2009. július 29. szerda

júl. 29
12:54
Labdarúgás: levették a lélegeztetőgépről a 16 éves játékost (She)
A szoljon.hu regionális hírportál értesülései alapján levették a lélegeztetőgépről a martfűiek 16 éves labdarúgóját, B. Sándort, aki edzés közben esett össze.
júl. 29
12:56
Vizes vb: felzárkózott, ám kikapott a női vízilabda-válogatott (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 10–9-es vereséget szenvedett az olimpiai bajnok Hollandiától a római világbajnokság 5–8. helyért rendezett mérkőzésen, így a magyar csapat a hetedik helyért játszhat a folytatásban. A magyar csapat 2–6-os hátrányból megfordította a mérkőzést 8–6-ra, ám a hajrában elvesztette a mérkőzést.
júl. 29
12:58
Formula-1: az FIA-t nem érte váratlanul a BMW kivonulása (She)
Rövid hivatalos közleményben reagált a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) a BMW Formula–1-es csapatának kivonulására. A bajor gyár 2009 után nem folytatja Formula–1-es projektjét.
júl. 29
13:12
Újabb pólós zakó a vébén (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott, fordulatos mérkőzésen, 10-9-re kikapott az olimpiai bajnok holland csapattól a római vizes világbajnokság szerdai játéknapján. Ez azt jelenti, hogy Petrovics Mátyás szövetségi kapitány együttese pénteken 9 órakor az ausztrál-spanyol párharc vesztesével találkozik a 7. helyért.
júl. 29
13:12
Zalaegerszeg: Miljatovic és Pavicsevics sérülése javulóban (She)
Matej Miljatovic és Darko Pavicsevics sérülése is javul, de valószínűleg nem léphetnek pályára a szerda esti, Pápa elleni Ligakupa-találkozón – olvasható a Zalaegerszeg hivatalos honlapján.
júl. 29
13:30
DVTK: Aczél Zoltán szerint tartalékos lesz a Ferencváros (She)
A Diósgyőr edzője szerint a Ferencváros mestere, Bobby Davison nem a legjobb összeállításban küldi pályára csapatát a ma esti Ligakupa-találkozón. Erről a szakember a boon.hu internetes oldalnak nyilatkozott.
júl. 29
13:33
Vizes vb: a lányoknak nem jött össze :( (Behaviour)
A magyar női vízilabda-válogatott, fordulatos mérkőzésen, 10-9-re kikapott az olimpiai bajnok holland csapattól a római vizes világbajnokság szerdai játéknapján. Ez azt jelenti, hogy Petrovics Mátyás szövetségi kapitány együttese pénteken 9 órakor az ausztrál-spanyol párharc vesztesével találkozik a 7. helyért.
júl. 29
13:48
Formula-1: Massa már probléma nélkül mozgatja végtagjait (She)
Az AFP hírügynökség értesülései szerint már minden probléma nélkül tudja mozgatni végtagjait Felipe Massa, a Ferrari Formula–1-es pilótája.
júl. 29
13:50
Női kézilabda: az EHF nem engedélyezi Oguntoye játékát (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nem járult hozzá, hogy Oguntoye Viktória pályára lépjen a magyar női juniorválogatottban, így a Győri Audi ETO fiatal kapusa nem szerepelhet az augusztusi, magyarországi női U19-es Európa-bajnokságon – írja a kezi.hu.
júl. 29
13:52
DVTK: egy szerb és két magyar futballistával bővült a miskolci keret (She)
Három futballistával bővült a DVTK első osztályú labdarúgócsapatának kerete, a miskolci együttes szerződtette a szerb Nemajna Bulatovicsot, valamint kölcsönvette a Debrecentől Faggyas Milánt és Nagy Róbertet – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 29
14:06
Kecskemét: Filip Lazareanu lehet a klub legújabb szerzeménye (She)
Filip Lazareanut, a legutóbb a Nyíregyháza Spartacusban védő román kapust teszteli a Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE-Ereco labdarúgócsapata – adta hírül a kesport.hu.
