2009. július 17. péntek

júl. 17
14:42
Világjátékok: hiába nyertek, nem kaptak aranyat sárkányhajósaink 2000-en (She)
Délután a 2000 méteres versenyt rendezték. Itt a 200-as eredmények alapján osztották be az indulási sorrendet, a magyar hajó tehát a mezőny végén, a legjobbak között rajtolt.
júl. 17
14:44
MotoGP: Simón volt a leggyorsabb a nyolcadlitereseknél (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén a nyolcadliteresek között az Apriliával versenyző spanyol Julián Simón volt a leggyorsabb.
júl. 17
15:00
Vívó Eb: vereség az elődöntőben, a 3. helyért játszik kardcsapatunk (She)
A magyar férfi kardcsapat 45–31-re kikapott az elődöntőben Olaszországtól, így nem jutott a fináléba a plovdivi Európa-bajnokságon.
júl. 17
15:18
MotoGP: Talmácsi Gábor 17., Casey Stoner volt a leggyorsabb (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén a királykategóriában szereplő Talmácsi Gábor fél óra elteltével az amerikai Nicky Hayden mögött a második helyen állt, de végül csak a 17. lett. A leggyorsabb az ausztrál Casey Stoner volt.
júl. 17
15:20
AEK Athén: Szélesi Zoltán lehet Szeitaridisz alternatívája (She)
Görög sajtóinformációk szerint az AEK Athén élénken érdeklődik a magyar válogatott védő, Szélesi Zoltán iránt.
júl. 17
15:36
Blog: hogyan hagyott itt minket Kelet-Európa is? (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal az Újpest Steaua elleni veresége kapcsán ír arról, hogyan hagyott itt minket Kelet-Európa is? Gazdasági szempontból.
júl. 17
15:54
Vívó Eb: a románok elleni vereség után 8. lett női tőrcsapatunk (She)
A nyolcadik helyen végzett a magyar női tőrválogatott a plovdivi Európa-bajnokságon, miután a helyosztón vereséget szenvedett Romániától.
júl. 17
15:56
Póker: az egyik döntős egymillió dollárt nyert a társainak (She)
A francia Antoine Saout 51 társát tette boldoggá azzal, hogy a World Series of Poker döntőasztalára jutott.
júl. 17
16:12
NB II: a REAC az MTK II-vel találkozik az első fordulóban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) székházában pénteken elkészítették a labdarúgó NB II 2009–2010-es idényének sorsolását. A másodosztályú bajnokság augusztus 8-án, szombaton kezdődik meg, s június 12-én ér véget. Mivel mindkét csoportban 15 csapat szerepel, valamennyi fordulóban lesz egy-egy pihenőnapos gárda.
júl. 17
16:14
Ökölvívás: stadionban rendeznék a Vitalij Klicsko-Haye meccset (She)
Vladimir Klicsko után testvére, Vitalij is egy futballstadion megtöltését tervezi – a WBC nehézsúlyú világbajnoka szeptember 12-én a frankfurti Commerzbank-Arenában húz majd kesztyűt a brit David Haye ellen.
júl. 17
16:15
A bronzéremért vívhat a férfi kardcsapat (Metropol)
A magyar férfi kardcsapat kikapott az elődöntőben a tavaly olimpiai bronzérmes olaszoktól, így a folytatásban a bronzéremért léphet pástra a plovdivi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 17
16:16
Juventus: Alessandro Del Piero 2011-ig hosszabbított (She)
További egy évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Alessandro Del Piero, a Juventus labdarúgója.
júl. 17
16:30
MotoGP: a negyedliteresek között Barberá volt a leggyorsabb (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén 250 kcm-ben a spanyol Héctor Barberá volt a leggyorsabb, mögötte az olasz Marco Simoncelli és a szintén olasz Mattia Pasini végzett. Tóth Imre az 19. helyen zárt, míg az egy hónapja kéztörést szenvedő Németh Balázst helyettesítő Aleix Espargaró a 8. lett.
