2009. július 15. szerda

júl. 15
13:50
Wales: megműtötték a rákos John Hartsont, életveszélyben van (She)
Kritikus állapotban fekszik a swansea-i Morrison Kórházban a sokszoros walesi válogatott labdarúgó, John Hartson, akinél vasárnap fedeztek fel here- és agytumort.
júl. 15
13:52
Roma: Gareth Bale lehet a „farkasok” legújabb szerzeménye (She)
Az AS Roma kinézte magának a Tottenham Hotspur walesi válogatott labdarúgóját, Gareth Bale-t – írja a Daily Mirror.
júl. 15
14:06
Anglia: Almunia játszhat az angol válogatottban a hollandok ellen (She)
Már korábban is felvetődött, hogy Manuel Almunia, az Arsenal spanyol kapusa szerepelhetne az angol válogatottban, mivel hazája nemzeti csapatában még soha nem védett, és már megkapta az angol állampolgárságot.
júl. 15
14:08
Kézilabda: a Szeged megegyezett három válogatott játékosával (She)
Már biztos, hogy Herbert Gábor és Vadkerti Attila is kitölti 2010-ig tartó szerződését a Pick-Szeged kézilabdacsapatánál. Emellett Laluska Balázs is nagyon közel került a végső megegyezéshez – írja a delmagyar.hu.
júl. 15
14:24
Panaszkodnak a németek: a rendőrök csak nézték, ahogy verik őket (Infostart)
A német média megdöbbenéssel számol be a Ferencváros - Hertha labdarúgó mérkőzés előtt és alatt kirobbant súlyos rendbontásról.
júl. 15
14:24
Osasuna: Vadócz Krisztiánék holnap elkezdik a felkészülést (She)
Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna José Antonio Camacho vezetésével holnap elkezdi a felkészülést a következő idényre.
júl. 15
14:26
Serie A: kislányával együtt rabolták el a Catania középpályását (She)
Elrabolták és órákon keresztül fogva tartották a Catania labdarúgóját, Pablo Álvarezt és kilenc hónapos kislányát Buenos Airesben – olvasható a helyi sajtóban.
júl. 15
14:28
Premier League: Peter Crouch Fülöpékkel tárgyal (She)
A Portsmouth labdarúgócsapata elfogadta a Sunderland 12 millió fontos, Peter Crouchra tett ajánlatát – értesült a BBC.
júl. 15
14:30
Férfi kézilabda: megvan a 2009-es junior-vébé sorsolása (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (EHF) szerdán kisorsolta a 17. junior férfi kézilabda-világbajnokság csoportbeosztását. Az eseményt 2009. augusztus 6. és 19. között rendezik Egyiptomban.
júl. 15
14:42
Anglia: Geráéktól igazol csatárt Halmosi Péter klubja (She)
Nagy valószínűséggel a Fulham támadójával, Bobby Zamorával erősíti meg keretét a szintén a Premier League-ben szereplő Hull City.
júl. 15
14:44
Vívó Eb: Berjozkin kikapott brit ellenfelétől a 16 között (She)
A 16 között a legtovább versenyben maradó magyar is búcsúzott a férfi tőrözők versenyétől a plovdivi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 15
14:45
Barrichello visszavonulót fújt (Metropol)
Rubens Barrichello, a Brawn GP pilótája enyhítette korábbi kemény kritikáját, amelyben a saját csapatát okolta azért, mert nem sikerült nyernie vasárnap a Forma-1-es Német Nagydíjon.
júl. 15
14:47
Újra Budapesten az F1-es parádé (Metropol)
A David Coult hard és Besenyei Péter részvételével megrendezett Red Bul Street Parade-del, gasztro- és kulturális programokkal, F1-es kerékcsere-szimulátorral és a Need For Speed Shift világpremier előtti kipróbálásának lehetőségével veszi be július 23–26. között a száguldó cirkusz világa a budai Várat.
