2009. június 18. csütörtök

jún. 18
13:50
Hannover: újabb játékost hoztak a „vörösök” Leverkusenből (She)
A német élvonalbeli Hannover 96 labdarúgócsapata két évre kölcsönvette a Bayer Leverkusentől a gyógyszergyáriak elefántcsontparti balhátvédjét, Constant Djakpát.
jún. 18
13:51
Lipcsei három évet hosszabbít a Ferencvárosnál (Behaviour)
Lipcsei Péter csapatkapitány további három évig az élvonalba visszajutott Ferencváros labdarúgócsapatánál marad.
jún. 18
14:06
Labdarúgás: Oliver Kahn Kínában vadászik kapusokra (She)
Oliver Kahn, a német válogatott és a Bayern München volt kapusa lesz a műsorvezetője annak a kínai televíziós műsornak, amelyben tíz, 17 és 24 év közötti kapus szerepel, közülük ketten nők.
jún. 18
14:08
Ligue 1: Lisandro López ügynöke szerint megegyezett az OL-lel (She)
Ügynöke, Fernando Hidalgo szerint Lisandro López, az FC Porto támadója szóban megegyezett a francia Olympique Lyon labdarúgócsapatával.
jún. 18
14:24
Olaszország: harmadosztályú klubot vásárolt Clarence Seedorf (She)
A jövőben klubtulajdonosként is dolgozhat Clarence Seedorf, az AC Milan rutinos holland középpályása: a labdarúgó cégén, az On International-en keresztül megvásárolta a harmadosztályú Monzát.
jún. 18
14:27
Pénteken érkezik Fehérvárra Lothar Mathaus (Behaviour)
Lothar Mattha:us, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya dühösen reagált csütörtökön az élvonalból kiesett Arminia Bielefeld elnökjelöltjének becsmérlő szavaira.
jún. 18
14:33
Németh Balázs súlyos balesetet szenvedett (Metropol)
Németh Balázs, a gyorsasági motoros-világbajnokságban szereplő Balatonring Team versenyzője a valenciai tesztelésen nagyot bukott, most kórházban van.
jún. 18
14:42
Női kézilabda BL: pokoli nehéz lesz, a KEK-győztes is a Fradi útjában (She)
A dán FCK Handbold és az ukrán bajnok Szmart lesz a Ferencváros ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében. A zöld-fehéreknek még egy, a korábbi selejtezőkörből továbbjutó csapattal is meg kell küzdeniük. A kvartettből csak az első helyezett jut tovább.
jún. 18
14:45
Mattha:us a hét vesztese (Behaviour)
A hét vesztesének nevezte Lothar Mattha:ust, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát a Kicker.
jún. 18
15:36
AC Milan: veszélyben a Cissokho-üzlet, alkudoznak a Portóval (She)
Mint már beszámoltunk róla, Aly Cissokho fogászati problémái – és annak következményei – miatt kútba eshet a portói játékos Milanba igazolása.
jún. 18
15:54
Marseille: 14 milliót kínálnak Lucho Gonzálezért a Portónak (She)
A L’Equipe információi szerint a Marseille szeretné leigazolni Lucho Gonzálezt a Portótól.
jún. 18
16:12
Fed-kupa: calabriai salakon rendezik meg az idei döntőt (She)
Az Olasz Teniszszövetség tájékoztatása szerint Reggio Calabriában rendezik meg a Fed-kupa 2009-es döntőjét, amelyet Olaszország az Egyesült Államok ellen vív.
jún. 18
16:30
MTK: Garami Józsefék is elkezdték a felkészülést (She)
Sokáig nem pihenhettek az MTK futballistái, ugyanis rövid szabadságot követően a csapat megkezdte a felkészülést a 2009–2010-es szezonra, négy régi-új arccal. Garami József három edzést tervez erre a hétre.
jún. 18
16:32
Konföderációs Kupa: nem videózhat a negyedik játékvezető (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) betiltotta a pálya melletti tévékészülékek használatát a Konföderációs Kupán.
