2010. október 15. péntek

okt. 15
15:44
Tenisz: két év múlva lerövidítenék a férfiak versenynaptárát (She)
Az ATP két-három héttel rövidítené 2012-ben a férfiak 11 hónapos idényét, hogy ezzel segítse a játékosok regenerálódását.
okt. 15
16:00
Amkar Perm: Gaál Miklós megsérült, egy időre kidőlt a sorból (She)
Gaál Miklós, az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Amkar Perm magyar védője combsérülést szenvedett.
okt. 15
16:18
DVSC: Kulcsár győzelmet vár az MTK ellen, Antalékat továbbra is tesztelik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA középpályása, az MTK-tól érkező Kulcsár Tamás győzelmet vár a korábbi együttese elleni szombati mérkőzésen – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 15
16:20
Man. United: Hargreaves sérült, így mégsem játszhat a hétvégén (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a hétvégi bajnoki mérkőzésen pályára léphet Owen Hargreaves, a „vörös ördögök" régóta harcképtelen középpályása.
okt. 15
16:22
Golf: Lincicome minden idők egyik legjobb eredményét érte el (She)
Brittany Lincicome 18 szakaszon 11 birdie-t ütött egy tengerentúli golfviadalon, amivel az idény legjobb, egyúttal holtversenyben minden idők második legalacsonyabb parhoz viszonyított ütésszámát (–11) érte el a női profi golfozók legfontosabb körversenyén, az LPGA-n.
okt. 15
16:33
Így folytathatja Szalai Ádám a mainzi csodát (Infostart)
Szalai Ádám szerint a válogatott sikerek nagy önbizalmat adnak a nemzeti csapat játékosainak ahhoz, hogy klubjaikhoz visszatérve jó teljesítményt nyújtsanak. A német listavezető Mainz csatára az InfoRádiónak elmondta: nem foglalkoznak az új bajnoki csúcs felállításával, a minél jobb szereplés a céljuk a Hamburg ellen is.
okt. 15
16:36
Euro 2012: nem hosszabbítják meg a kazah kapitány szerződését (She)
Három nappal a németektől az Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett 3–0-s vereséget követően a Kazah Labdarúgó-szövetség pénteken bejelentette: nem hosszabbítja meg Bernd Storck szövetségi kapitány szerződését.
okt. 15
16:38
Tenisz: átgázolt Söderlingen a Federer-expressz Sanghajban (She)
A sanghaji férfi tenisztorna negyeddöntőjében a 3. helyen kiemelt svájci Roger Federer alig több mint 53 perc alatt, két tükörsima játszmában legyőzte az ötödikként rangsorolt svéd Robin Söderlinget, így bejutott a legjobb négy közé, ahol ellenfele a nap folyamán már korábban továbbjutó szerb Novak Djokovics lesz.
okt. 15
16:54
Vb 2010: a Barca és a Real nem engedi ünnepelni világbajnokait (She)
A Barcelona és a Real Madrid nem járul hozzá ahhoz, hogy világbajnok futballistái részt vegyenek a nagy megbecsültségnek örvendő Asztúria hercege-díjak idei átadóján. Az ok prózai: másnap mindkét csapat bajnoki mérkőzést játszik.
okt. 15
16:56
Asztalitenisz: Jakab a 32 között a budaörsi Pro Touron (She)
A hat magyar közül egyedül Jakab János vette sikerrel az első fordulót férfi egyesben az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán, amely a Pro Tour-sorozat része.
okt. 15
16:58
Ferencváros: Ez a Kaposvár már nem az én csapatom - Prukner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Prukner László a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a szombati ellenfél már nem az a Kaposvár, amelyet hét éven keresztül irányított. Elismerően szólt Sisa Tibor jelenlegi vezetőedző munkájáról, de leszögezte, ezúttal is győzelemre törnek.
okt. 15
17:00
Asztalitenisz: felmentették a doppingvád alól Ovtcharovot (She)
A Német Asztalitenisz-szövetség (DTTB) felmentette a doppingvád alól a négyszeres Európa-bajnok Dimitrij Ovtcharovot, aki pénteken azonnali hatállyal visszakapta a versenyzési engedélyét is.