júl. 15
15:00
Atlétika: Bolt-Powell csata lesz a londoni GP-n (She)
A londoni atlétikai Grand Prix-viadalon összecsap egymással a két jamaicai sprinter világklasszis, Usain Bolt és Asafa Powell – jelentették be a szervezők.
júl. 15
15:02
Európa-liga: meghibásodott az újpestieket szállító repülőgép (She)
Délután 2-kor még Budapesten tartózkodott a Bukarestbe készülő Újpest FC csapata. Az eredetileg 12.30-ra tervezett indulás ugyanis a csapatot szállító repülőgép meghibásodása miatt csúszik. Erről az ujpestfc.hu adott tájékoztatást.
júl. 15
15:18
Ferencváros: nem voltak rendőrök a stadionban a Hertha-meccsen (She)
Az MTI információi szerint nem voltak rendőrök az Albert-stadionban rendezett keddi mérkőzésen – amely közben a Ferencváros szurkolóinak egy csoportja a vendég Hertha drukkereit bántalmazta –, a szervezők ugyanis csak külső biztosítást kértek.
júl. 15
15:20
Paks: Lisztes Krisztián a 33-as szerelésben fog játszani (She)
A paksifc.hu tájékoztatása szerint Lisztes Krisztián a 33-as mezben fog futballozni a következő Soproni Liga-szezonban.
júl. 15
15:22
Női kézilabda: megvan a 2009-es vb csoportbeosztása (She)
Szerda délután kisorsolták a 2009-es kínai női kézilabda-világbajnokság csoportjait. A magyar válogatott a C jelű hatosba került Norvégia, Románia, Japán, Tunézia és Chile társaságában.
júl. 15
15:36
Sportlövészet: Sike negyedik lett, Gerebics döntős az Eb-n (She)
Sike József a negyedik helyen végzett a futócéllövők 50 méteres, 30 plusz 30 lövéses versenyében az eszéki sportlövő Európa-bajnokságon, míg Gerebics Roland a harmadik helyen került be a szerda délutáni hatos döntőbe a férfi dupla traposok mezőnyében.
júl. 15
15:54
Udinese: venezuelai kapussal erősített az olasz csapat (She)
Rafael Romóval erősítette meg keretét az olasz Udinese labdarúgócsapata. A 19 esztendős játékos Venezuelából érkezetett az udinei csapathoz.
júl. 15
15:56
Chelsea: újabb szerződést kötöttek a londoniak a főszponzorral (She)
A Chelsea labdarúgócsapata újabb szerződést kötött főszponzorával, a londoniakat 2005 óta támogató Samsung céggel.
júl. 15
16:12
Légióssors: Bognár csapatot vált, de marad Olaszországban (She)
A korábbi ferencvárosi labdarúgó, Bognár Zsolt 2007-ben szerződött az olasz Frosinonéhoz, az előző szezont pedig a harmadosztályú Virtus Lancianónál töltötte. A 30 éves futballista a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a nyáron csapatot vált, de szeretne Olaszországban maradni.
júl. 15
16:14
Lyon: 18 millió eurót áldoz a csapat a Lille brazil középpályásáért (She)
A Lyon mindenben megállapodott a Lille-lel és Michael Bastosszal, így a középpályás az Olympique-ben folytatja pályafutását.
júl. 15
16:30
KTE: eltűnt Eduard Ndjodo, nem lesz a csapat játékosa (She)
Eduard Ndjodo nem jelentkezett a KTE-nél, így nem valószínű, hogy a kameruni futballista a csapat játékosa lesz. Erről aa kecskemetite.hu adott tájékoztatást.
júl. 15
16:48
Atlétika: egy év múlva veterán Európa-bajnokság Nyíregyházán (She)
Egy év múlva, 2010. július 15-én kezdődik meg Nyíregyházán a veterán atlétikai Európa-bajnokság, s ennek alkalmából szerdán ünnepélyesen elindították a visszaszámláló órát a városi Állatparkban.