jún. 18
16:48
Davis-kupa: Davigyenko nélkül utaznak az oroszok Izraelbe (She)
Legjobb játékosuk, a világranglista 11. helyén álló Nyikolaj Davigyenko nélkül állnak ki az oroszok az Izrael elleni Davis-kupa-negyeddöntőre.
jún. 18
17:06
Férfi kosárlabda: a salgótarjániak indulhatnak az NB I-ben (She)
Az MKOSZ megerősítette, hogy a férfi kosárlabda NB I B-t megnyerő SMAFC helyett a Salgótarján indulhat a következő idényben az első osztályban.
jún. 18
17:24
Ökölvívó: három magyar már a döntőben az EU-bajnokságon (She)
Remekül szerepelnek a magyar ökölvívók a dániai Odensében zajló európai uniós ökölvívó-bajnokságon: a csütörtök délutáni programban négyen léptek szorítóba az elődöntőben, s közülük hárman győztek.
jún. 18
17:42
Tenisz: Wozniacki az egyetlen kiemelt az elődöntőben (She)
Caroline Wozniacki személyében csak egy kiemelt jutott be az eastbourne-i torna női egyesének elődöntőjébe. A dán játékos a kanadai Aleksandra Wozniakkal játszik a négy között.
jún. 18
17:44
Tenisz: Szafina fordított Hantuchová ellen, így elődöntős (She)
A világelső Dinara Szafina az első szettet simán elbukta Daniela Hantuchová ellen, végül azonban 1:6, 6:4, 6:3-ra győzött, így bejutott az elődöntőbe a hollandiai ’s-Hertogenboschban zajló tenisztornán.
jún. 18
18:00
Wimbledon: Monfils az idén csuklósérülés miatt nem indul (She)
Gaël Monfils sérülés miatt nem indul el a jövő héten kezdődő wimbledoni tenisztornán.
jún. 18
18:02
Konföderációs Kupa: brazil továbbjutás, amerikai kiesés (She)
A Dél-Afrikában zajló Konföderációs Kupa B-csoportjának 2. fordulójában az első körben Egyiptomot csak nehezen legyőző, Copa América-győztes Brazília az Arany Kupa-győztes Egyesült Államokkal csapott össze. A lényegi kérdések már az első félidőben eldőltek, miután Felipe Melo és Robinho góljaival már két góllal vezettek a brazilok a szünetben. Az amerikaiak ráadásul az első meccsükhöz hasonlóan…
jún. 18
18:04
Videó: három brazil gól, köztük egy parádés Maicon-találat (She)
A brazil válogatott 3–0-ra győzött a több mint fél órát emberhátrányban játszó Egyesült Államok ellen a Konföderációs Kupa második fordulójában, így már biztosan továbbjutott. Nézze meg a találkozó góljait!
jún. 18
18:18
NB II: fegyelmi határozatok az utolsó forduló után (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága az NB II 30. fordulójában elkövetett sportszerűtlenségek kapcsán a következő határozatokat hozta.
jún. 18
18:20
MLSZ: Kisteleki nem számolja a főtitkárokat, rendre törekszik (She)
Mint arról korábban írtunk, Elbert Gábor közös megegyezéssel távozik a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) főtitkári posztjáról. Kisteleki kijelentette, hogy sajnálja Elbert döntését, ám a főtitkár szavaira reagálva hozzátette, pozíciójának feladatkörét nem ő, hanem az MLSZ Alapszabálya határozza meg.
jún. 18
18:36
Női kosárlabda Eb: a görögöket megverő franciák elődöntősök (She)
A francia válogatott pontszegény találkozón 51–49-re győzött a görögök ellen a Lettországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében.
jún. 18
18:38
Kerékpár: bemutatkozott az FTC-Merida bringás csapata (She)
A bajnoki felkészülés hajrájában, csütörtökön tartotta csapatbemutatóját az FTC-Merida ReVO2lution kerékpároscsapat.
