2015. december 18. péntek

dec. 18
16:35
NB II: ismét fél év után vált csapatot a fiatal középpályás (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Kapacina Valér a tavaszi szezont is a labdarúgó NB II-ben tölti, de nem a Soroksárban, hanem ismét a Soproni VSE-ben futballozik majd.
dec. 18
16:51
Női kézi: Ön kit választana kapitánynak? Szavazzon! (She)
A mieink számára 11. helyezéssel záruló vb-szereplés után Németh András távozott a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. De ki legyen az utódja? Várjuk szavazatát!
dec. 18
16:51
Hiddink lehet Mourinho utódja (Metropol)
Állítólag Londonban tárgyalt a 69 éves tréner.
dec. 18
17:09
Női kézi-vb: eldőlt, nem juthatunk ki a riói olimpiára! (She)
A női kézilabda-világbajnokság 5–8. helyéért vívott rájátszásában a házigazda dánok 28–20-ra legyőzték Montenegrót, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott nem juthat ki a riói olimpiára.
dec. 18
17:27
Nem lesz ott az olimpián a magyar női kézilabda-válogatott (Infostart)
Nem lesz ott a jövő évi riói olimpián a magyar női kézilabda-válogatott.
dec. 18
17:27
Chelsea: Abramovics elmondta a csapatnak, ki az új főnök (She)
Roman Abramovics klubtulajdonos megjelent a Chelsea péntek kora délutáni edzésén, és közölte a játékosokkal: a sajtóban terjedő hír nem alaptalan, Guus Hiddink lesz az új menedzser – osztotta meg exkluzív értesülését az angol The Telegraph.
dec. 18
17:45
Haragos Attila az új súlyemelő-kapitány (Infostart)
Haragos Attila eddigi másodedző lett a magyar súlyemelő-válogatott megbízott szövetségi kapitánya.
dec. 18
17:45
Játék: nyerje meg Phil Taylor dedikált, „Erőpróba” című könyvét! (She)
Tippelje meg, hogy melyik két játékos jut be a dartsvilágbajnokság 2016. január 3-án rendezendő döntőjébe! A helyesen válaszolók között kisorsoljuk Phil Taylor dedikált, „Erőpróba – Visszatérésem a csúcsra” című könyvét.
dec. 18
17:45
Nem lesz ott az olimpián a női kézilabda-válogatott (Metropol)
Hiába nyernék meg a vb-t a norvégok, már az sem segítene.
dec. 18
18:03
Női kézi-vb: norvég–román elődöntő az NSO-n! (She)
Már azzal is történelmi tette hajtott végre a holland női kézilabda-válogatott, hogy bejutott a dániai világbajnokság elődöntőjébe, a Lengyelország elleni győzelmével (30–25) újabb mérföldkőköz érkezett. A vasárnapi döntőben a Norvégia–Románia meccs nyertesével találkozik.
dec. 18
18:21
Darts-vb: Van Gerwen a kiesés szélén táncolt, de megmenekült (She)
A selejtezőből érkező német Rene Eidams a frászt hozta a világelső Michael van Gerwenre a Londonban zajló dartsvilágbajnokság első fordulójában, de döntő szettben a 2014-es győztes holland nyert, így a torna eddigi legnagyobb meglepetése a belga Kim Huybrechts búcsúja. A 20. kiemelt angol Justin Pipe és a 32.-ként rangsorolt skót John Henderson kiesett, míg a walesi Mark Webster magabiztos…
dec. 18
18:23
Jégkorong: gólzáporos magyar siker az U20-as vb-n (She)
Az U20-as magyar jégkorong-válogatott negyedik mérkőzésén is gólzáporos győzelmet aratott a litvániai Elektrenaiban zajló divízió II/A világbajnokságon: a mieink pénteken 7–0-ra nyertek Horvátország ellen.
dec. 18
18:39
MU: a „vörös ördögök” játékosa megdöntött egy fura rekordot (She)
Cameron Borthwick-Jackson-meze nagy valószínűséggel egyelőre kevés Manchester United-drukkernek van, pedig lenne ok a fiatal védő dicsőítésére, hiszen abban a pillanatban, amint pályára lépett a Manchester United kezdőcsapatában megdöntött egy rekordot.
dec. 18
18:39
Megkezdődött a Sóstói Stadion bontása (Metropol)
Májusban kezdődik az építkezés.
dec. 18
18:57
F1: az ifjú Häkkinen abbahagyta, a focit jobban szereti (She)
Nem viszi tovább a családi hagyományt Hugo, a kétszeres  Formula–1-es világbajnok Mika Häkkinen fia. Hugónak már a nagyapja is autóversenyző volt, azonban ő elhatározta, hogy befejezi gokartkarrierjét, és a labdarúgó-pályafutására összpontosít.
