2010. október 18. hétfő

okt. 18
14:47
Evezés: Varga Tamás nagy fölénnyel nyerte a csepeli hosszútávú regattát (She)
Varga Tamás győzelmével ért véget a csepeli Duna-szakaszon, 6 km-en megrendezett, őszi hosszútávú evezősverseny. A regattán – amelyen mintegy 20 klub evezőse vett részt – 10 versenyszámban hirdettek győztest.
okt. 18
14:49
Arsenal: Cesc Fabregas ismét teljes értékű edzésmunkát végzett (She)
Az Arsenal csapatkapitánya, Cesc Fabregas ismét teljes értékű edzésmunkát végzett a londoni klubnál, így akár már a Sahtar Donyeck elleni holnapi Bajnokok Ligája-mérkőzésen pályára léphet.
okt. 18
14:51
Fiorentina: Leonardo vagy Dunga válthatja Mihajlovicsot - lapértesülés (She)
A La Repubblica értesülései szerint ha a Serie A-ban sereghajtó Fiorentina vezetősége edzőcserére határozza el magát, Dunga vagy Leonardo lehet Szinisa Mihajlovics utódja.
okt. 18
15:03
Tenisz: Muster 43 évesen indul újból ATP-tornán (She)
Tizenkét esztendővel utolsó fellépése után áll rajthoz megint a bécsi ATP-tornán az osztrákok egykori világelső teniszezője, a most 43 éves Thomas Muster.
okt. 18
15:06
43 évesen is friss a sztárteniszező (Behaviour)
Tizenkét esztendővel utolsó fellépése után áll rajthoz megint a bécsi ATP-tornán az osztrákok egykori világelső teniszezője, a most 43 éves Thomas Muster.
okt. 18
15:21
Műtét vár Briggsre a nagy verés után (Infostart)
Műtét vár Shannon Briggsre, aki szombaton pontozással alulmaradt Vitalij Klicskóval szemben a Boksz Világtanács (WBC) profi nehézsúlyú világbajnoki címéért kiírt hamburgi összecsapáson.
okt. 18
15:21
Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton: a szervezők fele elhatárolódik a verseny törlésétől (She)
Elhatárolódnak a 21. Bécs–Pozsony–Budapest Szupermaraton elmaradásáról hozott „önkényes” döntéstől és annak indoklátásától a Nagy Sportágválasztó szervezői, akik 50 százalékban megvásárolták a verseny szervezési jogát.
okt. 18
15:23
Videó: büntetőt fogott a kapus, aki történetesen a csapat védője (She)
Elképesztő jelenetnek lehettek szemtanúi a Pachuca–Morelia mexikói labdarúgó-mérkőzés nézői. A vendégcsapat a 85. percben büntetőhöz jutott, mivel a Pachuca kapusa, Miguel Calero szabálytalankodott a tizenhatoson belül. Azonban a hazaiaknak már nem volt több cseréjük, így a védő, Juan Rojas állt be. A Morelia könnyedén megszerezhette volna a győzelmet, ám Rojas egy parádés vetődéssel kivédte…
okt. 18
15:24
Szabó vezeti a Salzburg-Juventus EL-meccset (Metropol)
Szabó Zsolt vezeti csütörtökön a Salzburg-Juventus mérkőzést a labdarúgó Európa Ligában. A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint Szabó segítői Kispál Róbert, Varga Zsolt, Solymosi Péter, Farkas Ádám és Németh László lesznek.
okt. 18
15:57
Férfi gyeplabda: a magyar csapatok két sikerrel tértek haza Szlovéniából (She)
A férfi gyeplabda Interliga legutóbbi játéknapjain Szlovéniában vendégeskedett a Rosco és az Építők. A mérleg mindkét magyar klub esetében felemás, ugyanis egy-egy győzelemmel és vereséggel zárták a túrát.
okt. 18
16:15
Európa-liga: Agüero játszhat a Rosenborg ellen, De Gea megsérült (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában a címvédő spanyol Atlético Madrid a norvég Rosenborgot fogadja. A találkozón visszatérhet a spanyol csapat kulcsembere, Sergio Agüero, aki október elsején edzésen szenvedett kisebb sérülést, és azóta nem játszhatott.
okt. 18
16:51
Videoton: Sokadszor tettük magunknak szorossá a meccset - Farkas Balázs (She)
A labdarúgó NB I tizedik fordulójában a listavezető Videoton hazai pályán 2–1-re nyert a Paks ellen. A csapat önkritikus kapitánya, Farkas Balázs azonban korántsem elégedett a pályán átéltekkel, erről a vidi.hu fehérvári klubhonlapon értekezett alaposan.
okt. 18
17:09
Válogatott: Nyíregyháza, Győr és Miskolc is jelentkezett a magyar-litvánra (She)
Litvánia ellen játssza utolsó idei mérkőzését az Egervári Sándor irányította magyar labdarúgó-válogatott. Az időpont után – november 17. – az ellenfél vált biztossá, az viszont még kérdéses, hol rendezik meg a felkészülési találkozót. Már napok óta tudni lehet, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség azt szeretné, ha vidéki nagyváros adna otthont a mérkőzésnek, nos, érdeklődőkben nincs hiány.
