2009. május 23. szombat

máj. 23
17:12
Két magyar érem a Duatlon Eb-n (Metropol)
Pap Eszter és Dudás Eszter révén magyar ezüst- és bronzérmet hozott a Lágymányosi-öbölben zajló duatlon Európa-bajnokság első futama, a junior nők versenye. Győzött a brit Vicky Graves.
máj. 23
17:24
A Győr drámai meccsen verte az Újpestet (Infostart)
A már biztos második Újpest nagy csatában, 4-3-ra kapott ki a Győr otthonában, a labdarúgó NB I 29. fordulójának szombati első mérkőzésén.
máj. 23
17:27
Bundesliga: a Wolfsburg gálázva szerezte meg a bajnoki címet (She)
Az utolsó fordulóig nyílt maradt a bajnoki cím sorsa Németországban, de szombat délután a Wolfsburg gyakorlatilag negyedóra alatt eldöntötte azt: a „farkasok” Misimovic és Grafite révén hamar kétgólos előnyre tettek szert, majd végül 5–1-re győzték le a Werder Brement, megszerezve ezzel a klub történetének első bajnoki címét. A Bayern München–VfB Stuttgart találkozó így csak az ezüstéremről…
máj. 23
17:42
A Wolfsburg a bajnok, Dárdaiék lemaradtak a BL-ről! (Infostart)
A Wolfsburg nyerte meg a német labdarúgó-bajnokság 2008-2009-es idényét. Felix Magath vezetőedző együttese az utolsó fordulóban 5-1-re nyert a Werder Bremen ellen. Dárdai Pál csapata, a Hertha lemaradt a BL-ről.
máj. 23
18:03
Tenisz: a spanyol García-López nyerte meg a kitzbüheli tornát (She)
A kitzbüheli férfi tenisztorna döntőjében a spanyol Guillermo García-López döntő szettben, több mint három óra után tudott diadalmaskodni a főtáblára csak szerencsés vesztesként felkerülő francia Julien Benneteau ellen.
máj. 23
18:05
NB II, Keleti csoport: jó meccsen győzött a Fradi Baktalórántházán (She)
Az FTC Baktalórántházára látogatott a labdarúgó NB II 27. fordulójában, és Fitos László révén már a 10. percben megszerezte a vezetést a bajnok. A 30. percben Ferenczi István révén megduplázta az előnyét a zöld-fehér gárda. Azonban Marics Gábor a 40. percben szépített, majd a 61. percben Tolnai Tamás révén egyenlíteni is tudott a hazai csapat. A végeredményt Lipcsei Péter állította be, aki a 65…
máj. 23
18:06
Először bajnok a Wolfsburg (Metropol)
A Wolfsburg szombaton - fennállása során első alkalommal - megnyerte a német labdarúgó Bundesligát. A 2008/09-es idény zárófordulójában Felix Magath csapata 5-1-re nyert a vendég Werder Bremen ellen.
máj. 23
18:21
Kosárlabda: kikapott Rátgéber László csapata Oroszországban (She)
Kikapott a magyar női kosárlabda-válogatott Moszkvában az orosz csapattól a júniusi Európa-bajnokságra készülő együttesek mérkőzésén.
máj. 23
18:42
Kikapott a Rátgéber-csapat Oroszországban (Metropol)
Kikapott a magyar női kosárlabda-válogatott az orosz csapattól a júniusi Európa-bajnokságra készülő együttesek mérkőzésén, szombaton Moszkvában.
máj. 23
19:15
Birkózás: Lőrincz meglepetésre kikapott Szabó Martintól (She)
A 66 kg-os súlycsoport döntője hozta az idei kötöttfogású birkózó országos bajnokság egyetlen igazi meglepetését, ugyanis a 2006-os Európa-bajnok Lőrincz Tamás kikapott Szabó Martintól.
