2010. október 2. szombat

okt. 2
16:02
Premier League: először nyert a bajnokságban a Wigan (She)
A Wigan 2–0-ra legyőzte a Wolverhamptont az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának szombati mérkőzésén. A Wigannek ez volt az első győzelme a 2010–2011-es élvonalbeli pontvadászatban.
okt. 2
16:18
Premier League: csőtörés miatt csúszik a Sunderland-MU találkozó (She)
Csőtörés történt a Manchester United öltözőjében, ezért húsz percet csúszik a „vörös ördögök" sunderlandi vendégjátéka.
okt. 2
16:36
Premier League: másodszor nyert a bajnokságban a Wigan (She)
A Wigan 2–0-ra legyőzte a Wolverhamptont az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati mérkőzésén. A Wigannek ez volt az második győzelme a 2010–2011-es élvonalbeli pontvadászatban.
okt. 2
16:38
Videó: Henry brutális szerelése a Wigan és a Wolves meccsén (She)
Ritkán látható szabálytalanság után kényszerült lemenni a pályáról Karl Henry a Wigan–Wolverhampton Premier League-találkozón. A vendégek játékosa a 11. percben olyan brutális szabálytalanságot követett el, amely után a játékvezető nem tehetett mást, felmutatta neki a piros lapot. Íme, az eset videón!
okt. 2
16:40
Internazionale: Eto’o fotósnak állt, a Gazzetta is lehozta a BL-képeit (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale kameruni csatára, Samuel Eto'o nemcsak a gólszerzésben jeleskedett (mesterhármast érve el) csapata Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája-meccsén, hanem fotósnak is felcsapott, és megörökítette Wesley Sneijdert is a találata után.
okt. 2
16:54
Kézilabda: 2013-ban a spanyolok rendezik a férfi, a szerbek a női vb-t (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) döntése értelmében 2013-ban Spanyolország rendezheti a férfi világbajnokságot, míg Szerbia a női vb-nek adhat otthont. Mindkét ország számára ez lesz az első alkalom, hogy világbajnokságnak szolgál helyszínül.
okt. 2
17:12
Spanyolország rendezi a 2013-as férfi kézilabda vb-t (Infostart)
Spanyolország rendezi a 2013-as férfi kézilabda-világbajnokságot, erről a nemzetközi szövetség (IHF) németországi ülésén döntött szombaton.
okt. 2
17:12
Labdarúgó NB I: a ZTE hazai pályán 2-1-re legyőzte az Újpestet (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Zalaegerszeg hazai pályán Darko Pavicsevics 7. percben szerzett fejesgóljával és Prince Rajcomar második félidő eleji találatával 2–0-s előnyre tett szert az Újpest ellen, Rajczi Péter a 87. percben tizenegyesből már csak szépíteni tudott, így végül 2–1-es hazai győzelemmel ért véget az összecsapás. A krónikához hozzátartozik, hogy Pavicsevicset egy szerencsétlen…
okt. 2
17:14
Videó: Szalai Ádám gólt lőtt a Mainzban a Hoffenheim ellen (She)
A jelenleg is zajló Mainz–Hoffenheim Bundesliga-mérkőzésen Szalai Ádám is tevékeny szerepet vállalt a hazai csapat vezetésében. Szalai 1–1-es állásnál talált a kapuba. Íme, a gól videón!
okt. 2
17:16
Férfi kézi BL: négygólos vereséget szenvedett a Szeged Minszkben (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának 2. fordulójában a Pick-Szeged háromgólos félidei vezetés után elrontotta a folytatást, és végül 33–29-re kikapott a Dinamo Minszk otthonában.
okt. 2
17:30
Férfi kézilabda BL: Kikapott a Szeged Minszkben (Infostart)
A már hat góllal is vezető Pick Szeged 33-29-es vereséget szenvedett szombaton a fehérorosz Dinamo Minszk otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójában, így nehéz helyzetbe került a továbbjutásért folyó küzdelemben.
okt. 2
17:30
Olaszország: Filkor Attila gólt szerzett a Triestinában (She)
Filkor Attila gólt szerzett a Triestina csapatában, amely az olasz másodosztályú bajnokság 7. fordulójában 3–0-ra legyőzte a Crotonét.
