2009. július 26. vasárnap

júl. 26
15:18
Formula-1: nem Schumacher pótolja majd Felipe Massát (She)
Nem a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fogja pótolni Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, aki a Forma–1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést egy leszakadt alkatrésztől.
júl. 26
15:20
Felkészülés: Németh kettőt szerzett az öt liverpooli gólból (She)
Az Ázsiában edzőtáborozó Liverpool felkészülési mérkőzésen 5–0-ra győzött Szingapúr ellen, és ami még fontosabb, Németh Krisztián két góllal járult hozzá a „vörösök” magabiztos győzelméhez.
júl. 26
15:21
Gyurta országos csúcsa 100 mellen (Metropol)
Gyurta Dániel országos csúccsal a 20. helyen végzett a férfi 100 méteres mellúszás előfutamában, ezzel nem jutott be a vasárnap esti elődöntőbe a római vizes világbajnokságon.
júl. 26
15:22
Ökölvívás: agyonlőtték a világbajnok Vernon Forrestet (She)
Arturo Gatti után újabb sztárbunyós lett brutális gyilkosság áldozata. A korábbi háromszoros világbajnok Vernon Forrestet ugyanis Atlantában a nyílt utcán gyilkolta meg két fegyveres.
júl. 26
15:23
Gyurta Dánielnek a csúcs volt a célja (Metropol)
Gyurta Dániel saját bevallása szerint eleve azzal a szándékkal vágott neki a vasárnapi selejtezőnek, hogy megdönti a 100 méteres mellúszás egykor világrekordot érő magyar csúcsát.
júl. 26
15:36
Michael Schumacher fogja pótolni Massát? (Infostart)
Nem a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fogja pótolni Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést egy leszakadt alkatrésztől.
júl. 26
15:54
Hamilton leiskolázta a mezőnyt a Hungaroringen (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol sztárja, Lewis Hamilton nyerte a 24. Forma-1-es Magyar Nagydíjat. A címvédő riválisai szinte rendre botlottak a másodikként célba ért finn Kimi Räikkönen kivételével. Az ausztrál Mark Webber lett a harmadik, a német Nico Rosberg a negyedik, a finn Heikki Kovalainen az ötödik, a német Timo Glock a hatodik, az angol Jenson Button a hetedik, az olasz Jarno Trulli pedig a…
júl. 26
15:54
Formula-1: Hamilton első idei győzelmét aratta (She)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton győzelmével ért véget a 24. Magyar Nagydíj. A McLaren-Mercedes brit pilótája magabiztosan versenyezve végzett az élen a Formula–1-es világbajnokság tizedik futamán, megszerezve idei első futamgyőzelmét. A második helyen Kimi Räikkönen, a harmadikon Mark Webber zárt.
júl. 26
15:56
Németh Krisztián két gólt vágott, a Liverpool 5-0-ra nyert - videó a gólokról (Infostart)
Az Ázsiában túrázó Liverpool FC megnyerte második, s egyben utolsó mérkőzését, miután 5-0-ra nyert Szingapúr válogatottja ellen. A mérkőzés egyik főszereplője a két gólt is szerző Németh Krisztián volt.
júl. 26
16:12
Felkészülés: gólparádét rendezett a Manchester United (She)
A Manchester United gólzáporos mérkőzésen 8–2-re győzött a kínai Hangcsu Greentown ellen. Az angol bajnok felkészülési mérkőzésein eddig is nagy formát mutató Michael Owen kétszer talált be ezúttal, míg Ryan Giggs háromszor volt eredményes.
júl. 26
16:12
Hamilton nyerte a Magyar nagydíjat (Blikk)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte vasárnap a XXIV. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. A második helyet a finn Kimi Räikkönen (Ferrari) szerezte meg, míg a harmadik az ausztrál Mark Webber (Red Bull) lett.
júl. 26
16:15
Magyar Nagydíj - Lewis Hamilton győzött (Behaviour)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte vasárnap a XXIV. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. A második helyet a finn Kimi Ra:ikkönen (Ferrari) szerezte meg, míg a harmadik az ausztrál Mark Webber (Red Bull) lett.