júl. 29
14:24
Massa elhagyja Budapestet - epegyulladása is van a pilótának (Infostart)
Édesapja szerint csütörtökön Párizsba szállítják Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén szenvedett súlyos balesetet. Egy francia hírügynökség szerint epegyulladása is van Massának, ám erről a Honvédelmi Minisztériumhoz tartozó Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) nem adott tájékoztatást.
júl. 29
14:26
A csalódott Mocsai Lajos nem lehet kapitány (Infostart)
Nem lesz Mocsai Lajos, a bajnok és Magyar Kupa-győztes Veszprém vezetőedzője a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, noha ő volt a szövetség elsőszámú jelöltje.
júl. 29
14:27
Massát csütörtökön Párizsba szállítják (Behaviour)
Édesapja szerint csütörtökön Párizsba szállítják Felipe Massát, a Ferrari brazil pilótáját, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén szenvedett súlyos balesetet.
júl. 29
14:42
Tenisz: még bizonytalan Rafael Nadal augusztusi visszatérése (She)
Egyelőre bizonytalan a világranglista-második teniszező, Rafael Nadal augusztusi montreali visszatérése.
júl. 29
14:44
Formula-1: Massa - „az én versenyem lehetett volna” (She)
A rohamosan javuló állapotú Felipe Massa már járkálni is tudott a kórházban, sőt érdeklődött a Magyar Nagydíj végeredménye felől.
júl. 29
15:18
Manchester United: tovább késik Hargreaves visszatérése (She)
Továbbra sem lehet tudni, hogy mikor térhet vissza a Manchester United csapatába Owen Hargreaves, aki 2008 szeptembere óta nem lépett pályára tétmérkőzésen, és jó ideje térdsérüléssel bajlódik.
júl. 29
15:36
Ferencváros: Adnan, Sinnot és Joaquin is játszhat a bajnokin (She)
A 100% Fradi információi szerint Adnan Ahmed, Cory Sinnot és Joaquin Martinez is megkapta játékengedélyét, így mindhárman pályára léphetnek a Ferencváros Zalaegerszeg elleni hétvégi bajnokiján.
júl. 29
15:38
Világjátékok: Talmácsi Gábor is fogadta a hazatérőket (She)
Talmácsi Gábor is kilátogatott a tajvani világjátékokról hazatérők fogadására. A Syma-csarnok parkolójába szerda délelőtt gördült be az a busz, amely a bécsi reptérről hazahozta a magyar csapat utolsó részét. Ebben a csapatban – többek között – aerobikosok, versenytáncosok, íjászok, uszonyosúszók voltak, és most érkezett haza az aranyérmes karatés, S. Kovács Ádám is. Talmácsi Gábor…
júl. 29
15:39
Kevesebb doppingellenőrzés Rómában (Metropol)
Sajtóértesülés szerint egyáltalán nem zajlik vérminta-ellenőrzés a római vizes világbajnokságon. Az ARD német állami televízió kedden arról számolt be, hogy az előző évekhez képest a nullára esett vissza a vérvizsgálat a vb előtt, és a seregszemle alatt sem tervezik azok elvégzését. Így csak a vizeletmintákon végzik el a teszteket.
júl. 29
15:40
Vizes vb: egyáltalán nincs vérminta-ellenőrzés Rómában (She)
Sajtóértesülés szerint egyáltalán nem zajlik vérminta-ellenőrzés a római vizes világbajnokságon.
júl. 29
15:54
MLSZ: Dzsudzsák Balázst és Király Gábort figyeli a héten a kapitány (She)
Három nap, két város, három meccs, két játékos… Így foglalható össze a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman e heti útiterve.
júl. 29
15:56
Kaposvár: szerb védekező középpályással erősített a Rákóczi (She)
A Kaposvári Rákócziban folytatja pályafutását a 27 éves Szrdjan Sztanics.
júl. 29
16:12
BL: minden bizonnyal Rudolf és Polekszics is játszhat ma este (She)
Jó esély van arra, hogy a magyar bajnokcsapat, a DVSC-TEVA két sérüléssel bajlódó labdarúgója, Rudolf Gergely és Vukasin Polekszics is tudja vállalni a ma este 18 órakor kezdődő Levadia Tallinn elleni BL-selejtezőt. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.
