2009. június 25. csütörtök

jún. 25
15:00
Olaszország: Abate visszatért a Milanhoz, Pirlo pedig távozhat (She)
Ignazio Abate újra a Milan profija: a 22 esztendős jobb oldali középpályás a klub neveltje, de tavaly nyáron eladták játékjogának felét a Torinónak kétmillió euróért. Most hárommillióért szerezték vissza. Abate jelenleg az U21-es Európa-bajnokságon szerepel válogatottjával.
jún. 25
15:02
Hátország: visszalépett a dubaji befektető a várpalotai fejlesztéstől (She)
Visszavonta a várpalotai stadionra tett vételi ajánlatát a dubaji befektető. A döntés előtt az önkormányzat és a futballcsapat is értetlenül áll – értesült az indexveszprém.hu.
jún. 25
15:03
Matthäus még nincs Fehérváron (Metropol)
Az előzetes hírekkel ellentétben csütörtökön sem érkezett meg Magyarországra Lothar Matthäus, ám a hétvégére mindenben megállapodhat az őt edzőként szerződtetni kívánó Fehérvár FC labdarúgóklubbal.
jún. 25
15:18
MotoGP: Talmácsi az utolsó helyen zárta az első gyakorlást (She)
Talmácsi Gábor az utolsó helyen zárt az Assenben zajló Holland Nagydíj első szabadedzésén a királykategóriában. Az első gyakorláson a leggyorsabb kört Randy de Puniet érte el 1:37.842 perces idejével, megelőzve Valentino Rossit és Casey Stonert.
jún. 25
15:20
Soproni Liga: megvan az első forduló sorsolása (She)
Jelenleg is zajlik a Soproni Liga 2009–2010-es szezonjának sorsolása Telkiben, és már ismert az első forduló párosítása.
jún. 25
15:22
Férfi kézi Eb: az ellenfelek nem örülnek a „kiszámíthatatlan” magyaroknak (She)
Nem mondhatni, hogy kitörő örömmel fogadták volna az ellenfeleket a januárban sorra kerülő férfi kézilabda Eb-n a B jelű négyesbe sorsolt csapatok – mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott a franciákkal, a spanyolokkal és a csehekkel került egy csoportba.
jún. 25
15:24
Marokkó: királyi összeg a labdarúgás fejlesztéséért (She)
Fejedelmi ajánlatott tett VI. Mohamed, Marokkó királya: 250 millió marokkói dirhamot, azaz 24 millió eurót ajánlott fel országa labdarúgásának strukturális korszerűsítésére.
jún. 25
15:36
Napokon belül megállapodhat Matthäus a Fehérvárral (Infostart)
Csütörtökön sem érkezett meg Magyarországra Lothar Matthäus, ám a hétvégére mindenben megállapodhat az őt edzőként szerződtetni kívánó Fehérvár labdarúgóklubbal.
jún. 25
15:36
Olaszország: Milánóból erősítette meg támadósorát a Parma (She)
Az FC Parma elnöke, Tommaso Ghirardi hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták az Intertől a fiatal Jonathan Biabianyt.
jún. 25
15:38
Edzősors: Bölöni kategorikusan cáfolta, hogy Katarban tárgyalna (She)
Egy francia lap értesülései szerint Bölöni László lehet a katari al-Arabi vezetőedzője.
jún. 25
15:54
Németország: a bajnok és a bajorok harca egy olasz középpályásért (She)
Giuseppe Bozzo, a kiváló olasz középpályás, Simone Perrotta menedzsere elárulta, hogy védence kegyeiért két német klub is harcol: a Bayern München és a Wolfsburg.
jún. 25
16:12
Schalke 04: Felix Magath háromezer néző előtt tartotta meg első edzését (She)
Háromezer szurkoló volt kíváncsi Felix Magath, a Schalke 04 új szakvezetője első edzésére.
