2009. június 20. szombat

jún. 20
16:30
Vb 2010: nagy lépést tett Dél-Afrika felé az algériai csapat (She)
Nagy lépést tett a labdarúgó-világbajnoki kvalifikáció felé az algériai válogatott, miután idegenben 2–0-ra legyőzte Zambiát.
jún. 20
16:32
Tenisz: a német Benjamin Becker győzött ’s-Hertogenboschban (She)
A ’s-Hertogenboschban rendezett férfi tenisztorna döntőjében a selejtezőből induló német Benjamin Becker két szettben legyőzte a holland Raemon Sluitert.
jún. 20
16:48
Irán: szankciók várhatnak a Muszavi mellett demonstráló játékosokra (She)
Az Iráni Labdarúgó-szövetség elnöke, Kafasian Ali bejelentette: akár szankciók is várhatnak azokra a játékosokra, akik az ellenzéki vezető, Hoszein Muszavi mellett demonstráltak a Dél-Korea elleni vb-selejtezőn.
jún. 20
17:06
Női kosárlabda Eb: a görög válogatott végzett az ötödik helyen (She)
A görög válogatott lett az ötödik a Lettországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokságon, miután az ötödik helyért zajló mérkőzésen 60–56-ra legyőzte az olasz együttest.
jún. 20
17:08
Tenisz: a második kiemelt Turszunov győzött Eastbourne-ben (She)
A Eastbourne-ben megrendezett férfi tenisztorna döntőjében a második helyen kiemelt orosz Dmitrij Turszunov két szettben legyőzte kanadai ellenfelét, Frank Dancevicet.
jún. 20
17:24
Manchester City: Roque Santa Cruz érkezik a „kékekhez” (She)
A BBC értesülései szerint a Manchester City és a Blackburn Rovers vezetői megegyeztek egymással, így a „kékeknél” folytatja pályafutását a paraguayi válogatott csatár, Roque Santa Cruz.
jún. 20
17:26
Vb 2010: hazai pályán aratott győzelmével kapaszkodik Kenya (She)
Két vereség után javított az afrikai zóna vb-selejtezőin a kenyai labdarúgó-válogatott, miután hazai pályán 2–1-re legyőzte a továbbra is nyeretlen Mozambikot.
jún. 20
17:42
Franciaország: Angliába igazolhat a Lens elefántcsontparti klasszisa (She)
A Tottenham Hotspurbe, az Aston Villába vagy a Stoke Citybe szerződhet a nyáron a francia Lens labdarúgócsapatának elefántcsontparti csatára, Aruna Dindane.
jún. 20
17:44
Formula-1: Ecclestone szerint nem kell költségvetési sapka (She)
Bernie Ecclestone új javaslatot tett a FOTA által képviselt, saját sorozatot indítani akaró Formula–1-es csapatok és az FIA vitájában: a sportvezető úgy véli, el kellene felejteni a szövetség által bevezetni kívánt költségvetési sapkát.
jún. 20
18:36
Hoffenheim: Maradona-kedvenccel erősítettek a kék-fehérek (She)
A német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgócsapata 4.6 millió euróért szerződtette a hatalmas tehetségnek tartott argentin Franco Zuculinit a Racing Clubtól.
jún. 20
18:38
Schalke: Engelaar hazatérhet, Dzsudzsák csapattársa lehet (She)
Úgy tűnik, hogy a Schalke 04 játékosa, Orlando Engelaar mégsem Görögországban, a Panathinaikosznál folytatja pályafutását, hanem követi korábbi edzőjét, Fred Ruttent a PSV csapatához.
jún. 20
18:40
Triatlon: Szalay Szandra hetedik lett az U23-as Eb-n (She)
Legjobb magyarként Szalay Szandra hetedik lett az olaszországi Tarzo Revinében zajló U23-as triatlon Európa-bajnokságon.
jún. 20
18:42
AS Roma: a vezetők tagadják, hogy eladnák a klubot (She)
Az AS Roma labdarúgócsapatának vezetősége hivatalos közleményben cáfolta azokat az olasz sajtóértesüléseket, hogy egy, az ügynök Vinicio Fioranelli vezette befektetőcsoport átvenné az irányítást a klubban.
jún. 20
18:44
Ligue 1: Guillaume Hoarau hosszabbított, marad a PSG-nél (She)
Szerződést hosszabbított a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának egyik legértékesebb játékosa, Guillaume Hoarau.
jún. 20
18:54
Vb 2010: óriási ünnepléssel várták a résztvevő KNDK-t (She)
Hatalmas ünneplésben részesítette Phenjanban az összegyűlt tömeg a hazatérő, a vb-részvételt Szaúd-Arábiában kivívó labdarúgó-válogatottat.
jún. 20
19:12
Ökölvívás: 2 arany, 2 ezüst, 2 bronz az EU-bajnokságon (She)
Két arany-, két ezüst- és két bronzéremmel zárta szereplését a magyar válogatott a dániai Odensében lebonyolított ökölvívó EU-bajnokságon.