okt. 18
17:12
Edzőváltás Szolnokon (Metropol)
Simon Antal lett a labdarúgó NB I-ben 15. helyen álló Szolnoki MÁV FC új vezetőedzője. A 45 éves szakember érkezését hétfőn jelentették be a Monicomp Ligában újonc klub hivatalos honlapján.
okt. 18
17:27
Anglia: Halmosi Péter csapata Arsenal-játékossal erősített (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) tizenegy fordulót követően tizenhatodik helyen álló Hull City januárig kölcsönvette az Arsenal olasz kapusát, Vito Mannonét.
okt. 18
18:03
BL: Spanyolország nem ismeri az igazi Ibrát, én igen - Mourinho (She)
A Real Madrid portugál vezetőedzője, José Mourinho csapata holnapi, AC Milan elleni hazai Bajnokok Ligája meccse kapcsán elmondta, ez is csak egy találkozó a sok közül, ugyanúgy készülnek a milánóiak ellen, mint bármilyen más ellenféllel szemben. A szakember külön kitért a Milan svéd csatárára, Zlatan Ibrahimovicra.
okt. 18
18:21
Jégkorong: Hetényi Péter fél évet, Kóger István két hónapot „kapott” (She)
Az október 10-i Miskolci JJSE–Sapa Fehérvár AV 19 Mol Liga-mérkőzés után indult fegyelmi eljárást záró döntés alapján a fehérváriak játékosa, Hetényi Péter hat hónapos eltiltást kapott, miután a jégen fekvő vonalbíróra ráütött botjával, akit korábban sértő megjegyzéssel is illetett.
okt. 18
18:23
Jótékonyság: Balázs Fecó, Zoltán Erika és Hevesi Tamás is énekel Dzurjákért (She)
A Magyar Televízió jótékonysági koncertet szervez a leukémiában szenvedő korábbi ferencvárosi futballista, Dzurják József gyógykezelésének támogatására.
okt. 18
18:39
Férfi gyeplabda EHL: 2-2 német és holland csapat is a 16 közé jutott (She)
Az elmúlt hétvégén Eindhovenben rendezték meg a férfi gyeplabda EHL-nek – a sportág legrangosabb európai kupasorozatának – az első csoportfordulóját. A tizenkét résztvevő együttes közül – amelyek háromcsapatos csoportokra bontva körmérkőzést vívtak egymással – nyolc került be a nyolcaddöntőbe.
okt. 18
18:41
Jégkorong: edzőváltás Fehérváron, elköszöntek Ulf Weinstocktól (She)
A vasárnapi EBEL-vereséget követően a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapat klubvezetősége felmentette a munkavégzés alól a gárda nyáron szerződtetett vezetőedzőjét, Ulf Weinstockot.
okt. 18
19:15
Edzőváltás az Alba Volánnál (Infostart)
Menesztették posztjáról Ulf Weinstockot, a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának svéd vezetőedzőjét.
okt. 18
19:15
Tenisz: két orosz máris kiesett a Moszkvában zajló WTA-tornán (She)
A moszkvai WTA-tornán három meccs után máris búcsúzott két orosz versenyző az egyes küzdelmeitől.
okt. 18
19:17
Atlétika: potencianövelővel megbukott a 400 méter királya, 21 hónapra eltiltják (She)
Az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) bejelentette, 21 hónapra eltiltotta a 2008-as olimpia 400 méteres síkfutó versenyszámának győztesét, LaShawn Merrittet.
okt. 18
19:18
Menesztették a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzőjét (Metropol)
Hétfő este menesztették posztjáról Ulf Weinstockot, a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának svéd vezetőedzőjét.
okt. 18
19:19
Északi sí: először osztanak prémiumot a világbajnokságon (She)
A Nemzetközi Síszövetség (FIS) úgy döntött, hogy a jövő február-márciusban, Oslóban sorra kerülő északi sí-világbajnokságon a sportág történetében először prémiumot is osztanak. Számolt be róla a skiculture.hu.
okt. 18
19:33
Skócia: 36-szoros skót válogatott ülhet le a Hibernian kispadjára (She)
Colin Calderwood lett a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hibernian új menedzsere.
okt. 18
20:09
Profi ökölvívás: Khan ellen egyetlen ütés elég lesz - Maidana (She)
December 11-én, Las Vegasban kerül sor az év egyik legjobban várt profi ökölvívó találkozójára, a WBA kisváltósúlyú bajnoka, Amir Khan és interim bajnok Marcos Maidana között. Az általános vélekedés szerint Khan pályafutásában óriási mérföldkő lehet ez a meccs, hiszen kiköszörülheti azt a csorbát, amit még Breidis Prescott ejtett rajta.
okt. 18
20:11
NFL: árokba hajtott a 12-szeres Pro Bowl-résztvevő, kórházban kötött ki (She)
Cadillacjével letért az útról és árokba hajtott Junior Seau. A 41 éves, korábbi amerikaifutball-játékost kisebb sérülésekkel kellett kórházba szállítani, közben a rendőrség vizsgálja annak okát: miként és hogyan tért le autójával a főútról, és került attól tíz méterre egy strand fövenyére, miközben észrevétlen (!) áthajtott egy töltésen is.
