2009. július 23. csütörtök

júl. 23
21:04
Európa-liga: nem született gól a szombathelyi visszavágón (She)
Az elsőként kiírt Európa-liga selejtezőjének második fordulójában a Haladás háromgólos hátrányban fogadta a svéd Elfsborg csapatát Szombathelyen. Mivel a visszavágón nem született gól, így a svéd csapat 3–0-s összesítéssel jutott a következő fordulóba.
júl. 23
21:18
Európa-liga: Csizmadia Csabáék kiütötték ellenfelüket (She)
Csizmadia Csaba csapata, a Slaven Belupo 8–2-re verte meg a Milano Kumanovót az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján, így nagyon magabiztosan, 12–2-es összesítéssel jutott a sorozat következő körébe.
júl. 23
21:20
Európa-liga: állt a játék az Újpest-Steaua mérkőzésen (She)
Az első félidő még rendben lezajlott az Újpest FC–Steaua Bucuresti Európa-liga-selejtező visszavágóján, a szünetbeli szurkolói rendbontások miatt viszont a második játékrészt csak tíz perces késéssel tudták elkezdeni a csapatok.
júl. 23
21:21
Cseh László még mindig magas lázzal küzd (Metropol)
Bár kiengedték a kórházból, két infúzió után is 38 fokos láza van Cseh Lászlónak, akit azután kellett ellátásra egy római klinikára szállítani, hogy a magyar úszóválogatott csütörtökön megérkezett a világbajnokság helyszínére.
júl. 23
21:54
Vizes vb: a magyar duó 25. a páros hosszúprogram selejtezőjében (She)
Győri Júlia és Kiss Júlia a 25. lett a műúszóknál a párosok hosszúprogramjának csütörtök esti selejtezőjében, a római vb-n.
júl. 23
21:57
Rendbontás miatt késett a 2. félidő a magyar-román meccsen (Metropol)
Szurkolói rendbontás miatt bő 20 perces késéssel kezdődött csak el a 2. félidő az Újpest FC-Steaua Bucuresti labdarúgó Európa Liga-selejtezőmérkőzésen.
júl. 23
22:12
Európa-liga: kettős vereséggel búcsúzott az Újpest (She)
Hazai pályán, 2–1-es vereséget szenvedett az Újpest a román Steaua Bucurestitől a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján. A magyar csapat így kettős vereséggel, 1–4-es összesítéssel búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól.
júl. 23
22:14
Videó: így kapott ki hazai pályán az Újpest a románoktól (She)
Az idegenbeli, 2–0-s vereség után hazai pályán 2–1-re maradt alul a lila-fehér gárda a román Steauával szemben az Európa-ligában. A szépítő találatot Vaskó Tamás szerezte fejjel. Nézze meg a találkozó góljait!
júl. 23
22:30
Európa-liga: kiesett az Aalborg, továbbjutott a Vaduz (She)
A dán Aalborg 2–1-re kikapott a bosnyák FK Slavija otthonában, így meglepetésre nem jutott tovább az Európa-liga 3. selejtezőkörébe. A liechtensteini Vaduz hosszabbítás után 2–0-ra legyőzte a skót Falkirköt, így folytathatja szereplését a nemzetközi porondon.
júl. 23
22:32
Kecskemét: bemutatták a szombati rajtra készülő futballcsapatot (She)
Erőnlétben tavaly a legjobb három élvonalbeli labdarúgócsapat egyike volt a Kecskemét, amely idén is felkészülten vág neki a bajnokságnak – jelentette ki a KTE-ERECO vezetőedzője az együttes csütörtöki rendhagyó taktikai értekezletén.
júl. 23
22:48
Az Újpest kikapott, s még büntetésre is számíthat - képgaléria az ultrákról (Infostart)
A bukaresti Steaua 2-1-re győzött Újpesten, s így 4-1-es összesítéssel, kettős győzelemmel jutott tovább az Európa-liga következő fordulójába. A találkozó szünete több mint 20 percen keresztül tartott, a rendőrök összecsaptak a szurkolókkal. Várhatóan az UEFA (legalább) pénzbüntetéssel sújtja majd az újpesti klubot.
júl. 23
22:48
Európa-liga: könnygázzal fékezték meg az Újpest szurkolóit (She)
Könnygázzal fékezték meg azokat a hazai szurkolókat a rendőrök, akik az Újpest–Steaua Bucuresti labdarúgó Európa Liga-selejtezőmérkőzés (1–2) végén megpróbáltak a vendégdrukkerek közelébe jutni.
júl. 23
22:50
Európa-liga: a Motherwell lesz az Újpestet kiejtő Steaua ellenfele (She)
A Motherwell lesz az Újpestet búcsúztató Steaua ellenfele az Európa-liga harmadik selejtezőkörében, miután a skót csapat a csütörtök esti visszavágón kiütötte albán ellenfelét.
júl. 23
23:24
Tenisz: Bammer és Söderling is kiesett a nyolcaddöntőben (She)
Nem jutott be a legjobb nyolc közé a hazai pályán versenyző, harmadik helyen kiemelt Sybille Bammer a Bad Gasteinben zajló női tenisztornán.
júl. 23
23:26
Vizes vb: a csütörtöki játéknap női eredményei - egy helyen (She)
Véget ért a női vízilabda-torna csoportköre a római vizes világbajnokságon. A magyar válogatott három mérkőzéséből mindhármat megnyerte, és csoportgyőztesként a negyeddöntőbe jutott. A torna teljes adatbankja ide kattintva érhető el!
júl. 23
23:28
Európa-liga: csak a túlórában jutott tovább a Helsingborg (She)
A Henrik Larssont is soraiban tudó Helsinborg csak a hosszabbításban vívta ki a továbbjutást a grúz Zesztafonival szemben az Európa-liga második selejtezőkörében.
júl. 23
23:42
Európa-liga: kettős vereséggel búcsúzott az Újpest (She)
Hazai pályán, 2–1-es vereséget szenvedett az Újpest a román Steaua Bucurestitől a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján. A magyar csapat így kettős vereséggel, 1–4-es összesítéssel búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól.

Keresés