jún. 25
16:14
Fehérvár: Matthäus nincs Magyarországon, az ügyvédek tárgyalnak (She)
Az előzetes hírekkel ellentétben csütörtökön sem érkezett meg Magyarországra Lothar Matthäus, ám a hétvégére mindenben megállapodhat az őt edzőként szerződtetni kívánó Fehérvár FC labdarúgóklubbal.
jún. 25
16:15
Talmácsi 19. az első szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor limiten belüli idővel az utolsó, 19. helyen végzett a MotoGP első szabadedzésén csütörtökön, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján.
jún. 25
16:16
MotoGP: Simoncelli jövőre már a királykategóriában indul (She)
Jövőre a MotoGP-ben szerepel Marco Simoncelli, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es kategóriájának tavalyi győztese.
jún. 25
16:18
Anglia: két elfogadható ajánlat érkezett Antonio Valenciáért (She)
A Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan elismerte, hogy két olyan ajánlatot is kaptak az ecuadori szélsőért, Luis Antonio Valenciáért, amelyet nem kívánnak visszautasítani.
jún. 25
16:30
Franciaország: török válogatottal erősítenek a párizsiak (She)
Szinte bizonyos, hogy a nyolcszoros török válogatott támadó, Mevlüt Erdinc a Paris St. Germainhez igazol.
jún. 25
16:33
Jöhetnek a kettős rangadók (Metropol)
A július 25-én kezdődő NB I-es labdarúgó bajnokság őszi szezonjában több kettős rangadóra is sor kerülhet - derült ki, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága megtartotta a Soproni Liga sorsolását.
jún. 25
16:48
Spanyolország: új edzővel kezdi az új idényt a Málaga (She)
Juan Ramón López Muniz lesz az új edzője az elmúlt szezonban a spanyol első osztályban 8. helyen végző Málagának.
jún. 25
16:50
Svájc: Hakan Yakin a Young Boystól a Luzernhez szerződött (She)
A 74-szeres svájci válogatott Hakan Yakin a Young Boystól két évre a Luzern csapatához szerződött.
jún. 25
16:52
MotoGP: Bautista nyerte a 250-esek első edzését Assenben, Tóth a 19. (She)
A spanyol Álvaro Bautista nyerte meg a 250 köbcentiméteresek első szabadedzését a Holland Nagydíjt megelőzően. Bautista honfitársát, Héctor Barberát előzte meg 185 ezreddel, harmadik a francia Mike Di Meglio lett.
jún. 25
17:06
Anglia: a Spurs középpályásáért három jó ajánlat is érkezett (She)
Tom Huddlestone-ért, a Tottenham 32-szeres U21-es válogatott középpályásáért három angol klub is elfogadható ajánlatot tett: a Sunderland, az Aston Villa és az Everton.
jún. 25
17:08
Wimbledon: Del Potro elbukott Hewitt-tal szemben a 2. fordulóban (She)
Lleyton Hewitt három játszmában legyőzte Juan Martín del Potrót a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában.
jún. 25
17:24
Wimbledon: a 3. fordulóba jutott a női világranglista éllovasa (She)
Dinara Szafina 6:3, 7:5-re legyőzte a paraguayi Rossana de los Ríost a wimbledoni nemzetközi tenisztorna női egyesének második fordulójában.
jún. 25
17:42
Úszás: Cseh László országos csúcsot úszott 200 méter gyorson (She)
Cseh László megadta az alaphangját az egri országos bajnokságnak, az első nap első döntőjében új országos csúcsot úszott 200 méter gyorson.
jún. 25
17:44
Olaszország: brazil válogatottal erősítené védelmét a Milan (She)
Roberto Queiroz de Andrade, a brazil balhátvéd, André Santos játékosügynöke szerint a futballistáért bejelentkezett klubjánál, a Corinthiansnál a Milan.
