző, valamint a munkában részvevő szakemberek megtalálják azt a párost, amely jó eséllyel szerzi meg a jövő évi milánói kvalifikációs világbajnokságon az olimpiai kvótát.
okt. 14
19:38
PSG: a vártnál lassabban, de felépült Thiago Silva (She)
Thiago Silva, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának brazil hátvédje újra edzésbe állt a klub hivatalos tájékoztatása szerint.
okt. 14
19:48
Feröeri-magyar: Dibusz véd, Szalai és Nikolics elöl - kezdők (She)
Dárdai Pál kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát a Feröer elleni Eb-selejtezőre. A Románia elleni kezdőcsapathoz képest öt változás is történt, sérülés miatt Elek Ákos és Korcsmár Zsolt sem léphet pályára Tórshavnban.
okt. 14
19:48
Spanyol foci: Del Bosque elárulta, meddig lesz kapitány (Agroinform)
Minden bizonnyal a 2016-os Európa-bajnokság lesz az utolsó tornája a spanyol válogatott élén Vicente del Bosque-nak.
okt. 14
20:06
Edzőtáborban keresik a legjobb kajakozó párost (Infostart)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) november 3. és 14. között központi edzőtábort szervez nyolc férfi sprinter kajakosnak Sevillába. A cél, hogy megtalálják azt a párost, amely jó eséllyel szerzi meg a jövő évi milánói kvalifikációs világbajnokságon az olimpiai kvótát.
okt. 14
20:06
Korcsmárt kihagyja edzője (Blikk)
Fürth — Elveszítheti a helyét a kezdőcsapatban a válogatott miatt Korcsmár Zsolt (25) – írja a Bild című német napilap.
okt. 14
20:06
Eb 2016: újabb szövetségi kapitány mondott le (She)
Lemondott a fehérorosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Georgij Kondratyev.
okt. 14
20:06
EURO 2016: Borzasztó játék, de győzelem Tórshavnban (Agroinform)
Szalai Ádám közeli góljával nyerni tudott a válogatott Feröer-szigeteken. A játék gyenge volt, de a három pont megvan.
okt. 14
20:08
Felkészülés: Gignac-gól öt év után, háromgólos francia siker (She)
A francia labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 3–0-s győzelmet aratott Örményország felett.
okt. 14
20:10
Olimpia 2024: a franciák mérlegelik a párizsi pályázatot (She)
A Francia Olimpiai Bizottság a kormánnyal közösen mérlegeli, hogy Párizs pályázzon-e a 2024-es nyári olimpia rendezési jogára. Egy hónapja a Magyar Olimpiai Bizottság állt ki amellett, hogy Budapest pályázatot nyújtson be a tíz év múlva sorra kerülő nagyszabású sporteseményre.
okt. 14
20:24
Svájc: korábbi Bayern-bajnok próbálja megmenteni az utolsót (She)
A német Markus Babbel lett a svájci labdarúgó-bajnokságban 11 forduló után nyeretlenül utolsó Luzern vezetőedzője.
okt. 14
20:26
Videó: a nézők is beszálltak a bunyóba az autóversenyen (She)
A nézők is beszálltak a bunyóba, amely két autóversenyző között tört ki az egyik spanyolországi viadalon. Karaterúgás, indulatok minden mennyiségben.
okt. 14
20:28
Mol Liga: az újonc a bajnokot, a DAB a Miskolcot szórta meg (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában az újonc Debrecen megszórta a címvédő érsekújváriakat, míg a bajnokaspiráns Dab.Docler a merész terveket szövögető, a szezont jól kezdő miskolciakkal bánt el.
okt. 14
20:42
Tipp: Brown két vállra fektetheti a zöldfülű hazai srácot (Agroinform)
A stockholmi tenisztorna szerdai játéknapján a német Dustin Brown hozhat a konyhára.
okt. 14
21:00
A lényeg a három pont: Feröer-szigetek-Magyarország 0-1 (Infostart)
Közepes játékkal, de győzelmet aratott a magyar válogatott idegenbeli Eb-selejtezőjén a Feröer-szigeteken. A mérkőzés egyetlen gólját Szalai Ádám lőtte. A csoport másik két mérkőzésén is a vendégcsapat nyert, a román Helsinkiben, az északír Athénben győzött 2-0-ra.
okt. 14
21:00
Eb 2016: Feröer-Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A Dárdai Pál vezette magyar labdarúgó-válogatott a Románia elleni döntetlen után Feröer ellen lép pályára Tórshavnban Eb-selejtezőn. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 14
21:02
Eb 2016: Finnország-Románia élőben az NSO-n! (She)
A magyar válogatott csoportjában két mérkőzést is rendeznek a Feröer–Magyarország találkozó mellett. Görögország Észak-Írországot fogadja, Románia legjobbjai pedig Finnországban lépnek pályára a bukaresti 1–1 után. Kövesse a finn–román találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 14
21:04
Eb 2016: CR a 95. percben fejelt győztes gólt - mai eredmények (She)
Kedden kilenc mérkőzéssel zárult a 2016-os Eb-selejtezők harmadik fordulója. Németország közel állt az írek legyőzéséhez, ám végül a 94. percben O'Shea kiegyenlített. Hasonló izgalmak voltak a dán–portugál találkozón is, amelyen Cristiano Ronaldo a 95. percben szerezte meg a győztes találatot. A Szerbia–Albánia mérkőzés a 42. percben félbeszakadt, és Martin Atkinson végül a halasztás mellett…
okt. 14
21:18
U21-es Eb: kiesett a címvédő, csapás a spanyol futballnak (She)
A spanyol U21-es labdarúgó-válogatott kedden hazai pályán 2–1-re kikapott Szerbiától, így nem lesz ott a jövő évi csehországi nyolcas döntőben. Ezzel eldőlt az is, hogy a 2016-os riói olimpiát a La Rojita nélkül rendezik meg – a spanyol sajtó óriási csapásként értékeli a történteket.