dec. 18
19:15
Női röplabda NB I: simán győzött a bajnok Békéscsaba (She)
A bajnok Békéscsaba könnyedén győzött a Kaposvár ellen, és élt a hazai pálya előnyével az Újpest, a Kecskemét, valamint a TFSE is a női röplabda NB I alapszakaszának pénteki játéknapján.
dec. 18
19:33
PL: elmaradt kézfogásról és Mignolet-ról is beszélt Klopp (She)
Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján többek között szót ejtett kapusáról, Simon Mignolet-ról, aki a West Bromwich elleni bajnokin hibázott, valamint arról, miért nem fogott kezet a találkozó lefújása után Tony Pulisszal, az ellenfél trénerével.
dec. 18
19:35
Női kézi-vb: Hollandia tovább írja történelmét (She)
Már azzal is történelmi tette hajtott végre a holland női kézilabda-válogatott, hogy bejutott a dániai világbajnokság elődöntőjébe, a Lengyelország elleni győzelmével újabb mérföldkőköz érkezett. A vasárnapi döntőben a Norvégia–Románia meccs nyertesével találkozik.
dec. 18
20:09
Női kézilabda-vb - Hollandia döntős (Infostart)
Története legnagyobb sikerét érte el a holland női kézilabda-válogatott, amely bejutott a döntőbe a Dániában zajló világbajnokságon.
dec. 18
20:27
Férfi kosár NB I: a ZTE triplái elsüllyesztették az Atomot (She)
A ZTE hazai pályán 83–69-re legyőzte az Atomerőmű legénységét, míg a PVSK 11 ponttal győzött Kecskeméten a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján.
dec. 18
20:29
Bayern: Guardiola a brit életről érdeklődött, útja a PL-be vezet? (She)
Sajtóértesülések szerint Pep Guardiola, vezetőedző az idény végén elhagyja a német élvonalbeli Bayern Münchent. A Mirror című lap arról ír, hogy a spanyol szakember barátai körében érdeklődött arról, hogy milyen az élet Angliában.
dec. 18
20:31
Király-kupa: nincs meg a végső döntés a Real kizárásáról (She)
Korábban biztosnak tűnt a Real Madrid kizárása a spanyol labdarúgó Király-kupa küzdelmeiből, azonban a spanyol kormány sportfegyelmi bizottsága elhalasztotta a péntekre várt végleges döntést, mivel a Cádiz nem adta be a megfelelő dokumentumokat.
dec. 18
20:45
Asztalitenisz női BL: nem jutott be a nyolc közé a Szekszárd (She)
Nem jutott be a legjobb nyolc közé a Szekszárd a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában, miután a B-csoport pénteki utolsó meccsén 3–2-re kikapott a vendég spanyol UCAM Cartagenától.
dec. 18
20:47
Klub-vb: Messi újabb nehéz estén van túl, kihagyja a döntőt? (She)
A labdarúgó-klubvilágbajnokság elődöntőjében a Messi és Neymar nélkül felálló Barcelona 3–0-ra legyőzte a kínai Kuangcsou Evergrandét Jokohamában, így a katalán klub jutott a torna fináléjába, amelyen Lionel Messi játéka továbbra is kérdéses. A katalán együttes szakmai hozza majd meg a végső döntést, hogy az argentin támadó bevethető lesz-e a döntőben.
dec. 18
21:03
Női kosárlabda NB I: másodszor 100 pont fölött a DVTK (She)
A DVTK házigazdaként 51 ponttal legyőzte a Vasast (105–54) a női kosárlabda NB I pénteki mérkőzésén.
dec. 18
21:05
Jégkorong Mol Liga: az Újpest visszavágott a Ferencvárosnak (She)
Az Újpest idegenben kétgólos különbséggel legyőzte a Ferencvárost a jégkorong MOL Liga pénteki játéknapján. Az újpestiek múlt csütörtökön, hazai jégen négy góllal kikaptak az FTC-től. A játéknap másik mérkőzésén a címvédő és jelenleg is listavezető Miskolc 4–2-es győzelmet aratott Dunaújvárosban.
dec. 18
21:07
MU: Van Persie beszólt, Depay csúnyán visszaalázta őt (She)
Robin van Persie és Memphis Depay nem ápolt túl jó barátságot az ősszel, derült ki egy holland lap pénteki cikkéből.
dec. 18
21:21
Pólós tornarajt győzelemmel (Infostart)
Magabiztos győzelemmel rajtolt a magyar férfi vízilabda-válogatott a kassai nemzetközi tornán, amelynek pénteki nyitónapján a franciák nemzeti együttesét verte hat góllal.