okt. 15
17:12
Chelsea: Drogba és Lampard sem léphet pályára a hétvégén (She)
A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti megerősítette, hogy két sztárjátékosa, Didier Drogba és Frank Lampard sem léphet pályára a hétvégi, Aston Villa elleni bajnokin.
okt. 15
17:14
Labdarúgó NB I: Győri ETO- Lombard Pápa élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 10. fordulójának nyitó mérkőzése, a Győri ETO–Lombard Pápa mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
okt. 15
17:30
Szkander: rangos nemzetközi versenyt rendeznek Budapesten (She)
„Judgement Day" elnevezéssel rangos, nemzetközi szkanderverseny kerül megrendezésre október 17-én a budapesti Sportmax Centerben. A hazai szövetség Európa egyik legjelentősebb viadalára közel tíz ország, több mint száz versenyzőjét várja.
okt. 15
17:30
Haknikból tartja fenn magát Törőcsik (Blikk)
okt. 15
17:32
Euro 2012: a szerbek újrajátszanák az olaszok elleni mérkőzést (She)
A Szerb Labdarúgó-szövetség (FSS) azt kéri az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA), hogy újrajátszhassák a szerb huligánok rendbontása miatt félbeszakadt Olaszország–Szerbia Európa-bajnoki selejtezőt.
okt. 15
17:48
Profi ökölvívás: Antonio Tarver mázsásan vág neki a nehézsúlynak (She)
A nehézsúlyban is világbajnoki címre pályázó profi ökölvívó, Antonio Tarver megtette az első lépést álma felé, és a Floridában sorra kerülő mérlegelésen hozzávetőlegesen 100 kilogrammal (221 font) magabiztosan bemért az új divízióba.
okt. 15
17:50
Labdarúgás: az MLSZ megállapodást kötött a spanyol szövetséggel (She)
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke – Vági Márton főtitkár, Berzi Sándor alelnök és Dunai Antal társaságában – a Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség (RFEF) első emberének meghívására Madridban folytatott eredményes tárgyalásokat. Adta hírül a honi szövetség honlapja, az mlsz.hu.
okt. 15
18:03
Ezért okoztak botrányt a szerb szurkolók Olaszországban (Infostart)
A saját válogatottja szurkolóinak botrányokozása miatt félbeszakadt Európa-bajnoki selejtező újrajátszását fogja kérni a Szerb Labdarúgó Szövetség (FSS) a sportág európai irányító szervezetétől (UEFA). A rendbontók a Szerb Labdarúgó Szövetséget akarták lejáratni.
okt. 15
18:06
Cselgáncs: Ungvári Miklós bronzérmes a rotterdami vk-n (She)
A 66 kg-os Ungvári Miklós bronzérmet nyert pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó rotterdami Grand Prix nyitónapján.
okt. 15
18:08
Férfi gyeplabda: Eindhovenben félig megtelik az EHL-nyolcaddöntő (She)
A férfi gyeplabda EHL – a sportági Bajnokok Ligája – csoportkörének küzdelmeire először Eindhovenben kerül sor, a hétvégét követően a versenyben lévő tizenkét csapatból nyolc marad állva és jut tovább a nyolcaddöntőbe.
okt. 15
18:10
Férfi kézilabda: magyar edző irányítja a Melsungent a Bundesligában (She)
A gyenge szereplés következtében a német férfi kézilabda-bajnokságban, a Bundesligában szereplő MT Melsungen menesztette vezetőedzőjét, Matjaz Tominecet, akinek helyét ideiglenesen az eddigi másodedző, a korábbi magyar válogatott játékos, Balogh Sándor vette át.
okt. 15
18:21
Elkelt a Liverpool (Infostart)
Megvásárolta a jelentős tartozásokat felhalmozott Liverpool labdarúgócsapatát az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Boston Red Sox együttesét is birtokló New England Sports Ventures (NESV).
