2008. november 25. kedd

nov. 25
13:12
Hajnalé a magyar Aranylabda (Behaviour)
A sportújságírók szavazata alapján Hajnal Tamás volt az év legjobb labdarúgója, így ő érdemelte ki a magyar Aranylabdának nevezett díjat.
nov. 25
13:14
Robbantás miatt maradhat el a Zenit-Juventus meccs (Infostart)
Elmaradhat a kedd esti Zenit-Juventus labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzés, miután ismeretlenek felrobbantottak egy autót Szentpéterváron. A robbantásban három ember halt meg.
nov. 25
14:39
Régi gólja miatt akarta megölni Maradonát egy angol (Blikk)
Letartóztatásba helyezték azt az angol férfit, aki Diego Maradona megölésére készült. A madridi Marca sportnapilap keddi számában azt írta, hogy a 43 éves Ian Wellwort le akarta vágni a fejét az egykori argentin világbajnok futballistának, aki jelenleg a dél-amerikai ország futballválogatottjának a szövetségi kapitánya.
nov. 25
15:54
Rubens Barrichello kipakolt (Metropol)
A brazil Forma-1-es pilóta, aki korábban a Ferrari versenyzője volt, elárulta: rendszeresen utasításokat kapott a csapatvezetéstől, hogy engedje előzni márkatársát, a hétszeres világbajnok német Michael Schumachert.
nov. 25
16:12
"Én egy oltári szerencsés pali vagyok!" (Behaviour)
- Dehogyisnem, gyere! Gyere akkor fél kilencre! - mondta a telefonba, olyan hévvel, mintha nem 2008-at, hanem '58-at írnánk, s nem interjút kérnék tőle, hanem hogy kártyázzon velem reggelig. Merthogy szeretett kártyázni. Futballozni viszont imádott. Az igazi szenvedélye azonban az élet. Mindmáig. Szerencsére jó bőrben van. Még nem mondtam, azért fél kilencre rendelt otthonába, mert nem sokkal…
nov. 25
17:03
130 lépés után dőlt el Lékó Péter záró partija (Infostart)
A magyar férfi válogatott 2,5:1,5-re nyer Fehéroroszország ellen a drezdai sakkolimpia záró fordulójában, ezzel a nyolcadik helyen zárt. Lékó Péter utolsó partija 130 lépés után dőlt el. A magyar női válogatott 2:2-es döntetlent játszott az üzbégekkel.
nov. 25
17:05
A magyar futballtörténelem leghíresebb mérkőzése (Infostart)
Ötvenöt évvel ezelőtt a magyar labdarúgó-válogatott a legvisszafogottabb jelző szerint is világra szóló győzelmet aratott az angolok ellen. A Wembleyben akkor kaptak ki a futball "tanítómesterei" először a kontinensről érkezett csapattól. Az évfordulón - amelynek tiszteletére, itthon először, megjelent a mérkőzés filmje dvd-n - a magyar futballtörténelem talán leghíresebb kilencven percére,…
nov. 25
17:06
Győztek a férfiak, remiztek a nők Drezdában (Metropol)
A magyar férfi válogatott győzött, a női csapat döntetlent ért el a drezdai sakkolimpia utolsó fordulójában.
nov. 25
17:08
Tiger Woodsot is utolérte a gazdasági válság (Metropol)
A General Motors autógyár ugyanis bejelentette, hogy december 31-én megszünteti az amerikai játékossal fennálló szerződését.
nov. 25
19:27
Talmácsi: Most a csuklóm a legfontosabb (Infostart)
Utolsó idei tesztnapján vett részt Talmácsi Gábor, aki 250 köbcentis gyári Aprilia-motorjával ezúttal 45 kört tett meg Valenciában.
nov. 25
20:06
Kropkó triatlonistából vállalati tanácsadó lett (Metropol)
Három éve hagyta abba a versenyzést a triatlonista Kropkó Péter, azóta arra a legbüszkébb, hogy 35 sportegyesület megalakításában vett tevékenyen részt.
nov. 25
20:39
Csapatkapitányként Fabregas gólpasszal debütált (Infostart)
A Juventus - az Inter elleni olasz bajnoki rangadó 1-0-ás elvesztése után - gólnélküli döntetlent játszott a Zenittel Szentpétervárott a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a csoportkör ötödik fordulójában. A kritikus állapotban lévő Arsenal 1-0-ra legyőzte a vendég Dinamo Kijevet. Mind a négy csoportból továbbjutott az első két helyezett, a hatodik kör már csak arról dönt, hogy az adott kettő közül…