júl. 17
16:32
Kosárlabda: lemondott a japán férfiválogatott kapitánya (She)
Egészségügyi problémákra hivatkozva távozott a japán férfi kosárlabda-válogatott éléről az amerikai David Hobbs.
júl. 17
16:34
El-sorsolás: Sisa szerint a Fener az esélyes, de a kis sansz is sansz (She)
A kupagyőztes Budapest Honvéd a török Fenerbahce csapatával találkozik a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójában.
júl. 17
16:48
Póker: Tom „durrrr” Dwan élőben is fogadja a kihívásokat (She)
Tom „durrrr” Dwan az interneten már kihívta a világot, azonban a jelek szerint fogadáson alapuló kihívását élőben is hajlandó vállalni.
júl. 17
16:50
MLSZ: rendkívüli ülésen vizsgálják ki a diósgyőri eseményeket (She)
Tekintettel arra, hogy a Soproni Liga jövő pénteki rajtja előtt egy héttel is tisztázatlan a helyzet Diósgyőrben, és a DVTK-t működtető gazdasági társaság tulajdonosváltása nagyon lassan halad, Kisteleki István, az MLSZ elnöke úgy döntött: amíg a csapattal kapcsolatos körülmények nem tisztázódnak, a szövetség felfüggeszti minden, a klubnak járó pénz (tévés jogdíjak, utánpótlás-támogatás, stb.)…
júl. 17
17:09
Megvan a Diósgyőr új tulajdonosa (Metropol)
Pénteken délután pont került a régóta húzódó DVTK-ügy végére: a korábbi tulajdonos Baranyi Sándor, a SZEVIÉP Zrt. elnök-vezérigazgatója a futballcsapatot működtető Diósgyőri FC Kft.-t egy, a Miskolc Városi Önkormányzat tulajdonában lévő cégnek, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft.-nek adta el.
júl. 17
17:27
Negyedik a férfi kardcsapat (Metropol)
A magyar férfi kardcsapat kikapott a bronzmérkőzésen az olimpiai bajnok franciáktól, ezzel a negyedik helyen végzett pénteken a plovdivi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 17
17:42
Vívó Eb: a negyedik helyen végzett a magyar férfi kardcsapat (She)
A magyar férfi kardcsapat 45–42-re kikapott a bronzmérkőzésen az olimpiai bajnok franciáktól, s ezzel a negyedik helyen végzett pénteken a plovdivi vívó Európa-bajnokságon.
júl. 17
17:44
Tenisz: Benesová és Bammer is elődöntőbe jutott Prágában (She)
A Prágában zajló női tenisztorna negyeddöntőjében a második helyen kiemelt osztrák Sybille Bammer és a harmadikként rangsorolt cseh Iveta Benesová is megnyerte a saját mérkőzését, így mindketten bejutottak az elődöntőbe, ahol egymás ellen játszanak majd.
júl. 17
17:46
Tenisz: Davigyenko kikapott a stuttgarti torna negyeddöntőjében (She)
A Stuttgartban zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében az olasz Fabio Fognini háromszettes találkozón legyőzte a második helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenkót, így az elődöntőbe jutott.
júl. 17
18:00
Tenisz: Verdasco kiesett, Robredo és Söderling elődöntős Bastadban (She)
A bastadi férfi tenisztorna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco sérülés miatt feladta mérkőzését az argentin Juan Mónaco ellen, így nem jutott az elődöntőbe.
júl. 17
18:02
Manchester United: Manucho öt évre a Valladolidba szerződött (She)
A Valladolidban folytatja pályafutását Manucho (teljes nevén Mateus Alberto Contreiras Goncalves), aki a Manchester Unitedból igazol a spanyol labdarúgó-bajnokság legutóbbi idényét a 16. helyen záró együttesbe.
júl. 17
18:04
Női kézilabda: Zácsik Szandrát fél évre eltiltotta az EHF (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hat hónapra eltiltotta Zácsik Szandrát, a Ferencváros női csapatának egyik meghatározó játékosát. Erről Maglódi Lajos, a klub ügyvezetője tájékoztatta az MTI-t.