júl. 26
16:17
Lewis Hamilton győzött! (Behaviour)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte vasárnap a XXIV. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. A második helyet a finn Kimi Ra:ikkönen (Ferrari) szerezte meg, míg a harmadik az ausztrál Mark Webber (Red Bull) lett.
júl. 26
16:33
Nem Schumacher fogja pótolni Massát (Behaviour)
Nem a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fogja pótolni Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést egy leszakadt alkatrésztől.
júl. 26
16:35
Hamilton tizedik győzelme (Behaviour)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte vasárnap a XXIV. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. A második helyet a finn Kimi Ra:ikkönen (Ferrari) szerezte meg, míg a harmadik az ausztrál Mark Webber (Red Bull) lett. Hamilton pályafutása tizedik, idei első futamgyőzelmét aratta.
júl. 26
16:48
Tenisz: Andrea Petkovic nyerte meg a döntőt Bad Gasteinben (She)
A Bad Gasteinben megrendezett női tenisztorna döntőjében a német Andrea Petkovic két sima szettben legyőzte az első helyen kiemelt Alizé Cornet-t búcsúztató román Ioana Ralica Olarut.
júl. 26
16:50
Kajak-kenu: négy magyar érem a maratoni Eb zárónapján (She)
Két-két ezüst- és bronzérmet szerzett a magyar kajak-kenu válogatott vasárnap a lengyelországi Ostrodában rendezett felnőtt és korosztályos maratoni Európa-bajnokság zárónapján, amelyen a felnőtt párosok versenyeit rendezték meg.
júl. 26
16:51
Lewis Hamilton győzött a Magyar Nagydíjon (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte vasárnap a XXIV. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen.
júl. 26
17:06
Tóth a 17., Németh kiesett a Brit Nagydíjon (Infostart)
Tóth Imre a 17. helyen zárta a 250 kcm-esek versenyét, míg a kéztöréséből felépült Németh Balázs az első körben kiesett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíján.
júl. 26
17:24
Tenisz: Nyikolaj Davigyenko nyerte a hamburgi torna döntőjét (She)
A Hamburgban megrendezett férfi tenisztorna döntőjében a második helyen kiemelt Nyikolaj Davigyenko két szettben legyőzte a tizenharmadikként rangsorolt francia Paul-Henri Mathieu-t.
júl. 26
17:26
Vizes vb: Montenegró nem jutott be a negyeddöntőbe (She)
Kanada és Németország jutott be a férfi vízilabdatorna negyeddöntőjébe a római világbajnokságon. Kanada 9–5-re verte meg Kínát, a németek 9–8-as sikere azonban nagyobb meglepetés, hiszen Montenegró volt az ellenfelük.
júl. 26
17:28
Videó: Németh Krisztián első góljai a Liverpool nagycsapatában (She)
Megtört a jég! A Távol-Keleten túrázó Liverpool nagycsapatában megszerezte első góljait a fiatal magyar csatár, Németh Krisztián. Mindkétszer Dirk Kuyt passzából talált a hálóba, a "vörösök" ennek is köszönhetően 5–0-ra nyertek Szingapúr ellen. Nézze meg Németh góljait!
júl. 26
17:30
MotoGP: Dovizioso az élen, Talma világbajnokok előtt végzett (She)
Andrea Dovizioso nyerte az utolsó Donington Parkban megrendezett futamot a királykategóriában, mögötte az amerikai Colin Edwards és a francia Randy de Puniet végzett.. Talmácsi Gábor az ausztrál Chris Vermeulent, illetve két világbajnokot, az amerikai Nicky Haydent és az ausztrál Casey Stonert megelőzve a 12. helyen zárt.
júl. 26
17:42
Világjátékok 2009: 2 arany-, 3 ezüst- és 2 bronzéremmel zártunk (She)
Amilyen fergeteges megnyitóval kezdődött a 2009-es Világjátékok, olyan csodálatos záróünnepséggel fejeződött be az olimpián kívüli sportágak seregszemléje Tajvanon.
júl. 26
17:44
Premjer-liga: Alex duplájával a Szpartak nyerte a moszkvai derbit (She)
Idegenben nyert rangadót a Szpartak Moszkva az orosz első osztályú labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, Valerij Karpin megbízott edző legénysége 2–1-re győzte le a CSZKA Moszkvát.
