2009. július 4. szombat

júl. 4
18:02
Gyász: 28 évesen elhunyt egy fehérgyarmati kézilabdázó (She)
28 éves korában elhunyt Kiss Norbert, az NB II-ben szereplő Fehérgyarmati VSE-Fevill kézilabdacsapatának balszélsője.
júl. 4
18:04
Fekvenyomás: magyar éremeső az ifjúsági és junior-világbajnokságon (She)
Tizennégy arany-, valamint négy-négy ezüst- és bronzérmmel zárták a magyar fekvenyomók a sportág Csehországban megrendezett ifjúsági és junior-világbajnokságát szombaton.
júl. 4
18:06
Universiade: Gombás Laura 13. lett a torna egyéni összetett döntőjében (She)
Gombás Laura a 13. lett a torna egyéni összetett döntőjében a Belgrádban zajló universiadén.
júl. 4
18:08
Hegyikerékpár: Hannes Genze nyerte a Duna Maratont (She)
A 2005-ös egyéni Európa-bajnok német Hannes Genze nyerte a jubileumi, 10. hegyikerékpáros MVM Duna Maratont, a T-Mobile Top Maraton sorozat második állomását.
júl. 4
18:18
Tenisz: Szávay Ágnes Marosi ellen kezd a Római-parton (She)
Jani Réka Luca két játszmában legyőzte Bulgakova Vasziliszát a GDF Suez Grand Prix Budapest elnevezésű salakpályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
júl. 4
18:36
NBA: Phil Jackson marad a Los Angeles Lakers vezetőedzője (She)
További egy évig Phil Jackson marad az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakers vezetőedzője – a szakember ezt a franchise hivatalos honlapján jelentette be.
júl. 4
18:38
Felkészülési mérkőzések: Husztiék legyőzték az Austria Wient (She)
Huszti Szabolcs klubja, az orosz élvonalbeli Zenit felkészülési mérkőzésen az utolsó percben szerzett Pavel Pogrebnyak-találattal legyőzte az osztrák Austria Wient.
júl. 4
18:39
A Forma-1 főnöke, Ecclestone Hitlert dicsérte! (Behaviour)
A Forma 1-et irányító Bernie Ecclestone szerint Adolf Hitler hatékony volt, s a demokrácia számos ország, így Nagy-Britannia számára nem sok jót hozott.
júl. 4
18:54
Universiade: kiesett női teniszpárosunk az 1. fordulóban (She)
6:1, 6:3-ra kikapott a Rédecsi Anna, Antunovic Dunja magyar női teniszpáros az Alison Bai, Bojana Bobusic ausztrál duótól az első fordulóban az universiadén, és ezzel kiesett.
júl. 4
18:56
Felkészülési torna: a Paks jutott másodikként a döntőbe (She)
A Szombathelyen zajló Király-kupa elődöntőjének második mérkőzésén a Paksi FC 2–0-ra legyőzte a Kaposvári Rákóczi FC-t, így előbbi a Vasas ellen a döntőben, utóbbi a házigazda Haladás ellen a bronzmérkőzésen folytathatja.
júl. 4
18:58
Norvégia: Kovács Péter gólja is kellett az Odd győzelméhez (She)
A norvég labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában az Odd Grenland idegenben 2–1-re legyőzte a Sandefjordot. A győzelemből kivette a részét a skieni csapat magyar csatára, Kovács Péter is, aki a 68. percben fejessel egyenlített.
júl. 4
19:12
Blog: Szöllősi György az 1954-es vb-döntőre emlékezik (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a magyar válogatott NSZK ellen elveszített 1954-es világbajnoki döntőjéről írt.
júl. 4
19:14
Felkészülési mérkőzés: a bajnok Debrecen magabiztosan nyert (She)
A Soproni Liga győztese, a DVSC-TEVA a DEAC pályáján könnyedén, 3–1-re legyőzte a Nyíregyháza Spartacust.
júl. 4
19:30
Műugrás: Gondos Flóra hatodik lett az ifjúsági Eb-n (She)
Gondos Flóra a hatodik helyen végzett a 16–18 éves (A-korcsoport) lányok toronyugrószámában a budapesti ifjúsági műugró Európa-bajnokság szombati napján a Margitszigeten. A viadalt az orosz Olga Vintonyak nyerte meg.