dec. 18
21:39
Az Újpest visszavágott a Ferencvárosnak (Infostart)
Az Újpest vendégként kétgólos különbséggel győzte le a Ferencvárost a jégkorong MOL Liga pénteki játéknapján.
dec. 18
21:39
Videó: Beckham beadta, Figo bevágta – ez nem álom, ma történt! (She)
Pazar gólt hozott össze David Beckham és Luís Figo, két vitathatatlan klasszis egy pénteki jótékonysági mérkőzésen.
dec. 18
21:41
Férfi vízi: a magyar válogatott simán megverte a franciákat (She)
Magabiztos győzelemmel rajtolt a magyar férfi vízilabda-válogatott a kassai nemzetközi tornán, amelynek pénteki nyitó napján a franciák nemzeti együttesét verte hat góllal.
dec. 18
21:43
EBEL: hiába hajrázott a Volán, kikapott idehaza a Capitalstól (She)
A Fehérvár AV19 hazai jégen 3–2-re kikapott a Vienna Capitalstól az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) pénteki játéknapján.
dec. 18
21:57
Győzelemmel kezdtek Kassán Benedekék (Metropol)
A franciákat győzte le első meccsén a magyar válogatott.
dec. 18
22:15
Chelsea: Hiddink megszólalt; Drogbának különleges szerep juthat (She)
Guus Hiddink megerősítette az angol sajtó értesüléseit, miszerint tárgyalásban áll a José Mourinhót csütörtökön menesztő Chelsea-vel.
dec. 18
22:17
Asztalitenisz női ETTU-kupa: kikapott a Budaörs (She)
A Budaörs kikapott az esélyesebb francia ALCL TT Grand-Quevilly otthonában az asztalitenisz női ETTU-kupa 4. fordulójának pénteki játéknapján, így nem jutott be a legjobb nyolc közé.
dec. 18
22:33
Futsal: a Győr sima sikerrel és négy pont előnnyel zárta az évet (She)
A címvédő Rába ETO hazai pályán magabiztosan, 5–1-re legyőzte a Göcsej SK-t a futsal NB I 12. fordulójának pénteki játéknapján, ezzel négy pontra növelte előnyét a tabella élén, és az első helyről várhatja a tavaszi folytatást. A Berettyóújfalu simán megverte a Göcsejt.
dec. 18
22:35
Bundesliga: nem tud hibázni a Schalke a Hoffenheim ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a Schalke hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Hoffenheimet. A találkozó egyetlen gólját Eric Maxim Choupo-Moting szerezte a 28. percben.
dec. 18
22:51
Négy világbajnok marad a Bayern Münchenben (Infostart)
A Bayern München labdarúgócsapata négy világbajnok játékosával hosszabbított szerződést pénteken.
dec. 18
22:51
Női kézi-vb: Norvégia hosszabbítás után a döntőben (She)
Norvégia lesz Hollandia ellenfele a Dániában zajló női kézilabda-világbajnokság vasárnapi döntőjében. Thorir Hergeirsson együttese a későbbi elődöntőben hosszabbítás után 35–33-ra győzte le az újra nagyot küzdő Romániát.
dec. 18
22:53
Ligue 1: Nizzában szenvedett vereséget a Montpellier (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 19. fordulójának nyitó mérkőzésén a Nice hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Montpellier-t. Az összecsapás egyetlen gólját a 31. percben Olivier Boscagli jegyezte, aki 18 évesen és 1 hónaposan a Ligue 1 legfiatalabb gólszerzője ebben az idényben.
dec. 18
23:09
Női kézilabda-vb - Hosszabbítás után a norvégok is a döntőben (Infostart)
Az olimpiai és Európa-bajnok norvég válogatott hosszabbítás után legyőzte a román csapatot a dániai női kézilabda-világbajnokság péntek esti elődöntőjében.
dec. 18
23:09
PL: Mourinho már tudja, melyik klubnál akar munkába állni (She)
A Chelsea-től kirúgott José Mourinho a Manchester United együttesét szeretné irányítani, képviselői állítólag már lépéseket is tettek az ügyben – írja közeli forrásaira hivatkozva az ESPN.
dec. 18
23:45
Eurofutball: 5/5 – Guzmicsék tovább csúsznak a lejtőn (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Wisla Kraków hazai pályán 1–0-ra kikapott a bajnoki címért harcban álló Pogon Szczecintől, így sorozatban ötödik vereségét szenvedte el, és már több mint 400 perce gólképtelen. Guzmics Richárd, a hazaiak magyar válogatott légiósa végigjátszotta a találkozót, amelynek 65. percében sárga lapot kapott.
dec. 18
23:47
NS: női kézi – olimpia a tv-ben; Németh Krisztián: amerikai vakáció – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés