2009. május 26. kedd

máj. 26
14:29
Primera División: hosszabbított Manolo Jiménez, a Sevilla trénere (She)
A Sevilla labdarúgócsapatának vezetősége 2010-ig meghosszabbította a vezetőedző Manolo Jiménez szerződését.
máj. 26
14:45
Serie A: Quaresma és Crespo a Genoában folytatja az elnök szerint (She)
Enrico Preziosi, a Genoa labdarúgócsapatának elnöke bejelentette: a piros-kékeknél folytatja pályafutását az Inter szélsője, Ricardo Quaresma, aki a tavaszt a Chelsea-nél töltötte kölcsönben. Quaresmához Genovában Hernán Crespo is csatlakozhat.
máj. 26
15:03
Anderlecht: Juhászért ötmillió fontot kínál az Aston Villa (She)
Juhász Rolandért – brit sajtóértesülés szerint – ötmillió fontot kínál az angol Aston Villa a magyar válogatott labdarúgó jelenlegi klubjának, a belga RSC Anderlechtnek.
máj. 26
15:03
Juhászt ötmillió fontért vinné az Aston Villa (Metropol)
Juhász Rolandért - brit sajtóértesülés szerint - ötmillió fontot kínál az angol Aston Villa a magyar válogatott labdarúgó jelenlegi klubjának, a belga RSC Anderlechtnek.
máj. 26
15:21
Roland Garros: Czink Melinda három szettben győzött (She)
Czink Melinda győzelemmel kezdte szereplését az idei Roland Garroson, miután az első fordulóban 3:6, 6:4, 6:1-re megverte a lett Anastasija Sevastovát.
máj. 26
15:21
Németh Balázs kerül Talmácsi helyére (Blikk)
Gyorsan megtalálta Talma utódját a csapattulajdonos
máj. 26
15:36
"Ha valakinek az volt a célja, hogy megzavarja Janics és Kovács felkészülését, akkor sikerrel járt" (Infostart)
Még kedden el kellene dőlnie, hogy az öt versenyző közül melyik négy alkotja a magyar válogatott négyes egységét a jövő hétvégi szegedi Világkupán - mondta az InfoRádiónak a Szegedi Kajak-Kenu Sportegyesület szakmai igazgatója, miután Janics Natasa, Kovács Katalin és Kozák Danuta Storcz Botond szövetségi kapitány utasítására csatlakozott a szolnoki bázison Fábiánné Rozsnyói Katalin irányításával…
máj. 26
15:39
Juhászért minden eddiginél többet adnának! (Blikk)
Juhász Rolandért ötmillió fontot (1,61 milliárd forint) kínál az angol Aston Villa. Ha ennyiért vált klubot, minden idők legdrágább magyar focistája lehet.
máj. 26
15:57
Női kézilabda: Mörtel Renáta egy évre írt alá Debrecenbe (She)
A Krim Ljubljanát elhagyó Mörtel Renáta a Nemzeti Sport érdeklődésére elmondta, hogy egyéves szerződést kötött a DVSC-Aquaticum csapatával.
máj. 26
16:15
Roland Garros: Kuznyecova és Jankovics is simán nyert (She)
Az orosz Szvetlana Kuznyecova és a szerb Jelena Jankovics is magabiztos győzelemmel jutott tovább a Roland Garros női egyesének első fordulójából.
máj. 26
16:17
Roland Garros: Djokovics, Monfils és Del Potro is 2. fordulós (She)
Az 5., illetve 11. helyen kiemelt Juan Martín del Potro és Gaël Monfils is három játszmában győzött a Roland Garros 1. fordulójában. Novak Djokovics még náluk is könnyebben jutott a 2. fordulóba, miután az ecuadori Nicolás Lapentti a második szettben feladta ellene a küzdelmet.
máj. 26
16:51
NSSZ: az első éves közgyűlés Gémesi György elnökletével (She)
Dr. Gémesi György elnökletével első alkalommal tartotta meg a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) éves közgyűlését. A budapesti Hotel Arénában megtartott eseményen 49 tagszövetség képviseltette magát.
máj. 26
16:53
Hegyikerékpár: Pünkösdkor rajtol a TOP maraton sorozat (She)
A négy hazai legnagyobb mountain bike maraton főszervezője 2005-ben hozta létre a TOP maraton sorozatot, mely az idén a pünkösdi hétvégén veszi kezdetét. A sorozat népszerűsége évről évre nő, tavaly mintegy 1500-an neveztek az egyes állomásokra. A Caprin Maraton Szilvásvárad, az MVM Duna-, a Bükk- és a Mátra Maraton szervezői ebben az évben is három távra írják ki a küzdelmeket. A T-Mobile TOP…
máj. 26
17:27
Roland Garros: Szávay Ágnes párosban is továbbjutott (She)
Az egyesben aratott győzelme után Szávay Ágnes az argentin Gisela Dulko oldalán párosban is győzelemmel kezdett a Roland Garroson.
