2009. július 21. kedd

júl. 21
21:36
MLSZ: a DVTK augusztus 31-ig kapott haladékot licencügyben (She)
Az Magyar Labdarúgó-szövetség licencadó testülete kedd esti rendkívüli ülésén foglalkozott azokkal a körülményekkel, amelyek az elmúlt hetekben a DVTK-t működtető gazdasági társaságnál kialakultak – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.
júl. 21
21:39
Haladék a Diósgyőrnek (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség licencadó bizottsága, tekintettel a tulajdonosváltással együtt járó adminisztratív teendők időigényességére, haladékot adott a Diósgyőri VTK új tulajdonosainak.
júl. 21
21:39
Czollner Gyula szerint akár Rosberg is nyerhet a Hungaroringen (Behaviour)
Noha pár éve már az RTL Klub közvetíti a Formula-1-es futamokat, a hazai verseny mindig különleges feladatokat rótt a magyar szakemberekre. Idén sem lesz ez másként, mint a kereskedelmi csatorna kommentátorától, Czollner Gyulától megtudtuk, most fog a legnagyobb stáb dolgozni a mogyoródi ringen. A szakértő szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a 2006-os kaotikus időjárási viszonyok mellett a…
júl. 21
21:54
Fölényes győzelemmel készül az Arsenal Szombathelyre (Infostart)
Az Arsenal 7-1-re győzött Bécsben az osztrák negyedik vonalban szereplő Columbia ellen. Ez volt az Ágyúsok utolsó edzőmérkőzése a hétfői, a Haladás elleni találkozó előtt.
júl. 21
21:54
Haladás: Erwin Koeman segítője irányítja az NB III-as csapatot (She)
A magyar labdarúgó-válogatottnál Erwin Koeman segítőjeként dolgozó Máté Csaba a Szombathelyi Haladás NB III-ban szereplő futballcsapatának vezetőedzői feladatát is ellátja a jövőben – adta hírül a haladasfc.nyugat.hu.
júl. 21
21:56
Póker: öt napig épült, pillanatok alatt ledőlt a Big Ben (She)
A WSOP európai kiadása kedvéért kártyalapokból felépítették a londoni Big Bent, amelyet a versenysorozat végén ledöntöttek.
júl. 21
21:58
BL-selejtező: kiütéses sikerrel ment tovább a Slovan Bratislava (She)
Húsz perc alatt a maga javára fordította az összesített állást, majd kiütéses győzelmet aratott a szlovák bajnok Slovan Bratislava a bosnyák aranyérmes Zrinjski ellen. Az „égszínkékek” 4–1-es összesítéssel léptek tovább, ellenfelük a következő körben a görög Olympiakosz lesz.
júl. 21
22:00
Ligue 1: hatmilliót adott Gervinhóért a Lille csapata (She)
A francia élvonalbeli Lille labdarúgócsapata hatmillió euróért szerződtette az elefántcsontparti Gervinhót a Le Mans-tól.
júl. 21
22:02
KTE: horvát középpályást igazolt Tomiszlav Szivics csapata (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE vezetői 2012-ig szóló szerződést kötöttek a 23 éves horvát Goran Perakkal – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 21
22:30
Nyíregyháza: Bogdanovics Igor lesz az új csapatkapitány (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetői kedd este szurkolói ankétot tartottak, melyen a csapat vezetőedzője, Szentes Lázár bejelentette, hogy Bogdanovics Igort jelöli csapatkapitánynak.
júl. 21
22:32
Vizes vb: női vízilabdázóink legyőzték Olaszországot (She)
A vizes világbajnokságon Rómában a magyar női vízilabda-válogatott az A-csoport 2. fordulójában 8–5-re legyőzte a házigazda olasz válogatottat.
júl. 21
23:06
Bravúros győzelmet aratott a magyar női vízilabda-válogatott (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a római világbajnokságon. Az olimpiai negyedik helyezett együttes 8-5-re győzött a házigazda olaszok ellen.
júl. 21
23:06
BL-selejtező: a szerbek, a horvátok és a norvégok is „nulláztak” (She)
Nagyon sima hazai győzelmet aratott a Dinamo Zagreb, a Partizan Beograd és a Stabaek is a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, a három csapat ráadásul még gólt sem kapott.
júl. 21
23:08
U19-es Eb: egyedül a spanyolok nyertek a nyitónapon (She)
Négy mérkőzést játszottak kedden az ukrajnai U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon. Három találkozón döntetlen született, a spanyolok viszont – bár Eren Albayrak gólja után több mint fél óráig hátrányban voltak – Falque és San Martín találataival fordítottak a törökök ellen.

Keresés