júl. 17
18:18
Zácsik Szandrát fél évre eltiltotta az európai szövetség (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hat hónapra eltiltotta Zácsik Szandrát, a Ferencváros női csapatának egyik meghatározó játékosát. Erről Maglódi Lajos, a klub ügyvezetője tájékoztatta az MTI-t.
júl. 17
18:21
Német szakaszsiker a Tour de France-on (Metropol)
A német Heinrich Haussler nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny pénteki, 13. szakaszát.
júl. 17
18:23
Hétfőtől kaphatóak a jegyek a Haladás-Arsenal mérkőzésre (Metropol)
Hétfőtől kezdik árusítani a belépőjegyeket a július 27-i Szombathelyi Haladás-Arsenal barátságos labdarúgó-mérkőzésre.
júl. 17
18:54
DVTK: aláírták az adásvételi szerződést, Aczél Zoltán az edző (She)
A boon.hu beszámolója szerint kora péntek kora délután aláírták a felek a Diósgyőr Kft adásvételi szerződését, eszerint pedig a Baranyi Sándor érdekeltségébe tartozó két cégtől – a Szeviép Zrt.-től és a Biztonsági Üzem Kft.-től – megvásárolta a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft. az üzletrészeket, így utóbbi társaság lett a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető…
júl. 17
18:56
MotoGP: Talmácsi Gábornak a száraz pályán voltak gondjai (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén a királykategóriában szereplő Talmácsi Gábor 17. lett. Az edzés után Talmácsi felemásan értékelte a történteket.
júl. 17
19:12
Vizes vb: Kormos 22., Mátyás 23. lett toronyugrásban (She)
Kormos Villő a 22., a másik magyar induló, Mátyás Melinda pedig a 23. helyen végzett toronyugrásban, a római vizes világbajnokság nyitónapján.
júl. 17
19:30
Birmingham: a klub leigazolta Barry Ferguson a Rangersből (She)
Az angol Premier League-be feljutó Birmingham City leigazolta a Rangers 31 éves skót válogatott középpályását, Barry Fergusont.
júl. 17
19:51
Bárdosi Sándor aranyérmes (Metropol)
Bárdosi Sándor aranyérmet szerzett pénteken a szumósok 85 kg-os kategóriájában a tajvani Kaohsziungban zajló Világjátékokon.
júl. 17
20:06
Megúszta a büntetést a kokainozó teniszsztár (Infostart)
Bár a férfi teniszezők világranglistájának 32. helyezettjét tavasszal doppingvétségen érték, tisztázták a vádak alól, mivel a bíróság szerint úgy került a szervezetébe a kokain, hogy megcsókolt egy nőt.
júl. 17
20:06
Férfi kosárlabda: simán nyertünk a bosnyákok ellen (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 87–60-ra győzött Bosznia-Hercegovina ellen Zalaegerszegen.
júl. 17
20:08
Tenisz: Schiavone és Bacsinszky is elődöntőbe jutott Prágában (She)
A Prágában zajló női tenisztorna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt olasz Francesca Schiavone két nagyon sima szettben győzte le az ukrán Katerina Bondarenkót, így bejutott az elődöntőbe, ahol az ellenfele a svájci színekben szereplő Bacsinszky Tímea lesz, aki a negyedik helyen kiemelt spanyol Carla Suárez Navarrót győzte le.
júl. 17
20:42
Felkészülés: Szabics Imre gólt szerzett, csapata 4-0-ra nyert (She)
Felkészülési mérkőzésen a Bundesliga 2-ben szereplő Augsburg négy góllal győzte le a szintén német Unterhachingot.
júl. 17
20:44
Evezés: elkezdődött az országos bajnokság Szegeden (She)
Péntek reggel fél nyolckor rajtolt az evezősök 110. országos bajnoksága. Az idén a nemzetközi előírások szerint nyolc pályára fejlesztett Maty-éri evezős olimpiai központban a magyar evezős társadalom apraja nagyja felvonult. A legfiatalabb „minis” egységektől a legidősebbekig dacolva a hőséggel húzták a pályákat.
