2009. május 24. vasárnap

máj. 24
19:15
Ausztria: az Austria hosszabbítás után nyerte meg a kupát (She)
Története során 27. alkalommal nyerte meg az Osztrák Kupát az Austria Wien, miután a döntőben hosszabbítás után 3–1-re győzött a másodosztályú Trenkwalder Admira ellen.
máj. 24
19:17
Videó: kikaptak a bajnoktól, de bennmaradtak Halmosi Péterék (She)
Ugyan a bajnok Manchester United felforgatott összeállításban lépett pályára a Hull otthonában, mégis nyert. Gibson gólja ellenére azonban bennmaradtak Halmosiék (a magyar középpályás végig a kispadon ült), mert egyik kiesőjelölt sem tudott győzni... Nézze meg a MU győztes bombagólját!
máj. 24
19:51
Öttusa: Gyenesei Leila második lett a római vk-n (She)
Ezüstérmet szerzett Gyenesei Leila vasárnap a női öttusázók idei negyedik Világkupa-versenyén, Rómában. Az ugyancsak döntőbe jutott Tóth Adrienn nyolcadik, Cseh Krisztina pedig 21. lett. Győzött az egyiptomi Aja Medani, míg a dobogó harmadik fokára az orosz Jevdokija Grecsicsnyikova állhatott fel.
máj. 24
20:09
Sunderland: a bentmaradás kiharcolása után lemondott Sbragia (She)
Ricky Sbragia lemondott menedzseri tisztségéről a Sunderlandnél. A Fülöp Mártont is foglalkoztató csapat bentmaradt a Premier League-ben, ezzel a szakember teljesítette a kinevezésekor eléje kitűzött célt.
máj. 24
20:09
Fülöp és Halmosi csapata is bentmaradt a Premier League-ben (Metropol)
Fülöp Márton csapata, a Sunderland és Halmosi Péter gárdája, a Hull City is bennmaradt az angol labdarúgó Premier League-ben.
máj. 24
20:11
Serie A: Zenga lemondott a Catania vezetőedzői posztjáról (She)
Walter Zenga egy fordulóval az olasz labdarúgó-bajnokság vége előtt lemondott a Catania vezetőedzői posztjáról.
máj. 24
20:13
Norvégia: Kovács Péter újabb gólt lőtt, csapata győzött (She)
A norvég bajnokság 11. fordulójában az Odd Grenland 2–0-ra legyőzte a Fredrikstad csapatát. Az Odd első gólját Kovács Péter szerezte a találkozó 70. percében. Kovács továbbra is holtversenyben vezeti a bajnokság góllövő listáját. Az Odd győzelmével feljött a bajnokság harmadik helyére.
máj. 24
20:15
Arsenal: Thomas Vermaelent próbálja megszerezni a klub (She)
Angol sajtóhírek szerint az Ajax középhátvédjét, Thomas Vermaelent szeretné a nyáron az Arsenalhoz csábítani Arsene Wenger menedzser.
máj. 24
20:27
NB II, Nyugati csoport: a Pápa tapad az élen állókra (She)
A Pápa 3–0-ra győzött idegenben a Kaposvölgye ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 27. fordulójában, ezzel három pontra felzárkózott az élen álló Gyirmótra, és kettőre a második helyen álló Pécsre.
máj. 24
20:29
Videó: nem bírtak Fülöp Mártonék a Chelsea-vel (She)
A Fülöp Mártonnal a kapujában felálló Sunderland a Chelsea-t fogadta a Premier League záró fordulójában. A „kékek 3–2-re nyerni tudtak. Tekintse meg a találkozó öt gólját!
máj. 24
20:45
Női kézilabda NB I: egy góllal győzött a Győr a Békéscsaba ellen (She)
A bajnoki címet már egy hete begyűjtő, Bajnokok Ligája-ezüstérmes Győr hazai pályán egygólos győzelmet aratott vasárnap a Békéscsaba felett a női NB I-ben.
máj. 24
20:47
Svájc: az FC Zürich behozhatatlan előnyre tett szert (She)
Az FC Zürich nyerte meg a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalát, miután a 35. fordulóban idegenben nyert 1–0-ra a Bellinzona ellen, s ezzel egy körrel a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert.
