2009. május 30. szombat

máj. 30
14:47
MotoGP: Smith és Redding indulhat az élről 125 kcm-ben (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíján a nyolcadliteresek mezőnyében az időmérő edzésen a brit Bradley Smith volt a leggyorsabb, második helyen honfitársa, Scott Redding végzett.
máj. 30
15:21
Soproni Liga: Debrecen-Paks találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 30. fordulójában a bajnok Debrecen a Paksot fogadja 15 órai kezdettel. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 30
15:39
Roland Garros: Roddick legjobb szereplését produkálja Párizsban (She)
Andy Roddick 6:1, 6:4, 6:4-re legyőzte Marc Gicquelt a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulójában. A 6. helyen kiemelt amerikai játékos még sohasem szerepelt ennyire jól a salakos Grand Slam-tornán, élete legjobb eredménye a Roland Garroson a nyolcaddöntőbe jutás.
máj. 30
15:39
A mérkőzés után öten szorultak kórházi ellátásra (Behaviour)
Az Újpest FC a héten vizsgálatot kezdeményez a péntek esti, Újpest-FC Fehérvár NB I-es labdarúgó-mérkőzést követően történtek miatt.
máj. 30
15:41
Újpest: vizsgálatot kezdeményeznek a futballbalhé ügyében (She)
Az Újpest FC vizsgálatot kezdeményez a péntek esti, Újpest–Fehérvár NB I-es labdarúgó-mérkőzés után történtek miatt.
máj. 30
15:57
Női kézi NB I: a Vasas győzelemmel búcsúzott az élvonaltól (She)
A női kézilabda NB I rájátszásában a Vasas 26–20-ra nyert a Pécs otthonában, így szezonbeli második bajnoki győzelmét aratta. Az angyalföldi egyesület ennek ellenére az utolsó, 12. helyen zárta a bajnokságot.
máj. 30
15:59
MotoGP: Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb, Stoner a második (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíján a királykategóriában az időmérő edzésen a spanyol Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb, a második helyen az ausztrál Casey Stoner végzett.
máj. 30
16:12
Az Újpest FC a héten vizsgálódik a futballbalhé ügyében (Infostart)
Az Újpest FC a héten vizsgálatot kezdeményez a péntek esti, Újpest-FC Fehérvár NB I-es labdarúgó-mérkőzést követően történtek miatt. Ezt Nemes Károly, a fővárosi futballklub sajtófőnöke mondta el szombaton az MTI érdeklődésére.
máj. 30
16:14
Női kézilabda NB I.: Pécsett nyert a Vasas (Infostart)
A női kézilabda NB I. rájátszásában:
máj. 30
16:15
Brazília: egy meccsre eltiltották a sérüléssel bajlódó Ronaldót (She)
Egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott Ronaldo, a Corinthians korábbi válogatott labdarúgója.
máj. 30
16:17
FA-kupa: Chelsea-Everton döntő élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az angol FA-kupa döntője, a Chelsea–Everton mérkőzés a londoni Wembleyben.
máj. 30
16:19
Internazionale: „A vasárnapi az utolsó mérkőzésem” - Figo (She)
Luís Figo, az olasz Internazionale középpályása klubja honlapján nyilvánosságra hozta, hogy a vasárnapi, Atalanta elleni olasz bajnoki mérkőzés lesz profi pályafutása utolsó találkozója.
máj. 30
16:30
Halálos baleset egy cseh raliversenyen (Infostart)
Életét vesztette egy pilóta, miután autójával fának ütközött szombaton egy csehországi raliversenyen.
máj. 30
16:33
Roland Garros: Jankovics 66 perc alatt jutott be a legjobb 16 közé (She)
Különösebben meg sem kellett izzadnia Jelena Jankovicsnak. Az 5. helyen kiemelt szerb teniszező 66 perc alatt 6:1, 6:1-re megverte az ausztrál Jarmile Grothot a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének harmadik fordulójában.