máj. 26
17:27
Kilenc eltiltott a Torino-Genoa meccs után (Metropol)
Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kilenc játékost tiltott el a múlt vasárnapi, Torino-Genoa bajnoki mérkőzésen kitört verekedés miatt.
máj. 26
17:29
Kajak-kenu: Storcz Botond azonnali állásfoglalást kér (She)
Storcz Botond szövetségi kapitány kedden délután azonnali nyilatkozatot kért a két érintett klub, a Domino Honvéd és a Démász-Szeged szakmai vezetőjétől azzal kapcsolatban, hogy női kajakosaik végleg csatlakoznak-e a jövő heti, szegedi kajak-kenu Világkupa-verseny szakági bázisául kijelölt szolnoki edzőtáborhoz.
máj. 26
17:29
Szávay párosban is továbbjutott (Metropol)
A maqgyar argentin kettős a következő fordulóban a Williams tesvérekből álló amerikai párossal találkozhat.
máj. 26
17:45
Hegymászás: az expedíció két nap múlva eléri Katmandut (She)
Kollár Lajosnak, a Magyarok a Világ Nyolcezresein Manaslu Expedíció vezetőjének május 26-án sikerült műholdas telefonon keresztül kapcsolatot létesítenie. Elmondta, hogy jól vannak, és várhatóan két nap múlva (csütörtökön) este érnek a nepáli fővárosba.
máj. 26
17:47
Ajax: Martin Jol lett a vezetőedző, három évre írt alá (She)
A Hamburgot elhagyó Martin Jol lett az Ajax új vezetőedzője – tudatta az amszterdami klub a hivatalos honlapján.
máj. 26
18:03
Sevilla: a következő idényben is Jiménez lesz a csapat edzője (She)
A következő idényben is Manolo Jiménez lesz a Sevilla vezetőedzője, erről a spanyol klub hivatalos honlapján számolt be.
máj. 26
18:05
AS Roma: Alberto Aquilani marad, szerződést hosszabbított (She)
Az AS Roma 2013-ig meghosszabbította Alberto Aquilani szerződését. A hírről az olasz klub hivatalos honlapja számolt be.
máj. 26
18:39
Birkózás: életműdíjat kapott Hegedűs Csaba olimpiai bajnok (She)
Varga Zoltán sportért felelős önkormányzati miniszter a Magyar Sport Napja alkalmából a Magyar Sportért Életműdíjat adományozta Dr. Hegedűs Csabának. Az elismerést a tárca vezetője és Simóka Beáta, az Önkormányzati Minisztérium sport szakállamtitkára adta át ma az olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózónak, a Magyar Birkózó Szövetség elnökének.
máj. 26
18:41
Ferencváros: Lipcsei levizsgázott, A-licences edző lett (She)
A 100%Fradi információi szerint Lipcsei Péter ma átment az A-licences edzői vizsgán, így Dragóner Attila mellett ő is megszerezte a tréneri munkához szükséges papírt.
máj. 26
18:57
Ki lesz a BL királya? (Blikk)
RÓMA – Szerdán szembekerülnek a csodált sztárok, a Bajnokok Ligája döntőjében Lionel Messi (21), a Barcelona ásza és Cristiano Ronaldo (24), a Manchester United csillaga döntheti el, ki a jobb.
máj. 26
18:57
Haladás: nem kell az edzőnek Andorka és Tóth Norbert (She)
Andorka Péterre és Tóth Norbertre nem tart igényt a Haladás szakmai stábja. Erről a haladas.vasnepe.hu adott tájékoztatást.
máj. 26
18:59
BL-döntő: Rio Ferdinand bejelentette, készen áll a játékra (She)
Rio Ferdinand, a Manchester United védője a csapat ma délutáni sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy rendbe jött a sérülése, és készen áll a játékra a döntőben.
máj. 26
19:01
Lokomotiv Moszkva: a Kijevből távozó Szjomin lett az edző (She)
A Lokomotiv Moszkva vezetősége egyhangúlag megszavazta, hogy Jurij Szjomin legyen a gárda új vezetőedzője – adta hírül a moszkvai klub.
máj. 26
19:15
Wolverhampton: Henry négyéves szerződést kötött az újonccal (She)
Az angol másodosztály, a Championship 2008–2009-es bajnoka, a Wolverhampton négy évvel meghosszabbította csapatkapitányának, Karl Henrynak szerződését.
máj. 26
19:17
Lyon: az elnök bejelentette, Juninho szabadon igazolható (She)
Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke ma délután bejelentette, hogy a francia csapat brazil játékosa, Juninho Pernambucano szabadon igazolható a nyártól.
