2010. október 17. vasárnap

okt. 17
21:21
Premjer-liga: három moszkvai nagycsapat is sikerrel zárta a napot (She)
Jó napja volt a moszkvai nagycsapatoknak: az orosz Premjer-liga vasárnapi meccsein simán győzött a CSZKA és a Dinamo és nehezebben a Lokomotiv.
okt. 17
21:23
Videó: nézze meg Stieber Zoltán mesteri gólpasszát és gólját! (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Alemannia Aachen 2–1-re verte otthon az Ingolstadtot a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában. A hazaiak a Stieber Zoltán pazar passzából betaláló Benjamin Auer révén szereztek vezetést, és bár a vendégek egyenlítettek, a magyar csatár egy óriási védelmi hiba után remekül bombázott a jobb alsó sarokba.
okt. 17
21:24
Marseille-ben vezet BL-meccset Vad István (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) játékvezetői bizottságának döntése szerint a keddi Olympique Marseille-Zilina találkozón mutatkozhat be a legrangosabb kontinentális sorozatban, a Bajnokok Ligájában Vad István.
okt. 17
21:39
Osasuna: Camacho szerint Vadócz gólja akkora volt, mint egy ház (She)
José Antonio Camacho, az Osasuna vezetőedzője a Deportivo elleni gól nélküli döntetlen után keményen kritizálta a játékvezetőt, többek között azért, mert Vadócz Krisztián gólját les címén nem adta meg.
okt. 17
21:41
Asztalitenisz Pro Tour: ázsiai sikereket hozott a budaörsi viadal (She)
Egyesben és párosban is ázsiai sikerekkel végződött vasárnap az asztaliteniszezők Budaörsön rendezett I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnoksága, amely a Pro Tour-sorozat egyik versenye volt.
okt. 17
21:57
Férfi kézilabda BL: a Flensburg otthon, a Kiel idegenben nyert (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnap esti mérkőzésein német sikerek születettek.
okt. 17
21:59
Görögország: gálázott az AEK; pontot szerzett Szélesi csapata (She)
Kiváló teljesítménnyel győzött 4–0-ra az AEK Athén az Arisz ellen a szaloniki és a fővárosi sárga-feketék csatájában a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Az AEK a kétgólos Ignácio Scotto vezetésével ütötte ki a házigazdákat.
okt. 17
22:15
Nyert és már négy ponttal vezet a Videoton az NB I-ben (Infostart)
Az NB I 10. fordulójának zárómérkőzésén a Videoton FC 2-1-re legyőzte a Paksi FC-t. A székesfehérvári csapat, ezzel négy ponttal vezeti a az NB I tabelláját.
okt. 17
22:15
Torna-vb: olimpiai kvalifikációs vb-re mehet a női válogatott (She)
A 23. helyen végzett a Tóth Renáta, Divéky Luca, Csillag Tünde, Lónai Hajnalka, Gombás Laura, Szabadfi Szilvia alkotta női válogatott a tornászok rotterdami világbajnokságán. Azzal, hogy bekerült az első 24 közé, a magyar csapat ott lehet a jövő évi olimpiai kvalifikációs vb-n.
okt. 17
22:17
Női U17-es válogatott: a mieink 6-1-re kiütötték Moldovát (She)
A magyar női U17-es válogatott vasárnap lejátszotta második Európa-bajnoki selejtezőjét, a mieink remek játékkal 6–1-es győzelmet arattak Moldova ellen. A minitorna utolsó mérkőzésén a dánok következnek, ha együttesünk nyer, továbbjut a csoportból – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
okt. 17
22:19
Inter: Benítez keretet bővítene, új játékosokat igazolna januárban (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője, Rafa Benítez új játékosok vásárlását tervezi a téli átigazolási időszakban.
okt. 17
22:21
Fiorentina: Mihajlovics játékosai könnyeztek az újabb vereség után (She)
Szinisa Mihajlovics, a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőedzője elárulta: több játékosa is könnyekben tört ki a Sampdoria ellen elvesztett bajnokit (1–2) követően. A firenzeiek a 81. percig vezettek, majd egy percen belül két gólt kaptak.
okt. 17
22:51
Videoton: Egyénileg és csapatszinten is elfogadhatatlan volt a produkció - Mezey (She)
Mezey György eltiltás miatt nem ülhetett a Videoton kispadján a Paks ellen 2–1-re megnyert bajnokin, de a lelátóról megnézett meccs után keményen kritizálta játékosait a klub honlapjának nyilatkozva.
okt. 17
23:09
Primera División: a Sporting Gijón két góllal megverte a Sevillát (She)
A Sporting Gijón 2–0-ra megverte a Sevillát az El Molinónban a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában vasárnap este.
okt. 17
23:27
Ligue 1: a Lyon a Lille legyőzésével feljött a 14. helyre (She)
Az idényt pocsékul kezdő Lyon hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a Lille ellen, ezzel feljött a 14. helyre a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában.
okt. 17
23:29
Videó: egy okos és egy szerencsés góllal nyert a Lazio idegenben (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának záró mérkőzésén a Lazio 2–0-ra nyert Bariban. A vendégek Hernanes góljával szereztek vezetést – a brazil középpályás a kapus lába között lőtt a kapuba –, a végeredményt pedig Sergio Floccari állította be, miután „belebotlott" ez labdába, becsapva ezzel a kapust.
okt. 17
23:31
Norvégia: nyert, ezzel „aranykapuba lépett" a listavezető Rosenborg (She)
A Rosenborg csapata egy lépésre van a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság aranyérmétől: a trondheimiek győztek a Hönefoss otthonában, előnyük nyolc pont a második helyezett Valerenga előtt – és már csak három forduló van hátra.
okt. 17
23:33
Belgium: Juhász Rolandék kikaptak a Cercle Bruges-től (She)
Az Anderlecht 1–0-ra kikapott a Cercle Bruges otthonában a belga labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának utolsó mérkőzésén, így maradt a harmadik helyen, nyolc ponttal leszakadva a listavezető Genktől.

Keresés