júl. 29
16:30
Kecskemét: nincs megállapodás öt próbajátékossal, távoznak (She)
Öt próbajátékos is elköszönt Kecskemétről, az utóbbi időszakban tesztelt labdarúgókkal nem tudott megegyezni a KTE-Ereco vezetősége.
júl. 29
16:32
Manchester United: Alex Ferguson nem irigyli Manuel Pellegrinit (She)
A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson arra figyelmeztette a Real Madridot, hogy az olyan szupersztárok, mint Cristiano Ronaldo és Kaká szerződtetése, felboríthatja a csapaton belüli egyensúlyt.
júl. 29
16:34
Darts: a Vasas sportolója, Melisek Zsolt nyerte a Ricco’s Kupát (She)
A darts sportág következő két nagy eseményét, a Badacsony-kupát és az Almási-kupát megelőzően a napokban Budapesten mérte össze erejét a teljes hazai élmezőny.
júl. 29
16:48
Győri ETO: öt évre hosszabbítottak a tehetséges középpályással (She)
A mai napon szerződést hosszabbított a Győri ETO FC-vel a felnőttkeret 20 éves középpályása, Sánta Attila. A bal szélen bevethető futballista 2014-ig kötelezte el magát az ETO-hoz.
júl. 29
16:50
DVTK: a rutinos siófoki középpályás nem költözik Miskolcra (She)
Nem lesz az élvonalban szereplő Diósgyőri VTK labdarúgója Nagy Lajos, a BFC Siófok 33 éves középpályása. Ezt Nagy Béla, a diósgyőri klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosának képviselője mondta el a boon.hu regionális hírportálnak.
júl. 29
16:52
Real Madrid: Arbeloa átment az orvosin, biztos az átigazolás (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy a Liverpool védője, Álvaro Arbeloa átment az orvosi vizsgálaton.
júl. 29
16:54
Felkészülés: Halmosi 63 percet játszott a Hull mérkőzésén (She)
Halmosi Péter kezdőként 63 percet játszott a Hull Cityben, amely a Premier League Asia Trophy elődöntőjében 1–1-es döntetlen után tizenegyesekkel 5–4-re győzött a kínai Peking Kuoan ellen.
júl. 29
17:06
Póker: 50 amerikai képviselő az online játék ügye mellett (She)
Barny Frank immár ötven támogatót szerzett az amerikai kongresszusban a póker online szabályozásának megváltoztatására.
júl. 29
17:09
Massa elhagyta az intenzív osztályt (Metropol)
Az Állami Egészségügyi Központban (ÁEK) lábadozó versenyző beszél, fel tudni ülni és már az első lépéseket is megtette, ráadásul szerdán elhagyja az intenzív osztályt.
júl. 29
17:42
Lyon: francia válogatott csatárral erősít az Olympique (She)
A L’Équipe információi szerint az Olympique Lyon és a Saint-Étienne mindenben megegyezett egymással Bafétimbi Gomis átigazolásával kapcsolatban.
júl. 29
17:45
Arbeloa is a Madridban folytatja (Metropol)
A Real Madrid leigazolja Álvaro Arbeloát, az FC Liverpool spanyol válogatott labdarúgóját. A 26 éves védőért 3,5 millió fontot fizet a királyi klub, a futballista már az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton is átesett, így szerdán aláírhatja ötéves szerződését.
júl. 29
18:00
Davis-kupa: Federer játszani szeretne az olaszok ellen (She)
Roger Federer játszani szeretne az olaszok elleni Davis-kupa-mérkőzésen.
júl. 29
18:03
Cseh Laci elsőre Európa-csúcsot úszott (Metropol)
Cseh László Európa-csúcsot javítva és összesítésben elsőként a 200 m vegyesen, Hosszú Katinka magyar csúccsal, egyben a harmadik legjobb időt produkálva 200 m pillangón biztosította helyét az esti elődöntőben a római vizes vb szerdai versenynapján.
