2014. október 3. péntek

okt. 3
20:24
Japán Nagydíj - Továbbra is fenyeget a tájfun Szuzukában (Infostart)
A legfrissebb időjárási előrejelzések szerint továbbra is "nagy fenyegetettséget" jelent a hétvégi Forma 1-es Japán Nagydíj helyszínéhez közeledő tájfun.
okt. 3
20:24
Jégkorong, Mol Liga: góllal mutatkozott be a cseh támadó (She)
A Dab.Docler hazai pályán 5–2-re legyőzte az Újpestet, a hármas győzelmi szériában lévő Nové Zámky hosszabbításban verte 4–3-ra a Debrecent a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján.
okt. 3
21:00
NB II: az újonc nem maradt pont nélkül a ZTE ellen (She)
Az újonc Csákvár hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Zalaegerszeggel a labdarúgó NB II 8. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
okt. 3
21:02
NB I: az ETO két büntetővel is vereséget szenvedett Felcsúton (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának első találkozóján a Puskás Akadémia hazai pályán 2–1-re legyőzte a Győri ETO-t, amely bár két büntetőt is lőhetett, és vezetett is, végül pont nélkül távozott Felcsútról.
okt. 3
21:18
Bíróság elé kerül Messi? (Infostart)
Az ügyben eljáró barcelonai bíró pénteken elutasította Lionel Messi kérelmét, így az FC Barcelona argentin sztárlabdarúgójának - bár még fellebbezhet - alighanem bíróság elé kell állnia adócsalás miatt.
okt. 3
21:18
Bundesliga 2.: Korcsmár Zsolt kiszorult a csapatból (She)
Frank Kramer vezetőedző a kispadra ültette Korcsmár Zsoltot, így a magyar légiós csak onnan figyelhette, amint csapata, a Greuther Fürth 2–0-ra legyőzi az Erzgebirge Auét a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 9. fordulójának pénteki játéknapján.
okt. 3
21:36
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának pénteki eredménye és további programja:
okt. 3
21:36
NB I: Benczés Danilovicsot éltette a győzelem után (She)
A Puskás Akadémia hátrányból fordítva nyert 2–1-re a Győri ETO ellen a labdarúgó NB I 10. fordulójának péntek esti nyitó mérkőzésén. A találkozó után Benczés Miklós értékelt a Magyar Televíziónak, míg a vendégek mestere, Horváth Ferenc nem nyilatkozott, majd jelezte, felajánlja lemondását.
okt. 3
21:38
NB I: Horváth Ferenc felajánlotta lemondását (She)
A Puskás Akadémiától elszenvedett vereséget követően felajánlotta lemondását Horváth Ferenc, a Győri ETO NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője. Arról egyelőre nincs hír, hogy a klubnál hogyan fogadták a hírt.
okt. 3
21:40
Jégkorong, EBEL: a Fehérvár otthon kapott ki a Capitalstól (She)
A Fehérvár AV 19 hazai jégen 3–2-re kikapott a Vienna Capitals legénységétől az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság (EBEL) 7. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
okt. 3
21:54
Női kézilabda BL - Nem fellebbez tovább az FTC (Infostart)
A Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetői úgy döntöttek, nem fellebbeznek az európai szövetség (EHF) másodfokú döntése ellen, amelyben elutasította a magyar klub óvását a Bajnokok Ligája selejtezőjében történtek miatt. Így biztossá vált, hogy az FTC a KEK-ben folytatja szereplését.
okt. 3
22:12
NB I: Horváth Ferenc felajánlja lemondását (She)
A Puskás Akadémiától elszenvedett vereséget követően Horváth Ferenc, a Győri ETO NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője jelezte, felajánlja lemondását Tarsoly Csabának, a klub elnökének . Arról egyelőre nincs hír, hogy a klubnál hogyan fogadták a hírt.