máj. 23
19:17
Soproni Liga: hat találkozó élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 29. fordulójából hat mérkőzést játszanak szombat 19 órai kezdettel. Kövesse velünk a találkozókat élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 23
19:19
Premjer-liga: otthon győzött a Rubin Kazany a Lokomotiv ellen (She)
A Rubin Kazany hazai pályán verte meg 2–0-ra a Lokomotiv Moszkvát az orosz bajnokság 10. fordulójában. A Tyerek Groznij is otthon nyert, 2–0-ra a Himki ellen.
máj. 23
19:33
Teke: a magyar válogatott bronzérmet nyert a vb-n (She)
A tekézők Dettenheimben rendezett csapat-világbajnokságán a magyar férfiválogatott bronzérmet nyert, miután a 3. helyért 5:3-ra legyőzte a cseheket.
máj. 23
19:51
Női kézilabda NB I: izgalmas meccsen nyert a DVSC a Fradi ellen (She)
A Debrecen szoros mérkőzésen verte meg 31–29-re hazai pályán a Ferencvárost a női kézilabda-bajnokság 1–4. helyért vívott rájátszásában.
máj. 23
19:53
Duatlon Eb: svájci győzelem a férfiaknál, Kéki 4. az U23-asoknál (She)
A svájci Andreas Sutz nyerte a férfiak versenyét a Lágymányosi-öbölben zajló duatlon Európa-bajnokságon. Az U23-asok között induló Kéki Tamás negyedik lett, kategóriájában az olasz Alessandro Fabian győzött.
máj. 23
20:09
Férfi kézilabda NB I: a Dunaferr lett a bronzérmes a bajnokságban (She)
A Dunaferr lett a bronzérmes a férfi kézilabda-bajnokságban, miután harmadszor is nyert a PLER ellen.
máj. 23
20:11
Öttusa vk: Marosi ezüstérmes lett a római versenyen (She)
Marosi Ádám a második helyen végzett szombaton a férfi öttusázók idei negyedik világkupaversenyén, Rómában.
máj. 23
20:27
NB II, Nyugati csoport: győzött a feljutásért küzdő Pécs (She)
A feljutásért küzdő Pécs kiütéses győzelmet aratott a Felcsút ellen a labdarúgó NB II 27. fordulójában.
máj. 23
20:29
NB II, Keleti csoport: idegenben győzött a Bőcs (She)
A Bőcs idegenben verte meg 2–1-re a Tökölt az NB II Keleti csoportjának 27. fordulójában.
máj. 23
21:03
Soproni Liga: a Kecskemét négy gólt rúgott az MTK-nak (She)
A Soproni Liga 29. fordulójában az MTK Budapest a Kecskemétet fogadta. A vendégek lényegében már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. A gólok sorát Csordás Csaba indította, aki Némedi Norbert passzát bólintotta a kapuba 7 méterről a 27. percben, majd két minutummal később Farkas István növelte az előnyt. A védő egy szögletből fejelt gólt. A fordulás előtt Vladan Szavics egy gyönyörű…
máj. 23
21:05
Soproni Liga: Hercegfalvi Zoltán gólja döntött a REAC ellen (She)
A végig mezőnyfölényben futballozó Budapest Honvéd az első félidőben szerzett Hercegfalvi Zoltán-góllal győzte le 1–0-ra a REAC-ot, így a kispestiek kiváló főpróbát tartottak a Magyar Kupa döntőjének jövő keddi visszavágója előtt.
máj. 23
21:07
Soproni Liga: a Fehérvár magabiztosan nyert hazai pályán (She)
A labdarúgó Soproni Liga utolsó előtt fordulójának szombati játéknapján az FC Fehérvár végig nagy fölényben játszva, Sitku Illés és Alison góljával győzte le a Siófok vereségével immár biztosan bennmaradó Nyíregyháza Spartacust.
máj. 23
21:09
Soproni Liga: a hajrában nyert a Vasas a Kaposvár ellen (She)
Hazai pályán egygólos sikert aratott a Vasas a Kaposvár ellen.
máj. 23
21:11
Soproni Liga: a Haladás a bronzérmes a bajnokságban (She)
máj. 23
21:39
Formula-1: büntetés miatt csak a 20. helyről indulhat Hamilton (She)
Lewis Hamilton csak a 20. helyről indulat a vasárnapi Monacói Nagydíjon, miután váltócsere miatt megbüntették.
