2009. június 2. kedd

jún. 2
14:09
Aston Villa: Gareth Barry a Manchester Cityvel tárgyal (She)
Hivatalosan is megerősítette az Aston Villa, hogy a labdarúgócsapat egyik legjobb játékosa, Gareth Barry tárgyalásokat kezdett a Manchester Cityvel.
jún. 2
14:11
Műugrás: zaklatták társai az angol olimpikont, ezért iskolát váltott (She)
Iskolát váltott a 2008-as pekingi olimpia egyik legfiatalabb sportolója, a brit Tom Daley, miután szülei szerint társai zaklatták iskolájában, az Eggbuckland Community College-ben.
jún. 2
14:27
Kamerun: a kapuslegenda Nkono lett a szövetségi kapitány (She)
Megbízott szövetségi kapitányként Thomas Nkono vezetheti a nyári világbajnoki selejtezőkön Kamerun labdarúgó-válogatottját. A nemzeti csapat előző trénere, a német Otto Pfister az együttes franciaországi edzőtáborában mondott le.
jún. 2
14:27
Koeman: most jobb egy edzés, mint egy meccs (Metropol)
Jelenleg többet használ a magyar labdarúgó-válogatottnak a háromnapos közös felkészülés, mint egy esetleges barátságos meccs - így vélekedett Erwin Koeman szövetségi kapitány a telki edzőközpontban tartott keddi nyilvános edzést követően.
jún. 2
15:03
Juventus: Julio Cruz érkezhet Trezeguet helyére (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, David Trezeguet távozhat a nyáron, ha megfelelő ajánlatot kap érte a Juventus. Szó volt korábban arról is, hogy a Lazio macedón csatára, Goran Pandev érkezik a francia helyére. A legfrissebb információk szerint a torinóiak élénken érdeklődnek az Internazionale argentin csatára, Julio Cruz iránt is.
jún. 2
15:18
Nézze meg, mivel motiválta játékosait a Barca-edző! (Infostart)
A katalán TV3 televízió levetítette azt a filmet, amelyet Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője készíttetett játékosai számára a BL-döntő előtt. A katalán edző a különleges klippel motiválta a futballistákat.
jún. 2
15:21
Hull City: nyolcan távoztak a csapattól, Halmosi maradt (She)
Nyolc játékosától vált meg kedden a második élvonalbeli szezonjára készülő angol Hull City labdarúgócsapata, de a magyar válogatott középpályása, Halmosi Péter a gárdánál marad. Nem hosszabbították meg a szerződését Dean Windassnek, akinek tavalyi, rájátszásban szerzett gólja együttese feljutását jelentette, valamint távozott Michael Bridges is, aki kölcsönben a harmadosztályú Carlisle-ban…
jún. 2
15:23
Roland Garros: Babos Tímea a harmadik fordulóban kiesett (She)
A Francia nemzetközi teniszbajnokság junior női egyesének harmadik fordulójában a negyedik kiemelt Babos Tímea kikapott a 15. helyen rangsorolt amerikai Sloane Stephenstől, így búcsúra kényszerült.
jún. 2
15:25
Belgium: Onyewut „koszos majomnak” nevezte Juhász csapattársa (She)
A Standard Liege játékosa, Oguchi Onyewu állítása szerint a belga labdarúgó-bajnokság döntőjében Jelle Van Damme, az Anderlecht labdarúgója rasszista megnyilvánulásokkal illette őt.
jún. 2
15:27
Bp. Honvéd: tucatnyi játékostól megválna a nyáron a klub (She)
A Budapest Honvédnál javában zajlik a jövő évi keret kialakítása, folynak a tárgyalások. A keretben több olyan játékos is található, akit a klub megfelelő pénz- vagy csereajánlat esetén, külföldi kérő felbukkanásakor elengedhet.
jún. 2
15:39
Tenisz: Philippoussis depressziós és nehéz időszakot él át (She)
A korábban a US Openen és Wimbledonban is finalista ausztrál Mark Philippoussis az elmúlt héten elmondta a sajtó képviselőinek, hogy élete legnehezebb időszakát éli, ugyanis depressziós, pénzügyi gondjai vannak, és még a házát is elveszítheti.
jún. 2
15:41
Szocsi 2014: az orosz kormány nem támogatja az előkészületeket (She)
Az orosz kormány a mostani és a következő naptári évben biztosan nem ad pénzügyi támogatást a 2014-es szocsi téli olimpia előkészületeire.
jún. 2
15:43
DVSC: Adriano Galliani is gratulált a bajnoki címhez (She)
Nem akármilyen személytől kapott faxot ma délelőtt a története negyedik bajnoki címét megszerző Debrercen: a Milan elnöke, Adriano Galliani gratulált a DVSC-TEVA negyedik élvonalbeli elsőségéhez – számolt be róla a dvsc.hu.