máj. 26
19:19
Magyar Kupa: kövesse élőben a Honvéd-Győr döntőt az NSO-n! (She)
A Magyar Kupa döntőjének visszavágóját rendezik a Bozsik-stadionban, ahol este 19 órai kezdettel a Budapest Honvéd 1-0-s előnnyel indul a Győri ETO ellen. Az találkozót élőben követheti az NSO-n!
máj. 26
19:51
Póker: a WSOP élőben is követhető lesz az interneten (She)
A Las Vegas-i tornasorozat eseményeiről három online oldal is élőben közvetít, az 57 versenyből 24 döntő asztalát láthatják az érdeklődők élőben.
máj. 26
20:27
BL-döntő: Guardiola szerint játszhat Henry és Iniesta (She)
Thierry Henry és Andrés Iniesta ott lehet majd az FC Barcelona csapatában a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-döntőn. Pep Guardiola szerint.
máj. 26
20:45
Motherwell: sportszerűsége miatt indulhat a csapat az Európa-ligában (She)
A Motherwell is indulhat az Európa-ligában, miután második helyen végzett a skót sportszerűségi listán.
máj. 26
20:47
U18-as válogatott: két góllal nyertek a mieink a lengyelek ellen (She)
Az U18-as magyar válogatott kedd délután Budaörsön játszott felkészülési meccset Lengyelország korosztályos együttesével, s a mieink 0–0-ás félidőt követően Laczkovics Donát és Balla Ádám góljával 2–0-ra győztek. A két gárda csütörtökön 11 órakor Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában ismét megmérkőzik egymással.
máj. 26
20:49
NHL: Pat Quinn az Edmonton Oilers új szakvezetője (She)
Pat Quinn lett az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő Edmonton Oilers új vezetőedzője.
máj. 26
21:03
Barcelona: Guardiola nem ülhet a kispadon az utolsó bajnokin (She)
+Josep Guardiolát egy mérkőzésre eltiltotta a Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága, miután a Barcelona vezetőedzője piros lapot kapott az Osasuna elleni bajnokin.
máj. 26
21:05
Magyar Kupa: története során hetedszer örülhetett a Honvéd (She)
Két évvel ezelőtti sikere után, 2009-ben is a Budapest Honvéd nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupát, miután a döntő visszavágóján a Bozsik-stadionban 0–0-s döntetlent játszott a Győri ETO-val, megőrizve ezzel idegenben szerzett egygólos előnyét.
máj. 26
21:21
Budapest Honvéd: Sisa Tibor szerint 10-est érdemel csapata (She)
Sisa Tibor szerint a Bp. Honvéd játékosai tökéletesen teljesítették a kért feladatot, és megérdemelten nyerték meg a labdarúgó Magyar Kupát.
máj. 26
21:21
Kispestre került a Magyar Kupa (Metropol)
A Budapest Honvéd története során hetedszer nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupát, miután a múlt szerdán Győrben elért 1-0-ás sikert követően a keddi, hazai visszavágón gólnélküli döntetlen született, így összesítésben 1-0-ra diadalmaskodott.
máj. 26
21:57
Manchester United: Evra szerint Ribéry tudná pótolni Ronaldót (She)
Patrice Evra szerint Cristiano Ronaldo esetleges eligazolása esetén Franck Ribéry lenne az ideális játékos a portugál aranylabdás pótlására.
máj. 26
22:15
Roland Garros: meglepetésre máris kiesett James Blake (She)
A 15. helyen kiemelt James Blake meglepetésre már az első fordulóban kiesett a francia nemzetközi teniszbajnokságon egyesben. Az amerikai sportoló az argentin Leonardo Mayertől kapott ki három játszmában. A 22. helyen kiemelt Mardy Fish sem járt jól argentin ellenfelével: Máximo González búcsúztatta az argentin teniszezőt.
máj. 26
22:17
Roland Garros: Medina Garrigues kiharcolta a továbbjutást (She)
A 18. helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garrigues három játszmában legyőzte az orosz Jekatyerina Makarovát a francia nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában.
máj. 26
22:33
Bolgár Kupa: Sándor György csapata ünnepelhetett (She)
Litex Lovecs 3–0-ra verte meg a Pirin Blagoevgradot a Bolgár Kupa döntőjében, s ezzel fennállása negyedik kupagyőzelmét ünnepelhette.
máj. 26
23:09
Fiorentina: meg kell műteni Adrian Mutu könyökét (She)
Adrian Mutu nem lehet ott csapata, a Fiorentina hét végi, AC Milan elleni olasz bajnokiján.
máj. 26
23:27
Izrael: a Maccabi Haifát verő Beitar Jerusalem a kupagyőztes (She)
A Beitar Jerusalem nyerte meg a labdarúgó Izraeli Kupát, miután a döntőben 2–1-re verte meg a Maccabi Haifát.

Keresés