2009. május 19. kedd

máj. 19
14:27
Newcastle: közel-keleti konzorcium kezébe kerülhet a klub (She)
Egy közel-keleti és amerikai kézben lévő konzorcium bejelentkezett a Newcastle labdarúgóklub tulajdonosánál, Mike Ashleynél a csapat megvásárlására.
máj. 19
14:29
Póker: amatőr győztes a Canadian Open heads-up tornáján (She)
A Calgaryban rendezett Canadian Open Poker Championship heads-up versenyének döntőjében az amatőr Benjamin Leblond a profi Jeff Madsent verte meg.
máj. 19
14:45
Sevilla: Javi Navarro bejelentette, az idény végén visszavonul (She)
Javier Navarro, a Sevilla 35 éves védője bejelentette, hogy az idény végén szögre akasztja a stoplist.
máj. 19
15:03
Ökölvívás: Vető az ifjúsági bajnok kihívója lehet a WBC-nél (She)
A hétvégén karrierje hatodik győzelmét is megszerezte Vető Gábor, a magyar profi boksz legújabb reménysége. A mindössze 20 esztendős várpalotai fiatalember Svájcban ütötte ki a bolgár Trajan Dimitrovot, és hamarosan az ifjúsági bajnok kihívója lehet a WBC-nél.
máj. 19
15:21
Bundesliga: Rummenigge megbüntetné a „csalózó” Lehmannt (She)
Karl-Heinz Rummenigge szerint Jens Lehmann büntetést érdemelne a Német Labdarúgó-szövetségtől súlyos vádjai miatt. A Stuttgart kapusa azt találta mondani a minap, hogy a játékvezetők a szezon során a Bayern Münchent és a Wolfsburgot támogatták ítéleteikkel.
máj. 19
15:23
Győri ETO: Bekvalac felépült, már ő vezeti az edzéseket (She)
Jó hír a Győri ETO szurkolói számára, hogy Dragoljub Bekvalac, a gárda szerb vezetőedzője teljesen meggyógyult, és néhány napja már ő tartja a tréningeket a csapatnak – adta hírül a klub honlapja.
máj. 19
15:39
Vancouver 2010: megduplázott orosz jutalom Pekinghez képest (She)
A pekingi olimpiához képest dupla annyi pénzt kapnak majd a jövő évi vancouveri téli ötkarikás játékok orosz érmesei.
máj. 19
16:21
Hétfőn tárgyal Talmácsi a csapatfőnökkel (Metropol)
Talmácsi Gábor és Stefano Favaro hétfőn ülhet tárgyalóasztalhoz Jorge Aspar Martínez csapatfőnökkel - erről a világbajnok motorversenyző és menedzsere beszélt kedden.
máj. 19
16:33
MotoGP: Martínez hétfőn Budapesten tárgyal Talmácsival (She)
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Talmácsi Gábor és Stefano Favaro hétfőn ülhet tárgyalóasztalhoz Jorge Aspar Martínez csapatfőnökkel – erről a világbajnok motorversenyző és menedzsere beszélt kedd reggel. A Nap-kelte című műsorban mindketten azt mondták, készek tárgyalni az esetleges új szerződésről, de csak együtt. Ezzel arra utaltak, hogy Martínez pénteken közölte: csak a sportolóval kíván…
máj. 19
16:51
Videó: olimpikonok segítenek a sportágválasztásban (She)
Negyedik alkalommal rendezik meg a Nagy Sportágválasztót, amelyen kilencvenkét sportággal ismerkedhetnek meg az érdeklődök. A Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontba kilátogatók több mint 20 olimpikonnal találkozhatnak, és segítségükkel kipróbálhatják a sportágakat.
máj. 19
17:09
Tenisz: Davigyenko visszalépett, hullanak a kiemeltek (She)
Mégsem vesz részt a kitzbüheli 450 ezer euró összdíjazású férfi salakpályás tenisztornán a viadal első kiemeltje, az orosz Nikolaj Davigyenko, mert nem jött rendbe még a múlt héten összeszedett izomsérülése a bal lábában.
máj. 19
17:11
Tenisz: Czink Melinda is elbúcsúzott az első fordulóban (She)
Arn Gréta után Czink Melinda is elbúcsúzott a Varsóban zajló WTA-torna egyéni küzdelmeitől, miután az első fordulóban 3:6, 6:4, 6:3-ra kikapott a cseh Klara Zakopalovától.
máj. 19
17:33
Megbüntették a DVSC-t (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén arra kötelezte a DVSC-t, hogy a következő hazai bajnoki mérkőzésén húsz fővel emelje meg a kötelezően előírt rendezői létszámot, és ezen a találkozón fogadjon szövetségi ellenőrt.
máj. 19
17:45
Giro 2009: az összetettben vezető Di Luca nyerte a 10. szakaszt (She)
Az összetettben élen álló Danilo Di Luca nyerte meg a Giro d’Italia tizedik, Cuneo és Pinerolo közötti szakaszát.