okt. 2
17:30
Kikapott a Szeged Minszkben (Metropol)
A már hat góllal is vezető Pick Szeged 33-29-es vereséget szenvedett szombaton a fehérorosz Dinamo Minsz otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2.fordulójában, így nehéz helyzetbe került a továbbjutásért folyó küzdelemben.
okt. 2
17:32
ZTE-UTE: Sokkal jobban kellett volna kezdenünk - Mészöly (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a ZTE labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte az Újpestet. A találkozót követően Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője azt sajnálta, hogy nem kezdte jobban a mérkőzést együttese, Csank János pedig elmondta, Darko Pavicsevics oldalszalagjai sérültek meg.
okt. 2
17:34
NB II, Keleti csoport: a Nyíregyháza nem bírt a Vecséssel (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportját vezető Nyíregyháza hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott a mezőny hátsó felében található Vecséssel.
okt. 2
17:36
Kerékpár: sikerrel debütált a K&H; olimpiai kerékpárosnap (She)
A fővárosi 56-osok terén a kerékpározás valamennyi szakága, olimpikonjai, világ- és Európa-bajnoki helyezettjei megmutatkozhattak szombaton a Budapest Sportiroda és a Sportaktív SE közös családi szabadidős eseményén, az első alkalommal kiírt K&H olimpiai kerékpárosnapon. A színes forgatagban volt „minden, ami kerékpár".
okt. 2
17:38
Argentína: két orosz légiós a Japán ellen készülő keretben (She)
Két oroszországi légióst hívott be a Japán elleni felkészülési mérkőzésre készülő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Sergio Batista.
okt. 2
17:48
Bundesliga: Szalai góllal járult hozzá az újabb mainzi gálához (She)
Hétből hét: a Bundesliga-szezont félelmetes lendülettel kezdő Mainz csapata ismét győzött a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, ezúttal látványos meccsen 4–2-re, a Hoffenheim ellen. Szalai Ádám végigjátszotta a mérkőzést, méghozzá igen jól: gólt lőtt és gólpasszt adott. A Mainz beállította a legjobb kezdés Bundesliga-rekordját: 1995–1996-ban a Bayern München, 2001–2002-ben a Kaiserslautern…
okt. 2
17:48
Zalaegerszegen kikapott az Újpest (Metropol)
Az Újpest 2-1-es vereséget szenvedett Zalaegerszegen a labdarúgó NB I 9. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 2
17:50
Golf, Ryder-kupa: Woods mutatja az utat, nőtt az amerikai előny (She)
Akárcsak a korábbi négylabdás mérkőzések, a szombat délután lejátszott hat váltott ütéses parti is az Egyesült Államok párosainak sikerült jobban, így tíz befejezett mérkőzés után a címvédő 6–4-re vezet az európai válogatott ellen a walesi Newportban zajló férfigolf-csapatversenyen, a 38. Ryder-kupán. A mérkőzés még ma folytatódik.
okt. 2
17:52
Labdarúgó NB I: Haladás-Győr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Szombathelyi Haladás–Győri ETO FC mérkőzés a labdarúgó NB I 9. fordulójában. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
okt. 2
17:54
NB II, Nyugati csoport: a Baja hazai pályán legyőzte a Pécset (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportját vezető Pécs idegenben 2–1-es vereséget szenvedett a Bajától. A pécsiek közvetlen üldözői közül a Gyirmót és a Videoton-Puskás Akadémia is győzni tudott, így pontszámban beérte a baranyaiakat.
okt. 2
17:56
Sakk: a norvégiai Tromsö rendezheti meg a 2014-es olimpiát (She)
A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) közgyűlése döntésének értelmében Tromsö rendezheti meg a 2014-ben esedékes, 41. sakkolimpiát. A norvég város a bolgár Albenát győzte le a Hanti-Manszijszkban megtartott szavazáson.
okt. 2
18:06
Tenisz: Szávay már az első fordulóban búcsúzott Pekingben (She)
Szávay Ágnes nagy küzdelemben, 7:6, 1:6, 6:3-ra kikapott az orosz Jelena Vesznyinától a pekingi WTA-torna első fordulójában.
okt. 2
18:08
Női kosárlabda-vb: francia-ausztrál mérkőzés az 5. helyért (She)
Franciaország és Ausztrália játszhat az ötödik helyért a női kosárlabda-világbajnokságon, miután előbbi legyőzte Dél-Koreát, utóbbi pedig Oroszországot.