okt. 3
22:14
Győri ETO: Lehet, azzal segítek, ha távozom - Horváth F. (She)
A televíziónak ugyan nem nyilatkozott, de a sajtótájékoztatón egy monológ formájában összefoglalta gondolatait a Győri ETO-t irányító Horváth Ferenc, aki kész távozni, ha ezzel segít a csapatnak.
okt. 3
22:16
Női asztalitenisz: nagy csatában nyert a Szekszárd a BL-ben (She)
A női asztalitenisz Bajnokok Ligájában az újonc Szekszárd nagy csatában 3–2-re győzött az osztrák SVNÖ Ströck ellen az A-csoport második fordulójában, a B-csoportban ismét kikapott a Postás.
okt. 3
22:18
Videó: egy akrobatikus és egy bombagóllal verte a Puskás a Győrt (She)
Nagy meglepetésre a Puskás Akadémia 0–1-ről fordított és nyert a Győri ETO ellen a labdarúgó NB I 10. fordulójának nyitó mérkőzésén péntek este. A győriek Rudolf Gergely révén szereztek vezetést, sőt, kétgólos előnyre is szert tehettek volna, de Rudolf büntetőt hibázott. A kihagyott tizenegyes pedig megbosszulta magát, ugyanis előbb Lencse László, majd Tischler Patrik talált be, megfordítva…
okt. 3
22:30
NB I: Ki kell várni a tökéletes alkalmat - Doll (She)
A Ferencváros szombat kora délután a Diósgyőr otthonában lép pályára a labdarúgó NB I-ben. Thomas Doll, az FTC vezetőedzője szerint ismét nagy szenvedéllyel kell játszaniuk, de néha ki kell várniuk a tökéletes alkalmat a nagy helyzetek kialakítására.
okt. 3
22:48
Futsal: végzetes záró öt perc, kikapott az Újfalu a BL-ben (She)
A nyitónapi győzelem után pénteken nem szerzett pontot a Berettyóújfalu a sportág Bajnokok Ligája-sorozata, az UEFA Futsal Cup csoportkörében: a 6. csoportban házigazdaként játszó magyar csapat 3–2-re kikapott a ciprusi APOEL-től.
okt. 3
22:50
Bundesliga: a Hertha megbüntette a Stuttgart hibáit (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 7. fordulójának nyitó meccsén a Hertha a Stuttgart hibáit kihasználva 3–2-re győzött.
okt. 3
23:06
Uruguay: Tabárez további négy évig marad kapitány (She)
További négy évig, a 2018-as oroszországi világbajnokság végéig Óscar Tabárez marad az uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 3
23:08
Ligue 1: váratlan vereségbe futott bele a Bordeaux (She)
Meglepetés a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 9. fordulójának péntek esti mérkőzésén: a kiesőzónából menekülni igyekvő Reims hazai pályán 1–0-ra legyőzte az élbolyhoz tartozó Bordeaux-t.
okt. 3
23:24
Női röplabda NB I: másodszor is győzött a Gödöllő (She)
A Gödöllő négy játszmában legyőzte a hazai pályán játszó Jászberényt a női röplabda NB I pénteki mérkőzésén.
okt. 3
23:26
Videó: a volt Chelsea-játékos volt a hős Berlinben (She)
A Hertha BSC 0–1-ről fordítva 3–2-re nyert a Stuttgart ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén. A berliniek hőse a korábban a Feyenoordban és a Chelsea-ben is megforduló Salomon Kalou volt, aki kétszer volt eredményes a mérkőzésen. Nézze meg a gólokat!
okt. 3
23:28
Lengyelország: mélyrepülésben Guzmics Richárd csapata - videó (She)
Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków hazai pályán 2–0-ra kikapott a Jagielloniától a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának pénteki játéknapján.
okt. 3
23:42
La Liga: az újonc elszúrta a végét, nincs meg az első siker (She)
A Getafe cserejátékosa, Babá Diawara a 88. percben szerzett góllal egyenlített a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 7. fordulójának péntek esti mérkőzésén, vendége, az újonc Córdoba így továbbra is kénytelen várni idénybeli első győzelmére.

Keresés