2010. október 14. csütörtök

okt. 14
14:30
Hollandia: Van Marwijk B-válogatottat szeretne a fiatal tehetségeknek (She)
A holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bert van Marwijk jelezte: javasolja a Holland Labdarúgó-szövetségnek (KNVB) a B-válogatott újbóli létrehozását.
okt. 14
14:30
Hamarosan érkezik az Orosz Nagydíj (Behaviour)
Szocsiba érkezett Bernie Ecclestone, a Forma-1 főnöke, hogy aláírja az Orosz Nagydíjról szóló megállapodást Vlagyimir Putyin miniszterelnökkel.
okt. 14
14:32
Videó: védhetetlen felsősarkos lövés - kár, hogy öngól lett (She)
Nem mindennapi góllal szerzett vezetést a Vicenza a Torino otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Seria B) szerdán lejátszott mérkőzésen. A hazaiak játékosa, Daniele De Vezze nagyon szerencsétlenül tette bele a lábát egy szabadrúgásba, amelynek következtében a labda így saját csapatának kapujában kötött ki. A Vicenza így sem örülhetett a meccs végén, mert végül 2–1-re…
okt. 14
14:34
WHU: Hitzlsperger ismét megsérült, tovább késik a bemutatkozása (She)
Az angol élvonalbeli West Ham United német középpályásának, Thomas Hitzlspergernek tovább húzódik a bajnoki bemutatkozása új klubjában, miután combizom-szakadást szenvedett, és a műtét sem elkerülhető. A hírek szerint újabb négy hónapig lesz harcképtelen.
okt. 14
14:36
Egyiptom: tomboltak a tunéziai huligánok, súlyos büntetés várható (She)
Súlyos büntetésre számíthat a tunéziai Espérance labdarúgócsapata, miután fanatikusai megrongálták a kairói stadiont, összecsaptak a rendőrökkel, és tönkretették a vendégszektort az al-Ahli elleni afrikai Bajnokok Ligája-elődöntőben október elején.
okt. 14
14:48
Formula-1-es Orosz Nagydíj 2014-től Szocsiban (Infostart)
Szocsiban, a 2014-es téli olimpia városában attól az évtől kezdve Formula-1-es versenyeket rendeznek öt esztendőn keresztül - erről állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök Bernie Ecclestone-nal, az F-1 első emberével.
okt. 14
14:48
NSO Tv: „Ecsettel a gyermekekért" - sportolók jótékonysági festménye (She)
Jótékonysági árverésre kerül sor a budapesti Suzuki Házban kiállított festményekből, a befolyó pénzt pedig a Bethesda Gyermekkórház javára ajánlották fel a szervezők. A képek között egy egészen különleges, sportolók által festett alkotás is kalapács alá kerül.
okt. 14
14:50
Válogatott: Münchenben úgy tartják, kijutunk az Eb-re - Király (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Király Gábor szerint a négy Eb-selejtezőn szerzett kilenc pont jónak mondható, de egyelőre nem érdemes számolgatni. Az 1860 München játékosa elmondta, klubcsapatánál azzal fogadták a finnek elleni meccs után, hogy Magyarország kijut a 2012-es Eb-re.
okt. 14
14:52
Formula-1: megállapodtak, Szocsiban 2014-től Orosz Nagydíjat rendeznek (She)
Szocsiban, a 2014-es téli olimpia városában attól az évtől kezdve Formula–1-es versenyeket rendeznek öt esztendőn keresztül – erről állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök Bernie Ecclestone-nal, az F–1 első emberével.
okt. 14
15:06
Serie A: Ronaldinho nem fogja elhagyni a Milant - Robinho (She)
A Milan nyár végén igazolt brazil labdarúgója, Robinho szerint nem szabad hitelt adni azoknak a pletykáknak, amelyek szerint honfitársa, Ronaldinho a télen eligazolhat a csapattól.
okt. 14
15:42
Női kézilabda: Elfogadhatatlan a teljesítményünk - Triffa Ágnes (She)
A DVSC-Korvex női kézilabdacsapata tegnap 31–25-re kikapott a Bajnokok Ligájában Lipcsében. A magyar csapat kapusa, Triffa Ágnes szerint elfogadhatatlan a tegnapi teljesítményük, a 23 éves játékos elmondta, főleg a csapat hozzáállásával nem elégedett.
