2009. július 31. péntek

júl. 31
13:30
Debrecen: Czvitkovics itthon is le akarja győzni a Levadiát (She)
Czvitkovics Péternek döntő érdemei voltak a DVSC tallinni BL-selejtezőn aratott győzelmében, ugyanis Leandro gólja előtt remekül ugratta ki Coulibalyt.
júl. 31
13:48
Formula-1: orvosa szerint Massa hétfőn utazik Brazíliába (She)
Orvosa szerint Felipe Massa, a Formula–1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedő pilóta hétfőn utazik haza Brazíliába. Massa magánrepülőn fogja megtenni az utat.
júl. 31
13:50
Vizes vb: a hollandoké az ötödik hely női vízilabdában (She)
Az olimpiai címvédő holland válogatott szerezte meg az 5. helyet a római vizes vb női vízilabdatornáján, miután nagy csatában, 12–11-re legyőzte az ausztrálokat.
júl. 31
13:51
Kiderült! Hétfőn viszik haza Massát (Behaviour)
Hétfőn magángéppel Sao Paulóba szállítják Felipe Massát, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Ferrari-pilótát.
júl. 31
13:53
50 ezer dollárral vesztegették meg a bírókat (Behaviour)
Ötéves eltiltást kapott két német kézilabdabíró, mert az európai szövetség (EHF) szerint megvesztegették őket a 2006-os férfi KEK-döntő visszavágóján.
júl. 31
14:06
Hétfőn, magángéppel távozik Massa (Infostart)
Hétfőn magángéppel Sao Paulóba szállítják Felipe Massát, a Formula-1-es Ferrari csapat brazil pilótáját, aki a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén sérült meg súlyosan. Ezt orvosa jelentette be.
júl. 31
14:06
Formula-1: Webber győzelmét bélyeg örökíti meg hazájában (She)
Az ausztrál posta bélyeg kiadásával emlékezik meg Mark Webber Német Nagydíjon aratott győzelméről.
júl. 31
14:08
Premier League: az Arsenal érdeklődik De Rossi iránt (She)
Angol lapértesülések szerint Arsene Wenger megkísérli megszerezni az AS Roma középpályását, Daniele De Rossit. A labdarúgó árát 30 millió fontra becsülik, az Arsenal menedzsere azonban bízik benne, hogy az adóságokkal küszködő római klubtól olcsóbban megszerezheti a 45-szörös válogatott játékost.
júl. 31
14:24
AC Milan: a Chelsea-be tartó Pirlo elköszönt az Inter játékosaitól (She)
A Corriere dello Sport szerint Andrea Pirlo napokon belül a Chelsea játékosa lehet.
júl. 31
14:26
Bolívia: megfosztotta a szövetség a bajnoki címtől a Bolívart (She)
A Bolíviai Labdarúgó-szövetség megfosztotta aperturaelsőségétől a Bolívar labdarúgócsapatát.
júl. 31
14:27
Hétfőn viszik haza Massát (Metropol)
Hétfőn magángéppel Sao Paulóba szállítják Felipe Massát, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Ferrari-pilótát.
júl. 31
14:27
Gyárfás: "meztelen" úszók a jövő évi budapesti Eb-n (Behaviour)
A vizes sportokat összefogó világszövetség (FINA) végrehajtó bizottsága meghajolt a közakarat előtt, és pénteki ülésén úgy döntött, hogy az úszómezek esetében előírt változások 2010. január 1-től lépnek érvénybe.
júl. 31
14:42
Serie A: Julio Cruz megegyezett a Lazióval - lapértesülés (She)
Julio Cruz, az Internazionale lejárt szerződésű 35 éves argentin csatára olasz lapértesülések szerint a Lazióba szerződik.
júl. 31
14:44
NB II, Nyugati csoport: válogatott játékost igazolt az újonc (She)
Az egyszeres válogatott Majoros Árpád a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának újoncához, a Szigetszentmiklósi TK-hoz igazolt.
júl. 31
14:46
Videó: bombagólokkal győzött az Elfsborg Portugáliában (She)
A Haladást búcsúztató svéd Elfsborg idegenben győzött 2–1-re a portugál Braga ellen az Európa-liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésén. A svédek mindkét gólja távoli lövésből született, a hazaiak 11-esből voltak eredményesek.