júl. 15
17:06
Úszás: Hosszú Katinka a Bajai Spartacus versenyzője marad (She)
A római világbajnokságra készülő Hosszú Katinka a jövőben is marad a Bajai Spartacus-Vízügy SC úszója – ezt Révfy Zoltán, Baja polgármestere jelentette be szerdán sajtótájékoztató keretében. A városvezető egyúttal az önkormányzat támogatásáról is biztosította az úszónőt.
júl. 15
17:24
Sportlövő Eb: Gerebics Roland bronzérmes dupla trapban (She)
Gerebics Roland 190 korongos teljesítménnyel, szétlövés után bronzérmet szerzett dupla trapban az Eszéken zajló sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 15
17:26
Vívó Eb: Szász Emese a negyeddöntőben kapott ki (She)
A párbajtőröző Szász Emese legjobb magyarként a negyeddöntőben búcsúzott a plovdivi vívó Európa-bajnokság második napján.
júl. 15
17:28
Tour de France: Cavendish negyedik szakaszgyőzelmét aratta (She)
Mark Cavendish negyedik szakaszgyőzelmét aratta a 2009-es Tour de France-on, miután a 11., Vatan–Saint-Fargeau közötti 192 kilométeres szakasz is a Team Columbia versenyzőjének sikerével zárult. A brit kerekes a győzelemmel megkaparintotta a zöld trikót is. Az összetett élén jelentős változás nem történt: Rinaldo Nocentini maradhat sárgában.
júl. 15
17:42
Labdarúgás: ifjúsági fesztivál és világcsúcskísérlet Kaposváron (She)
Július 19. és 25. között immár ötödik alkalommal rendezik meg Kaposváron és környékén az Intersport Ifjúsági Futballfesztivált. A napokban lezárult a hazai nevezés is, így eldőlt, hogy új részvételi csúcs születik majd: az egyhetes nemzetközi tornán három kontinens 25 országából csaknem 200 csapat vesz részt. Az amúgy is színes programot egy világcsúcskísérlet teszi teljessé: Kaposváron szeretnék…
júl. 15
17:44
Sevilla: az elnök szerint a Milannak nincs pénze Luís Fabianóra (She)
José María Del Nido, a Sevilla elnöke elmondta, úgy véli, a Milannak jelenleg nincs pénze Luís Fabiano megvásárlására.
júl. 15
17:46
Tenisz: Szafin az első fordulóban búcsúzott Bastadban (She)
Marat Szafin 6:3, 7:6-os vereséget szenvedett az ötödik kiemelt Nicolás Almagrótól a Bastadban zajló teniszverseny első fordulójában.
júl. 15
18:00
NSO Tv: Orbán Viktor szerint több akadémiára van szükség (She)
Még több hasonló akadémiára lenne szükség – jelentették ki egybehangzóan az illetékesek, miután délelőtt megnyitották a Magyar Futballakadémia épületének új szárnyát. Az eseményen jelen volt a Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway és a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia alapítója, Orbán Viktor is.
júl. 15
18:02
Serie A: Carraro felszólalt az Inter 2006-os bajnoki címe ellen (She)
Az Olasz Labdarugó Szövetség (FIGC) korábbi elnöke, Franco Carraro a La Gazzetta dello Sport című lapnak adott nyilatkozatában kijelentette, hiba volt, hogy a Calciopoli-botrány után az Internek ítélték oda a 2006-os scudettót.
júl. 15
18:04
Felkészülés: a Hévíz döntetlent játszott a Varasd otthonában (She)
A labdarúgó NB III Bakony-csoportját veretlenül megnyerő Hévíz együttese felkészülési mérkőzésen 8–0-ra nyert a Celldömölk ellen, a horvát élvonal legutóbbi idényében a 10. helyen végző NK Varteks ellen pedig 2–2-es döntetlent játszott.
júl. 15
18:18
Olaszország: Szatmári a harmadik ligás Pescarához kerülhet (She)
Olasz sajtóinformációk szerint Szatmári Lóránd, a Reggina magyar középpályása a harmadosztályban szereplő Pescaránál folytathatja pályafutását.
