2015. december 15. kedd

dec. 15
15:39
Különjáratokat indít a Wizz Air a magyar válogatott szurkolóinak (Infostart)
Szurkolói különgépeket indít jövő nyáron Franciaországba, a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki csoportmérkőzéseire a Wizz Air légitársaság.
dec. 15
15:57
Videó: a pillanat, mikor Isco megtudta, Kroost a padra száműzték (She)
Rafa Benítez, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője legutóbbi döntésével még saját játékosait is meglepte. A spanyol mester az alapembernek számító Toni Kroost a kispadra „száműzte” a Villarreal ellen elveszített meccsen. A döntés váratlanságát tökéletesen tükrözi Isco reakciója.
dec. 15
15:59
Real: klasszisért klasszist, cserélnek a Chelsea-vel? (She)
Váratlan hírrel állt elő egy spanyol sportlap, a beszámolók szerint cserére készül a Real Madrid és a Chelsea, a blancók egy klasszist adnának a „kékek” egyik legjobbjáért.
dec. 15
16:15
MLSZ: a derbi után az FTC és az Újpest is pénzbüntetést kapott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) az alábbi döntéseket hozta meg.
dec. 15
17:27
Valencia: Neville egyedi módon edzi játékosait (She)
Minden futballistájának egy táblagépet adott Gary Neville, a spanyol bajnokságban szereplő Valencia nemrégiben kinevezett vezetőedzője.
dec. 15
17:27
Simon Gábor számlatitka - Tisztul a kép (Behaviour)
Feloldották bécsi bankszámlája zárolását, de Svájcban is tartott pénzt.
dec. 15
17:29
Eb 2016: Ön is benne lehet David Guetta Eb-himnuszában! (She)
A világhírű DJ és producer David Guetta arra kéri a világ futballszurkolóit, hogy egyesüljenek – és segítsenek neki a 2016-os Európa-bajnokság hivatalos számának felvételében.
dec. 15
17:31
Olimpia 2024: „Párizs a legnagyobb riválisunk” – az olasz elnök (She)
Matteo Renzi olasz miniszterelnök szerint Rómának a 2024-es olimpiára pályázó városok közül Párizs a legnagyobb riválisa.
dec. 15
17:45
Csepel: 76. életévében elhunyt a korábbi fedezet (She)
Súlyos betegség után 76. életévében elhunyt Faludi Dezső, a Csepel korábbi NB I-es labdarúgócsapatának fedezete – értesítette a klubot az egykori játékostárs, Fatér Károly olimpiai bajnok labdarúgó.
dec. 15
18:03
Juventus: Bayern München? Allegri Yodával válaszolt – videó (She)
Hétfő délben a svájci Nyonban kisorsolták labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. A Juventus a Bayern Münchent kapta a legjobb tizenhat közt, a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri pedig a Csillagok Háborújából Yodát hívta segítségül a reakcióhoz. „Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!”
dec. 15
18:39
Úszás: Kapás Boglárka döntött, elhagyja a BVSC-t (She)
Kapás Boglárka, a világbajnok bronzérmes úszó kedden reggel bejelentette jelenlegi együttesének, a BVSC-Zuglónak, hogy máshol kívánja folytatni a pályafutását.
dec. 15
18:57
Az Újpest 200, a Ferencváros 100 ezres bírságot kapott a rangadó után (Infostart)
Az Újpestet 200 ezer, míg a vendéglátó Ferencvárost 100 ezer forintra büntette a szombati rangadóval kapcsolatban keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
dec. 15
18:57
FTC: „A magyarok nem örülhetnek az osztrákoknak” (She)
Az Európa-bajnoki sorsolás kapcsán az osztrák Kurier napilap a Ferencváros védőjével, Emir Dilaverrel készített interjút. A 24 esztendős játékos szerint a portugálok, az izlandiak és a mieink sem lehetnek boldogok, hogy összekerültek az osztrák válogatottal, amely a selejtezőkön remek teljesítményt nyújtott.
dec. 15
18:59
Chelsea: hihetetlen – a drukker minden csapást előre megírt! (She)
Van, hogy egy csapat gyenge formája és balszerencséje már a saját szurkolóját sem lepi meg. Na de hogy az egyik Chelsea-drukker ennyire pontosan telibe találja, mi vár kedvenceire hétfőn, az már művészet. Természetesen gyorsan fel is kapta a sztorit az internet népe.
dec. 15
19:15
Eb 2016: az FTC játékosa szerint nem örülhetünk Ausztriának (She)
Az Európa-bajnoki sorsolás kapcsán az osztrák Kurier napilap a Ferencváros védőjével, Emir Dilaverrel készített interjút. A 24 esztendős játékos szerint a portugálok, az izlandiak és a mieink sem lehetnek boldogok, hogy összekerültek az osztrák válogatottal, amely a selejtezőkön remek teljesítményt nyújtott.
dec. 15
19:33
Brazília: a válogatott játékos egyéves eltiltást kapott (She)
Egyéves eltiltást kapott Fred, a Sahtar Doneck brazil válogatott futballistája, akinek a nyári Copa Américán lett pozitív a doppingmintája.
dec. 15
19:51
Női kézilabda-vb - Tomori teljes, Görbicz részleges térdszalagszakadást szenvedett (Infostart)
Tomori Zsuzsanna teljes, míg Görbicz Anita csak részleges térdszalagszakadást szenvedett a dániai női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 15
19:51
Női kézi: Tomorira hat, Görbiczre két hónap kihagyás vár (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a magyar válogatott Lengyelország elleni világbajnoki nyolcaddöntőjén megsérülő Tomori Zsuzsanna elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, melynek következtében féléves kihagyás vár rá, míg Görbicz Anitának hat-nyolc hetet kell kihagynia.