okt. 18
20:27
Férfi kézilabda: edzésen megverték a Bosna Sarajevo olimpiai bajnok trénerét (She)
A magyarok elleni férfi Eb-selejtezőre (október 31., Szombathely) készülő bosnyákok férfi kézilabdázóinál áll a bál: a több válogatottat adó Bosna Sarajevo gárdájának edzésen az egyik játékos megverte az edzőt, a horvátokkal még játékosként 1996-ban olimpiai bajnokságot nyerő Irfan Smajlagicot.
okt. 18
20:45
Alpesi sí: két és fél év után visszatér a világbajnok szlalomos (She)
Bejelentette visszatérését Kalle Palander. A finn alpesi sielő két és féléves szünet után vesz részt újra komoly viadalon, mégpedig a söldeni világkupaversenyen, a szezon első megméretésén.
okt. 18
20:47
Szerbia: a válogatott kapcsán belgrádi lapokat perel a „kokainkirály" (She)
A „balkáni kokainkirályként" emlegetett montenegrói Darko Sarics beperelte azt a két belgrádi bulvárlapot, amelyek azt írták róla, hogy ő áll a Genovában történt szurkolói rendbontás mögött, amely miatt félbe kellett szakítani az Olaszország–Szerbia Eb-selejtezőt.
okt. 18
20:48
Elmarad a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton (Metropol)
Elhatárolódnak a 21. Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton elmaradásáról hozott "önkényes" döntéstől és annak indoklátásától a Nagy Sportágválasztó szervezői, akik 50 százalékban megvásárolták a verseny szervezési jogát.
okt. 18
21:03
Ökölvívás: Erdei Zsoltot Bernard Hopkins promótere képviseli (She)
A Nemzeti Sport és az ESPN értesülései szerint Bernard Hopkins és Jermain Taylor promótere, Lou DiBella szervezi a jövőben a korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok, Erdei Zsolt mérkőzéseit.
okt. 18
21:21
U19: Szepessy László csapata Tatán készül az Eb-selejtezőre (She)
U19-es labdarúgó-válogatottunk megkezdte a felkészülést az október 25-én kezdődő, hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőkre. Adta hírül az mlsz.hu. Szepessy László együttese a következő egy hétben a tatai edzőtáborban gyakorol a jövő héten esedékes megmérettetésekre.
okt. 18
21:39
Három meccse biztosan lesz Erdei Zsoltnak Amerikában (Infostart)
November 20-án bokszol először az Egyesült Államokban Erdei Zsolt. A korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok a kenyai Samson Onyango ellen Atlantic Cityben lép a szorítóba a Nemzeti Sport értesülése szerint.
okt. 18
21:39
Tékvondó: Tóth Balázs rangos nemzetközi versenyt nyert meg Belgrádban (She)
Folytatta remek sorozatát Tóth Balázs. A magyar tékvondó-válogatott legeredményesebb tagja legutóbb a bonni Mesterek Kupáján győzött, ezúttal pedig a Belgrád Openen szerzett aranyérmet.
okt. 18
22:15
Ökölvívás: Ki akarom hívni a legnagyobb félnehézsúlyú bunyósokat - Erdei (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Erdei Zsolt szerződést kötött Bernard Hopkins promóterével, Lou DiBellával, és november 20-án Atlantic Cityben szorítóba is lép a kenyai Samson Onyango ellen. A korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok az ESPN kérdésére kommentálta a szerződéskötést.
okt. 18
22:51
Férfi kosárlabda Euroliga: az Olympiakosz legyőzte a Real Madridot (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének első fordulójában a görög Olympiakosz vendéglátóként 16 ponttal nyert a spanyol Real Madrid ellen.
okt. 18
23:09
Primera División: három kiállítás, négy gól a Hércules-Villarreal meccsen (She)
A Primera División hétfő esti mérkőzésén az újonc Hércules kétszer is vezetett a Villarreal ellen, de végül nem tudott győzni.  A hazaiak második gólját szerző David Trezeguet-t reklamálás miatt a 44. percben kiállították, a Hércules így sokáig emberhátrányban játszott, a 83. percben viszont már a hazaiak voltak többen, miután a bíró két vendégjátékost is kiállított.
okt. 18
23:11
Premier League: a Blackburn emberhátrányban mentett pontot (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Sunderland hiába játszott egy félidőt emberelőnyben (Christopher Samba kiállítása után) a Blackburn otthonában, és hiába alakított ki több nagy helyzetet, meg kellett elégednie az egy ponttal.
okt. 18
23:13
Videó: nézze meg az őrült spanyol bajnoki négy gólját! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Primera División hétfő esti mérkőzésén az újonc Hércules kétszer is vezetett a Villarreal ellen, de végül nem tudott győzni.  A hazaiak második gólját szerző David Trezeguet-t reklamálás miatt a 44. percben kiállították, a Hércules így sokáig emberhátrányban játszott, a 83. percben viszont már a hazaiak voltak többen, miután a bíró két vendégjátékost is…

Keresés