2009. május 10. vasárnap

máj. 10
20:49
Jégkorong-vb: élőben az NSO-n az orosz kanadai döntő! (She)
A 73. jégkorong-világbajnokságon megkezdődött az Oroszország–Kanada döntő, amelyről az NSO online szöveges közvetítésünk számolunk be, amely a lenti linkre kattintva érhető el.
máj. 10
20:51
Videó: Stieber Zoltán gólja a feljutó Freiburg ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, Stieber Zoltán góljával szerzett vezetést a Koblenz a Freiburg ellen a Bundesliga 2 31. fordulójának vasárnapi játéknapján. A találkozót végül a Freiburg 5–2-re nyerte meg, így elvitte a három pontot, ami azt jelenti, hogy feljutott az első osztályba.
máj. 10
20:53
Serie A: Milan-Juventus élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az olasz bajnokság 35. fordulójának rangadója, a Milan–Juventus mérkőzés.
máj. 10
20:55
Férfi kosárlabda NB I: utolsóként a ZTE jutott a négy közé (She)
A ZTE jutott a legjobb négy közé a férfi kosárlabda NB I-ben, miután a negyeddöntő ötödik mérkőzésén legyőzte a vendég Dombóvárt, s 3–2-re megnyerte az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcot.
máj. 10
21:03
Férfi kézilabda NB I: gyöngyösi vereség Kecskeméten (She)
A Kecskemét hazai pályán 37–30-ra győzött a Gyöngyös ellen a férfi kézilabda NB I 9–12. helyért zajló rájátszásában.
máj. 10
21:05
Primera División: ikszelt a Barca, még nincs meg a bajnoki cím (She)
A Barcelona egy hajszálra volt attól, hogy bebiztosítsa első helyét a Primera Divisiónban: a katalán együttes két góllal is vezetett a Villarreal ellen, de Joseba Llorente 92. percben lőtt találatával egyenlítettek a vendégek, így még várni kell a bajnokavatásra.
máj. 10
21:21
Llorente gólja elhalasztotta a bajnokavatást Spanyolországban (Infostart)
A Barcelona labdarúgó-csapata 3-3-ra végzett a Villarreal ellen, s ezzel eltolódott bajnokavatás a spanyol. A Barcelonának a hátralévő három fordulóban még legalább egy pontot kell begyűjtenie, hogy a Real Madrid eredményeitől függetlenül bajnok legyen.
máj. 10
21:21
RM Castilla: Szalaiék veszítettek, nem játszhatnak a feljutásért (She)
Szalai Ádám csapata, a Real Madrid Castilla 4–1-re kikapott a Pájara Playas elleni mérkőzésen a spanyol harmadosztályú bajnokság utolsó fordulójában, így biztossá vált, hogy a „királyi gárda” fiókcsapata nem került be a feljutásért vívandó playoffba.
máj. 10
21:23
Videó: íme, a Barcelona-Villarreal találkozó hat gólja! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Barcelona 3–3-as döntetlent játszott a Villarreallal, így elmaradt a bajnokavatás a spanyol bajnokságban. A katalán együttes két góllal is vezetett a Villarreal ellen, de Joseba Llorente 92. percben lőtt találatával egyenlítettek a vendégek. Íme a gólok videón!
máj. 10
21:39
Női kézilabda: hazai sikerek az európai kupák döntőiben (She)
A női kézilabda KEK-, EHF-kupa- és Challenge-kupa-döntőben is a hazai csapat szerzett előnyt.
máj. 10
22:33
Férfi kézilabda: bajnok a Nagy Lászlóékat megverő Ciudad Real (She)
A spanyol férfi kézilabda-bajnokság 29. fordulójában a Ciudad Real hazai pályán 37–26-ra megverte a Nagy Lászlóval felálló Barcelonát, ezzel megvédte bajnoki címét.
máj. 10
22:35
Serie A: nem bírt egymással a Milan és a Juve (She)
Küzdelmes első félidőt követően két gólt és 1–1-s végeredményt hozott az olasz bajnokság 35. fordulójának rangadója, a Milan–Juventus mérkőzés. Clarence Seedorf az 57. percben a hazaiaknak szerzett vezetést, néhány percre rá azonban Vincenzo Iaquinta közelről fejessel egyenlített, így tovább tart a két csapat versenyfutása a Serie A-ban a második helyért.