okt. 14
21:20
MU: a béremelés ellenére elviszik a télen a holland védőt? (She)
Angol sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa vezetősége hajlandó lenne 50 ezer fontra emelni Ron Vlaar bérét, a holland védő azonban így is a Manchester Unitedé lehet a télen.
okt. 14
21:36
Videó: Szalai egyméteres lövésével vezet a válogatott (She)
Szalai Ádám góljával a magyar labdarúgó-válogatott megszerezte a vezetést Feröer ellen az Eb-selejtezőn. Íme, a gól gif-ben!
okt. 14
21:36
Angol foci: Négy Arsenal-játékos sérült le a válogatottban (Agroinform)
Nem biztos, hogy van pechesebb csapat az Arsenalnál, a londoniak soraiból újabb játékosok dőltek ki.
okt. 14
22:12
Videó: egy drón miatt szakadt félbe a szerb-albán meccs (She)
A 42. percben félbeszakadt a Szerbia–Albánia labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés. A légtérben megjelent egy drón, amely egy albán zászlót húzott magával. A szerb drukkerek rakétával (!) megpróbálták leszedni, sikertelenül. A szerb Sztefan Mitrovics azonban „leszállásra kényszerítette" az eszközt, amelyet az albán játékosok kiszedtek a kezéből. Ezek után bementek a szurkolók is a pályára, s ezért…
okt. 14
22:14
Inter: „Nem tetszik, ahogy játszom? Cseréljünk helyet!” (She)
Juan Jesus, az Internazionale labdarúgócsapatának brazil védője megelégelte egy szurkoló zaklatását, és egészen új taktikával szerelte le az egyik kritikus fanatikust.
okt. 14
22:48
Eb 2016: Szalai góljával 1-0-ra nyertünk Tórshavnban (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám góljával 1–0-s győzelmet aratott az Eb-selejtezőn Feröer felett.
okt. 14
22:48
Feröer-szigetek - Magyarország 0-1 (Blikk)
Az első győzelem a cél ma este! Az első, amit labdarúgó-válogatottunk a 2016-os Európa-bajnoki selejtezősorozatban arathat, és az első, amit a közelmúltban kinevezett megbízott szövetségi kapitány, Dárdai Pál (38) irányításával érhetünk el. A papírforma szerint a világranglistán 179. Feröer-szigetek ellen nem lehet gond. Csak meg ne fázzunk!
okt. 14
22:50
Értékelés: osztályozza a magyar játékosok teljesítményét! (She)
Szalai Ádám 21. percben szerzett góljával minimális különbséggel nyerte meg a feröeri Eb-selejtezőt a magyar labdarúgó-válogatott. Osztályozza a pályára lépő magyar játékosok mérkőzésen nyújtott teljesítményét!
okt. 14
22:52
Eb 2016: Románia két góllal győzött Finnországban (She)
Románia 2–0-ra nyert Finnország vendégeként a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F-csoportjában. A mieink csoportjában rendezett találkozón Bogdan Stancu duplázott, az északiak a második félidő nagy részét emberhátrányban játszották.
okt. 14
23:06
Videó: újabb északír bravúr, Stancu-dupla a románoknál (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtező F-csoportjában az északírek meglepetésre 2–0-ra legyőzték idegenben a görögöket, míg a románok szintén két góllal nyertek Finnországban. Íme, a gólok!
okt. 14
23:06
Kiszenvedett magyar győzelem a Feröer-szigetek ellen (Metropol)
Dárdai Pál együttesének egyetlen gólját Szalai Ádám szerezte egy szöglet utáni kavarodást követően.
okt. 14
23:24
Videó: C. Ronaldo szép fejes gólja; sokkolt németek (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők keddi játéknapján a portugálok Cristiano Ronaldo 95. percben szerzett fejes góljával legyőzték idegenben a dánokat, míg a németek odahaza meglepetésre csak 1–1-es döntetlent játszottak Írországgal. Íme, a két találkozó összefoglalója!
okt. 14
23:24
Félbeszakadt a szerb-albán meccs (Metropol)
A belgrádi mérkőzés első félidejének vége előtt néhány perccel dulakodás tört ki a két csapat játékosai között.
okt. 14
23:42
Tenisz: nem hozott szerencsét a 8-as kiemelés (She)
A stockholmi ATP-tornán a portugál Joao Sousa, a moszkvai WTA-tornán a francia Caroline Garcia búcsúzott nyolcadik kiemeltként.

Keresés