júl. 26
17:46
Soproni Liga: Győri ETO-Újpest rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Soproni Liga első fordulójának rangadóját a Rába partján rendezik, ahol a Győri ETO FC vendége az Újpest FC lesz. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
júl. 26
18:00
Talmácsi Gábor négy pontot szerzett a királykategóriában (Infostart)
Talmácsi Gábor az ausztrál Chris Vermeulent, illetve két világbajnokot, az amerikai Nicky Haydent és az ausztrál Casey Stonert megelőzve a 12. helyen zárt. Ez eddigi legjobb helyezése a királykategóriában.
júl. 26
18:00
Aquatlon: Rendes Csaba és Pap Eszter nyerte az ob-t (She)
A férfiaknál Rendes Csaba, a nőknél pedig Pap Eszter nyerte a balassagyarmati Palóc Triatlon keretében vasárnap rendezett aquatlon országos bajnokságot.
júl. 26
18:02
Tour de France: Cavendish nyerte meg az utolsó szakaszt (She)
A Team Columbia versenyzője, Mark Cavendish nyerte meg a 2009-es Tour de France utolsó, 21. szakaszát. A brit kerékpáros az utolsó métereken lépett meg a mezőnytől, és hatodik szakaszgyőzelmét szerezte az idei Francia körversenyen. Az összetett állása nem változott, az astanás Alberto Contadoré maradt a sárga trikó.
júl. 26
18:04
Chelsea: Terry színt vallott, mindenképpen marad a „kékeknél” (She)
Megtört a hallgatás John Terry részéről, a Chelsea labdarúgócsapatának kapitánya ma hivatalos közleményben jelentette be: marad a londoni klubnál.
júl. 26
18:18
Contador nyerte a Tourt, Armstrong a harmadik (Infostart)
A várakozásoknak megfelelően a spanyol Alberto Contador a vasárnapi zárószakaszon megőrizte az összetettben vezetőnek járó sárga trikót, s ezzel 2007 után másodszor is megnyerte a Tour de France kerékpáros körversenyt.
júl. 26
18:18
Atlétika: magyar ezüst férfi kalapácsvetésben a junior Eb-n (She)
A kalapácsvető Hudi Ákos az első sorozatban elért 79,14 méteres egyéni csúccsal a második helyen végzett az Újvidéken zajló junior atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 26
18:20
Tenisz: két ezüstérmet szereztek a magyarok az U18-as Eb-n (She)
Kiválóan szerepeltek, két ezüstérmet szereztek a magyar fiatalok a Villachban rendezett tenisz U18-as Európa-bajnokságon.
júl. 26
18:36
Svájc: Vanczákék utolsó percben kapott góllal kaptak ki a Baseltől (She)
A svájci labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában Vanczák Vilmos együttese, a Sion hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Basel ellen, a Dortmundból hazaigazoló Alexander Frei a találkozó utolsó percében szerezte a győztes gólt. Vanczák végigjátszotta a találkozót.
júl. 26
18:38
Vizes vb: Biedermann világcsúccsal nyert 400 gyorson, Kis Gergő a 6. (She)
A német Paul Biedermann világcsúcsot jelentő, 3:40.07 perces idővel nyerte meg a férfiak 400 méteres gyorsúszását a Rómában zajló vizes világbajnokságon.
júl. 26
18:54
Vizes vb: Verrasztó és Hosszú is döntős 200 női vegyesen, újabb világcsúcs (She)
Mindkét magyar versenyző, Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka is döntőbe jutott a 200 méteres női vegyesúszásban a Rómában zajló vizes világbajnokságon.
júl. 26
18:56
Formula-1: a Renault nem indulhat a következő futamon (She)
A versenyzők veszélyeztetése miatt nem indulhatnak el a Renault pilótái a Formula–1-es világbajnokság soron következő, Európa Nagydíján, Valenciában.
júl. 26
19:12
Pannon Kupa: tornagyőztes lett a magyar férfi kosárválogatott (She)
Harmadik mérkőzését, ezzel egyben a Radisson Birdland Pannon Kupa nemzetközi tornát is megnyerte a magyar férfi kosárlabda-válogatott: a csapat vasárnap a hollandokat győzte le Szombathelyen.