júl. 17
21:00
Megállapodtak Ibrahimovic klubcseréjéről (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes spanyol FC Barcelona szóban már megállapodott az Internazionale vezetőivel Zlatan Ibrahimovicnak, a milánóiak labdarúgójának klubcseréjéről.
júl. 17
21:00
Barcelona: megállapodtak az Interrel Ibrahimovic ügyében (She)
Megegyezett egymással a Barcelona és az Inter a Samuel Eto’o, Zlatan Ibrahimovic cseréről – adta hírül péntek este a katalán csapat.
júl. 17
21:02
Kerékpár: Támer Kolos 5. az ifjúsági Európa-bajnokságon (She)
A fehérorosz fővárosban, Minszkben rendezik az ifjúsági és U23-as pályakerékpáros Európa-bajnokságot. Az ifi pontverseny péntek esti döntőjében a KSI-Schwinn Csepel SE fiatal kerekese, Támer Kolos ötödik helyen zárt.
júl. 17
21:04
Világjátékok: Vass Dóra 14. lett, Asztalos az élmezőnyben (She)
Vass Dóra is bemutatkozott a tajvani világjátékokon. Ritmikus gimnasztikázónk az olimpián kívüli sportágak seregszemléjén kötéllel és karikával bemutatkozott az első napon, és mindkét szeren a 14. helyet szerezte meg. Ez az eredmény jónak mondható, hiszen Kaohsziungban nagyon erős mezőny jött össze. Az RG az egyetlen olyan sportág, amely a nyári ötkarikás játékokon és a Világjátékokon is szerepel.
júl. 17
21:18
Felkészülés: Dárdaiék nyertek, Tóth Balázst kiállították (She)
Felkészülési mérkőzésen a Bundesligában szereplő Hertha BSC 2–1-re legyőzte a török Bursasport. Dárdai Pál kezdőként egy félidő játéklehetőséget kapott.
júl. 17
21:20
Hamburg: a Groningentől érkező Berg 2014-ig írt alá (She)
Hivatalosan is a Hamburg játékosa lett Marcus Berg, aki 2014-ig szóló szerződést írt alá a német csapathoz.
júl. 17
21:36
Barcelona: Maxwell átment az orvosin, majd aláírta szerződését (She)
Pont került Maxwell átigazolási ügyének végére, miután a brazil balhátvéd sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, ami után 4 plusz egy éves szerződést írt alá a Barcelonához.
júl. 17
21:38
BL: a DVSC-TEVA méltányossági kérelemmel fordul az UEFA-hoz (She)
Ahogy arról korábban már hírt adtunk, az UEFA illetékesei úgy döntöttek, hogy a DVSC-TEVA ebben a szezonban hazai nemzetközi mérkőzéseit nem tarthatja az Oláh Gábor utcában, ám a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában Szilágyi Sándor cégvezető elmondta, hogy lát még esélyt arra, hogy mégis Debrecenben rendezzék az esetleges mérkőzéseket.
júl. 17
22:12
Golden League: Bolt esőben és ellenszélben futott 9.79-et (She)
A Golden League-sorozat negyedik állomásán, Párizsban a 100 méteres férfi síkfutást szakadó esőben és ellenszélben rendezték meg, ám sem ez, sem pedig az, hogy beragadt a rajtnál, nem akadályozta a világcsúcstartó jamaicai Usain Boltot abban, hogy parádés, 9.79 másodperces időt érjen el.
júl. 17
22:33
Légpuskával lőttek a Tour de France versenyzőire (Metropol)
A spanyol Oscar Freiére, valamint az új-zélandi Julian Deanre rálőttek légpuskával a Tour de France országúti kerékpáros körverseny pénteki, 13. szakaszán.
júl. 17
22:48
Real Madrid: az Arsenaltól nem érkezett ajánlat Huntelaarért (She)
Jorge Valdanao szerint az Arsenaltól nem érkezett semmiféle ajánlat Klaas-Jan Huntelaarért.
júl. 17
22:50
Tenisz: Roddick visszalépett az indianapolisi tornától (She)
Andy Roddick sérülés miatt nem indul a jövő heti, indanapolisi teniszversenytől.

Keresés