máj. 10
22:37
Videó: nézze meg az AC Milan-Juventus rangadó góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Serie A 35. fordulójának rangadóján az AC Milan és a Juventus 1–1-es döntetlent játszott. Tekintse meg Clarance Seedorf, valamint Vincenzo Iaquinta találatait videón!
máj. 10
22:51
Tenisz: Madridban a nők versenyében kiesett a 14. kiemelt (She)
A madridi tenisztornán a nők versenyében kiesett a 14. helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garrigues, miután 6:3, 6:4-re kikapott az orosz Vera Dusevinától.
máj. 10
22:53
Jégkorong-vb: Oroszország megverte Kanadát a döntőben (She)
Az orosz válogatott végső sikerével zárult a svájci A-csoportos jégkorong-világbajnokság. A szbornaja Kanada felett aratott 2–1-es győzelmével védte meg címét.
máj. 10
23:09
Primera División: tíz emberrel fordított az Atlético (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán 3–2-re győzött az Espanyol ellen a Primera División 35. fordulójának utolsó mérkőzésén.
máj. 10
23:27
Az orosz válogatott nyerte a jégkorong-világbajnokságot (Infostart)
Az orosz válogatott nyerte a svájci jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 2-1-re győzött az örök rivális kanadai csapat ellen. Sikerével az orosz együttes minden idők legeredményesebbjévé vált, 25 aranyéremmel. (Beleértve a szovjet válogatott győzelmeit is.)
máj. 10
23:27
Tenisz: Babos Tímea tornát nyert a 16. születésnapján (She)
Nem a madridi tornán győzelemmel nyitó Szávay Ágnesé volt a vasárnap egyetlen magyar teniszsikere: a 16. születésnapját éppen ezen a napon ünneplő Babos Tímea élete második felnőttversenyén, a 10 ezer dolláros edinburgh-i viadalon a döntőben 6:4, 6:7, 7:6-ra legyőzte a brit Naomi Broadyt (383.) – a döntő szett rövidítésében két mérkőzéslabdát is hárított a magyar játékos –, és az év első magyar…
máj. 10
23:29
Videó: nézze meg a Ferencváros MTK II elleni győzelmét! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Ferencváros 2–1-re legyőzte az MTK II csapatát Csepelen, az NB II Keleti csoportjának 25. fordulójában. Győzelmével a Ferencváros – mivel a DVSC II csak ikszelt a Békéscsabával – első másodosztályú bajnoki címét szerezte meg. Íme, a mérkőzés összefoglalója videón!
máj. 10
23:45
A Chelsea az Arsenalon töltötte ki a mérgét (Infostart)
Sem Olaszországban, sem Spanyolországban nem avattak bajnokot, miután az Inter és a Barcelona is csak döntetlent játszott. Igaz, a második helyen álló üldözők sem tudtak nyerni. Angliában ellenben a Man United nagyot lépett előre, noha a Liverpool és a Chelsea is megtette a magáét. Ám túl kevés van hátra és túl nagy Sir Alex csapatának előnye a vetélytársak szempontjából. Németországban még…
máj. 10
23:45
Jégkorong-vb: Ilja Kovalcsukot választották a legértékesebbnek (She)
A svájci jégkorong-világbajnokság legértékesebb játékosának az orosz Ilja Kovalcsukot választották. A szbornaja legjobbja a döntőben Brizgalov, Kanada legjobbja pedig Drew Doughy lett.
máj. 10
23:47
Portugália: az FC Porto sorozatban negyedszer bajnok - videó! (She)
A FC Porto nyerte a portugál labdarúgó-bajnokságot, miután a 28. forduló vasárnap esti mérkőzésén hazai pályán nyert a Nacional ellen.
máj. 10
23:49
Barcelona: a sérülést szenvedő Iniesta nem játszhat a döntőn (She)
Azt még nem lehet tudni, hogy a Villarreal elleni bajnokin combsérülést szenvedő Andrés Iniesta mikor térhet vissza a pályára, ám az biztos, hogy a jövő szerdai, Athletic Bilbao elleni Spanyol Kupa-döntőt ki kell hagynia.

Keresés