okt. 2
18:24
Bundesliga: Szalaival tovább szárnyal a Mainz (Infostart)
A Szalai Ádámmal felálló FSV Mainz továbbra is hibátlanul menetel a német labdarúgó-bajnokságban, miután a 7. forduló szombati mérkőzésén hazai pályán 4-2-re legyőzte a Hoffenheimet.
okt. 2
18:24
NB I: Kaposvár-Kecskemét és Paks-Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Kaposvár a Kecskemétet, a Paks pedig a Honvédot fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést élő szöveges közvetítésünkben!
okt. 2
18:26
Premier League: Gera húsz percet kapott a West Ham ellen (She)
A Tottenham hátrányból fordítva győzte le az Aston Villát, az Everton megszerezte első győzelmét az idényben, míg Gera Zoltán bő húsz percet kapott a West Hammel idegenben ikszelő Fulhamben.
okt. 2
18:28
Championship: Buzsákyék az utolsó percben csikarták ki a győzelmet (She)
A 89. percig győzelemre állt az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Queens Park Rangers a Crystal Palace otthonában, de a házigazdák Kieron Cadogan révén egyenlíteni tudtak. Mégis a vendég kék-fehéreké volt az utolsó szó: a 93. percben Helguson fejesével nyert a QPR. Buzsáky Ákos, a QPR magyar légiósa hét perc híján végigjátszotta a találkozót.
okt. 2
18:30
Premier League: nem született gól az MU sunderlandi vendégjátékán (She)
A Manchester United gól nélküli döntetlent játszott a Sunderland vendégeként a Premier League 7. fordulójának később kezdődött szombati mérkőzésén. A találkozón a hazai csapat állt közelebb a győzelemhez, de nem tudta kicsikarni az összecsapást eldöntő gólt.
okt. 2
18:32
Anglia: két elképesztő meccs a League Two-ban, egy 7-4 és egy 5-5 (She)
Ritka eseménynek lehettek szemtanúi az angol futballrajongók: a League Two-ban (negyedosztály) az Accrington Stanley–Gillingham mérkőzés 7–4-re, míg a Chesterfield–Crewe Alexandra meccs 5–5-re végződött.
okt. 2
18:42
Premier League: A Manchester United nem bírt a Sunderlanddel (Infostart)
A Manchester United idegenben nem bírt a Sunderlanddel az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 2
18:42
Torna: minden szeren magyar siker született a szombathelyi GP-n (She)
Valamennyi szeren magyar győzelemmel ért véget a tornászok szombathelyi GP-jének első szerenkénti finálés napja. A nőknél felemáskorláton Böczögő Dorina, ugrásban Tóth Renáta, a férfiaknál talajon Mihók Ádám, lólengésben Berki Krisztián, gyűrűn pedig Vlacsil Attila nyert. A szövetségi kapitányok kihirdették a vb-re utazó csapatokat.
okt. 2
18:42
Szávay kiesett Pekingben (Metropol)
Szávay Ágnes már az első fordulóban kiesett a 4,5 millió dollár összdíjazású pekingi női tenisztornán, miután három játszmában kikapott Jelena Vesznyinától.
okt. 2
18:44
Videó: így nyerte meg a Zalaegerszeg az Újpest elleni rangadót (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 9. fordulójában a Zalaegerszeg hazai pályán 2–1-re legyőzte az Újpestet. A ZTE Darko Pavicsevics 7. percben szerzett fejesgóljával és Prince Rajcomar második félidő eleji találatával 2–0-ra vezetett, Rajczi Péter a 87. percben tizenegyesből már csak szépíteni tudott. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
okt. 2
18:46
Skócia: jobb gólkülönbségével élen a Celtic; 2. a Rangers (She)
Jobb gólkülönbségével átvette a vezetést a Celtic a Rangerstől a skót Premier League-ben, a 7. forduló után mindkét glasgow-i klub százszázalékos mérleggel áll.
okt. 2
18:48
Finnország: nyert és hétfőn már bajnok lehet a HJK Helsinki (She)
Minden bizonnyal a HJK Helsinki nyeri meg a finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot a 2010-es szezonban, mivel 2–1-re győzött a Jyväskylä ellen, és ezzel kilenc pontra növelte előnyét a tabellán.