jún. 18
18:45
Brazil győzelem az amerikai csapat ellen (Metropol)
A brazil labdarúgó-válogatott fölényesen, 3-0-ra nyert az amerikai csapat ellen a Dél-Afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupa csoportküzdelmeinek második fordulójában, s így fél lábbal már a legjobb négy között érezheti magát.
jún. 18
18:54
Wimbledon: Marosi párosban főtáblára jutott, Arn egyéniben nem (She)
Marosi Katalin a romániai Gallovits Edina oldalán feljutott a wimbledoni tenisztorna női párosának 64-es főtáblájára, miután a selejtező 2. fordulójában 1:6, 6:2, 6:3-ra győzött a Csin Vej-csan, Angela Haynes duó ellen.
jún. 18
18:57
Elbert Gábor távozik a főtitkári posztról (Behaviour)
Elbert Gábor közös megegyezéssel távozik a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) főtitkári posztjáról.
jún. 18
19:12
Kiket ér még el a Real Madrid-cunami? - Átigazolási pletykák (Infostart)
A Barcelona a Liverpoolból erősítene, a Manchester United pedig egyik fő riválisa kulcsemberével pótolná Cristiano Ronaldót. A Real Madrid továbbra is David Villát és Franck Ribéryt kívánja megszerezni, de egyik futballista ügyében sem történt előrelépés. Az Inforadio.hu rendszeresen beszámol a legfrissebb átigazolásokról és pletykákról, így elsőként tudhatja meg, kedvenc csapata kikkel erősítene.
jún. 18
19:30
Tenisz: a kiemeltek közül csak a német Schüttler maradt állva (She)
A hetedik helyen kiemelt francia Jérémy Chardy és a harmadikként rangsorolt spanyol David Ferrer is búcsúzott a ’s-Hertogenboschban rendezett füves pályás ATP-tenisztorna negyeddöntőjében. Egyedül a negyedik kiemelt német Rainer Schüttler maradt állva a kiemeltek közül.
jún. 18
19:32
Kerékpár: indulhat a Tour de France-on Armstrong csapata (She)
Indulhat a július 4-én rajtoló Francia országúti kerékpáros körversenyen a hétszeres Tour de France-győztes amerikai Lance Armstrongot is foglalkoztató kazah Astana, miután csütörtökön befizette a nemzetközi szövetség (UCI) által kért hatmillió eurós garanciát a szezon hátralévő részére.
jún. 18
19:48
Wimbledon: a címvédő Nadal pénteken dönt az indulásról (She)
Pénteken dönti el, hogy elindul-e a hétfőn kezdődő wimbledoni nemzetközi teniszbajnokságon a címvédő, világelső Rafael Nadal.
jún. 18
19:50
Férfi kézilabda Eb-selejtező: Magyarország megverte Görögországot (She)
Magyarország „kötelező a győzelem” jelszóval lépett pályára Görögország ellen Békéscsabán férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőn, és az Iváncsik testvérek vezetésével már az első félidőben elhúzva simán megverte ellenfelét 32–19-re, így vasárnap sorsdöntő mérkőzést játszik a továbbjutásért Szlovákia otthonában.
jún. 18
19:52
Tenisz: Turszunov és Santoro is az elődöntőben Eastbourne-ben (She)
A második helyen kiemelt Dmitrij Turszunov és a negyedikként rangsorolt Fabrice Santoro is bejutott az elődöntőbe az eastbourne-i tornán.
jún. 18
19:57
Indulhat a Tour de France-on Armstrong csapata (Metropol)
Indulhat a július 4-én rajtoló francia országúti kerékpáros körversenyen a hétszeres Tour de France-győztes amerikai Lance Armstrongot is foglalkoztató kazah Asztana, miután csütörtökön befizette a nemzetközi szövetség (UCI) által kért hatmillió eurós garanciát a szezon hátralévő részére.
jún. 18
20:42
U21-es Eb: Németország bedarálta Finnországot a 2. félidőben (She)
Németország 2–0-ra legyőzte Finnországot az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörében. A németek első gólját Benedikt Höwedes fejelte az 59. percben Mesut Özil beadása után, míg a második találat két perccel később esett, Ashkan Dejagah lőtt a kapuba (szintén Özil volt az előkészítő).
