2009. július 6. hétfő

júl. 6
19:33
Lékó első győzelme Dortmundban (Metropol)
A világos bábukat vezető Lékó Péter hétfőn győzött a francia Etienne Bacrot ellen a dortmundi sakk szupertorna ötödik fordulójában.
júl. 6
19:33
Fazekas nem indul a vb-n! Miért? (Behaviour)
Gerincsérve kiújulása miatt nem vesz részt az augusztusi, berlini atlétikai világbajnokságon a diszkoszvető Fazekas Róbert.
júl. 6
19:48
Tenisz: A. Bondarenko, Gallovits és Camerin a 2. fordulóban (She)
A 220 ezer dollár összdíjazású budapesti WTA-torna első fordulójában Gallovits Edina, Maria Elena Camerin és Aljona Bondarenko is győzelemmel kezdett, utóbbi a második fordulóban Arn Grétával játszik, ha a magyar játékos is sikerrel veszi az első kört.
júl. 6
20:06
Premjer Liga: a triplázó Buharov az élre lőtte a bajnok Kazanyt (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Rubin Kazany Alekszandr Buharov három góljával 3–2-re győzött a Himki otthonában, ezzel a tabella élére ugrott.
júl. 6
20:24
Salakmotor: jövőre Miskolcon rendezhetik a BEK-döntőt (She)
Ismét Miskolc nyerte el a salakmotorosok Bajnokcsapatok Európa-kupája fináléjának rendezési jogát, így jövőre újabb világeseményt szervezhetnek a borsodi megyeszékhelyen – tájékoztatta az MTI-t Jacsó Tibor, a SpeedwayMiskolc elnöke hétfőn.
júl. 6
20:26
NB II: a PMFC hat próbajátékossal a soraiban kezdte a felkészülést (She)
Hétfőn megkezdte a felkészülést a következő szezonra a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC. A gárda első edzésén hat próbajátékos is részt vett – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 6
20:28
Tenisz: nem hibáztak a kiemeltek a bastadi versenyen (She)
Az összes kiemelt győzni tudott a svédországi Bastadban zajló női teniszverseny hétfői játéknapján.
júl. 6
20:42
Tenisz: félbeszakadt a Szávay testvérek párosmérkőzése (She)
A Marija Koritceva, Iona Olaru duó 5:1-re vezetett a Szávay testvérek, Ágnes és Blanka ellen az első szettben a 220 ezer dollár összdíjazású budapesti női teniszversenyen a párosok első fordulójában, amikor eső miatt félbeszakadt a találkozó.
júl. 6
21:00
Inter: az Atlético Madrid is vinné az argentin Julio Cruzt (She)
Az Inter argentin csatáráért, Julio Cruzért a Napoli, a Roma és a Fiorentina után a spanyol Atlético Madrid is bejelentkezett – nyilatkozta a támadó menedzsere egy olasz rádiónak.
júl. 6
21:18
Svédország: Elm duplával mutatkozott be a Loki edzőinek (She)
Győzelmet aratott a svéd labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a svéd bajnok Kalmar FF, a DVSC-TEVA Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfele 2–1-re győzte le a Malmőt.
júl. 6
21:21
Félbeszakadt a Szávay-testvérek párosmeccse! (Behaviour)
Eső miatt félbeszakadt a Szávay-testvérek, Ágnes és Blanka párosmeccse a 220 ezer dollár összdíjazású GDF Suez Grand Prix Budapest elnevezésű salakpályás női tenisztornán.
júl. 6
21:36
Real Madrid: majdnem telt ház előtt mutatták be C. Ronaldót (She)
Hivatalosan is bemutatták a Real Madridnál Cristiano Ronaldót, akire mintegy 80 ezer néző volt kíváncsi a Santiago Bernabéu Stadionban.
júl. 6
21:54
Elképesztő Ronaldománia: 80 ezren a bemutatáson (Infostart)
Telt ház, vagyis 80 ezer szurkoló előtt mutatták be hivatalosan Cristiano Ronaldót a Real Madrid stadionjában. A portugál sztár a 9-es mezben játszik ősztől.
júl. 6
22:12
Ökölvívás: Haye biztos a Vitalij Klicsko elleni meccsben (She)
David Haye biztos az ukrán Vitalij Klicsko elleni meccsben, de jelenleg televíziós partnert keres. A brit bokszoló szeptember 12-én Németországban vagy Ukrajnában lépne ringbe a WBC ((Bokszvilágtanács) nehézsúlyú világbajnoka ellen.
júl. 6
22:30
Felkészülés: Stieber és Pusztai csapata is győzött hétfő este (She)
Hétfő este két, Európában rendezett felkészülési mérkőzésen is érdekelt volt magyar labdarúgó.
júl. 6
22:32
Libertadores-kupa: a H1N1-vírustól félnek a Cruzeirónál (She)
Eduardo Maluf, a Cruzeiro sportigazgatója komoly aggodalmuknak adott hangot a Libertadores-kupa döntőjével kapcsolatban, amelyet az argentin Estudiantes La Plata ellen kell játszaniuk. Az első mérkőzésre elvileg La Platában kerül sor július 8-án, de a brazil klubnál nem szívesen utaznának Argentínába, ahol eddig már 60 áldozatot követelt a H1N1-vírus.
júl. 6
22:48
Palermo: a szicíliaiak argentin tehetséggel erősítenének (She)
A Palermo szeretné leigazolni a legújabb argentin csodagyereket, Javier Pastorét.
júl. 6
22:50
Felkészülés: 5-1-re győzött a Ferencváros a Sheffield FC ellen (She)
Az Angliában edzőtáborozó Ferencváros lejátszotta első felkészülési mérkőzését. A zöld-fehérek 3–1-es első félidő után 5–1-re győztek a nyolcadosztályú Sheffield FC ellen.
júl. 6
23:24
Videó: nézze meg, hogyan mutatták be C. Ronaldót a Realnál! (She)
A Real Madridnál megadták a módját Cristiano Ronaldo bemutatásának, amiről az alábbi videó megtekintésével ön is meggyőződhet.
júl. 6
23:42
AS Roma: Philippe Mexes nem akarja elhagyni a csapatot (She)
A Roma labdarúgócsapatának francia védője, Philippe Mexes klubja edzőtáborában egy sajtótájékoztató keretében elmondta, bár több csapat is érdeklődött iránta, a nyáron nem kívánja elhagyni Luciano Spalletti együttesét.

Keresés