okt. 15
18:24
Asztalitenisz: Lovas Petrát japán ellenfele búcsúztatta Budaörsön (She)
Az asztaliteniszezők Budaörsön zajló, 30 ezer dollár összdíjazású I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán utolsó magyarként Lovas Petra is elbúcsúzott a női egyesek küzdelmétől.
okt. 15
18:26
Liverpool: fellélegezhet a klub, pozícióba került az új tulajdonos (She)
Péntek kora este John W. Henry, a New England Sports Ventures vezetője bejelentette: cége tulajdonába került az angol labdarúgó-bajnokság egyik legpatinásabb csapata, a pénzügyi gondokkal küzdő Liverpool.
okt. 15
18:42
Real Madrid: Sergio Ramos nincs benne a Málagára utazó keretben (She)
Amint arra számítani lehetett – és szerdán már a Nemzeti Sport Online-on is beszámoltunk –, a keddi, Skócia ellen idegenben 3–2-re megnyert Eb-selejtezőn kisebb térdsérülést szenvedett Sergio Ramos nem kapott helyet José Mourinho utazó keretében. A Real Madrid labdarúgócsapata szombaton a Málaga vendégeként lép pályára a spanyol élvonalban (Primera División).
okt. 15
18:44
Vb 2018: az USA visszalépett, biztos, hogy Európában lesz a torna (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénteken bejelentette, hogy az Amerikai Egyesült Államok visszavonta pályázatát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére, és helyette a 2022-es tornára koncentrál.
okt. 15
19:00
Vb 2022: Anglia visszalépett, bár ez csak formalitás (She)
Kevéssel azt követően, hogy az Egyesült Államok visszavonta pályázatát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére, Anglia bejelentette, hogy visszalépteti a 2022-es tornára vonatkozó pályázatát.
okt. 15
19:02
Kajak-kenu: minimum 2 arany-, és további 3-4 érem a londoni cél (She)
Bizakodva várja a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a szegedi kvalifikációs világbajnokságot, illetve a londoni olimpiát, amelyre a felkészülés már most elkezdődött, és amelyre már a célokat is kitűzték az arra hivatottak.
okt. 15
19:04
Labdarúgó NB I: Abwo góljával Győrben nyert a Pápa (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának nyitó mérkőzésén a Lombard FC Pápa David Solomon Abwo 81. percben szerzett góljával 1–0-ra idegenben legyőzte a Győri ETO-t. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hazaiak Vladimir Djordjevics 78. percben történő kiállítása miatt emberhátrányban fejezték be a találkozót.
okt. 15
19:18
Válogatott: november 17-én hazai pályán fogadjuk Litvániát (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a magyar labdarúgó-válogatott következő, egyben idei utolsó ellenfele Litvánia lesz.
okt. 15
19:20
Labdarúgó NB I: Újpest-Haladás élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 10. fordulójának péntek esti mérkőzése, az Újpest–Haladás mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
okt. 15
19:22
NEC Nijmegen: Babos Gábor specialistánál járt, még nem védhet (She)
Babos Gábor továbbra sem állhat a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő csapata, az NEC Nijmegen rendelkezésére – adta hírül pénteken a klub honlapja.
okt. 15
19:36
Dopping: két birkózó fennakadt az ifjúsági olimpián (She)
Két birkózó doppingolt az augusztusi ifjúsági olimpián – jelentette be pénteken a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
okt. 15
19:36
Győrben győzött a Pápa (Metropol)
A Pápa egygólos győzelmet aratott az előző kiírásban bronzérmes Győr vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 10. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
okt. 15
19:38
NB I: A kiállítással nagyon belenyúlt a játékvezető a mérkőzésbe - Pintér (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 10. fordulójának nyitó mérkőzésén a Pápa idegenben 1–0-ra legyőzte a Győrt. A hazaiak mestere, Pintér Attila szerint nem volt szándékos Vladimir Djordjevics hazaadása, majd az azt követő esetnél Szasa Sztevanovicsnak kellett volna sárgát adnia, nem a szerb védőnek a második figyelmeztetését, a kiállítással pedig érzése szerint nagyon belenyúlt a…
okt. 15
19:40
Asztalitenisz: Jakab a legjobb 16 közé jutott a budaörsi Pro Touron (She)
Jakab János hatalmas csatában, szetthátrányból fordítva 4-3-ra nyert a hongkongi Tang Peng ellen, ezzel bejutott a 16 közé az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán.