máj. 19
17:47
FC Fehérvár: Csucsánszky Zoltán helyett Disztl László az U19-nél (She)
Hétfőn távozott a fehérvári U19-es csapat edzői posztjáról Csucsánszky Zoltán, miután a csapat irányításával a vártnál gyengébben szerepelt a bajnokságban. A Fehérvár vezetősége nem sokat várt az utód megnevezésével.
máj. 19
17:49
MLSZ: Nikolovot és Milicsicset is két bajnokiról tiltották el (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Debrecen–MTK mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rendzavarás miatt arra kötelezi a DVSC-t, hogy a következő hazai bajnoki mérkőzésén húsz fővel emelje meg a kötelezően előírt rendezői létszámot, ezen a mérkőzésen fogadjon szövetségi ellenőrt, és viselje az eljárás költségeit.
máj. 19
18:39
Hollandia: megszűnik a csőd szélén álló Fortuna Sittard csapata (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) licencbizottsága megvonta a másodosztályú Fortuna Sittard rajtengedélyét, így a csapat eltűnik a holland labdarúgótérképről.
máj. 19
18:41
Anglia: David James kihagyja a válogatott vb-selejtezőjét (She)
Vállsérülése miatt szerdán megműtik David Jamest, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth kapusát, így bizonyosan kihagyja az angol válogatott június eleji világbajnoki selejtezőit.
máj. 19
19:15
Hertha BSC: Dárdai nem kap automatikusan új szerződést, de tárgyalhat a folytatásról (She)
Az automatikus szerződéshosszabbításról már mindenképpen lemarad Dárdai Pál, a Hertha BSC rutinos magyar középpályása – ehhez 25 Bundesliga-mérkőzés kellett volna neki a szezonban, legalább 45 perc játékidővel, de csak 24 jöhet össze –, ám a szezon után leül tárgyalni a berlini klub vezetőivel a folytatásról.
máj. 19
19:21
Overdose Ascotban sem indul (Metropol)
A május 23-i Haydock Parkba tervezett futást már korábban lemondta a ló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán.
máj. 19
19:51
Férfi kézilabda: egy góllal győzött a Veszprém Szegeden (She)
Rendkívül kiegyenlített mérkőzés után az MKB Veszprém egy góllal győzött Szegeden a férfi kézilabda-bajnokság döntőjének második mérkőzésén, így a címvédő számára kézzelfogható távolságba, egy győzelemre került a címvédéstől. A bakonyiak az utolsó percekben remek védekezésükkel harcolták ki a 25–24-es sikert, így összesítésben 2–0-ra vezetnek a párharcban.
máj. 19
19:53
Úszás: 202 úszódresszt engedélyezett a FINA a vébére (She)
A Nemzetközi Úszó-szövetség elvégezte a júliusi úszó-világbajnokságra benyújtott dresszek technikai bevizsgálását, amelynek során a benyújtott 348 dressz közül tízet szabálytalannak talált, 136 modellt átdolgozásra visszaküldött a gyártóknak, míg 202 darabot elfogadott.
máj. 19
20:33
Egy győzelemre az aranytól (Metropol)
A címvédő MKB Veszprém 25-24-re nyert a Pick Szeged otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntősorozatának második mérkőzésén, így már csak egyetlen siker választja el az aranyéremtől.
máj. 19
20:51
Sportként gondolni a táncra (Metropol)
Südi Iringó a McDonald’s Kihívás Napján tartott táncőrület kapcsán bő negyedórás közös táncolást tervez, s reméli, több ezer embert sikerül megmozgatnia.
máj. 19
21:03
Real Madrid: Cannavaro örökre szívébe zárta a „blancókat” (She)
Fabio Cannavaro kedden bejelentette, hogy visszatér korábbi olasz együttesébe, a Juventusba. A válogatott középhátvéd egy rádiós interjúban elmondta, hogy nagyon nehezen határozta el magát a döntésre.
máj. 19
21:39
Tenisz: svéd és szerb siker a düsseldorfi csapat-vb-n (She)
A címvédő svéd együttes és a szerb válogatott kedden 2–0-s, behozhatatlan előnyre tett szert az amerikaiak, illetve az oroszok ellen a düsseldorfi tenisz csapat-világbajnokság 2. fordulójában. A két gárda ezzel megszerezte második győzelmét a németországi tornán.
máj. 19
23:45
Tenisz: Nadal ott lesz az év végi ATP World Tour-döntőben (She)
Ugyan még csak május közepe van, már bizonyos, hogy Rafael Nadal – ha csak sérülés vagy más váratlan esemény közbe nem jön – részt vehet a teniszezők év végi csúcseseményén, az ATP World Tour döntőjén, amelyet az idén novemberben Londonban rendeznek.

Keresés