2014. október 9. csütörtök

okt. 9
12:54
EURO 2016: A szomszédban a spanyolok (Agroinform)
A C-csoport abszolút favoritjának tekinthető Spanyolország északi szomszédunkhoz, Szlovákiához látogat.
okt. 9
12:56
Kerékpár: visszavonul a Tour de France-győztes Andy Schleck (She)
Bejelentette visszavonulását Andy Schleck, aki 2010-ben megnyerte a világ legrangosabb országúti kerékpáros körversenyét, a Tour de France-ot.
okt. 9
12:58
Eb 2016: Ibra nélkül készülnek a svédek az oroszok ellen (She)
Zlatan Ibrahimovic sérülés miatt kénytelen kihagyni csütörtök este az Oroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést.
okt. 9
13:12
Real: Veszélyeztettem a pályafutásomat - C. Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisa elmondta, kockára tette a pályafutását azzal, hogy pályára lépett a 2014-es BL-döntőben.
okt. 9
13:12
Visszavonul Andy Schleck (Metropol)
A 29 éves kerékpáros 2010-ben megnyerte a Tour de France-t.
okt. 9
13:14
MLS: a NY City a Roma korábbi válogatott támadóját vinné (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma korábbi hétszeres olasz válogatott támadójával, Marco Borriellóval erősítené meg keretét a New York City FC.
okt. 9
13:16
Újpest: Ojo már fut, a hó végén teljes intenzitással edzhet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az együttes combizomsérüléssel bajlódó csatára, a rehabilitációját Belgiumban végző Kim Ojo elkezdte a futóedzéseket, s hamarosan bekapcsolódhat a lila-fehérek felkészülésébe.
okt. 9
13:30
Sí: börtön vár az ittasan gázoló olimpiai bajnokra (She)
Ötvennapos börtönbüntetésre és 185 ezer koronás (mintegy hétmillió forintos) bírságra ítélték Petter Northugot, a norvégok olimpiai bajnok sífutóját, mert májusban ittasan személyi sérüléssel járó balesetet okozott, és elhagyta a helyszínt.
okt. 9
13:30
Darts: Wade és Thornton történelmet írt (Agroinform)
A két klasszis angol dartsos bebizonyította, hogy nem lehetetlen két 9 nyilast dobni egy meccsen a World Grand Prix-n.
okt. 9
13:48
Román-magyar: „Olyan, mintha már évek óta Dárdai irányítana” (She)
A Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott csatára, Nikolics Nemanja a Videoton hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, olyan érzése van, mintha már évek óta Dárdai Pál irányítaná a nemzeti csapatot. Az NB I góllövőlistájának éllovasa hozzátette, minimum négy pontot vár el a válogatottól a soron következő selejtezőkön, de úgy lépnek pályára,…
okt. 9
13:50
MLSZ: egy nappal korábban rendezik a Szpari-DVTK-t (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága hat találkozó kezdési időpontját módosította – adta hírül a szövetség.
okt. 9
13:52
Sportgazdaság: LeBron James, a Yankees és a Super Bowl az élen (She)
A Forbes amerikai gazdasági magazin szerint a kosárlabdázó LeBron James a legértékesebb sportoló a világon, a kluboknál a New York Yankees, a sporteseményeknél a Super Bowl áll az élen.
okt. 9
13:54
Videó: Ibrahimovic megirigyelte a Mátrix trükkjeit (She)
A Wachowski testvérek kultikus filmje óta tudjuk, hogy a „déja vu” csak egy hiba a mátrixban. Zlatan Ibrahimovicot márpedig egyszerinek és megismételhetetlennek tartják Svédországban (is), így dokumentumfilmet forgatnak az életéről, amelynek promóciós videójában feltűnnek a Mátrix című filmből ismerős látványos trükkök is.
okt. 9
14:06
NOB: „A 2022-es foci-vb ne ütközzön a téli olimpiával!” (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) ismételten arra kérte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA), hogy a 2022-es világbajnokság ne ütközzön a téli olimpia időpontjával.