júl. 15
18:36
DVTK: Odrobéna Péter és Juhász György próbajátékon (She)
A legutóbb Nyíregyházán szereplő Odrobéna Péter és a Kaposvölgyétől érkező Juhász György próbajátékon szerepel a Diósgyőr élvonalbeli labdarúgó-csapatánál. Erről a dvtk.eu adott tájékoztatást.
júl. 15
18:54
MLSZ: arabok és izraeliek egyszerre vendégeskednek a telki komplexumban (She)
Egy hete érkeztek, s augusztus 2-ig maradnak Telkiben, az MLSZ edzőcentrumában az Egyesült Arab Emirátusokból, közelebbről Dubaiból érkezett ifjú focisták: az öbölmenti ország legjobb 15 esztendős játékosai a nyári időszakban rendre Európában tréningeznek, most először választották Magyarországot, ahol minden szempontból összkomfortos vendéglátásban van részük.
júl. 15
18:56
Európa-liga: végül megérkezett az Újpest a román fővárosba (She)
Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint magyar idő szerint fél hat előtt néhány perccel megérkezett az Újpest Bukarestbe, a Steaua elleni Európa-liga-mérkőzés helyszínére.
júl. 15
18:58
Chelsea: egy meccsel csökkentették Drogbáék eltiltását (She)
Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága egy mérkőzéssel csökkentette a Chelsea két futballistája, Didier Drogba és José Bosingwa eltiltását.
júl. 15
19:00
Orosz Kupa: Gaál Miklós nélkül győzött az Amkar Perm (She)
A legjobb 16 közé jutott az Orosz Kupában az Amkar Perm, miután idegenben 2–1-re győzött a harmadosztályú Avangard Kurszk ellen. A Permben nem jutott szóhoz Gaál Miklós.
júl. 15
19:12
Európa-liga: a Haladás megérkezett Svédországba, este edzenek (She)
A klub hivatalos oldalának tájékoztatása szerint megérkezett Svédországba a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata.
júl. 15
19:14
Felkészülés: Tokody és Copa góljával nyert az ETO a Raca ellen (She)
A szlovák másodosztályú Raca csapatával játszotta le első edzőmeccsét a Győri ETO FC NB II-es csapata, amelyben az első keretnél is figyelembe vett labdarúgók is játszottak.
júl. 15
19:30
Tenisz: Richard Gasquet eltiltása szerdán letelik (She)
A Nemzetközi Tenisz-szövetség (ITF) szerdán bejelentette, hogy két és fél hónapos eltiltással sújtotta Richard Gasquet-t.
júl. 15
19:32
Nyíregyháza: Dinamo-nevelésű ukrán támadót tesztel Szentes (She)
Ukrán játékos érkezett tesztelésre a Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacushoz.
júl. 15
19:34
Póker: elnézést kér a WSOP főversenyének korábbi bajnoka (She)
Joe Hachem állítólag beszólt játékostársainak a World Series of Poker főversenyén, az ausztrál pókeres utólag elnézést kért.
júl. 15
19:36
Felkészülés: a Fehérvár egy góllal nyert a tartalékok ellen (She)
A bajnoki rajt előtti utolsó hazai felkészülési mérkőzésén az FC Fehérvár 2–1-re győzött a tartalékcsapata ellen.
júl. 15
19:48
NB II: Dombai András visszatért, Tatabányán folytatja (She)
Régi-új kapusa van az FC Tatabánya NB II-es labdarúgócsapatának – adta hírül a klub hivatalos oldala.
júl. 15
19:50
MotoGP: ismét Aleix Espargaró helyettesíti Németh Balázst (She)
A hétvégi Német Nagydíjon is a spanyol Aleix Espargaró versenyez majd a Balatonring Team színeiben a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis géposztályában, mivel Németh Balázs törött keze még nem gyógyult meg teljesen. A spanyol pilóta bízik benne, hogy meg tudja ismételni az Assenben nyújtott teljesítményét, és újra a dobogós helyek valamelyikéért küzdhet.
júl. 15
20:06
BL-selejtező: DVSC-Kalmar élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Debrecen Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzése a svéd bajnok Kalmar ellen.

Keresés