máj. 30
16:48
Vasárnap játssza utolsó meccsét Luís Figo (Infostart)
Karrierje utolsó mérkőzését játssza vasárnap, az Atalanta ellen Luís Figo, az olasz bajnok Internazionale portugál labdarúgója.
máj. 30
16:51
Manchester United: Scholes jövőre a Boltonban folytathatja (She)
Külföldi lapértesülés szerint a novemberben 35. életévébe lépő Paul Scholes a következő idényt a Bolton Wanderersben töltheti. A Premier League idei 13. helyezettje megadná az esélyt Scholesnak, hogy a következő szezonban kezdőként szerepelhessen.
máj. 30
16:51
Figo: a vasárnapi lesz az utolsó meccsem (Metropol)
Karrierje utolsó mérkőzését játssza vasárnap, az Atalanta ellen Luis Figo, az olasz bajnok Internazionale portugál labdarúgója.
máj. 30
16:53
Autósport: halálos baleset egy csehországi raliversenyen (She)
Életét vesztette egy pilóta, miután autójával fának ütközött szombaton egy csehországi raliversenyen.
máj. 30
16:55
MotoGP: Tóth Imre 18., Németh Balázs 22. az időmérőn (She)
Tóth Imre a 18., az élete első futamára készülő Németh Balázs a 22. helyen kvalifikálta magát a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es géposztályának Olasz Nagydíjára. Németh ezen a hétvégén versenyez először a világbajnoki mezőnyben, miután Talmácsi Gábor szerződést bontott az Aspar csapattal, és ő került a helyére.
máj. 30
17:09
Soproni Liga: két büntetővel verte meg a bajnok Debrecen a Paksot (She)
A bajnok Debrecen a Paksot fogadta a Soproni Liga záró fordulójában. A Loki Polekszics és Rudolf büntetőjével győzött.
máj. 30
17:09
Figo visszavonul! (Behaviour)
Karrierje utolsó mérkőzését játssza vasárnap, az Atalanta ellen Luis Figo, az olasz bajnok Internazionale portugál labdarúgója.
máj. 30
17:24
Ökölvívás: egy héten belül dönt a WBA a Valujev-Csagajev-ügyről (Infostart)
A Boksz Világszövetség (WBA) egy héten belül hoz döntést arról, hogy mi legyen a következménye a szombatra tervezett, de végül elmaradt Nyikolaj Valujev-Ruszlan Csagajev nehézsúlyú világbajnoki mérkőzésnek.Ezt a szervezet jelentette be szombat délután azt követően, hogy órákig egyeztetett a felekkel Helsinkiben.
máj. 30
17:26
Győzelemmel ünnepelt a bajnok Debrecen (Infostart)
A bajnoki címét már korábban bebiztosító Debrecen a Paks elleni hazai győzelemmel zárta a labdarúgó Soproni Liga 2008/09-es idényét.
máj. 30
17:42
Olasz Nagydíj, 250 köbcenti: Tóth a 18., Németh a 22. az időmérőn (Infostart)
A 250 köbcentisek között induló Tóth Imre a 18., míg Németh Balázs a 22. helyet szerezte meg a gyorsasági motoros világbajnokság Olasz Nagydíjának szombati időmérő edzésén, Mugellóban.
máj. 30
17:45
Giro 2009: Mencsov egyre közelebb a végső győzelemhez (She)
Gyenyisz Mencsov megőrizte rózsaszín trikóját a Giro d’Italia utolsó előtti szakaszán, így ha vasárnap nem hibázik hatalmasat, az orosz kerékpáros megnyeri az idei versenyt.
máj. 30
17:45
Győzelemmel ünnepelt a bajnok Debrecen (Metropol)
A bajnoki címét már korábban bebiztosító Debrecen a Paks elleni hazai győzelemmel zárta a labdarúgó Soproni Liga 2008/09-es idényét.
máj. 30
17:45
Hogy szerepel Talmácsi úutódja? (Behaviour)
A 250 kcm-esek között induló Tóth Imre a 18., míg Németh Balázs a 22. helyet szerezte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíjának szombati időmérő edzésén, Mugellóban.