okt. 9
14:24
Bayern: nem játszik eleget, távozna a fiatal tehetség (She)
A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München fiatal tehetsége, Pierre-Emile Höjbjerg a goal.com értesülései szerint már a télen elhagyhatja a csapatot.
okt. 9
14:26
Real: a Milan is bejelentkezett a blancók középpályásáért? (She)
Olasz sajtóhírek szerint az AC Milan labdarúgócsapata is szeretne lecsapni a télen a Real Madrid német középpályására, Sami Khedirára.
okt. 9
14:42
NB II: az SZTK közleményben reagált Vágó Attila eltiltására (She)
Mint arról már beszámoltunk, rendkívül súlyos, 12 hónapos eltiltásban részesült Vágó Attila, a labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima vezetőedzője, aki a Nemzeti Sport Online információi szerint azért kapott ilyen hosszú büntetést, mert a Vasas elleni mérkőzésen antiszemita kifejezést használt az angyalföldiek játékosával, Rodenbücher Istvánnal szemben. A szigetszentmiklósi klub közleményét…
okt. 9
14:42
LeBron James a legértékesebb sportoló (Metropol)
A Cleveland Cavaliers 29 éves sztárjának piaci értékét 37 millió dollárban állapította meg a Forbes.
okt. 9
14:42
NB I: Kigyulladtak a fények Dunaújvárosban (Agroinform)
Jövő hét pénteken már hazai környezetben fogadhatja a Haladást a Dunaújváros, ha a szövetség mindent rendben talál.
okt. 9
15:00
Román-magyar: Nem tudjuk, ki az első számú kapus - Dibusz (She)
A magyar labdarúgó-válogatott keretének Király Gábor és Megyeri Balázs mellett Dibusz Dénes is tagja. A Ferencváros kapusa elmondta, még nem tudják, ki kezd Bukarestben a Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 9
15:02
MU: Kib...szottul nem fogom őt átigazolni - Roy Keane Robbie Savage-ről (She)
Roy Keane csütörtökön megjelent „The Second Half" (A második félidő) címre hallgató könyvéből már eddig is rengeteg sztori szivárgott ki idő előtt. Most egy újabbal az egykori legendás walesi rossz fiút, Robbie Savage-et osztja.
okt. 9
15:18
MU: Kib...szottul nem fogom őt átigazolni - Roy Keane (She)
Roy Keane csütörtökön megjelent „The Second Half” (A második félidő) címre hallgató könyvéből már eddig is rengeteg sztori szivárgott ki idő előtt. Most egy újabbal az egykori legendás walesi rossz fiút, Robbie Savage-et osztja.
okt. 9
15:20
MLSZ: Haladás - 200 ezer; Doll és Horváth - figyelmeztetés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) 200 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezte a Haladást – adta hírül az mlsz.hu.
okt. 9
15:22
Ausztria: 28 óra alatt elfogytak a jegyek Neymarék meccsére (She)
Rekordgyorsasággal elfogytak a jegyek a brazil labdarúgó-válogatott Ausztria elleni felkészülési mérkőzésére, amelyet november 18-án rendeznek Bécsben.
okt. 9
15:36
Román-magyar - Néhány szabad hely van még a szurkolói vonatra (Infostart)
Néhány szabad hely még van arra a szurkolói vonatra, amelyen a magyar drukkerek jelentős része utazik majd a románok elleni, szombati labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
okt. 9
15:36
F1: Életem legszörnyűbb futama volt a Japán GP - Massa (She)
Felipe Massa élete legrosszabb F1-es nagydíjhétvégéjének nevezte a múlt heti Japán Nagydíjat az Orosz GP csütörtöki hivatalos FIA-sajtótájékoztatóján. Az elmúlt évek legszomorúbb sajtóbeszélgetésén a szuzukai balesete következtében súlyos agykárosodást szenvedő Jules Bianchiról beszélve a versenyzőket a sírás kerülgette.