okt. 14
16:18
Szalai Ádám csapata a Bundesliga 47 évének rekordere lehet (Infostart)
A Szalai Ádámmal felálló, százszázalékos teljesítménnyel éllovas Mainz a Hamburgot fogadja a német labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában, s amennyiben ismét győz, rekordot állít fel a szezonrajt tekintetében.
okt. 14
16:18
Fogadási botrány: október végén folytatódik a bochumi per tárgyalása (She)
Bár az eredeti tervek szerint holnap is folytatódott volna a fogadási ügyekkel foglalkozó, múlt héten kezdődött bochumi per tárgyalása, végül ezt elnapolták, és csak október végén, 27-én és 28-án lesz legközelebb tárgyalási nap. A beszámolók szerint a védelmet képviselő ügyvédek már a mai napon is húzták az időt, elfogultságra hivatkozva.
okt. 14
16:18
Nadal kikapott Melzertől Sanghajban (Metropol)
A világelső Rafael Nadal meglepetésre kikapott a csütörtöki nyolcaddöntőben az osztrák Jürgen Melzertől a 3,24 millió dollár összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztornán.
okt. 14
16:20
Euro 2012: Platini megnézte, hogyan épül a varsói stadion - fotóval (She)
Michel Platini UEFA-elnök csütörtökön varsóban járt, ahol megtekintette az új nemzeti stadion építkezését, s találkozott a lengyel elnökkel, valamint a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság lengyel szervezőbizottságának vezetőségével.
okt. 14
16:36
Real Madrid: Mourinho kijelentette, nem igazolnak új játékost a télen (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője mai sajtótájékoztatóján kijelentette, a pletykákkal ellentétben a blancók nem igazolnak új futballistát a téli átigazolási időszakban.
okt. 14
16:54
Formula-1: a veteránok a családjukkal készülnek Dél-Koreára (She)
Michael Schumacher és Rubens Barrichello is a családjával tölti a Japán és a Dél-koreai Nagydíj közötti hétvégét, a hétszeres világbajnok a honlapján írt üzenete szerint a feleségével és gyerekeivel „eltűnik néhány napra a világ elől", míg egykori csapattársa Sao Paulóban pihen.
okt. 14
16:56
Liverpool: Lim visszavonulót fújt, már nem látja értelmét az ajánlattételnek (She)
Újabb mozzanat a Liverpool eladásának ügyében: Peter Lim, szingapúri üzletember csütörtökön közleményében arról számolt be, hogy inkább visszavonja az ajánlatát. Egyúttal azt is jelezte: számára egyértelműnek tűnik, hogy az NESV-nek készítik elő a klub eladását a többi érdeklődő teljes kizárásával, és ebben a helyzetben nem látja értelmét, hogy érdeklődjön a klub megvétele iránt.
okt. 14
16:58
MotoGP: Rossira fogják sztrájkjukat a Ducati-gyár munkásai (She)
Valentino Rossi szerződtetésére fogják sztrájkjukat az olasz Ducati motorgyár dolgozói, akik azért szüntették be a munkát, mert a cég eltörölte a napi kétszeri, kézmosásra szánt ötperces pihenőjüket.
okt. 14
17:12
Videó: nézze meg, hogyan nyert Melzer Nadal ellen Sanghajban! (She)
Mint arról már beszámoltunk, az osztrák Jürgen Melzer három játszmában legyőzte a világelső Rafael Nadalt a sanghaji férfi tenisztorna harmadik fordulójában. Bár mindkét teniszezőnek voltak remek pillanatai, végül Melzer élete egyik legjobb játékát nyújtva hatalmas küzdelemben győzött. Íme a mérkőzés legérdekesebb jelenetei!
okt. 14
17:14
U17: Telkiben játssza péntektől az Eb-selejtezőket a Hevesi-csapat (She)
Női U17-es labdarúgó-válogatottunk pénteken kezdi meg a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtező tornát, Hevesi Tamás szövetségi edző együttese az Magyar Labdarúgó-szövetség telki edzőcentrumában játssza mérkőzéseit. Pénteken Szlovénia lesz az első ellenfél – adta hírül a szövetség honlapja.
okt. 14
17:16
Női kézilabda: Borbás Rita ebben az évben már nem léphet pályára (She)
A lipcsei, 31–25-re elveszített szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsérült Borbás Rita, a DVSC-Korvex női kézilabdacsapatának beállósa, akinek a kézközépcsonttörés miatt előreláthatólag egy hónapot kell kihagynia, azaz nagy valószínűség szerint ebben az évben már nem léphet pályára.