júl. 31
15:18
Gyárfás: Budapesten már mindenki láthatja a férfi világklasszisok felsőtestét (Infostart)
A vizes sportokat összefogó világszövetség (FINA) végrehajtó bizottsága meghajolt a közakarat előtt, és pénteki ülésén úgy döntött, hogy az úszómezek esetében előírt változások 2010. január 1-től lépnek érvénybe.
júl. 31
15:18
Jégkorong: Zubov elhagyja az NHL-t, és Szentpéterváron folytatja (She)
Elhagyja az észak-amerikai profi jégkorongligát (NHL), és az orosz bajnokságban (KHL) érdekelt SZKA Zenit-Szentpétervárban folytatja pályafutását Szergej Zubov, a világ egyik legjobb hátvédje – értesült csütörtökön a kanadai TSN hírügynökség.
júl. 31
15:36
Manchester United: Ferguson taktikai változtatásokat tervez (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy az elmúlt szezonhoz képest taktikai változtatásokat tervez csapata játékában, amely elsősorban a támadójátékot érintheti.
júl. 31
15:54
Watford: elutasították az Ipswich Priskinért tett ajánlatát (She)
A Skysports.com értesülései szerint az Ipswich Town ajánlatot tett a Watfordnak Priskin Tamásért, de a magyar csatár klubja ezt elutasította.
júl. 31
16:12
Premier League: Mokoena a Portsmouthban folytatja karrierjét (She)
Véglegessé vált, hogy a Portsmouth játékosa lesz Aaron Mokoena, a dél-afrikai labdarúgó-válogatott 29 éves csapatkapitánya. A Blackburn Roverstől ingyen érkező hátvéd hároméves szerződést írt alá új klubjával.
júl. 31
16:14
Premier League: Bent a miniblogján támadja a Tottenham elnökét (She)
Darren Bent, a Tottenham Hotspur angol válogatott játékosa nem fér bele Harry Redknapp menedzser elképzeléseibe, ezért kénytelen távozni a White Heart Lane-ről. A Sunderland be is jelentkezett a csatárért, 15 millió fontot kínálva érte, és Bentnek is megfelelt az ajánlat.
júl. 31
16:16
Póker: nagyágyúk várnak az új valóságshow résztvevőire (She)
A tengerentúlon szombaton kezdődik a Face the Ace elnevezésű pókeres vetélkedő, amelyben a vállalkozó szellemű versenyzők igazi nagyágyúkkal csaphatnak össze.
júl. 31
16:48
Tenisz: Bacsinszky Tímea elődöntőbe jutott Isztambulban (She)
A magyar származású, ám svájci állampolgárságú Bacsinszky Tímea 6:0, 6:1-re megverte a lengyel Urszula Radwanskát az isztambuli női tenisztorna negyeddöntőjében.
júl. 31
17:06
Felkészülés: Halmosiék kikaptak a Tottenhamtől Pekingben (She)
A Tottenham Hotspur nyerte meg a Premier League Asia Trophy elnevezésű pekingi felkészülési labdarúgótornát, miután a döntőben a londoniak 3–0-ra legyőzték a Hull Cityt.
júl. 31
17:42
FTC: Csiszár Zoltán és Zsivoczky Norbert nélkül a ZTE ellen (She)
A Soproni Ligába feljutó Ferencváros két játékosa, Zsivoczky Norbert és Csiszár Zoltán egészen biztosan kihagyja a ZTE FC elleni szombati mérkőzést – adta hírül a 100%Fradi.
júl. 31
18:00
Kerékpár: Mikel Astarloza doppingolt a Tour de France-on (She)
Mikel Astarloza spanyol országúti kerékpáros pozitív doppingtesztet produkált egy június 26-i, versenyen kívüli ellenőrzés során.
júl. 31
18:18
Formula-1: Schumacher mégis tesztelheti az idei versenyautót? (She)
A Ferrari arra kéri a többi Formula–1-es csapatot, járuljanak hozzá ahhoz, hogy a Felipe Massát helyettesítő Michael Schumacher a teszttilalom ellenére is gyakorolhasson az idei versenyautóval. Úgy tűnik, a riválisok hajlandóak ebbe beleegyezni.