júl. 29
18:05
A római vizes vb után eltűnnek a csodadresszek (Metropol)
A vizes sportokat világszinten összefogó szervezet, a FINA technikai bizottsága, majd a vezető testület, a Büro után a nagyhatalmú végrehajtó bizottság is jóváhagyta a római vb alatt tartott ülésén, hogy úszásban 2010-től visszatérnek a hagyományos - de legalább is a nem űrtechnológiával, hanem ismét kizárólag klasszikus alapanyagból, nevezetesen textilből készülő - dresszek használatához.
júl. 29
18:18
Serie A: a második fordulóban kerül sor a milánói derbire (She)
Elkészítették az olasz labdarúgó-bajnokság menetrendjét, az első fordulóban a címvédő Internazionale Koman Vladimir együttesét, a Barit, a Juventus a Chievót fogadja, míg a Milan a Siena vendégeként kezd.
júl. 29
18:20
Belgium: Romániából igazolna magyar támadót az FC Brussels (She)
Belga sajtóértesülés szerint magyar labdarúgót tesztel a belga másodosztályban szereplő FC Brussels.
júl. 29
18:22
BL-selejtező: Levadia-Debrecen mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Levadia Tallinn–DVSC-TEVA mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
júl. 29
18:24
Manchester City: Kolo Touré átment az orvosi vizsgálaton (She)
Kolo Touré sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, így már tényleg csak annyi van hátra, hogy aláírja szerződését a Manchester Cityhez.
júl. 29
18:26
MLSZ: megbüntették az Újpestet a győri találkozó után (She)
Az Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának határozata értelmében az Újpest FC-nek a szurkolói Győri ETO FC elleni idegenbeli találkozóján tanúsított viselkedése miatt a következő hazai mérkőzését zárt kapuk mögött kell lejátszania. Pluszbüntetésként 200 ezer forintot kell fizetnie a klubnak.
júl. 29
18:36
Tenisz: Dusevina és Govorcova már negyeddöntős Isztambulban (She)
Az isztambuli női tenisztorna nyolcaddöntőjében az ötödik helyen kiemelt orosz Vera Dusevina két rendkívül sima szettben legyőzte az olasz Maria Elena Camerint. A hetedikként rangsorolt fehérorosz Olga Govorcova sokkal nehezebben boldogult a német Angelique Kerber ellen, de ő is bejutott a negyeddöntőbe.
júl. 29
18:38
Vizes vb: két világcsúcsdöntés az 50 m női hát középdöntőjében (She)
Az 50 m női hátúszás középdöntőjének mindkét futamában megdőlt a fennálló világrekord a Rómában zajló vizes vb-n.
júl. 29
18:40
Vizes vb: Phelps világcsúccsal nyerte meg a férfi 200 pillangót (She)
Michael Phelps saját világcsúcsát megdöntve 1:51.51 perces idővel nyerte meg a 200 méteres férfi pillangóúszás döntőjét a római világbajnokságon.
júl. 29
18:54
Mutina hetedik, Verrasztó nyolcadik 200 gyorson (Infostart)
Mutina Ágnes a hetedik, Verrasztó Evelyn pedig a nyolcadik helyen végzett szerdán 200 méter gyorsúszásban a római világbajnokságon.
júl. 29
18:54
Vizes vb: Mutina 7., Verrasztó 8. 200 gyorson, Pellegrini világcsúcsa (She)
Mutina Ágnes a 7., Verrasztó Evelyn pedig a 8. helyen végzett a 200 méteres női gyorsúszás döntőjében a Rómában zajló vizes vb-n. Az aranyérmet az olasz Federica Pellegrini 1:52.98-as világcsúccsal szerezte meg, mögötte két amerikai, Allison Schmitt és Dana Vollmer ért célba.
júl. 29
18:56
Formula-1: Schumacher helyettesíti Massát Valenciában! (She)
Ez az igazi szenzáció: Michael Schumacher lesz a Magyar Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett brazil pilóta, Felipe Massa helyettese a Ferrari istállónál a Formula–1-es Európa Nagydíjon Valenciában!
júl. 29
18:57
Phelps világcsúccsal nyert 200 m pillangón (Metropol)
Az amerikai Michael Phelps 200 m pillangón 1:51.51 másodperces világcsúccsal nyert a római vizes világbajnokság szerdai versenynapján.

Keresés