jún. 25
17:46
Kajak-kenu: hét magyar egységből hat döntős az Eb-n (She)
A hét magyar egységből hat egyből a vasárnap délutáni döntőbe került a csütörtöki 500 m-es előfutamokból a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, egyedül Molnár Péter (K–1) kényszerül középfutamra.
jún. 25
18:00
Románia: vádemelés a futballbírók korrupciós botrányában (She)
Vádat emelt csütörtökön a román korrupcióellenes ügyészség (DNA) több személy ellen a romániai futballbírók korrupciós botrányában, amely a román szövetség és a játékvezetők szakmai testületének magas beosztású vezetőit is érinti.
jún. 25
18:02
Férfi kézilabda: Serdarusic lehet a szlovén férfi válogatott új kapitánya (She)
A szlovén férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Miro Pozun az Eb-selejtező előtt bejelentette a visszavonulását.
jún. 25
18:18
Olaszország: a Lazio elnöke mégsem tett ajánlatot a veterán klasszisnak (She)
Nemrégiben látott napvilágot a meglepő hír, hogy a 36 esztendős cseh középpályás, Pavel Nedved mégsem vonul vissza, hanem a következő két idényben a Laziót erősíti, és szezononként egymillió eurót keres majd.
jún. 25
18:20
DVSC: Olaszországból érkezett próbajátékos a Lokihoz (She)
Olaszországból érkező támadó középpályást tesztel a Soproni Liga címvédője, a DVSC-TEVA. A 23 éves marokkói Daniane Dzsavad legutóbb a Mezzolara együttesében szerepelt. Erről a debreceni csapat hivatalos honlapja, a dvsc.hu adott tájékoztatást.
jún. 25
18:36
Wimbledon: Del Potro elbukott Hewitt-tal szemben a 2. fordulóban (She)
Lleyton Hewitt három játszmában legyőzte Juan Martín del Potrót a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában.
jún. 25
18:38
Újpest: benyújtotta fellebbezését a klub az MLSZ határozata ellen (She)
A csapat hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint az Újpest FC benyújtotta fellebbezését a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága által az Újpest FC–Fehérvár FC mérkőzés után történtek ügyében hozott elsőfokú határozat ellen.
jún. 25
18:40
NB II: a Ferencváros volt a Keleti csoport legsportszerűbb csapata (She)
A Ferencváros volt a labdarúgó-másodosztály Keleti csoportjának legsportszerűbb csapata a 2008–2009-es szezonban. Az MLSZ telki edzőközpontjában tartott díjátadón a Nyugati csoportban az FC Ajka kapta a fair play díjat.
jún. 25
18:54
Strandfutball: Szűcs túl van a Milanon, jöhet majd a Juventus (She)
Nem volt szerencséje az olasz Serie A résztvevőinek a bajnokság első állomásán. A népszerű üdülőhelyen, Bibionéban megtartott fordulóban gyakorlatilag végig ítéletidő tombolt, így a meccsek egy részét le sem tudták játszani.
jún. 25
19:12
Öttusa: mind a négy magyar döntős a nők között az Eb-n (She)
A várakozásnak megfelelően mind a négy magyar résztvevő bejutott a szombati döntőbe a lipcsei öttusa Európa-bajnokság női versenyének csütörtöki selejtezőjéből.
jún. 25
19:14
Wimbledon: Wozniacki és Mauresmo is simán lépett a következő körbe (She)
A dán Caroline Wozniacki 6:0, 6:4-re legyőzte Marija Kirilenkót a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság női egyesének második fordulójában. Wozniacki simán nyerte meg az első játszmát, majd a másodikban is elhúzott, Kirilenko felzárkózott a játszma végén, azonban Wozniacki így is simán ment tovább.
jún. 25
19:15
Cseh országos csúccsal nyitott (Metropol)
Cseh László 200 m gyorson új országos csúccsal diadalmaskodott az Egerben zajló 111. országos bajnokság első napján.