jún. 2
15:57
Kézilabda: szóban megegyeztek Karabatic átigazolásáról (She)
Német források egybehangzó állítása szerint szóban mindenben megegyezett egymással a Kiel és a Montpellier, és már csak a szerződés aláírása van hátra, ami véglegesíti Nikola Karabatic és Vid Kavticnik átigazolását. Az észak-német klub mintegy 1.5 millió eurót kaphat a két sztárért, de ha az eredeti kieli szerződésük lejárta, tehát 2012 előtt másik német együtteshez szerződnének, újabb összeg…
jún. 2
16:15
FTC: korábban kezdődik a Makó elleni bajnoki szombaton (She)
Az NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában két órával korábban rendezik meg a Makó–FTC találkozót. Az eredetileg tervezettel ellentétben 18 óra helyett 16 órakor kezdődik a Ferencváros utolsó idegenbeli NB II-es meccse.
jún. 2
16:17
Roland Garros: Söderling megállíthatatlan, és elődöntős (She)
A Francia nemzetközi teniszbajnokság tizedik napján a férfi egyeseknél 23. kiemelt svéd Robin Söderling a világelső Rafael Nadal búcsúztatása után továbbra is valósággal szárnyalt: a 10. helyen rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenkót verte meg a negyeddöntőben, és ezzel elsőként jutott be a legjobb négy közé.
jún. 2
16:33
Roland Garros: Szafina három szett után lett elődöntős (She)
A Francia nemzetközi teniszbajnokság tizedik napján a női egyeseknél a világelső, egyben elsőként kiemelt orosz Dinara Szafina a vártnál jóval nehezebben jutott az elődöntőbe, miután az első játszmát csúnyán elbukta a fehérorosz Viktorija Azarenka ellen. A kilencedik helyen rangsorolt Azarenka erejéből azonban többre nem futotta, így végül a világranglistát vezető orosz került a legjobb négy közé.
jún. 2
16:51
Skócia: Tony Adams lesz a Celtic vezetőedzője az új idényben (She)
Tony Adams lesz a skót élvonalban szereplő Celtic új vezetőedzője. Adams – aki játékosként az Arsenal és az angol válogatott csapatkapitánya volt – ezt egy rádióinterjúban jelentette be.
jún. 2
16:51
Külföldi tréner érkezhet az FC Fehérvárhoz (Metropol)
Várhatóan külföldi vezetőedző irányítja majd a következő szezonban a Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár labdarúgócsapatát.
jún. 2
16:53
Női kézilabda: csapatot váltott Romániában Borbély Zsanett (She)
A román bajnoki negyedik HCM Stiinta Baia Marénál (Nagybánya) folytatja pályafutását Borbély Zsanett, a magyar kézilabda-válogatott korábbi tagja.
jún. 2
17:06
Új patkókat kapott Overdose (Infostart)
Nagyon jól mozgott az új patkókkal Overdose - mondta a veretlen magyar csodaló tulajdonosa. Mikóczy Zoltán hozzátette: elképzelhető, hogy augusztus 19-én a yorki viadalon térhet vissza Overdose.
jún. 2
17:09
Fehérvár: külföldi tréner érkezhet, Matthäus nemet mondott (She)
Várhatóan külföldi vezetőedző irányítja majd a következő szezonban a Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár labdarúgócsapatát.
jún. 2
17:09
Lékó-Anand párosmérkőzés a miskolci sakkfesztiválon (Metropol)
A Miskolci Nemzeti Színházban szerdától vasárnapig rendezik meg a Lékó Péter-Viswanathan Anand nyolcjátszmás rapidsakk párosmérkőzést.
jún. 2
17:11
Bulgária: a Levszkinél megbukott edzőt szerződtette a Szlávia (She)
Edzőt váltott a bolgár labdarúgó-élvonalban 9. helyen álló Szlávia Szófia labdarúgócsapata: Stevica Kuzmanovszki helyére Veliszlav Vucov ülhet le a kispadra.
jún. 2
17:13
Bayern: Lahm szerint Rensing megérdemel még egy esélyt (She)
A Bayern München vezetői gőzerővel keresik a megoldást a kapusposztra – Carlos Kameni, René Adler, Logan Bailly és Manuel Neuer neve is felvetődött többek között –, Philipp Lahm viszont úgy véli, hogy a nemrég véget ért szezonban nem túl meggyőző teljesítményt nyújtó Michael Rensing megérdemelne még egy esélyt.
