2015. december 9. szerda

dec. 9
21:21
BL: Giroud-tripla, Messi-gól, kettővel nyert a Chelsea – gólok (She)
A keddi izgalmak után szerdán még kiélezettebb játéknapot rendeztek a Bajnokok Ligájában. A Bayer Leverkusen a Barcelonát fogadta, a Roma a BATE Boriszovot, míg az Olympiakosz az Arsenallal, a Chelsea a Portóval, a Dinamo Zagreb pedig a Bayern Münchennel játszott. Ivan Marcano öngólja volt a csütörtöki játéknap első találata, amellyel a Chelsea jutott előnyhöz. Íme, a 6. forduló góljai!
dec. 9
21:39
BL: Diego Costa Casillasnál is kihúzta a gyufát – videó (She)
Diego Costa, a Chelsea spanyol válogatott támadója a Porto elleni Bajnokok Ligája-meccsen (ismét) bizonyította, miért nem róla mintázzák a sportszerűség szobrát. Íme!
dec. 9
21:41
Női kosárlabda Európa-kupa: a PEAC-Pécsnek nem volt esélye (She)
A PEAC-Pécs 71–51-re kikapott a francia Landes otthonában a női kosárlabda Európa-kupa F-csoportjának 5. fordulójában.
dec. 9
21:57
BL: Courtois, a zsiráf – a kísérőfiúnak leesett az álla – videó (She)
Nem mindennap találkozik az ember Thibaut Courtois-val, a Chelsea belga kapusával. A Porto elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt egy kisfiúnak megadatott a lehetőség, és csak ámult-bámult az egy centi híján kétméteres Courtois magassága láttán. Íme!
dec. 9
21:59
Videó: hatalmas gólt kapott a Valencia, ráadásul egy tinitől! (She)
Látványos gólt lőtt Maxwell Cornet, a Valencia–Olympique Lyon Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzésen. A franciák tizenkilenc éves támadója remek mozdulattal szerezte meg a vezetést a Lyonnak.
dec. 9
22:33
Bejutott a nyolcaddöntőbe a magyar kézilabda-válogatott! (Infostart)
A magyar válogatott 29-22-re legyőzte a házigazda dán csapatot a női kézilabda-világbajnokság szerdai, 4. fordulójában, és bejutott a nyolcaddöntőbe.
dec. 9
22:33
Női kézi-vb: feltámadás! Óriási fölénnyel vertük meg Dániát (She)
A magyar válogatott Herningben, a női kézilabda-világbajnokság negyedik fordulójában, az A-csoportban végig vezetve, biztosan verte meg Dániát (29–22), ezzel talpra állt a Montenegró ellen kapott pofonból.
dec. 9
22:51
Továbbjutott az Arsenal, csoportelső a Chelsea (Infostart)
Sikerült az Arsenalnak a bravúr, továbbjutott, sőt csoportelső lett a Chelsea - három klub is képviseli Angliát a legjobb tizenhat között a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
dec. 9
22:51
BL, F-csoport: Giroud-triplával nyert, és továbbjutott az Arsenal (She)
Tartalékosan is három (Olivier Giroud-)góllal nyert az Arsenal az Olympiakosz otthonában, ezzel tovább is jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjából, míg a csoport élén végző Bayern München idegenben is jobbnak bizonyult a zágrábi Dinamónál.
dec. 9
22:51
Magyar mámor Dániában, megvan a továbbjutás (Metropol)
Feledtette a keddi vereséget a válogatott, amely Szucsánszki vezérletével magabiztosan nyert a házigazda ellen a vb-n.
dec. 9
22:53
BL, E-csoport: Messi betalált, a Roma örülhet, a Bayer nem (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában az E-csoportban a címvédő Barcelona 1–1-et játszott a Bayer Leverkusen vendégeként. A Roma hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el a BATE Boriszov ellen. A német és az olasz csapatnak egyaránt hat pontja lett, a Barca mögött azonban a Roma jutott tovább jobb egymás elleni eredményének köszönhetően.