máj. 24
21:00
Vérig sértették Paolo Maldinit a Milan ultrái (Infostart)
Paolo Maldinit megsértették hazai búcsúján a Milan szurkolói, ez talán még fájdalmasabb a klub igazi hívei számára, mint az újabb vereség. A Juventus március óta először nyert, s ezzel biztosította helyét a BL főtábláján. Angliában kiesett Alan Shearer csapata, a Newcastle United.
máj. 24
21:03
Dánia: a bajnokságot is megnyerte az FC Köbenhavn (She)
Az FC Köbenhavn nyerte meg a dán labdarúgó-bajnokság élvonalát. A pontvadászatból még egy forduló van hátra, de a listavezető öt ponttal többet gyűjtött a Bröndbynél.
máj. 24
21:05
Roland Garros: Murray könnyen, Simon nehezen jutott tovább (She)
A harmadik helyen kiemelt Andy Murray simán nyert az argentin Juan Ignacio Chela ellen a Roland Garros első fordulójában, a hetedik kiemelt Gilles Simon viszont csak nagy nehézségek árán, ötszettes meccsen tudta megverni amerikai ellenfelét.
máj. 24
21:21
Newcastle: Alan Shearer sok tapasztalattal gyarapodott (She)
Amint arról beszámoltunk, kora este, kiesett az angol élvonalból a Newcastle United. A klubnál éppen a „Szarkák” legendája, Alan Shearer a menedzser, és éppen az ő vezetésével pottyant ki 20 év után először a csapat. Igaz, erről legkevésbé ő tehet, hiszen mindössze április elsején került a menedzseri posztra.
máj. 24
21:23
Blackburn: Portsmouthban folytatja pályafutását Mokoena (She)
Aaron Mokoena, a Balckburn játékosa hároméves szerződést kötött a Portsmouth csapatával.
máj. 24
21:39
Aberdeen: Jimmy Calderwood menedzsernek új kihívás kell (She)
Jimmy Calderwood távozott az Aberdeen menedzseri székéből. Ezt a klub hivatalos honlapján jelentették be.
máj. 24
21:41
Profi ökölvívás: június 20-án próbálja megvédeni címét Sosa (She)
Június 20-án, a mexikói Veracruzban próbálja meg legközelebb megvédeni WBC kislégsúlyú világbajnoki címét Edgar Sosa.
máj. 24
21:43
Törökország: mindhárom bajnokesélyes győzni tudott (She)
A török labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában az első három helyen álló csapatok mindegyike begyűjtötte a három pontot, így az utolsó fordulóban dől el az aranyérem sorsa.
máj. 24
21:57
Egyesült Államok: megvan a 24 fős keret a vb-selejtezőkre (She)
Landon Donovan, Clint Dempsey és Jozy Altidore is helyet kapott az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának 24 fős keretében.
máj. 24
21:59
Anglia: Nicolas Anelka lett a Premier League gólkirálya (She)
A Chelsea francia támadója, Nicolas Anelka lett az angol labdarúgó-bajnokság gólkirálya 19 találattal, megelőzve a 18-szor eredményes Cristiano Ronaldót, és a 16-szor betaláló Steven Gerrardot.
máj. 24
22:15
NHL: Nicklas Lidström és Pavel Dacjuk nélkül a Detroit (She)
Nicklas Lidström és Pavel Dacjuk nem játszhat a Detroit Red Wings Chicago Blackhawks elleni főcsoport-döntőjének negyedik összecsapásán.
máj. 24
22:17
Liga Sagres: döntetlennel fejezte be a szezont a Porto (She)
A bajnoki címét már korábban bebiztosító Porto hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Bragával a portugál labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában.
máj. 24
22:19
Atlétika: Daniel Bailey 9.99-cel nyert a brazíliai viadalon (She)
Daniel Bailey 9.99 mp-cel nyerte a 100 m-es férfi síkfutást a brazíliai Belémben rendezett, vasárnapi atlétikai viadalon.
máj. 24
23:09
Primera División: zsinórban negyedszer kapott ki a Real Madrid (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának zárómérkőzésén a Real Madrid hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Mallorca ellen. Ezen a mérkőzésen lépett utoljára a Santiago Bernabéu gyepszőnyegére Real Madrid játékosként Fabio Cannavaro.

Keresés