jún. 2
17:15
Anglia: Ferdinand helyett Gary Cahill a válogatottban (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Rio Ferdinand sérülés miatt kihagyta a válogatott hétfői edzését, mára pwdig az is biztossá vált, hogy a Manchester United játékosa nem lesz ott a csapat szombati, Kazahsztán elleni vb-selejtezőjén.
jún. 2
17:27
Videó: a belgák kapusa telibe találta az ünneplő japán csatárt (She)
Rosszkor volt rossz helyen Okubo Josito, a japán válogatott csatára a belgák ellen 4–0-ra megnyert Kirin-kupa-mérkőzésen. A találkozó 78. percében, a negyedik japán gól után Stijn Stijnen, a vendégek kapusa mérgében kirúgta a labdát a hálóból, és éppen Okubót találta el, akit az eset után ápolni is kellett.
jún. 2
17:45
Videó: íme, Koman Vladimir Modena elleni átemelős gólja! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Koman Vladimir gólja sem volt elég az Avellino győzelméhez a Modena ellen a Serie B 41. fordulójában. Most megmutatjuk, hogyan emelte át a labdát a kapus fölött az Avellino légiósa!
jún. 2
17:47
Real Madrid: apja szerint Van der Vaart nem megy az Ajaxba (She)
Nem sikerült túl jól Rafael van der Vaart első idénye a Real Madridnál, így felröppentek a hírek, miszerint a holland középpályás elhagyja a spanyol klubot, és visszatér nevelőegyesületébe, az Ajaxba. Ezt a játékos édesapja viszont cáfolta.
jún. 2
17:49
Roland Garros: Cibulková „szétszedte” Sarapovát, elődöntős (She)
Nem sok hiányzott, hogy Grand Slam torna negyeddöntője 6:0, 6:0-lal záruljon: a francia nemzetközi bajnokság 10. napján Dominika Cibulková mindössze két gémet engedett a korábbi világelső Marija Sarapovának. Ezzel a Szávay Ágnest is búcsúztató szlovák lány bejutott a Roland Garros elődöntőjébe, ahol a világelső Dinara Szafina lesz az ellenfele.
jún. 2
18:03
Serie A: 21 éves horvát tehetséggel erősített a Siena (She)
Mato Jajalo személyében megvan a Siena első nyári igazolása. A 21 éves horvát középpályás a Slaven Belupótól érkezik a toszkán csapathoz.
jún. 2
18:05
Brazília: Adriano ismét a rosszfiú szerepében, nem ment edzésre (She)
A Flamengo színeiben nagyszerűen bemutatkozó, az Atlético Paranaense elleni 2–1-es győzelemből gólt vállaló Adriano kedden ismét negatív sztorival szolgált a futballrajongóknak: a brazil támadó nem jelent meg az együttes mai edzésén, és nem is jelezte távolmaradását a vezetőedzőnek.
jún. 2
18:07
Videó: felborult egy futballistákat szállító busz Brazíliában (She)
Ünnepelni akartak a szezon végén a brazil Sertaozinhoban, amikor egy futballistákat szállító busz vasárnap felborult és a nyitott jármű tetején utazó labdarúgók közül 29-en súlyos sérüléseket szenvedtek. A sofőr elvesztette egyensúlyát a jármű fölött, mivel többen utaztak rajta a megengedettnél és a busz az oldalára borult.
jún. 2
18:21
AC Milan: Kaká apja Galliani társaságában Madridba utazott (She)
Bár kedd reggel Kaká sokadszor is kijelentette, hogy marad a Milanban, lehet, hogy mégis a Real Madridban köt ki a brazil klasszis. Spanyol értesülések szerint ugyanis Adriano Galliani, az olasz klub alelnöke, és Bosco Izecson Perreira, Kaká édesapja a spanyol fővárosba érkezett, hogy a játékos átigazolásáról tárgyaljon.
jún. 2
18:21
Cibulkova Sarapován is túljutott (Metropol)
A 20 éves szlovák játékos pályafutása során először jutott a legjobb négy közé Grand Slam-tornán.
jún. 2
18:39
Bundesliga 2.: Király Gábor Münchenben folytatja pályafutását (She)
A szabadon igazolható Király Gábor a Bundesliga 2.-ben folytatja karrierjét – adta hírül hivatalos honlapja, a kiralysport.hu. A rutinos kapus az 1860 München labdarúgócsapatát erősíti júliustól.