okt. 2
19:00
Rali vb: Loeb 60. győzelmével ünnepelheti hetedik vb-címét (She)
Sébastien Ogier Citroënje műszaki hiba miatt leállt a Francia Ralin, így márkatársát, Sébastien Loeböt csak a négy vasárnapi szakasz választja el attól, hogy sorozatban hetedszer is megnyerje a világbajnokságot.
okt. 2
19:00
A Manchester United nem bírt a Sunderlanddel (Metropol)
A Manchester United idegenben nem bírt a Sunderlanddel az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 2
19:02
Görögország: Megyeri és Szélesi a kispadon ült, Németh ott sem (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában ismét nyert az Olympiakosz, így vezeti a Szuperligát. A pireusziak az Olympiakosz Vóloszt verték meg 3–1-re, a mérkőzésen Megyeri Balázs (Olympiakosz) és Szélesi Zoltán (O. Vólosz) a kispadon ült, Németh Krisztián (Olympiakosz) nem volt a keret tagja.
okt. 2
19:18
Női kosárlabda NB I: sima FTC-siker a BEAC otthonában (She)
A női kosárlabda NB I legkorábbi szombati mérkőzésén a Nanette FTC 76–65-ös győzelmet aratott a BEAC-Újbuda ellen.
okt. 2
19:20
Férfi kézilabda BL: a Veszprém nagy győzelmet aratott a Hamburg ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 2. fordulójában az MKB Veszprém kiváló játékkal fontos győzelmet aratott a jó erőkből álló Hamburg ellen, a vége 33–30-as hazai győzelem lett.
okt. 2
19:22
Labdarúgás: életének 81. esztendejében elhunyt Budai III Sándor (She)
Életének 81. esztendejében 2010. szeptember 27-én elhunyt Budai Sándor (Budai III) egykori NB I-es labdarúgó, a Tatabányai Bányász, a Szegedi Haladás, a Bp. Honvéd és a Vörös Meteor volt játékosa – adta hírül az MLSZ honlapja.
okt. 2
19:36
Norvégia: Korcsmár Zsolt csapata fontos mérkőzést nyert meg (She)
Hazai pályán 3–2-es győzelmet aratott a Brann a Hönefoss ellen a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság egyetlen szombati mérkőzésén.
okt. 2
19:38
Labdarúgó NB I: kétgólos előny sem volt elég a Győrnek Szombathelyen (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Szombathelyi Haladás hazai pályán 3–3-s döntetlent játszott a Győri ETO FC-vel úgy, hogy a vendégek már 3–1-re is vezettek, és a végén örülhettek, hogy egy ponttal távozhattak.
okt. 2
19:40
Salakmotor: nem a GP-menők, a magyarok voltak a Miskolc ászai (She)
Az orosz SK Turbina Balakovo győzelmével zárult a salakmotoros BEK-döntő Miskolcon. A csalódást okozó Rune Holta, Nicky Pedersen párossal felálló Speedway Miskolc az ezüstérmet szerezte meg – köszönhetően magyarjainak.
okt. 2
19:54
Női kosárlabda NB I: a Pécs 54, a Sopron 19 ponttal nyert (She)
A női kosárlabda NB I 3. fordulójában a Pécs több mint kétszer annyi pontot dobott idegenben a Cegléd ellen, mint a hazaiak, míg a Sopron a Vasas otthonában diadalmaskodott.
okt. 2
19:54
Rangadót nyert a Veszprém a BL-ben (Metropol)
A csoportelsőség szempontjából fontos mérkőzésen az MKB Veszprém szombaton 33-30-ra legyőzte a vendég HSV Hamburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2.fordulójában, és Mocsai Lajos vezetőedző alakulata továbbra is százszázalékos.
okt. 2
19:56
Női kézilabda NB I: öt góllal győzött az Alcoa a Dunaújváros ellen (She)
A női kézilabda NB I 5. fordulójában az Alco FKC hazai pályán 32–27-re legyőzte a Dunaújváros együttesét. A Vác 25 góllal nyert a Siófok ellen, a Békéscsaba és a Veszprém egyaránt idegenben gyűjtötte be a két pontot.
okt. 2
19:58
Férfi kézilabda NB I: egygólos Dunaferr-siker a Mezőkövesd ellen (She)
A Dunaferr férfi kézilabdacsapata 27–26-ra legyőzte a Mezőkövesdet az élvonalbeli bajnokság 6. fordulójában.

Keresés