okt. 14
17:18
NFL: Vick gyorsan gyógyul, talán játszhat korábbi csapata ellen (She)
Elképzelhető, hogy a hét végén ismét játszik a Philadelphia Eagles csapatában a bordasérüléssel bajlódó Michael Vick. Visszatérése azért lenne pikáns, mert a Philly vendége Vick egykori klubja, az Atlanta lesz.
okt. 14
17:20
Liverpool: a klub orvosai szerint nem olyan súlyos Kuyt sérülése (She)
Roy Hodgson, a Liverpool menedzsere a klub hivatalos honlapjának elmondta, nem olyan súlyos Dirk Kuyt sérülése, mint amire a hollandiai beszámolók alapján számítottak.
okt. 14
17:22
Tenisz: Federer lesz Söderling ellenfele a sanghaji negyeddöntőben (She)
A harmadik helyen kiemelt Roger Federer 6:3, 6:4-re legyőzte az olasz Andreas Seppit a sanghaji férfi tenisztorna harmadik fordulójában, így bejutott a negyeddöntőbe, ahol az ötödik helyen rangsorolt svéd Robin Söderlinggel csatázhat majd.
okt. 14
17:30
Torna: előbb 1985-ben, majd 1989-ben született a bajnok; Észak-Korea nem indulhat a vb-n (She)
Észak-Korea tornászai nem vehetnek részt a szombaton kezdődő rotterdami világbajnokságon, miután a nemzetközi szövetség (FIG) elutasította a küldöttség fellebbezését. Az észak-koreaiak korábban hamis papírokkal próbáltak versenyzőt indítani különféle viadalokon.
okt. 14
17:32
Nemzetközösségi Játékok: India már a 2020-as olimpia rendezését tervezi (She)
A ma véget érő Nemzetközösségi Játékoknak otthont adó indiai szervezők már azt tervezik, hogy megpályázzák a 2020-as olimpia rendezését.
okt. 14
17:48
Torna: eldőlt, hogy Böczögő Dorina nem indulhat a vb-n (She)
Nem indulhat el a szombaton kezdődő világbajnokságon Böczögő Dorina, mert a hétfőn megsérült bal lába továbbra sem egészséges, így pedig nem vállalhatja a szereplést békéscsabai lány. Böczögő helyett Szabadfi Szilvia indul a vb-n.
okt. 14
17:50
Liverpool: Carragher fél, hogy az új tulajdonos nagytakarítást végez (She)
Jamie Carragher attól tart, hogy akárki is lesz a Liverpool új tulajdonosa, alapos nagytakarítást tart majd a játékoskeretben.
okt. 14
17:52
Wolfsburg: Diego szerint a Bundesliga sokkal jobb, mint a Serie A (She)
Diego, a VfL Wolfsburg brazil középpályása úgy véli, hogy a német bajnokság jelenleg jóval erősebb, mint az olasz élvonal.
okt. 14
18:06
Ferencváros: A Kaposvárnak kell hozzánk alkalmazkodnia - Heinz (She)
Marek Heinz, a Ferencváros cseh támadója az ftc.hu-nak nyilatkozva elmondta, a fővárosi zöld-fehérek a Kaposvár elleni bajnokin is arra törekednek majd, hogy az ő akaratuk érvényesüljön a pályán.
okt. 14
18:24
Asztalitenisz: tíz magyar a főtáblán egyesben a budaörsi Pro Touron (She)
Összesen tíz magyar játékos szerepelhet egyesben a főtáblán az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságon, amely a Pro Tour-sorozat része.
okt. 14
18:42
Videó: Eto’o visszatért a Barcelonához - persze csak látogatóba (She)
Az Internazionale gólgyárosa, Samuel Eto'o ismét a Barcelonában. A kameruni támadó természetesen csak látogatóba érkezett vissza korábbi sikerei helyszínére – a katalánokkal kétszer Bajnokok Ligáját, háromszor spanyol bajnokságot és Szuperkupát, egyszer pedig Spanyol Kupát nyert –, ahol az edzésen lepte meg a csapatot, akik nagy örömmel fogadták.
