2009. június 8. hétfő

jún. 8
20:45
Tenisz: a főtáblára jutó Kellner egyből kiesett a kassai tornán (She)
A főtáblán nem tartott sokáig Kellner Ádám számára a kassai, 30 ezer euró összdíjazású ATP Challenger-torna, a világranglistán 445. helyen álló magyar teniszező a harmadik szettben feladta a Miloslav Mecir elleni meccset.
jún. 8
20:47
Női kosárlabda Eb: az oroszok lemosták a szerbeket (She)
Az orosz válogatott 72–37-re győzött a szerbek ellen a Lettországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokságon.
jún. 8
20:49
Tenisz: hibátlan németek az első napon a hallei füves tornán (She)
Benjamin Becker után újabb két német teniszező jutott tovább az első fordulóból a Halléban zajló férfi tenisztorna első főtáblás napján, a nyolcadik helyen kiemelt Rainer Schüttler épp Beckerrel találkozik a második körben.
jún. 8
21:03
Női kosárlabda Eb: a lettektől is simán kikaptunk (She)
A magyar válogatott 76–59-re kikapott a házigazda lettektől a női kosárlabda Európa-bajnokság B-csoportjának 2. fordulójában. A mieink már a 18. percben 21 pontos hátrányban voltak, és bár az utolsó negyedben sikerült 13 pontra feljönniük, a balti csapat végül 76–59-re nyertek.
jún. 8
21:21
Tenisz: a kiemeltek közül csak Chardy búcsúzott a queensi tornától (She)
Befejeződött az első játéknap a londoni Queens Clubban zajló férfi tenisztornán, a kiemeltek közül csak a 14. helyen rangsorolt francia Jérémy Chardy búcsúzott eddig az első körben.
jún. 8
21:57
Atlétika: Pars Krisztián nyert, Kürthy Lajos harmadik Prágában (She)
Pars Krisztián kiváló, 80 méter feletti eredménnyel megnyerte a kalapácsvetést a hétfői, prágai atlétikai versenyen, a súlylökő Kürthy Lajos harmadik lett.
jún. 8
21:59
Női kosárlabda Eb: hosszabbításban nyertek a franciák (She)
A francia válogatott hosszabbítás után 63–61-re győzött a fehéroroszok ellen a Lettországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság D-csoportjának 2. fordulójában. Az ötperces ráadást 4–2-re nyerték meg a franciák.
jún. 8
22:01
Vízilabda: július 1-től régi-új főtitkár dolgozik a szövetségben (She)
Július 1-től új főtitkára van a Magyar Vízilabda-szövetségnek (MVLSZ): a távozó Köpf Károly helyét – a korábban ezt a pozíciót már betöltő – Jakab Zoltán veszi át.
jún. 8
22:15
Real Madrid: az elnök szerint Kaká éjjel bejelentheti, hogy érkezik (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke igen diplomatikusan nyilatkozott Kaká megszerzésével kapcsolatban. Mint ismeretes, olasz és spanyol internetes oldalak szerint az AC Milan brazil támadója akár már ma bejelentheti, hogy a Real Madridban folytatja pályafutását.
jún. 8
22:33
ZTE: az elnök továbbra is Csankot látná szívesen a kispadon (She)
Minden jel arra utal, hogy Csank János marad a zalaegerszegi labdarúgócsapat vezetőedzője. A klub hivatalos honlapján olvasható Nagy Ferenc elnök nyilatkozata, amelyből kiderül, nagyon elégedett a szakember munkájával, így folytatni szeretné vele a közös munkát.
jún. 8
22:35
Jamaica: az angol legenda lemondott, új kapitány jön (She)
Lemondott a jamaicai válogatott szövetségi kapitányi pozíciójáról John Barnes, mivel az angol harmadosz tályban szereplő Tranmere Rovers menedzsere lesz.
jún. 8
23:09
Ausztria: Bodnár Lászlóval nem hosszabbítanak, eljön Salzburgból (She)
A bécsi Kurier című lap értesülései szerint három és fél év után elválnak Bodnár László és a Red Bull Salzburg útjai.
jún. 8
23:27
Vízilabda: Steinmetz Barna a Fradiban folytatja pályafutását (She)
Néhány hete lehetett először hallani azokról a pletykákról, hogy Steinmetz Barnabás a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. Hétfőre eldőlt a sorsa a kétszeres olimpiai bajnok védőnek, aki a következő három évben a Népligetben pólózik.

Keresés