máj. 30
17:47
Németh 22. az Olasz Nagydíj időmérőjén (Metropol)
A 250 kcm-esek között induló Tóth Imre a 18., míg Németh Balázs a 22. helyet szerezte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíjának szombati időmérő edzésén, Mugellóban.
máj. 30
18:03
Manchester City: Robinho egyelőre nem tervezi hazatérését (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 10. helyén végző Manchester City brazil támadója, Robinho elmondta, hogy bár szívesen játszana újra nevelőklubjában, a Santosban, egyelőre boldog a Manchester Cityben, és a pletykákkal ellentétben nem szándékozik átigazolni.
máj. 30
18:05
Juventus: Pavel Nedved megerősítette, hogy visszavonul (She)
Pavel Nedved 36 évesen befejezi a labdarúgást – ezt maga a játékos jelentette be szombat délután torinói sajtótájékoztató keretében, olvasható a La Gazzetta dello Sport internetes oldalán.
máj. 30
18:21
Csehország: a Slavia hat ponttal nyerte meg a bajnokságot (She)
Nem történt különösebb meglepetés a cseh labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában, a Gambrinus Ligában, a Slavia Praha – már bajnokként – döntetlent játszott a harmadik helyezett Libereccel, így hatpontos előnnyel nyerte meg a bajnokságot.
máj. 30
18:23
FA-kupa: a Chelsea hátrányból fordított az Everton ellen (She)
Története során ötödik alkalommal nyert FA-kupát a Chelsea, miután 2–1-re legyőzte az Evertont a Wembleyben. Pedig már a 26. másodpercben, a kupadöntők történetének leggyorsabb góljával megszerezték a vezetést a liverpooliak…
máj. 30
18:25
Skót Kupa: legyőzte a Falkirk csapatát, duplázott a Rangers (She)
Nem történt meglepetés, a Rangers 1–0-ra legyőzte a Falkirk együttesét a skót labdarúgó FA-kupa döntőjében, így a bajnoki cím után a kupagyőzelmet is megszerezte.
máj. 30
18:27
Serie B: Filkorék hazai pályán ikszeltek a feljutó Parmával (She)
A Serie B utolsó fordulójában a Sassuolo hazai pályán már két góllal is vezetett, és még az utolsó percben is nyerésre állt, végül 2–2-es döntetlent ért el a már korábban feljutó AC Parma ellen. Filkor Attila a 75. percben állt be a hazai csapatba.
máj. 30
18:29
Vívás: Szilágyi Áron bronzérmes a padovai Grand Prix-versenyen (She)
Szilágyi Áron bronzérmet szerzett a férfi kardozók padovai Grand Prix-versenyén.
máj. 30
18:39
Férfi kézilabda: a Csurgó hét góllal nyert Százhalombattán (She)
A férfi kézilabda NB I utolsó fordulójában a Csurgó 40–33-ra nyert a Százhalombatta otthonában a 9–12. helyért rendezett mérkőzésen.
máj. 30
18:57
NHL: Lidström játszhat szombaton, Dacjuk viszont még nem (She)
Az NHL címvédő együttesébe, a Detroit Red Wingsbe visszatér a csapat kapitánya, a svéd Nicklas Lidström, ám Pavel Dacjuk kénytelen lesz kihagyni a nagydöntő első mérkőzését.
máj. 30
18:59
Roland Garros: menetelnek a francia férfiak Párizsban (She)
A hazai közönség előtt játszó Jo-Wilfried Tsonga és a Gaël Monfils is győzött, így nyolcaddöntőbe jutott a francia nemzetközi teniszbajnokságon.
máj. 30
19:01
Videó: a Chelsea fordított az Everton ellen, és megnyerte a kupát (She)
Hiába szerzett vezetést már az első percben Louis Saha révén az Everton a Wembleyben rendezett angol FA-kupa döntőn, Didier Drogba és Frank Lampard góljával fordított a londoni együttes, és megnyerte a világ egyik legrangosabb trófeáját. Nézze meg a finálé góljait!