2008. november 26. szerda

nov. 26
6:15
Tizennégyet vágott a Fradi minigólzsákja (Blikk)
BUDAPEST – Kilencéves kisfiú ontja a gólokat a Ferencváros labdarúgócsapatában. Horváth Milán Olivér, a zöld-fehérek U9-es csapatának játékosa néhány héttel ezelőtt a Tápiószentmárton elleni barátságos mérkőzésen 14 gólt rúgott. A társak is igencsak eredményesek voltak, ugyanis a találkozón a Fradi 42-0-ra ütötte ki ellenfelét.
nov. 26
6:17
Kéz a kézben a kézisek (Blikk)
TATA – Négy és fél év után ismét közösen készült a női és a férfi kézilabda-válogatott. Amíg 2004-ben az athéni olimpiára edzettek a csapatok, addig most a nők a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra, a férfiak a finnek elleni EB-selejtezőre, valamint a januári vbre gyakoroltak.
nov. 26
6:18
Piros lapot a rasszizmusnak! (Behaviour)
Több világhírű futballista mondja el véleményét a rasszizmusról azon a videofelvételen, amelyet a hivatásos labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezete (FIFPro) és a "Mutass piros lapot a rasszizmusnak" elnevezésű alapítvány hozott létre.
nov. 26
6:19
Dzsudzsákék utolsó esélye (Blikk)
MADRID – Dzsudzsák Balázs ma először lehet kezdő a PSV együttesében a Bajnokok Ligájában.
nov. 26
6:21
6:3, a siker szimbóluma (Blikk)
BUDAPEST – Tegnap volt 55 éve, hogy a futballválogatott 6:3-ra legyőzte a Wembley stadionban az otthonukban 90 éve veretlen angolokat. A szenzáció az évszázad mérkőzése néven vonult a sporttörténelembe, az Aranycsapat játékosai legendává váltak. Sejtették-e, hogy filmek készülnek róluk, könyveket, dalokat, musicalt írnak az esemény résztvevőiről?
nov. 26
6:23
Lőw dilemmája (Blikk)
Menni vagy nem menni? Öt és fél év után focizott újra a német labdarúgó-élvonalban Lőw Zsolt (29), mégsem tudja biztosan, maradjon-e jelenlegi együttesénél.
nov. 26
7:30
Nadal-Federer: a szurkolók jobban bíznak a svájciban (Behaviour)
A szurkolók véleménye szerint Roger Federer esélyesebb arra, hogy jövő ilyenkor a világranglistát vezesse, mint a jelenlegi éllovas Rafael Nadal - ez derül ki a férfi teniszezők tornáit szervező ATP felméréséből.
nov. 26
8:24
Kikapott az Alba Volán (Metropol)
Büntetők döntöttek.
nov. 26
9:33
Rafa Benítez ma este lehagyja a legendás Bill Shanklyt (Infostart)
Kedden négy csoportban eldőlt a továbbjutók kiléte a labdarúgó Bajnokok Ligájában, szerdán a már továbblépett Barcelona és Sporting mellett további hat csapat válthatja meg a helyét a tavaszi folytatásban. A mérkőzések közül kiemelkedik a Liverpool-Marseille és a Bordeaux-Chelsea párharc (kétfrontos angol-francia csata), de nagyon izgalmasnak ígérkezik a két, a csoportkör kezdetén kicsinek…
nov. 26
10:27
Biros Péter lett Európa legjobbja (Infostart)
Biros Péter lett Európa legjobb vízilabdázója 2008-ban - közölte a Budapesten készülő LEN Magazine még nyomdában levő legfrissebb számára hivatkozva a magyar férfiválogatott hivatalos honlapja, a vlv.hu..
nov. 26
16:45
Biros Péter Európa legjobbja! (Blikk)
Budapest – Európa legjobb férfi vízilabdázójának választották Biros Pétert (32)! A ZF-Eger háromszoros olimpiai bajnok pólósát a kontinentális szövetség tagországainak szavazatai alapján emelték a csúcsra.
nov. 26
20:39
A Roma kiejtette a Kolozsvárt a BL-ből (Infostart)
A Chelsea 1-1-es döntetlent játszott a Bordeaux otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. A Roma 3-1-re nyert a Kolozsvár pályáján, ezzel kiejtette riválisát. A már korábban továbbjutott Barcelona és Sporting mellett a mostani fordulóban továbbjutott a Liverpool, az Atlético Madrid és az Inter.
nov. 26
20:42
Jól halad Talmácsi a teszteléssel (Metropol)
A tesztelést tovább folytatták Talmácsi Gáborék, és ez olyannyira eredményesen sikerült, hogy nyugodtan, jó érzésekkel kezdi meg a nemrég a Metropol vendégszerkesztőjeként is bemutatkozó magyar motoros a téli pihenőjét.