okt. 14
19:00
Válogatott: Benne van a 2. hely is, de nagyon nehéz lesz - Laczkó (She)
Laczkó Zsolt, a Debrecen és a magyar válogatott labdarúgója szerint a nemzeti tizenegynek a pótselejtezőre is van esélye az Európa-bajnoki selejtezők során, de ahhoz már bravúr kell.
okt. 14
19:18
Torna: cáfolja a kokainhasználatot a holland világbajnok (She)
Cáfolja Yuri van Gelder világbajnok holland tornász hazája szövetségének (KNGU) szerdai bejelentését, miszerint kokainhasználat miatt lépett volna vissza a szombaton kezdődő rotterdami vb-től.
okt. 14
19:36
Győri ETO: Koltai Tamás szerint több botlás nem fér bele (She)
Koltai Tamás, a Győri ETO válogatott középpályása szerint a zöld-fehérek nem engedhetnek meg maguknak több botlást a bajnokságban, ha el akarják érni céljaikat.
okt. 14
19:54
Női röplabda Extraliga: mindkét nyíregyházi együttes kikapott (She)
A Vasas hazai pályán könnyedén nyert csütörtökön a Nyíregyházi Főiskola ellen a női röplabda Extraligában. A másik nyíregyházi együttes, az NRK is vereséget szenvedett, hazai pályán a Békéscsabától kapott ki.
okt. 14
20:12
MLSZ: időpontváltozások az NB I-ben, az NB II-ben és az MK-ban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága több mérkőzés időpontját is megváltoztatta csütörtöki ülésén – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
okt. 14
20:48
Chelsea: 11 éves csodagyereket igazoltak a „kékek” (She)
Az angol bajnok Chelsea leigazolta a Northampton Town tizenegy éves csodagyerekét, Michael Gyasit.
okt. 14
21:06
Asztalitenisz: négy magyar duó a főtáblán a budaörsi Pro Touron (She)
Összesen négy magyar duó szerepelhet párosban a főtáblán az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán, amely a Pro Tour-sorozat része.
okt. 14
21:24
Liverpool: a londoni legfelsőbb bíróság rendre utasította Hickséket (She)
Christopher Floyd, a londoni legfelsőbb bíróság bírája a Liverpool javára ítélt a texasi bíróság határozatával szemben, amellyel Tom Hicks és George Gillet próbálta meg elhalasztani a klub eladását.
okt. 14
21:26
Videó: lebirkózta a nála kétszer nagyobb játékost az angol focista (She)
Nagy pofonok csattantak az Anglia dél-keleti részén található Brighton and Hove egyik területi bajnoki mérkőzésén. A felvételen látható sárga mezes játékos elvette a labdát piros dresszes ellenfelétől, aki kíméletlenül bokán rúgta. Ám az meg se kottyant neki, kiosztott egy hatalmas pofont a nála közel kétszer nagyobb férfinak, majd a földre döntötte. A bíró végül csak a törlesztőt állította ki.
okt. 14
22:00
Férfi kézilabda BL: győzött a Hamburg és a Csehovszkije Medvegyi (She)
A Pick-Szegeddel egy csoportban szereplő Csehovszkije Medvegyi 38–35-ös győzelmet aratott a svácji Schaffhausen ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában. Az orosz együttes harmadik győzelmét aratta a C-jelű csoportban.
okt. 14
22:18
Női BL: az MTK súlyos vereséget szenvedett az Evertontól (She)
Az MTK női labdarúgócsapata 7–1-es vereséget szenvedett az Evertontól, így az angol klub 7–1-es összesítéssel jutott be a női Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.
okt. 14
22:36
Tenisz: Patty Schnyder magabiztosan továbbjutott Linzben (She)
A svájci Patty Schnyder magabiztosan, két játszmában megverte a nyolcadik helyen kiemelt cseh Klára Zakopalovát, így bejutott a Linzben zajló WTA-torna negyeddöntőjébe.
okt. 14
22:54
Futsal NB I: kiütéses sikerével az élre állt a Rába ETO (She)
A bajnoki címvédő Rába ETO 13–2-re győzött a Rubeola FC Csömör vendégeként a futsal NB I harmadik fordulójának utolsó mérkőzésén.
okt. 14
23:30
Hollandia: majd’ 23 milliós veszteséggel zárta az évet az Ajax (She)
22.8 millió eurós veszteséggel zárta a 2009–2010-es gazdasági évet a holland rekordbajnok Ajax.

Keresés