okt. 9
15:38
NB II: kész az első csákvári fair play szektor, VIP-szék a Fraditól (She)
Az eltervezett menetrend szerint halad a „Stadion a stadionban” projekt megvalósítása a csákvári létesítményben, a magyar klubok többségétől megérkeztek a székek – hangzott el a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár rendezvénytermében megtartott sajtótájékoztatón.
okt. 9
15:54
Román-magyar: Hagi tiltakozik, nem megy ki a mérkőzésre (She)
A román labdarúgó-válogatott egyetlen mérkőzésére – így a magyarok elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőre – sem megy ki Gheorghe Hagi, a románok legendás játékosa, amíg barátja, korábbi csapattársa, az adócsalás és pénzmosás miatt börtönbüntetésre ítélt Gheorghe Popescu rács mögött van.
okt. 9
15:54
Magyar válogatott: Ha kell, húzni kell az időt - Gera Zoltán (Agroinform)
A középpályás szerint fontos, hogy a románok ellen dörzsöltek legyenek és a maguk javára fordítsák a körülményeket.
okt. 9
15:56
NB I: a spanyol Sport szerint a Vidi jobb, mint a Barca (She)
Két spanyol sportújság is kiemelt terjedelemben foglalkozott az ebben a szezonban még veretlen Videoton NB I-es labdarúgócsapatának teljesítményével.
okt. 9
16:12
BL: jövőre hét bajnok és a címvédő az első kalapban (She)
Az UEFA bejelentette, hogy a következő idényben megváltozik a Bajnokok Ligája kalapbeosztásának rendszere: a koefficiensekből származó rangsor helyett a címvédő, illetve a hét legerősebb bajnokság győztese kerül az első kalapba a csoportkör sorsolása előtt.
okt. 9
16:14
Labdarúgás: Rommedahl nem dönti meg Schmeichel rekordját (She)
Dennis Rommedahl nem lép többet pályára a dán labdarúgó-válogatottban.
okt. 9
16:16
Torna-vb: sosem látott diadal, Kohei király történelmet írt (She)
Sorozatban ötödször nyerte meg a tornász-világbajnokságon a férfiak egyéni összetett versenyét a jelenkor legjobb – és minden idők egyik legjobb – tornásza, a japán Ucsimura Kohei. Hasonló teljesítménnyel senki sem büszkélkedhet a tornatörténelemben.
okt. 9
16:30
Arsenal: újabb sérült, ezúttal francia válogatott védő dőlt ki (She)
Mesut Özil után újabb játékosa sérült meg az angol élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal csapatának.
okt. 9
16:30
Büntetést kapott a Haladás az MLSZ-től (Metropol)
A szurkolói által kiabált megbotránkoztató rigmusok miatt 200 ezer forintos pénzbüntetést kapott a Szombathelyi Haladás.
okt. 9
16:30
NB I: Horváthot és Dollt is megbüntette az MLSZ (Agroinform)
A szurkolói által kiabált megbotránkoztató rigmusok miatt 200 ezer forintos pénzbüntetést kapott a Szombathelyi Haladás.
okt. 9
16:32
F1: pénteken derül ki, egy vagy két autót indít a Marussia (She)
Az F1-ben szereplő Marussia-istálló csak pénteken közli hivatalosan, hogy egy vagy két autóval vesz részt a hét végi Orosz Nagydíjon Szocsiban. Jules Bianchi, a csapat francia pilótája vasárnap a Japán GP-n súlyos fejsérülést szenvedett, az életéért küzd egy japán kórházban.
okt. 9
16:48
Román-magyar: élőképpel és fekete ruhával készülnek a magyarok (She)
A magyar labdarúgó-válogatott mérkőzésein rendre kiváló hangulatot teremtő Carpathian Brigade felhívásából kiderül, a szombati bukaresti Európa-bajnoki selejtezőre élőképpel készülnek a magyar szurkolók.
okt. 9
16:50
Tenisz: Djokovics és Federer egy fordulóra egymástól (She)
A kétszeres címvédő Novak Djokovics sorozatban 27. győzelmét aratta csütörtökön a 6.52 millió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású, sanghaji kemény pályás férfi tenisztornán, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A világelső szerb játékos a nyolcaddöntőben a kazah Mihail Kukuskint győzte le három szettben, így a spanyol David Ferrer ellen készülhet.