jún. 20
19:14
Úszás: Verrasztó Dávid győzött 400 méter vegyesen Párizsban (She)
Egy arany-, egy ezüst-, egy bronzérem – ez a szombati nap magyar termése a párizsi Open EDF nemzetközi versenyen.
jún. 20
19:15
A McLaren szerint július végéig van idő békekötésre (Behaviour)
Július végéig van idő békekötésre, különben a Forma-1-es csapatok többségét tömörítő szervezet (FOTA) elkezdi megszervezni az új bajnokságot a McLaren-Mercedes vezetője, Martin Whitmarsh szerint. A FOTA csütörtök este jelentette be, hogy nem fogadja el a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) feltételeit a jövő évi szabálymódosításokkal kapcsolatban, és párhuzamos bajnokság megszervezését tervezi. A…
jún. 20
19:48
Kajak-kenu: a Kovács, Janics kettőst nem tudták legyőzni (She)
Az olimpiai bajnok Kovács Katalin, Janics Natasa, valamint a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor és a Varga Dávid, Széles Gábor duó sikerét hozták az 500 m-es párosküzdelmek szombat délutáni döntői a szegedi Maty-éren zajló kajak-kenu HP-kupa Eb- és vb-válogatón.
jún. 20
19:50
Női kézilabda: a Kometal Szkopje visszalépett a BL-től (She)
Pénzügyi gondokra hivatkozva visszalépett a BL-szerepléstől a Kometal Szkopje.
jún. 20
20:06
Salakmotor: Tabaka nem jutott világbajnoki döntőbe (She)
Nem sikerült a bravúr hazai környezetben Tabaka Józsefnek, ugyanis a magyarok reprezentánsa a tizedik helyen végzett a Miskolcon megrendezett salakmotoros junior-világbajnoki elődöntőben, s így nem jutott be a 21 éven aluliak fináléjába.
jún. 20
20:08
Oroszország: sajtóértesülések szerint a Zenit Ranierivel tárgyal (She)
Olasz és orosz sajtóértesülések szerint a Zenit labdarúgócsapata a Juventus volt trénerével, Claudio Ranierivel tárgyal.
jún. 20
20:24
Norvégia: győzött a listavezető Rosenborg és „üldözője” is (She)
A norvég labdarúgó-élvonal 14. fordulójában idegenbeli győzelmet aratott a hatalmas fölénnyel vezető Rosenborg és a sikerével a második helyre előrelépő Valerenga is. A trondheimiek a mezőny egyetlen veretlen csapataként tíz ponttal vezetik a bajnokságot, igaz, a Molde ezt az előnyt egy vasárnapi győzelemmel hétre csökkentheti.
jún. 20
20:42
Konföd. Kupa: élőben az NSO-n a spanyol-dél-afrikai meccs! (She)
A Konföderációs Kupa A-csoportjának 3. fordulójában az Európa-bajnok Spanyolország játszik a jövő évi világbajnokság házigazdájával, Dél-Afrikával. A találkozóról élő szöveges tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on, így megkímélhetik magukat és kedves hozzátartozóikat a vuvuzela kellemetlen hangjától.
jún. 20
20:44
Udinese: a fiatal Gómez érkezett, Eremenko távozott (She)
Az Udinese labdarúgócsapata szerződtette a spanyol másodosztályú Albacete tehetséges középpályását, a mindössze 18 éves Jaime Romero Gómezt.
jún. 20
21:00
Női kosárlabda Eb: a franciák nagy csatában nyerték meg a döntőt (She)
A meglehetősen kevés pontot hozó fináléban a találkozót gyengébben kezdő francia együttes nagyszerű védekezésének is köszönhetően 57–53-ra legyőzte az orosz válogatottat, így Franciaország a második Európa-bajnoki címét szerezte meg, amivel feljött az örökranglista második helyére.
jún. 20
21:02
Férfi vízilabda: kétméteres román bekket igazolt a Szeged (She)
A román Andrei Busila is a Szeged Beton férfi vízilabdacsapatában folytatja pályafutását – adta hírül a polo.szeged.hu.
jún. 20
21:04
NHL: a Liverpool-tulajdonos Gillett eladja a Canadienst (She)
Kanadai sajtóértesülések szerint megegyezett a többek között a Liverpool labdarúgócsapatát is (részben) birtokló amerikai üzletember, George Gillett a Montreal Canadiens jégkorongcsapatának eladásáról. A vevő a Habshez 1957 óta ezer szállal kötődő Molson-család három tagja.
jún. 20
21:18
Vitalij Klicsko: majd az ökleim beszélgetnek el Haye-jel (She)
Az IBF és WBO világbajnoka, Vladimir Klicsko táncrendje úgy fest, igencsak betelt, hiszen a hétvégén a sérült David Haye helyére beugró Ruszlan Csagajevvel mérkőzik, majd utána az IBF kötelező kihívójával, Alekszandr Povetkinnel méri össze erejét.