jún. 2
18:57
Ferencváros: a Herthával játszik a csapat az Albert-stadionban (She)
A Ferencváros július 14-én az Üllői úton fogadja a német Bundesliga negyedik helyezettjét, a Hertha BSC-t. A Ferencváros vezetősége örömmel fogadta el a találkozót szervező cég felkérését, hiszen egy ilyen erős csapattal vívott meccsen lehet a legjobban lemérni, hogy hol tart a keret a felkészülésben az új idényre. A vezetőség a keddi napon aláírta a szerződést Gelei Károllyal, a mérkőzés…
jún. 2
18:59
Roland Garros: Babos továbbment, Susányi kiesett a párosoknál (She)
A juniorok között szereplő Babos Tímea továbbjutott, míg Susányi Zsófia kiesett a francia nyílt teniszbajnokság párosversenyében. A viadal honlapja szerint a 16 közé jutásért Babos a brit Heather Watsonnal az oldalán – harmadik kiemeltként – a Mallory Burdette, Quirine Lemoine amerikai, holland duót győzte le két szettben.
jún. 2
19:15
Ligue 1: Frédéric Antonetti lett a Rennes vezetőedzője (She)
Kedd délután Frédéric Antonettit hivatalosan is kinevezték a Rennes vezetőedzőjévé.
jún. 2
19:17
Roland Garros: González négy szettben kiejtette Andy Murrayt (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének negyedöntőjében Fernando González négy szettben legyőzte a 3. kiemelt Andy Murrayt és bejutott a viadal elődöntőjében. A legjobb négy között a svéd Robin Söderling lesz az ellenfele.
jún. 2
19:19
Strandfoci: bemutatkozott a Romában a magyar kapus (She)
Immár a magyar válogatottal készül a hétvégén kezdődő világbajnoki selejtezőre Szűcs László, de szinte biztos, hogy a castellóni torna után visszatér a Mare di Roma csapatához, amely az Európa-kupán figyelt fel a kiváló hálóőrre. Szűcs egy teljes hetet töltött az olasz Serie A-ban tavaly a negyeddöntőig jutott együttessel, sőt tétmérkőzéseken is homokra lépett – remek teljesítményt nyújtva.
jún. 2
19:21
Szerbia: Vladimir Petrovics a Crvena zvezda új vezetőedzője (She)
A szerb futball-legendát, Vladimir Petrovicsot nevezték ki a Crvena zvezda labdarúgó-csapatának vezetőedzőjévé.
jún. 2
19:23
Bundesliga: a játékosok szerint Dzeko volt az idény legjobbja (She)
A játékosok szavazatai alapján Edin Dzeko volt a Bundesliga 2008–2009-es idényének legjobb játékosa.
jún. 2
19:33
Chelsea: Michael Ballack egy évvel hosszabbított a klubnál (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy egy évvel meghosszabbította német középpályásának, Michael Ballacknak szerződését.
jún. 2
19:51
Sakk: Lékó kezd világossal a miskolci sakkfesztiválon (She)
A Lékó Péter-Viswanathan Anand nyolcjátszmás rapidsakk párosmérkőzés keddi nyitányán a magyar nagymester vezeti majd a világos bábukat.
jún. 2
20:09
Férfi kosárlabda NB I: negyedszer lett bajnok az Atomerőmű (She)
Története során negyedszer lett bajnok a Paks férfi kosárlabdacsapata, miután a döntő harmadik mérkőzését is megnyerte a Pécs ellen. Az Atomerőmű második alkalommal 84–70-re tudott győzni a baranyai megyeszékhelyen.
jún. 2
20:11
Manchester City: Gareth Barry érkezett az Aston Villától (She)
A Manchester City leigazolta az Aston Villa angol labdarúgóját, Gareth Barryt. A játékos 12 millió font ellenében vált csapatot.
jún. 2
20:27
Ligue 1: Guy Lacombe-ot nevezték ki a Monaco vezetőedzőjévé (She)
A kétéves szerződést kötő Guy Lacombe lett a Monaco vezetőedzője – jelentette be a klub kedden.
jún. 2
20:42
Kaká 65 millió euróért a Real Madridé? (Infostart)
A Real Madrid újabb ajánlatot tett Kakáért - erősítette meg a brazil sztár szóvivője. Lapjelentések szerint a Milan alelnöke Kaká édesapjával - aki egyben az ügynöke - a Bernabeuban tárgyalt kedden a játékos jövőjéről. A Marca szerint az üzlet meg is köttetett. Az AS viszont úgy tudja, hogy a Chelsea egy komolyabb ajánlattal állt elő.
jún. 2
20:45
Serie A: a Barival hosszabbító Conte nem lesz a Juve edzője (She)
Antonio Conte nem lesz a Juventus vezetőedzője, mivel meghosszabbította szerződését jelenlegi csapatával, a Barival, amellyel a most véget ért szezonban kivívta a feljutást, így a következő idényben a Serie A-ban is bemutatkozhat edzőként.

Keresés