okt. 15
19:54
Jégkorong, Mol Liga: az FTC utolsó percben esett góllal kapott ki (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának pénteki játéknapján a Ferencváros utolsó percben kapott találattal szenvedett egygólos vereséget Brassóban.
okt. 15
20:12
Férfi kézilabda NB I: a Dunaferr kikapott hazai pályán (She)
A Mezőkövesd szoros mérkőzésen, 25–24-re győzött a sereghajtó Orosháza otthonában a férfi kézilabda NB I nyolcadik fordulójában, így a hazaiak továbbra is pont nélkül állnak a bajnokságban. A Dunaferr hazai pályán kapott ki a PLER-től.
okt. 15
20:14
Női kézilabda NB I: az Érd nem hibázott Szekszárdon (She)
Az ÉTV-Érd 30–22-re győzött a Szekszárd vendégeként a női kézilabda NB I pénteki játéknapján, és sikerével a tabella harmadik helyére jött fel.
okt. 15
20:16
Férfi kosárlabda NB I: a ZTE húsz ponttal nyert Szegeden (She)
A férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának második fordulójában a címvédő ZTE húsz ponttal nyert az újonc Szegeden vendégeként.
okt. 15
20:18
NAC: a szaklap dicséri Horváth Gábort, ő kritizálja a kapitányt (She)
A holland futballszaklap, a Voetbal International dicséri a nyáron az NAC Bredába igazoló Horváth Gábort, aki a magyar válogatottal kapcsolatban kijelentette: nem tartja fairnek, hogy egy rossz mérkőzés alapján kikerült a keretből.
okt. 15
20:20
NSO Tv: Törökországban alakulhat ki a férfi kajak négyes (She)
A Magyar Kajak-kenu Szövetség London felé félúton című sajtótájékoztatója keretében ismertette az olimpiáig megvalósítandó célokat. Dr. Baráth Etele, Storcz Botond és Hüttner Csaba az idei szezon értékelése mellett a novemberi edzőtáborról és a további tervekről is szót ejtett.
okt. 15
20:30
Férfi vízilabda MK: az Eger magabiztosan győzött Pécsen (She)
A férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa hétvégi negyeddöntős műsora egy mérkőzéssel már pénteken elkezdődött: a pécsi nyitányon az Eger vendégként is magabiztosan győzött.
okt. 15
20:32
Röplabda Közép-európai Liga: kaposvári siker a Wien ellen (She)
A férfi röplabda Közép-európai Liga alapszakaszának pénteki játéknapján a kaposvári együttes négyszettes mérkőzésen nyert az osztrák Aon hotVolleys Wien ellen.
okt. 15
20:34
Bundesliga 2.: megvan Torghelléék második győzelme (She)
Torghelle Sándor együttese, a Fortuna Düsseldorf sorozatban második győzelmét aratta a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) nyolcadik fordulójában.
okt. 15
20:36
Jégkorong Mol Liga: a Vasas kikapott Dunaújvárosban, Újpest-zakó (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának pénteki játéknapján a Dab.Docler hazai környezetben háromgólos győzelmet aratott a Vasas ellen, a HSC Csíkszereda pályaválasztóként kiütéssel verte az Újpestet.
okt. 15
21:03
Labdarúgó NB I: Pápai siker Győrben (Infostart)
A Pápa egygólos győzelmet aratott az előző kiírásban bronzérmes Győr vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 10. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
okt. 15
21:05
Így búcsúzik a magyar labdarúgó-válogatott (Infostart)
November 17-én hazai környezetben Litvánia elleni mérkőzésen búcsúzik a 2010-es esztendőtől a magyar labdarúgó-válogatott.

Keresés