júl. 4
19:48
Fiorentina: a kieső Torinótól vásároltak 30 éves védőt a violák (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Fiorentina vezetősége bejelentette, hogy a klub szerződtette a Serie A-ból kieső Torino labdarúgóját, Cesare Natalit.
júl. 4
20:06
Felkészülési mérkőzés: az MTK 3-0-ra nyert első nyári meccsén (She)
Az MTK Budapest magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott első nyári felkészülési mérkőzésén a szlovákiai Szenice csapata ellen – tudósít a Hungária körúti egyesült honlapja.
júl. 4
20:08
MotoGP: Talmácsi több mint nyolc tizedet javított idején (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriája nyolcadik futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának második szabadedzésén a spanyol Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb, második az ausztrál Casey Stoner, harmadik az olasz Valentino Rossi lett. Talmácsi Gábor ismét megelőzte Niccolo Canepát, ráadásul több mint nyolc tizedmásodpercet faragott tegnapi idejéből!
júl. 4
20:24
Tour de France: Cancellara nyerte az első szakaszt, Armstrong 10. (She)
A svájci Fabian Cancellara nyerte meg a 96. Tour de France első szakaszát, a Monacóban rendezett 15.5 kilométeres időfutamot. Az összetett esélyesei közül a legjobban a második helyen végző Alberto Contador teljesített, Lance Armstrong tizedik, a címvédő Carlos Sastre 21. lett.
júl. 4
20:26
Felkészülés: a Diósgyőr 13 gólt lőtt a jótékonysági meccsen (She)
Jótékony célú mérkőzésen a Diósgyőr csapata 13–1-re megverte a megyei II. osztályú Pácint. A mérkőzés teljes bevételét a Bodrogközi Edzett Ijfúságért Alapítvány javára ajánlották fel – olvasható a boon.hu-n.
júl. 4
20:28
Felkészülés: Szabics három gólja, Dzsudzsák gólpassza (She)
Szabics Imre mesterhármast szerzett, Dzsudzsák Balázs pedig egy gólpasszal vétette észre magát együttese szombati felkészülési találkozóján.
júl. 4
20:42
Felkészülés: edzés és négyórás út után kikapott az Újpest (She)
William McStay délelőtt még egyórás edzést vezényelt az Újpest labdarúgóinak, majd a játékosok buszra ültek, és négyórás utazást követően Szlovéniában, a Maribor vendégeként léptek pályára, és szenvedtek 3–1-es vereséget – tudósít az ujpestfc.hu.
júl. 4
20:44
Felkészülés: hazai pályán szenvedett vereséget a Kecskemét (She)
Felkészülési mérkőzésen 4–2-es vereséget szenvedett a Kecskemét a szlovák FC Nitra csapatától.
júl. 4
20:46
Wimbledon: a Nestor, Zimonjic páros megvédte bajnoki címét (She)
Az angol nemzetközi teniszbajnokság férfi páros döntőjében a második helyen kiemelt Daniel Nestor, Nenad Zimonjics páros hatalmas csatában védte meg címét a világranglistát 2003 szeptembere óta vezető Bob és Mike Bryan duóval szemben.
júl. 4
20:48
Felkészülés: Lisztes góljával a Paks nyerte meg a Király-kupát (She)
A Paksi FC nyerte meg a Király-kupát, miután a felkészülési torna fináléjában Lisztes Krisztián góljával 1–0-ra megverte a Vasast. A harmadik helyen a Haladás, a negyediken a Kaposvár végzett.
júl. 4
21:00
Contador a második, Armstrong a 10. lett a Tour nyitányán - a nap sporthírei (Infostart)
A svájci Fabian Cancellara volt a leggyorsabb a Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny idei első szakaszán. A Monacóban rendezett 15 és fél kilométeres időfutamot a spanyol Alberto Contador a második, míg az amerikai Lance Armstrong a tizedik helyen zárta.
júl. 4
21:00
Felkészülés: szombati második mérkőzését is megnyerte a Loki (She)
A Debrecen labdarúgócsapata szombaton két felkészülési mérkőzésen is pályára lépett. Mint arról korábban beszámoltunk, a Nyíregyházát 3–1-re verte meg a hajdúsági együttes, a nap második meccsén pedig a szerb bajnoki ezüstérmes Vojvodina ellen lépett pályára a Loki, és 1500 néző előtt nyert 1–0-ra Rudolf Gergely.