jún. 20
21:20
Panathinaikosz: hatmillió eurót ajánlottak Djibril Cisséért (She)
A francia RMC rádió értesülései szerint a Panathinaikosz 6 millió eurót ajánlott az Olympique Marseille-nek Djibril Cisséért.
jún. 20
21:36
Vb 2010: Ghána lassan lefoglalhatja a dél-afrikai szállást (She)
Újabb győzelmével került közelebb a ghánai labdarúgó-válogatott a 2010-es dél-afrikai világbajnoksághoz, miután 2–0-ra legyőzte idegenben Szudánt Amoah duplájával. A ghánaiak százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül vezetik csoportjukat. Az A-csoportban a tizenegyest is hibázó Marokkó nem bírt Togóval.
jún. 20
22:12
Vb 2010: Elefántcsontpart maradt hibátlan az E-csoportban (She)
Az afrikai vb-selejtezők 3. körének E-csoportjában Elefántcsontpart idegenben 3–2-re győzött Burkina Faso ellen az eddig hibátlan csapatok összecsapásán. Didier Drogbáék így már egyedül állnak a csoport élén.
jún. 20
22:14
Vb 2010: nem született gól Nigéria tunéziai vendégjátékán (She)
Nigéria gól nélküli döntetlennel távozott Tunéziából, így mindkét válogatott veretlen maradt az afrikai vb-selejtezők utolsó szakaszának B-csoportjában.
jún. 20
22:30
Spanyolország hibátlanul hozta a kötelezőt (Infostart)
Csoportelsőként, hibátlan mérleggel és kapott gól nélkül (8:0) került be a spanyol válogatott a labdarúgó Konföderációs Kupa elődöntőjébe.
jún. 20
22:30
Konföd. Kupa: Spanyolország hibátlanul zárta a csoportkört (She)
Utolsó csoportmérkőzését is megnyerte a Konföderációs Kupán a spanyol válogatott: Vicente del Bosque együttese ezúttal a házigazda Dél-Afrikát győzte le 2–0-ra. Az újabb sikerrel Spanyolország egy rekordot beállított, egyet pedig megdöntött: 35 mérkőzéses veretlenségi sorozatával utolérte a csúcstartó Brazíliát, 15 mérkőzéses győzelmi sorozata pedig világrekord.
jún. 20
22:32
Konföderációs Kupa: nem esett gól az Irak-Új-Zéland meccsen (She)
A Konföderációs Kupa A-csoportjának utolsó fordulójában 0–0-s döntetlenre végződött az Irak–Új-Zéland találkozón, így mindkét csapat kiesett.
jún. 20
22:48
Videó: Villa kihagyott büntetője és gólja Dél-Afrika ellen (She)
Az Európa-bajnok spanyol válogatott 2–0-ra győzött a házigazda Dél-Afrika ellen a Konföderációs Kupa A-csoportjának záró fordulójában. A spanyolok 35 mérkőzés óta veretlenek, és sorozatban 15. győzelmüket aratták, amellyel világrekordot állítottak fel. Tekintse meg a találkozó góljait, valamint David Villa kihagyott tizenegyesét.
jún. 20
22:50
Real Madrid: Lucho González lehet Franck Ribéry alternatívája (She)
Szigetországi hírforrások szerint ha a Real Madridnak nem sikerül szerződtetni Franck Ribéryt, a Porto argentin válogatott játékosa, Lucho González érkezhet helyette.
jún. 20
23:06
Serie B: a Livorno feljutott, Vassék maradnak a másodosztályban (She)
A Serie B rájátszásának döntőjében a Vass Ádámot és Feczesin Róbertet is keretében tudó Brescia, miután hazai pályán 2–2-es döntetlen ért el hazai pályán a Livorno ellen, a visszavágón 3–0-s vereséget szenvedett az Armando Picchi Stadionban, így a következő szezonban is az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában szerepel majd.
jún. 20
23:24
Inter: Arnautovic választása a fekete-kékekre esett (She)
Ügynöke szerint Marko Arnautovic megegyezett az Inter vezetőivel, így a Milan, a Lazio és a Chelsea kihúzhatja kívánságlistájáról az osztrák csatárt.
jún. 20
23:26
Labdarúgás: mintegy 200 kisiskolás rúgja a bőrt a gödi tornán (She)
Szombaton megkezdődött a 35 csapatosra tervezett Hibridmotors Gyermeklabdarúgó-torna a gödi Kék Duna Hotel műfüves pályáján. A két nap alatt mintegy kétszáz, 6-8 esztendős kisiskolás méri össze erejét. Az első napon szentendrei győzelem született.
jún. 20
23:42
Súlyemelés: Magát 10., Szanati 16. a junior-világbajnokságon (She)
Az áprilisi felnőtt Európa-bajnokság után a junior-világbajnokságnak is otthont ad a román főváros. Bukarestben csupán két magyar versenyző indult, Szanati Szabolcs és Magát Krisztina is szombaton lépett pódiumra. Előbbi a 16., utóbbi a 10. helyen végzett.

Keresés