júl. 31
18:20
ZTE: Csank János miatt jöttem ide - Schultz Levente (She)
Schultz Levente hazaigazolása a nyári átigazolási időszak egyik meglepetése. A korábban Németországban légióskodó játékos elárulta, az edző személye is döntő szempont volt a csapatválasztásban.
júl. 31
18:22
Vizes vb: Steffen világcsúcsa, Verrasztó nyolcadik 100 gyorson (She)
Verrasztó Evelyn 53.92 másodperces idővel a 8. helyen végzett a 100 méteres női gyorsúszás döntőjében a római világbajnokságon.
júl. 31
18:24
FTC: Alcántara, Mamics és Rósa sem játszhat a ZTE ellen (She)
Carlos Alcántara, Bojan Mamics és Rósa Dénes sem léphet pályára a Ferencváros Zalaegerszeg elleni bajnokiján a Soproni Liga második fordulójában, mivel egyik játékosnak sem érkezett meg még a játékengedélye – tudósít a 100% Fradi.
júl. 31
18:36
Vizes vb: Peirsol világcsúccsal nyerte a 200 méteres hátúszást (She)
Az amerikai Aaron Peirsol bődületes világcsúccsal, 1:51.92 perces idővel nyerte meg a férfi 200 méteres hátúszás döntőjét a római vizes világbajnokságon. Az orosz Arkagyij Vjacsanyin Európa-csúcsot úszott 1:54.75-tel.
júl. 31
18:38
Vizes vb: két középdöntő, két világcsúcs női 50 pillangón (She)
Bár a római vizes világbajnokságon a női 50 méteres pillangó első középfutamában a holland Marleen Veldhuis 25.28 másodperces világcsúcsot úszott, mégsem ő érte el a legjobb időt. A második körben ugyanis Theresa Alshammar az ő világrekordját is megdöntötte, a svéd 25.07 másodperc alatt teljesítette a távot.
júl. 31
18:54
Vizes vb: Takács és Bovell szétúszással dönti el a 8. döntős hely sorsát (She)
Takács Krisztián az 50 méteres gyorsúszás középdöntőjében 21.65 másodperccel, új országos rekorddal a Trinidad és Tobagó-i George Bovellel holtversenyben a 8. időt úszta , akivel szétúszásban döntik el az utolsó döntő helyet.
júl. 31
18:56
Wolfsburg: a „farkasok” leigazolták Obafemi Martinst (She)
A német bajnok VfL Wolfsburg leigazolta a Newcastle United nigériai csatárát, Obafemi Martinst.
júl. 31
19:12
Soproni Liga: Vasas-Győri ETO élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Soproni Liga második fordulójának első mérkőzése, a Vasas–Győri ETO mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
júl. 31
19:14
Vizes vb: Soni elfáradt, szerb meglepetésarany 200 női mellen (She)
Nagy meglepetésre a szerb Nadja Higl nyerte meg a 200 méteres mellúszás döntőjét a római vizes világbajnokságon. Higl ideje 2:21.62 perc volt.
júl. 31
19:16
Vizes vb: jellemző, hogy szétúszás dönt a finálés részvételről - Takács (She)
A NEMZETI SPORT jelenti Rómából Mint arról már beszámoltunk, Takács Krisztián az 50 méteres gyorsúszás középdöntőjében 21.65 másodperccel, új országos rekorddal a Trinidad és Tobagó-i George Bovellel holtversenyben a 8. időt úszta, így szétúszásban dől el az utolsó döntős hely sorsa. A magyar úszó elmondta, ez az ő formája, hiszen nem először fordul elő vele ilyesmi.
júl. 31
19:30
Terítékre került Guardiola doppingügye (Infostart)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) mellett működő doppingellenes bizottság ismét elővette Josep Guardiola doppingügyét: az FC Barcelona jelenlegi vezetőedzője - még játékosként - 2001-ben bukott le, de hat évvel később egy olasz bíróság felmentette.