dec. 9
22:55
BL, G-csoport: a Chelsea kiejtette a Portót; 16 között a Kijev (She)
A Chelsea otthon legyőzte a Portót, így első helyen jutott tovább a G-csoportból a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. A négyes másik továbbjutója az ukrán Dinamo Kijev, amely nem tette meg azt a szívességet a portugáloknak, hogy otthon pontot veszítsen, és minimális különbséggel legyőzte az izraeli Maccabi Tel-Avivot.
dec. 9
22:57
BL, H-csoport: a Gent továbbjutott, a Valencia kiesett (She)
A Gent labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-re legyőzte a Zenitet a Bajnokok Ligája H-csoportjában, ezzel továbbjutott. A Valencia 2–0-ra kikapott otthon a Lyontól, és az Európa-ligában folytathatja európai kupaszereplését a csoportmérkőzések 6. köre után.
dec. 9
23:09
Női kézi-vb: Iszonyatosan szégyelltük magunkat – Szucsánszki (She)
A magyar női kézilabda-válogatott – feledtetve a keddi csúfos, Montenegró elleni vereséget – 29–22-re legyőzte a házigazda dán csapatot a világbajnokság 4. fordulójában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A találkozót követően Németh András szövetségi kapitány játékosai sportemberi kvalitásait emelte ki, míg Szucsánszki Zita arról beszélt, hogy Görbicz Anita sokat segített neki abban, hogy igazi…
dec. 9
23:11
BL: hogyan tovább? – ez a 16 csapat várja a hétfői sorsolást (She)
Most, hogy véget ért a csoportkör a labdarúgó Bajnokok Ligájában, érdemes röviden összegezni, hogyan folytatják a csapatok.
dec. 9
23:27
BL: a szerdai eredmények, gólszerzők, tabellák – egy helyen (She)
A mai nyolc mérkőzéssel véget ért a Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának csoportköre. Nézze meg az eredményeket, a gólszerzőket és a csoportok végeredményét – egy helyen.
dec. 9
23:29
BL: Wenger szerint mentálisan és taktikailag is tökéleteset nyújtottak (She)
A Chelsea otthon legyőzte a Portót, így első helyen jutott tovább a G-csoportból a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. Tartalékosan is három (Olivier Giroud-)góllal nyert az Arsenal az Olympiakosz otthonában, ezzel tovább is lépett az F-csoportból. Nézzük, hogyan látták a mérkőzéseket a főszereplők!
dec. 9
23:31
Női kézi-vb: Még egyszer így pályára nem mehetünk – Görbicz (She)
A magyar női kézilabda-válogatott – feledtetve a keddi csúfos, Montenegró elleni vereséget – 29–22-re legyőzte a házigazda dán csapatot a világbajnokság 4. fordulójában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A találkozót követően Görbicz Anita válogatott kézilabdázó értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 9
23:45
Női kézi-vb: Nem hagytuk, hogy lerohanjanak minket – Görbicz (She)
A magyar női kézilabda-válogatott – feledtetve a keddi csúfos, Montenegró elleni vereséget – 29–22-re legyőzte a házigazda dán csapatot a világbajnokság 4. fordulójában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A találkozót követően Görbicz Anita, a válogatott irányítója értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 9
23:45
Tovább jutott az Arsenal, nyert a Chelsea (Metropol)
Giroud mesterhármasa mentette meg az Arsenalt. Tovább ment a Roma és Gent, de kiesett a Porto. Megvan a legjobb 16 mezőnye.
dec. 9
23:47
Németország: fordult a kocka, ezúttal simán nyert a Wolfsburg (She)
A címvédő Wolfsburg idegenben 3–0-ra legyőzte a Turbine Potsdamot a női Német Kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé. A két csapat a legutóbbi kiírásban a fináléban találkozott, Jakabfi Zsanett csapata akkor is három góllal nyert.

Keresés