jún. 25
19:30
Milan: új szerződést ajánlanának a fiatal Alexandre Patónak (She)
Az AC Milan vezetése azt tervezi, hogy új szerződést ajánl a klub fiatal brazil csatára, Alexandre Pato számára. A piros-feketék azt követően látják fontosnak megerősíteni a korábbi kontraktust, miután a játékost állítólag több nagy angol csapat is megkörnyékezte, és az egyik kecsegtető ajánlatot is letett az asztalra.
jún. 25
19:48
NSO Tv: Csertői köszönetet mondott a Haladás minden tagjának (She)
Az év edzője, Csertői Aurél a díjátadót követő nyilatkozatában nem feledkezett meg a Haladás minden tagjáról, akiknek a címet köszönheti, az év felfedezettje, Varga József pedig már a további fejlődést tartotta szem előtt. Nézze meg a díjazottakkal készült interjúnkat!
jún. 25
20:06
Úszás: Cseh László összesen négy aranyérmet szerzett (She)
Cseh László a 200 m gyorson és a 400 m vegyesen aratott győzelmeit követően a csütörtöki harmadik egyéni fináléjában, 50 m háton is diadalmaskodott az Egerben zajló 111. úszó országos bajnokság első napján. A Kőbánya SC háromszoros olimpiai ezüstérmes kiválósága csupán két századdal maradt el az országos csúcstól. Cseh ezt követően a 4x100-as gyorsváltó tagjaként is bezsebelt egy aranyérmet.
jún. 25
20:24
Anglia: Még a szüleim is kifütyülték a játékom - Theo Walcott (She)
Kritikusan nyilatkozott az U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon mutatott eddigi teljesítményéről Theo Walcott, az Arsenal szélsője.
jún. 25
20:42
Póker: jótékony visszavágó, megismétlik a tavalyi döntőt (She)
A tavalyi WSOP főverseny visszavágóját a Pokerstars rendezi meg, újra összecsap Ivan Demidov és Peter Eastgate.
jún. 25
20:44
Genoa: megegyezett a klub a Juvéval, Palladino még marad (She)
Raffaele Palladino a következő szezonban is a Genoa labdarúgócsapatában szerepel.
jún. 25
20:45
Murray simán nyert (Metropol)
A harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray simán nyert a lett Ernests Gulbis ellen a wimbledoni teniszbajnokság második fordulójában.
jún. 25
20:46
Konföd. Kupa: kövesse a brazil-dél-afrikait élőben az NSO-n! (She)
A svájci Massimo Busacca sípszavára elkezdődött a Brazília–Dél-Afrika elődöntő a Konföderációs Kupán, és kiderül, ki játszik vasárnap az aranyéremért az amerikaiakkal, és ki a bronzéremért a spanyolokkal.
jún. 25
21:00
Sokk helyett kis balesetről beszél a spanyol kapitány (Infostart)
Az amerikai labdarúgó-válogatott drukkerei eufóriában várják csapatuk döntőbeli szereplését, miután meglepetésre legyőzték az Európa-bajnok Spanyolországot a Konföderációs-kupán. A 35 nemzetközi mérkőzésen át veretlen spanyolokat sokkolta az eredmény, bár a szövetségi kapitány szerint csak kis baleset történt.
jún. 25
21:00
Espanyol: Ivan de la Pena két évvel hosszabbított a csapatnál (She)
Ivan de la Pena, az Espanyol labdarúgócsapatának spanyol játékosa két évvel meghosszabbította szerződését.
jún. 25
21:18
Blog: Cristiano Ronaldo a mi álmainkat valósítja meg (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Sinkovics Gábor, aki ezúttal Cristiano Ronaldo és George Best életében, illetve életvitelében fedezett fel hasonlóságot.
jún. 25
21:36
Panathinaikosz: háromezren ünnepelték az érkező Djibril Cissét (She)
Háromezer rajongó ünnepelte a Görögországba érkező Djibril Cissét, aki várhatóan pénteken ír alá a Panathinaikoszhoz.

Keresés