dec. 15
19:51
Tomori teljes, Görbicz részleges térdszalagszakadást szenvedett (Metropol)
A magyar női kézilabda válogatott mindkét tagja a lengyelek elleni hétfői nyolcaddöntőben sérült meg.
dec. 15
20:09
Darts: Taylor hirtelenhalál-győzelme és bukása – top 5 vb-döntő (She)
Csütörtökön kezdetét veszi a PDC 2016-os dartsvilágbajnoksága. A döntő a hagyományoknak megfelelően áttolódik jövőre, ezúttal január 3-án rendezik. Felvezetésünk első részében felidézzük – szubjektív alapon – az eddigi öt legjobb világbajnoki döntőt.
dec. 15
20:11
Férfi kézi: Svédországból érkezhet a Veszprém új edzője – sajtóhír (She)
Az expressen.se értesülései szerint az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a Kristianstadot irányító Ola Lindgrent szeretné megszerezni a csapat edzőjének.
dec. 15
20:27
Haladás: kétszer is külföldön készülnek; egy érkező várható (She)
Hagyományos, év végi taggyűlést tartott a labdarúgó NB I hatodik helyén álló Szombathelyi Haladás tulajdonosi köre. A zöld-fehérek január 4-én kezdik a felkészülést a tavaszi szezonra, a tervek szerint kétszer is külföldön készülnek.
dec. 15
20:45
Barcelona: „A feleségem azt mondja, a klub az első otthonunk” (She)
A Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique exkluzív interjút adott a klub hivatalos honlapjának és televíziójának. A katalánokkal spanyol bajnoki címet, Spanyol Kupát, Bajnokok Ligáját és Európai Szuperkupát nyerő korábbi játékos a Messi, Suárez, Neymar hármasról és a munkájára nehezedő nyomásról is beszélt.
dec. 15
21:03
MTK: Hazudnék, ha azt mondanám, nem érdekel a válogatott – Torghelle (She)
Torghelle Sándor, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csatára nem adta fel, hogy újra a válogatottban futballozzon.
dec. 15
21:05
Hollandia: súlyos büntetést kapott a korábbi bajnok (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) három évre eltiltotta a Twentét az európai kupasorozatokból, amiért megszegte a szabályokat és szándékosan megtévesztette a szövetséget.
dec. 15
21:07
FTC: a korábbi BL-ellenféllel játszanak Törökországban (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros törökországi edzőtáborozása során januárban felkészülési mérkőzést játszik a Hajduk Splittel – olvasható a horvát klub hivatalos honlapján.
dec. 15
21:21
Német Kupa: a Werder és a Leverkusen a nyolc között (She)
A Werder Bremen és a Bayer Leverkusen az első két csapat, amely bejutott a Német Kupa negyeddöntőjébe. Előbbi a Mönchengladbachot, utóbbi az Unterhachingot győzte le.
dec. 15
21:57
Olasz Kupa: a 3. ligás csapat újra élvonalbelit búcsúztatott el (She)
A 3. ligás Alessandria a Palermo után a Genoát is elbúcsúztatta a labdarúgó Olasz Kupából.
dec. 15
21:59
Videó: Xabi Alonso pokoli nagy gólt lőtt a kupában (She)
A Bayern München Xabi Alonso hatalmas góljával 1–0-ra vezet a Darmstadt ellen a Német Kupa nyolcaddöntőjében. A bajorok spanyol középpályása egy kifejelt labdát kezelt le, majd mintegy 30 méterről elemi erővel lőtt a vendégek kapujába.
dec. 15
22:01
EBEL: három napja a Volán nyert 4–3-ra, most a Salzburg (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hosszabbítás után 4–3-ra kikapott a Red Bull Salzburg vendégeként az EBEL keddi játéknapján.
dec. 15
22:51
Német Kupa: Xabi Alonso bombagólja döntött (She)
A Bayern München Xabi Alonso hatalmas góljával 1–0-ra nyert a Darmstadt ellen, ezzel bejutott a Német Kupa legjobb nyolc csapata közé.
dec. 15
22:53
Eb 2016: Izland az amerikaiakkal játszik felékszülési meccset (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki csoportriválisa, Izland január végén az amerikai együttessel játszik barátságos mérkőzést.
dec. 15
22:55
MLS: Németh Krisztián csapata történelmi igazolást jelentett be (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City bejelentette, hogy szerződtette a Montreal Impacttől három év után távozó Justin Mappet.
dec. 15
22:57
Championship: Tőzsér nélkül ikszelt a QPR az exéllovassal (She)
Tőzsér Dániel a kispadon nézte végig ahogy csapata, a Queens Park Rangers 2–2-es döntetlent játszik hazai pályán a 21. fordulónak éllovasként nekivágó Brightonnal az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A mérkőzést emberhátrányban befejező vendégek továbbra is veretlenek a szezonban, de már tizedik alkalommal ikszeltek, így visszacsúsztak a második helyre a három pontot begyűjtő…
dec. 15
23:09
Olasz Kupa: simán nyert, így a legjobb nyolc között van az Inter (She)
Az Internazionale 3–0-ra legyőzte a Cagliarit a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében, így továbbjutott.
dec. 15
23:11
Király-kupa: a Sevilla és az Espanyol is bejutott a 16 közé (She)
A Sevilla az idegenben aratott 3–0-s siker után hazai pályán 2–0-ra győzte le a harmadosztályú Logronést a spanyol Király-kupában, így kettős győzelemmel jutott be a legjobb tizenhat közé. Az élvonalbeli csapatok közül a Sporting Gijón és a Levante is búcsúzott, míg a Deportivo megizzadt a második vonalban szereplő Llagosterával szemben.
dec. 15
23:27
NS: Böde dicséretes ötöse, de mit kaptak a lányok? – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Keresés