2008. november 27. csütörtök

nov. 27
6:15
Talma új bőrben (Blikk)
VALENCIA – Talmácsi Gábor piros-fehér-zöld színű ruhában motorozhat a 250 köbcentisek világbajnokságán.
nov. 27
6:17
Már nem fél meccsre menni a megvert DAC-drukker (Blikk)
BUDAPEST – Egy cseppet sem bánta meg Lengyel Krisztián (20), hogy november 1-jén, életében először, futballmeccsre ment. A felvidéki magyar fiú a Dunaszerdahely–Slovan mérkőzésen foglalt helyet a lelátón, de a szlovák élvonalbeli rangadó rémálommá vált a számára.
nov. 27
6:19
Gyerekekkel edzett Varga (Blikk)
BUDAPEST – Lendületben van Varga Dániel (26) és a magyar bajnok TEVA-Vasas Plaket vízilabdacsapata. Az olimpiai aranyérmes pólós fogalmazott így tegnap a Komjádi uszodában, és elmondta, klubjával az Euroligában is jól szeretne szerepelni, a hét végén pedig meg akarják nyerni a Magyar Kupát. S ha már így belelendült, az edzés után tíz kislánnyal, illetve kisfiúval úszkált, labdázott, érzékeltetve,…
nov. 27
6:21
Cseh Laci a bakon (Blikk)
DOMONVÖLGY – Újabb sportággal ismerkedik Cseh László (22), a pekingi olimpia háromszoros ezüstérmes kesége tegnap a lovassport egyik szakágát, a fogathajtást próbálta ki a Lázár Lovasparkban.
nov. 27
6:23
Rózsaszín Ribéry (Blikk)
MÜNCHEN – Rózsaszín cipőben varázsol a focipályán Franck Ribéry (25). A Bayern München francia szélsője bomba formában van, hiszen a csapat legutóbbi hat bajnokiján eredményes volt, a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában pedig kedden két gólpasszal vette ki a részét a román Steaua 3-0-s legyőzéséből. A diadal mellett annak is örülhetett a német gárda, hogy sikerével már biztosan…
nov. 27
7:30
Az A csoportban előzött a Roma, bravúrt ért el a Panathinaikosz (Behaviour)
Csaknem kétszer annyi gól született a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, mint egy nappal korábban (27). Viszont kevesebb kérdés nyert megválaszolást, jóllehet a C csoportban az utolsó kör legföljebb jutalomjátékra lesz jó. Ami „minket” illet: két magyar játékos is 90 percet volt pályán. Mielőtt a lényegi részre térnénk, meg kell említeni, hogy két magyar játékos is kezdőként léphetett tegnap…
nov. 27
12:00
Meghalt Somogyi Géza (Behaviour)
Meghalt Somogyi Géza, a hazai karateélet jelentős alakja.
nov. 27
13:12
Három hely még kiadó a BL-ben (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a tizenhatból tizenhárom helynek van már gazdája a csoportmeccsek ötödik körének szerdai összecsapásai nyomán, teljessé pedig a december 9-i játéknapokon válik a mezőny, ami után - már a jövő évben - nyolc párban, az egyenes kieséses szakasszal folytatódik a versengés.
nov. 27
17:39
Cseh László a második legjobb európai úszó (Infostart)
Cseh László a második helyen végzett az európai úszók szavazásán 2008-ban - közölte a kontinentális szövetség, a LEN csütörtökön megjelent magazinja.
nov. 27
21:15
Babos sem bírta megállítani a Tottenhamet (Infostart)
A Manchester City 2-0-ra győzött a Schalke vendégeként a labdarúgó UEFA Kupa csoportkörének harmadik fordulójában.