júl. 26
19:14
Vizes vb: a világcsúcstartó Munoz jutott elsőként döntőbe 50 pillangón (She)
A világcsúcstartó spanyol Rafael Munoz jutott be elsőként az 50 méteres férfi pillangóúszás döntőjébe a Rómában zajló vizes világbajnokságon.
júl. 26
19:15
Talmácsi tizenkettedik a Brit Nagydíjon (Metropol)
Talmácsi Gábor, a 12., pontszerző helyen végzett a MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíján, vasárnap. A viadalt Andrea Dovizioso nyerte, az olasz motorkerékpáros pályafutása első győzelmét könyvelhette el a vb elitkategóriájában.
júl. 26
19:15
Massa állapota változatlanul stabil (Behaviour)
Továbbra is súlyos, életveszélyes, de stabil az állapota Felipe Massának, a Forma-1-es Ferrari brazil pilótájának, akit a Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérő edzésén fejen talált egy leszakadó alkatrész, a Hungaroringen. Ezt kórházi forrásból tudta meg az MTI.
júl. 26
19:16
Vizes vb: Pellegrini az első nő négy percen belül 400 gyorson, újabb világcsúcs (She)
Az olasz Federica Pellegrini győzelmével ért véget a 400 méteres női gyorsúszás a római vizes világbajnokságon. Ideje 3:59.15 – új világcsúcs.
júl. 26
19:17
Contador második sikere (Metropol)
A várakozásoknak megfelelően a spanyol Alberto Contador a vasárnapi zárószakaszon megőrizte az összetettben vezetőnek járó sárga trikót, s ezzel 2007 után másodszor is megnyerte a Tour de France kerékpáros körversenyt.
júl. 26
19:18
Felkészülés: győzött a Feyenoord, a Celtic és a Rangers is (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a holland első osztályban szereplő Feyenoord három góllal legyőzte az olasz bajnokság 13. helyén végző Sampdoriát. A találkozó 40. percében kiállították az olaszok védőjét Marco Rossit 1–0-s holland előnynél, az ezt követő büntetőből pedig Luigi Bruins talált be. Két perccel a játékidő vége előtt még Jonathan de Guzmán is betalált kialakítva a 3–0-s Feyenoord…
júl. 26
19:30
Videó: gólparádéval zárta az Asia Tourt a Manchester United (She)
Tíz gólt láthatott a népes publikum a Manchester United utolsó ázsiai fellépésén, a Hangcsu Greentown ellen. Az angol csapat 8–2-re intézte el ellenfelét. Nézze meg a találkozó góljait!
júl. 26
19:32
Vizes vb: a román férfi pólósok negyeddöntőbe jutottak (She)
A Kovács István vezette román férfi vízilabda-válogatott 7–5-re legyőzte Ausztráliát, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a római vizes vb-n.
júl. 26
19:33
A Renault-t kizárták a következő futamról (Behaviour)
A Renault istállót kizárták a következő Forma-1-es futamról, miután spanyol pilótája, Fernando Alonso autójának egyik kereke elszabadult a vasárnapi Magyar Nagydíjon.
júl. 26
19:34
Vizes vb: az amerikai Shanteau döntős elsőként 100 mellen (She)
Az amerikai Eric Shanteau jutott be a legjobb idővel a döntőbe a 100 méteres férfi mellúszásban a római vizes világbajnokságon.
júl. 26
19:36
Soproni Liga: nem hozott gólt az Újpest győri vendégjátéka (She)
Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Győri ETO és az Újpest a Soproni Liga első fordulójának záró mérkőzésén.
júl. 26
19:38
Vizes vb: 8. a női 4x100-as gyorsváltónk, világcsúccsal nyertek a hollandok (She)
A nyolcadik helyen zárt a magyar női 4x100 méteres gyorsváltó a római vizes világbajnokságon. A versenyszámot az Inge Dekker, Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Marleen Veldhuis összetételű holland válogatott nyerte meg 3:31.72-es idővel, új világcsúccsal.

Keresés