okt. 9
16:52
Everton: fiatal angol válogatott az újabb sérült (She)
Több mint három hónapot kell kihagynia John Stonesnak, az Everton 20 éves angol játékosának, akire bokaműtét vár a Manchester United elleni bajnokin elszenvedett sérülése után.
okt. 9
17:24
Orosz Nagydíj - Amerikai pilóta helyettesíti Bianchit Szocsiban (Infostart)
Alexander Rossi versenyez a múlt vasárnap súlyos balesetet szenvedett francia Jules Bianchi helyett a Marussia istállónál a hétvégi Forma-1-es Orosz Nagydíjon.
okt. 9
17:24
Juventus: Ha Vidal távozni akar... - Tacchinardi (She)
...vagy pályán kívüli problémája van, akkor ezt illene tisztázni most – véli a Juventus chilei középpályásának viselkedésével kapcsolatban a csapat korábbi játékosa, Alessio Tacchinardi, aki ugyanakkor kiemeli, hogy Arturo Vidal óriási értéke a gárdának, és ha a szívében és a fejében csak a torinóiak foglalnak helyet, akkor ismét korábbi önmaga lehet, aki egyedül képes meccseket eldönteni.
okt. 9
17:24
Amerikai pilóta helyettesíti Bianchit (Metropol)
Alexander Rossi versenyez helyette a most debütáló szocsi pályán.
okt. 9
17:24
Sportfogadás: A winmastersszel csak nyerhetsz - kaparintsd meg az óriási bónuszt! (Agroinform)
Már Skrillen keresztül is be lehet fizetni a winmastershez, ahol fantasztikus bónusz, és akár egy tablet is vár rád!
okt. 9
17:42
Román-magyar: A sok néző akár plusz erőt is adhat - Korcsmár (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség médiastábja a románok és a feröeriek elleni meccset megelőző telki edzőtáborozás közben interjút készített Korcsmár Zsolttal, a Greuther Fürth védőjével. A hátvéd mesélt többek között a légióskodás nehézségeiről, továbbá arról is, hogy szeret jó stadionban, nagy közönség előtt játszani.
okt. 9
17:44
Videó: parádés gólt szerzett az MTK a Bajnokok Ligájában (She)
Mint arról már beszámoltunk, az MTK női labdarúgócsapata 2–1-es vereséget szenvedett Felcsúton az osztrák Neulengbachtól a Bajnokok Ligája főtáblájának első mérkőzésén. A budapestiek gólja 2–0-s vendégvezetésnél esett, miután Kaján Zsanett két parádés csellel becsapta az osztrákok védőit a tizenhatoson, majd Méry Rita elé tálalt, aki hét méterről az üres kapuba passzolt. Visszavágó egy hét múlva…
okt. 9
18:00
Román-magyar: Marica sportszerű szurkolásra biztat (She)
A mieink elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőt eltiltása miatt kihagyó Ciprian Marica sportszerű szurkolásra biztatta a román drukkereket, ugyanis félő, hogy bármilyen atrocitás esetén zárt kapus mérkőzéssel büntetne az európai szövetség.
okt. 9
18:02
Real Madrid: Di María Ronaldo miatt ment Manchesterbe (She)
A Manchester United argentin válogatott középpályása, Ángel Di María elmondása szerint nyári klubváltásában nagy szerepet játszott Cristiano Ronaldo.
okt. 9
18:18
F1: jövőre Mercedes-motorral versenyez a Lotus - hivatalos (She)
A Lotus Formula–1-es istállója megerősítette, hogy Renault-ról Mercedes-motorra vált a következő idényben.
okt. 9
18:18
Magyar Válogatott: Akár nyerhetünk is Bukarestben - Dibusz (Agroinform)
A Ferencváros portása szerint Király Gábor áll majd a kapuban szombaton, de igyekszik minél többet tanulni kollégájától.

Keresés