2008. november 28. péntek

nov. 28
6:00
Úton a stabilitás felé-Erwin Koeman szövetségi kapitány évértékelője (Behaviour)
Csöppet sem meglepő módon egyhangúlag fogadta el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége tegnapi ülésén Erwin Koeman szövetségi kapitány évértékelő beszámolóját: vezetésével a gárda az idén 8 meccsen 4 győzelem mellett két döntetlent s két vereséget ért el. A holland szakember, aki reális-optimistának jellemezte magát, mindazonáltal amondó: bőven van még itt tennivaló.
nov. 28
6:15
Nyomorgott a Fradi-hős (Blikk)
Dékány Ferenc megalázó körülmények között halt meg
nov. 28
6:17
APEH-listás focisták (Blikk)
Katzenbach és Dragóner nem tudta, hogy a listán van, Lipcsei pedig perel.
nov. 28
6:19
Munkanélküli az F1-es pilóta (Blikk)
Baumgartner az edzések mellett egyetemre jár.
nov. 28
6:21
Koeman 7 pontja (Blikk)
A fociválogatott holland szövetségi kapitánya reméli, kijut nagy tornára a csapat.
nov. 28
8:57
Új filmjében meztelenül fürdőzik a szexszimbólum - videó (Infostart)
Várhatóan a férfiak körében népszerű lesz a jövőre mozikba kerülő Annyira nem jössz be neki (He's Just Not That Into You) című film, ugyanis Scarlett Johannson sok mindent megmutat magából.
nov. 28
10:12
Játékvezetőt vert a kapus (Behaviour)
Példásan súlyos büntetést kapott az a kapus, aki egy alacsonyabb osztályú bajnokin felpofozta a játékvezetőt. A játékos 2012 végéig nem léphet pályára - olvasható a kisalfold.hu internetes portálon.
nov. 28
16:45
Mégis folytatja a CSZKA Moszkva (Behaviour)
Az orosz szövetség (RFB) tájékoztatása szerint a klub pénteken bemutatta a szükséges pénzügyi garanciákat, így a hazai bajnokság mellett a kontinentális sorozatban is zöld utat kapott.
nov. 28
17:03
Lemondott Gémesi György (Infostart)
Továbbra is Nébald György marad a kardozók, míg Kulcsár Győző a párbajtőrözők szövetségi kapitánya. A tőrözők szakmai munkáját Szekeres Pál irányítja a jövőben - erről a Magyar Vívószövetség elnöksége döntött.
nov. 28
18:51
Felkutattuk mi a spanyol sport sikerének titka (Behaviour)
A naptári évből ugyan még hátravan néhány hét, de az már most kijelenthető: 2008 a spanyol sport esztendeje volt! A labdarúgó-válogatottjuk megnyerte az Európa-bajnokságot, ami önmagában elég dicsőség, ám ha ehhez hozzávesszük, hogy olyan vezető sportágakban értek el kiemelkedő eredményeket, mint tenisz, kézilabda, autó és motorversenyzés különféle szakágai vagy országúti kerékpározás, plusz…
nov. 28
19:09
Nébald, Kulcsár és Szekeres irányítja a vívókat (Metropol)
Nébald György, Kulcsár Győző és Szekeres Pál irányítja a jövőben szövetségi kapitányként a kardozókat, a párbajtőrözőket, illetve tőrözőket.
nov. 28
20:39
A londoni 6-3-at ünnepelte az Aranycsapat (Behaviour)
Az évszázad mérkőzésére, az Aranycsapat Anglia elleni londoni 6-3-as legendás győzelmére emlékeztek péntek este a budapesti Borkápolna étteremben.
nov. 28
20:57
Nem játszik Marbury! (Behaviour)
Vitatott okokból nem játszik csapatában Stephon Marbury, az észak-amerikai profiligában (NBA) szereplő New York Knicks kosarasa.
nov. 28
21:15
Városi rangadó a hétvégén Manchesterben, Londonban és Madridban (Infostart)
A derbik állnak a hétvégi futballfordulók középpontjában. A Chelsea az Arsenalt, a Manchester City és a Man Unitedet, a Getafe a Real Madridot fogadja. Ugyancsak érdekesnek ígérkezik az Inter-Napoli és a Bayer Leverkusen-Bayern München rangadó.

2008. november 29. szombat

nov. 29
8:51
Fizess, vagy foglalnak! (Blikk)
BUDAPEST — Akár inkasszóra és vagyontárgyaik lefoglalására is számíthatnak azok az aktív vagy volt labdarúgók, akik szerepelnek a napokban nyilvánosságra került APEH-listán.

Keresés