júl. 31
19:30
Vizes vb: Coventry világbajnoki csúccsal döntős 200 háton (She)
A zimbabwei Kirsty Coventry 2:05.86 perces világbajnoki csúccsal úszta a legjobb időt a női hátúszás 200 méteres középdöntőjében a római vizes világbajnokságon.
júl. 31
19:48
Elképesztő hajrával világbajnok Gyurta Dániel! - videó (Infostart)
Remek hajrával aranyérmet nyert Gyurta Dániel 200 méteres mellúszásban a római világbajnokságon. A 20 éves magyar versenyző 2:07.64 perces Európa-csúccsal végzett az élen, egyetlen századdal megelőzve az amerikai Eric Shanteau-t. Harmadikként a litván Giedrius Titenis és az ausztrál Christian Sprenger zárt.
júl. 31
19:48
Vizes vb: Takácsék a program végén döntik el a döntős hely sorsát (She)
Takács Krisztián és a Trinidad és Tobagó-i George III Bovell a program végén szétúszásban dönti el, hogy melyikük lesz az 50 méteres gyorsúszás döntőjének utolsó résztvevője.
júl. 31
19:50
Vizes vb: Gyurta Dániel Európa-rekorddal világbajnok! (She)
Gyurta Dániel 2:07.64 perces idővel, Európa-csúccsal nyerte meg a 200 méteres mellúszás döntőjét.
júl. 31
20:06
Vizes vb: egy századdal, de meglett a világcsúcs Phelpséknek (She)
Egy századon múlt, de meglett a világcsúcs 4x200 méteren az amerikai férfi gyorsváltónak a római vizes világbajnokságon. Az Egyesült Államok Michael Phelps, Ricky Berens, David Walters, Ryan Lochte összetételű csapata az orosz és az ausztrál váltót előzte meg a pénteki nap utolsó döntőjében.
júl. 31
20:09
Gyurta Dániel világbajnok 200 m mellen (Metropol)
Gyurta Dániel aranyérmet nyert pénteken a 200 méteres mellúszásban a római vizes világbajnokságon. A 2004-es athéni olimpián ebben a számban ezüstérmes magyar versenyző 2:07. 64 perces Európa-csúccsal végzett az élen, egyetlen századdal megelőzve az amerikai Eric Shanteau-t.
júl. 31
20:09
Gyurta Dániel világbajnok! (Behaviour)
Gyurta Dániel aranyérmet nyert pénteken a 200 méteres mellúszásban a római vizes világbajnokságon.
júl. 31
20:24
Vizes vb: Gyurta be akarta bizonyítani, hogy ő a legjobb Kitadzsima távollétében (She)
A NEMZETI SPORT jelenti Rómából Mint arról már beszámoltunk, Gyurta Dániel 2:07.64 perces Európa-rekorddal nyerte a 200 méteres mellúszás döntőjét a római vizes világbajnokságon. Gyurta elmondása szerint Koszuke Kitadzsima távollétében be akarta bizonyítani, hogy ő a legjobb, és az a parádés hajrájának köszönhetően sikerült is.
júl. 31
20:26
Vizes vb: Bovell világbajnoki csúccsal verte meg Takácsot (She)
Takács Krisztián 21.42 másodperces országos csúcsot úszott az 50 méteres gyorsúszás szétúszásában, ám sajnos ez sem volt elég a döntőhöz, mivel a Trinidad és Tobagó-i George Bovell új világbajnoki csúcsot úszva legyőzte őt.
júl. 31
21:00
Serie A: az argentin Julio Cruz a Lazióban folytatja pályafutását (She)
A Serie A-ban szereplő Lazio leigazolta a legutóbb az Internazionaléban futballozó argentin támadót, Julio Cruzt.
júl. 31
21:02
Soproni Liga: a Vasas otthonában győzött a Győr (She)
Simán nyert a Győri ETO a Vasas ellen a Soproni Liga második fordulójának nyitó mérkőzésén. A két góllal diadalmaskodó vendégek ezzel átvették a vezetést a tabellán.
júl. 31
21:03
Világcsúccsal nyert az amerikai 4x200-as gyorsváltó (Metropol)
Világcsúccsal nyerte pénteken a férfi 4x200-as gyorsváltót az amerikai csapat a római vizes világbajnokságon.

Keresés