máj. 23
21:42
Kiesett a Siófok, dobogós a Haladás (Metropol)
Magabiztos Fehérvár, bennmaradó Kispest, kieső Siófok, biztos harmadik a Haladás, így a következő idényben indulhat az UEFA Kupát váltó Európa Liga selejtezőjében. Soproni Liga összefoglaló!
máj. 23
21:54
Hamilton szenvedésre ítélve - a nap sporthírei (Infostart)
A pontversenyben vezető angol Jenson Button indulhat az élről a Forma-1-es Monacói Nagydíjon. A második helyről a finn Kimi Raikkönen, a harmadikról a brazil Rubens Barrichello rajtolhat. A címvédő angol Lewis Hamilton a mezőny végéről kezdheti meg a monte-carlói futamot holnap délután két órakor, miután az időmérő edzés első szakaszában összetörte McLarenjét, majd váltót is cseréltek az autóban.
máj. 23
22:15
Sportlövő vk: Sidi a 11. helyen végzett légpuskában (She)
Múlt héten Münchenben elért második helye után Sidi Péter 11. lett a légpuskások versenyében a sportlövők milánói Világkupa-viadalán.
máj. 23
22:33
Tenisz: a hatodik kiemelt Zvonarjova nem indul a Garroson (She)
Bokasérülése miatt nem indul a hatodik helyen kiemelt Vera Zvonarjova a Roland Garroson.
máj. 23
22:36
Nem jutottak döntőbe a magyar evezősök (Metropol)
Egyik magyar egység sem tudta beverekedni magát az A döntőbe a Poznanban zajló gyorsasági kajak-kenu Világkupa-viadalon.
máj. 23
22:51
Belgium: nyertek a „hülye fogadók” és Tőzsérék (She)
„Azt írják a lapok, hogy hülye, aki ránk fogad” – jelezte Tőzsér Dániel, hogy a szombati Belga Kupa-döntő beharangozóiban egyik helyi újság sem fut tiszteletköröket csapata, a Genk előtt. Nos, akkor a lapok alaposan elszámították magukat, ugyanis a Genk nyerte a kupát, miután Marvin Ogunjimi duplájával legyőzték az esélyesebbnek tartott Mechelent. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a Mechelen…
máj. 23
23:09
Primera División: nyert az Osasuna a tartalékos Barca ellen (She)
Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna 1–0-ra legyőzte a tartalékosan felálló Barcelonát, de így sem tudott elmozdulni a kieső helyekről, mivel a riválisai is nyertek. A magyar légióst nem nevezték a meccsre. Az Atlético Bilbao ellen 4–1-re megnyert meccsén Diego Forlán mesterhármast ért el, így megelőzte Samuel Eto’ót a góllövőlistán, valamint az európai Aranycipőért folytatott versenyben is az…
máj. 23
23:11
Franciaország: nyertek az éllovasok, a döntés elhalasztva (She)
Az utolsó fordulóra marad a döntés a frnacia labdarúgó-bajnokságban, miután a 37. fordulóban hiába nyert a Bordeaux hazai pályán 1–0-ra a Monaco ellen, a rivális Marseille is győzött a Nancy vendégeként.
máj. 23
23:13
Izrael: Matthäusék elleni sikerével bajnok lett a Maccabi Haifa (She)
A Maccabi Haifa 2–0-ra legyőzte Lothar Matthäus csapatát, a Maccabi Netanyát, és így megnyerte az izraeli bajnokság 2008–09-es idényét.
máj. 23
23:27
Portugália: a Benfica győzelemmel fejezte be a bajnokságot (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójának szombat esti mérkőzésein nem született meglepetés, a Benfica magabiztosan győzte le az utolsó előtti Belenensest, és a többi találkozón is a papírforma érvényesült.
máj. 23
23:29
Kick-box világkupa: tarolnak a magyarok a szegedi versenyen (She)
Tarolnak a magyarok a szegedi kick-box világkupa-versenyen.

Keresés