júl. 4
21:02
Universiade: Hetrovics ötödik lett a torna összetett döntőjében (She)
A férfiaknál Hetrovics Marcell és Hidvégi Vid is remekelt, valamennyi gyakorlatot hibátlanul adták elő. Hetrovics ráadásul a két nap során mindössze egyszer rontott. Kiváló teljesítményének köszönhetően 86.400 ponttal az előkelő 5. helyen végzett a 24-es fináléban, ráadásul mindössze 5 századdal maradt el a 4. helyezett portugál Campostól. Hídvégi Vid is kiválóan tornázott, 84.600 pontja a 11.…
júl. 4
21:18
Fogathajtás: Dobrovitz József hatodik a maratonhajtásban (She)
Dobrovitz József a maratonhajtásban a hatodik helyen végzett az aacheni nemzetközi fogathajtóversenyen, a számot a svéd Tomas Eriksson nyerte. A viadal hivatalos honlapjának beszámolója szerint Móró Lajos a 13., Lázár Zoltán pedig a 21. lett.
júl. 4
21:20
Ferencváros: Davison két edzést vezényelt az első angliai napon (She)
Bobby Davison vezetőedző szombat délután – egyórás szünettel – két tréninget tartott a Ferencváros labdarúgóinak a sheffieldi edzőcentrumban – olvasható a 100% Fradi beszámolója a kilencedik kerületiek angliai túrájáról.
júl. 4
21:36
Felkészülés: Tőzsér és Tóth is egy félidőt játszott a Genkben (She)
A belga élvonalban szereplő Genk 4–1-re nyert felkészülési mérkőzésen a harmadosztályú Tongeren ellen idegenben, 800 néző előtt. A Genkben Tőzsér Dániel és Tóth Balázs is egy félidőnyi lehetőséget kapott.
júl. 4
21:38
Nyíregyháza: Nagy és Csoszics nem kell, Andorka Ciprusra utazott (She)
A Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus nem tart igényt a továbbiakban Nagy Róbertre, valamint Bozsidar Csoszicsra, míg Andorka Pétert Cipruson tesztelik – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a szpari.hu.
júl. 4
21:54
Lille: Mickaël Landreau fél évre kidőlhet térdsérülése miatt (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Lille kapusa, Mickaël Landreau térdsérülése miatt fél évre is kidőlhet. A sérülés egy rossz mozdulat után következett be az edzésen. A kapust vasárnap fogják megoperálni Párizsban.
júl. 4
22:12
Felkészülés: Juhász egy félidőt játszott, az Anderlecht nyert (She)
Juhász Roland együttese, az Anderlecht felkészülési mérkőzésen 4–1-re győzött a másodosztályú Tournai csapata ellen. A találkozón a magyar hátvéd a második félidőben jutott szerephez, gólt nem szerzett.
júl. 4
22:14
Labdarúgás: a Sport Tv élni kíván a futballközvetítések opciós jogával (She)
A Sport Tv élni kíván az NB I-es közvetítések opciós jogával, és az erről szóló dokumentumot már eljuttatta a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) – értesült az MTI szombaton.
júl. 4
22:15
A Sport TV tartja a Digi TV ajánlatát (Behaviour)
A Sport TV élni kíván az NB I-es közvetítések opciós jogával és az erről szóló dokumentumot már eljuttatta a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ) - értesült az MTI szombaton.
júl. 4
22:16
Wimbledon: a Williams nővérek nyerték a női párosdöntőt (She)
Az angol nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének döntőjében a negyedik helyen kiemelt Serena Williams, Venus Williams kettős két szoros szettben legyőzte a harmadik helyen rangsorolt Samantha Stosur, Rennae Stubbs duót.
júl. 4
22:48
Sunderland: paraguayi válogatottal erősíthet Fülöp klubja (She)
Szigetországi értesülések szerint Fülöp Márton klubja, a Premier League 16. helyén végző Sunderland az 53-szoros paraguayi válogatott védővel, Paulo da Silvával erősítheti meg keretét.
júl. 4
23:45
Talmácsi a második szabadedzésen is 16. (Metropol)
A magyar versenyző - hasonlóan a pénteki eredményéhez - az olasz Niccolo Canepát előzte meg, és csak két tized másodperccel volt lassabb a szintén itáliai Loris Capirossinál.

Keresés