jún. 18
21:00
Ökölvívás: Káté Gyula is döntőbe jutott Odensében (She)
A dániai Odensében szereplő zajló európai uniós ökölvívó-bajnokságon Bacskai Balázs, Szellő Imre és Bernáth István után Káté Gyula is döntőbe jutott. Az Európa-bajnoki ezüstérmes Káté a legjobb négy között rendezett meccsen csupán egy menetet bokszolt a 64 kilogrammosok között, miután kétszer is számoltak román ellenfelére, döntő fölénnyel megnyerte az összecsapást. Kalucza Norbert 51 kilogrammban…
jún. 18
21:18
AC Milan: megszakadtak a tárgyalások Cissokho ügyében (She)
Úgy tűnik, mégsem lesz a Milan játékosa Aly Cissokho. A Porto francia játékosának átigazolásáról már mindenben megegyezett egymással a két klub, ám a védőnél fogproblémákat fedeztek fel az olasz egyesületnél.
jún. 18
21:36
Matthäus megérkezett Magyarországra (Infostart)
Csütörtökön megérkezett Magyarországra Lothar Matthäus, aki várhatóan a Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz. Erről a székesfehérvári klub hivatalos honlapja számolt be.
jún. 18
21:36
Monaco: Djimi Traoréval erősítettek a hercegségbeliek (She)
A francia első osztályban szereplő Monaco kétéves szerződést írt alá Djimi Traoréval.
jún. 18
21:54
NHL: védővel kötött szerződést a bajnok Pittsburgh Penguins (She)
A 2009-es Stanley-kupa-győztes Pittsburgh Penguins hároméves szerződést kötött a védő Alex Goligoskival.
jún. 18
22:12
Premier League: Juhász Roland a Hull City kiszemeltjei között (She)
Az angol Independent szerint Juhász Roland is szerepel azon játékosok között, akiket a Hull City a nyáron szeretne leigazolni.
jún. 18
22:30
Olympiakosz: Derbyshire végleg a görögök játékosa lett (She)
Az Olympiakosz és a Blackburn megegyezett egymással, így Matt Derbyshire végleg a görög csapat játékosa lett.
jún. 18
22:32
Kerékpár: a kokainos Boonen nem indulhat a Tour de France-on (She)
A kokainbotránya miatt reflektorfénybe került Tom Boonen nem állhat rajthoz a Tour de France-on – jelentették be csütörtökön a júliusi kerékpáros körverseny szervezői (ASO).
jún. 18
22:48
Konföderációs Kupa: Egyiptom 1-0-ra legyőzte Olaszországot (She)
Az egyiptomi labdarúgó-válogatott – a szerencsével sem hadilábon állva – 1–0-ra legyőzte a világbajnok Olaszországot a Konföderációs Kupa B-csoportjának második fordulójában. Az olaszok hiába dolgoztak ki számtalan helyzetet, nem sikerült a kapuba találniuk, így a Brazília ellen már oroszlánkörmeit megmutató Egyiptom egy fejes góllal megnyerte a találkozót.
jún. 18
22:50
MotoGP: Németh Balázs kézműtétje sikeres volt Valenciában (She)
Szerencsés műtéten esett át Németh Balázs, aki a Balatonring Team valenciai tesztelésén szenvedett kézközépcsonttörést.
jún. 18
22:52
Videó: ezzel a góllal verte meg Egyiptom a világbajnokot (She)
A Konföderációs Kupa eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatta Egyiptom azzal, hogy 1–0-ra megverte a regnáló világbajnokot, Olaszországot. Nézze meg Humosz győztes fejes gólját!
jún. 18
23:06
U21-es Eb: az angolok két góllal nyertek a spanyolok ellen (She)
Anglia 2–0-ra nyert Spanyolország ellen a Svédországban zajló U21-es labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjának 2. fordulójában, és ezzel elsőként bejutott az elődöntőbe.

Keresés