2009. július 25. szombat

júl. 25
22:14
Soproni Liga: a ZTE Paks elleni győzelemmel kezdte az idényt (She)
A Soproni Liga nyitó fordulójában a házigazda ZTE FC 2–1-re legyőzte a Paksi FC-t. A találkozó góljait Artjoms Rudnevs, Balázs Zsolt, illetve Böde Dániel szerezte.
júl. 25
22:16
Soproni Liga: bajnokverés Miskolcon a túlórában (She)
A Soproni Liga 1. fordulójában a bajnoki címvédő DVSC-TEVA Diósgyőrbe látogatott. A hajdúsági együttes a legjobbjai nélkül állt fel Miskolcon, és bár a kilencven perc során nem esett gól, a DVTK végül a hosszabbításban értékesített büntetővel győzött a bajnokcsapat ellen.
júl. 25
22:18
Soproni Liga: az MTK 1-0-ra nyert a Pápa otthonában (She)
Az MTK Budapest Lencse László 38. percben lőtt góljával 1–0-ra nyert az újonc Pápa otthonában. A gondolkodásban gyorsabb és technikásabban is játszó budapestiek megérdemelt győzelmet arattak, Véber György csapata számára túl nagy falatnak bizonyult az MTK.
júl. 25
22:20
Formula-1: a Ferrari szerint Massa nincs életveszélyben (She)
A Ferrari szombat késő este az orvosok közlése ellenére cáfolta, hogy a csapat pilótája, Felipe Massa életveszélyben lenne.
júl. 25
22:30
Profi ökölvívás: Kótai Mihály győzött a visszatérő mérkőzésén (She)
Több mint három év kihagyást követően lépett ismét ringbe Kótai Mihály. Az IBO és a WBF egykori nagyváltósúlyú bajnoka Várpalotán húzott kesztyűt az erősen negatív mérlegű Szabó Titusz ellen, egy hat menetesre tervezett találkozón, amelyet végül pontozással nyert meg.
júl. 25
22:48
Belgium: Tőzsérék elbukták a Szuperkupát a bajnokkal szemben (She)
A bajnok Standard Liege nyerte meg a 2009-es Szuperkupát Belgiumban, miután 2–0-ra megverte a kupagyőztes Genket.
júl. 25
22:50
Hollandia: az AZ kiütötte a Heerenveent a Szuperkupáért (She)
A bajnok AZ Alkmaar nem hagyott kétséget afelől, hogy jobb csapat, mint a kupagyőztes Heerenveen, ugyanis sima, 5–1-es győzelmet aratott ellene a Holland Szuperkupa-mérkőzésen.
júl. 25
23:06
Formula-1: Fernando Alonso indulhat a legkönnyebb autóval (She)
Az FIA (Nemzetközi Automobil-szövetség) által nyilvánosságra hozott adatok szerint az időmérő edzést megnyerő Fernando Alonso indulhat a legkönnyebb autóval a Formula–1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futamán.
júl. 25
23:08
Videó: nézze meg a Honvéd Kaposvár elleni győzelmét! (She)
Gól nélküli első félidő után 3–1-re verte meg a Kaposvárt a jövő hét csütörtökön a Fenerbahce ellen Európa-liga-mérkőzést játszó Bp. Honvéd a Soproni Liga 1. fordulójában. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját, benne Hajdú Norbert remek szabadrúgásgóljával és a két kiállítással.
júl. 25
23:24
Vizes vb: a szombati eredmények és a negyeddöntő párosítása (She)
Görögország, Kanada, Egyesült Államok és Hollandia jutott a női vízilabdatorna legjobb nyolc csapata közé a nyolcaddöntőre kényszerülő alakulatok közül a római vizes vb-n. Ahogy már korábban beszámoltunk róla, a magyar válogatott Kanadával találkozik a negyeddöntőben.
júl. 25
23:26
Franciaország: a Bordeaux lett a Szuperkupa-győztes (She)
Harmadik alkalommal nyerte meg a francia labdarúgó Szuperkupát a Bordeaux, miután Montrealban 2–0-ra megverte a Francia Kupa-győztes Guingampot.
júl. 25
23:42
Soproni Liga: Aczél Zoltán szerint megérdemelt csapata győzelme (She)
A Soproni Liga 1. fordulójában máris kikapott a címvédő. Aczél Zoltán, a Diósgyőr vezetőedzője szerint csapata megérdemelte a három pontot a DVSC ellen, míg Herczeg András, a Loki klubmenedzsere kiegyenlített találkozóról beszélt.
júl. 25
23:44
Felkészülés: Dzsudzsákék nyertek Cocu búcsúmérkőzésén (She)
Dzsudzsák Balázs kezdőként 81 percet játszott Phillip Cocu búcsúmérkőzésén, amelyen Cocu korábbi csapattársaiból verbuválódott gárda ellen lépett pályára a PSV.

Keresés