máj. 30
19:15
Soproni Liga: hat találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 30. fordulójából hat mérkőzést játszanak le szombat este 19 órai kezdettel. Kövesse velünk a találkozókat élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 30
19:15
Berki nyerte a lólengést (Metropol)
Berki Krisztián nyerte a lólengés szombati döntőjét a moszkvai torna Világkupa-versenyen. A viadal honlapja szerint a szer Európa-bajnoka 15.900 pontot kapott gyakorlatára.
máj. 30
19:17
Serie A: elváltak a Reggina és Bernardo Corradi útjai (She)
A klub honlapján megjelent sajtóközlemény szerint a Reggina szerződést bontott 33 éves, korábbi válogatott támadójával. Bernardo Corradi egy szezont töltött a Serie A-tól búcsúzó együttesben, és harminc bajnoki mérkőzésen tíz gólt lőtt.
máj. 30
19:19
Bayern München: 100 millió euró alatt nem eladó Franck Ribéry (She)
A Bayern München sportigazgatója, Uli Hoeness 100 millió euróban határozta meg azt a minimum összeget, amelyet ki kell fizetnie annak a klubnak, amelyik igazolni akarja a csapat francia játékosát, Franck Ribéryt.
máj. 30
19:33
Roland Garros: Kohlschreiber elbúcsúztatta Djokovicsot (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyes küzdelmeinek legnagyobb meglepetését szolgáltatta a német Philipp Kohlschreiber, miután a 3. fordulóban három játszmában búcsúztatta a 3. helyen kiemelt szerb Novak Djokovicsot.
máj. 30
19:51
Cselgáncs-vk: négy magyar érem a moszkvai szupertorna nyitónapján (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig ezüst-, Csernoviczki Éva (48), Ungvári Miklós (66) és testvére, Ungvári Attila (73) pedig bronzérmet nyert szombaton a cselgáncsozók világkupa-sorozatának 150 ezer dollár összdíjazású, moszkvai Grand Slam-viadalán.
máj. 30
19:51
Serena Williams a nyolcaddöntőben (Metropol)
A második helyen kiemelt amerikai Serena Williams szetthátrányból fordítva nyert szombaton a spanyol Maria José Martinez Sanchez ellen és bejutott a nyolcaddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 30
19:53
Svájc: a Sion ikszelt otthon, Vanczák ismét gólt szerzett (She)
A svájci labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában a Sion hiába vezetett hazai pályán már 2–0-ra is a Bellinzona ellen, a vendégcsapat utolsó előtt percben egyenlíteni tudott, így Vanczák Vilmos együttese kénytelen volt beérni egy ponttal.
máj. 30
20:09
Férfi kosárlabda NB I: az Atom a második meccset is megnyerte (She)
Ha nehezen is, de hazai pályán is az Atomerőmű nyert a Pécs ellen a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjében. A finálé második mérkőzése 79–77-es paksi sikert hozott, az Atomnak így már csak egy győzelemre van szüksége a bajnoki aranyéremhez.
máj. 30
20:11
Női kézilabda NB I: a Ferencváros végzett a második helyen (She)
A női kézilabda bajnokság felsőházi rájátszásának utolsó fordulójában a Budapest Bank-FTC-RightPhone hazai pályán két góllal legyőzte a Sonepar Békéscsabát, ezzel lett biztos a fővárosiak ezüstérme.
máj. 30
20:27
NB II, Nyugati csoport: nyert, és növelheti előnyét a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 28. fordulójában a listavezető Gyirmót a Kozármisleny otthonába látogatott, és 2–0-ra győzött. A Gyirmót két fő üldözője, a Pécs és a Pápa közül egyikkel szemben mindenképp növeli előnyét, ugyanis a két rivális egymással mérkőzik 19 órától (a találkozó állása a félidőben 0–0 volt).

Keresés