2010. október 24. vasárnap

okt. 24
16:36
Katalán-rali: Loeb győzött, Turán kiesett (Metropol)
Az immár sorozatban hétszeres világbajnok francia Sébastien Loeb nyerte vasárnap a Katalán-ralit, a világbajnokság utolsó előtti versenyét.
okt. 24
16:51
Premier League: Chicharito-dupla, a Manchester Utd. 2-1-re nyert (She)
A Manchester United 2–1-es győzelmet aratott a Stoke City otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójában. A mérkőzés hőse a United két gólt szerző mexikói csatára, Javier „Chicharito” Hernández volt.
okt. 24
16:53
Női kézi BL: a Debrecen nem bírt spanyol riválisával, öttel nyert az Itxako (She)
A spanyol Itxako ellen játszotta harmadik Bajnokok Ligája-mérkőzését a DVSC-Korvex tartalékos női kézilabdacsapata vasárnap délután. Jól kezdett a magyar együttes, de a spanyolok kihasználták a mieink visszaesését, és négygólos előnyre tettek szert a szünetre. Bár a folytatásban jól küzdött, továbbra is sok hibával játszott a Loki, így nem tudta utolérni riválisát, végül 32–27-re nyert az Itxako.
okt. 24
16:54
Tíz-nullra nyertek Dzsudzsákék (Metropol)
A holland labdarúgó-bajnokság 10. fordulóját kiütéses győzelemmel zárta a PSV Eindhoven, a mintegy 60 percet hátrányban játszó Feyenoord Rotterdam csapatának 10 gólt rúgtak. A magyar játékos mezőnyből és tizenegyesből is eredményes volt.
okt. 24
16:54
Loeb győzött, Turán kiesett (Behaviour)
Az immár sorozatban hétszeres világbajnok francia Sébastien Loeb nyerte vasárnap a Katalán-ralit, a világbajnokság utolsó előtti versenyét.
okt. 24
17:09
Dzsudzsák duplázott, a PSV tízet lőtt a Feyenoordnak (Infostart)
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV szenzációs, sőt, túlzás nélkül állítható, történelmi győzelmet aratott a holland bajnokság 10. fordulójában. A hét közben a Puskás Stadionban is szerepelt eindhoveni gárda tízgólos győzelmet aratott a nagy hármas egy másik tagja, a Feyenoord ellen. A magyar válogatott szélső két gólt is szerzett, a másodikat tizenegyesből.
okt. 24
17:09
Premier League: Manchester City-Arsenal rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának derbijét Manchesterben játsszák, ahol a City az Arsenalt fogadja. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót!
okt. 24
17:11
Hernandez megmentette a Manchester Unitedet (Infostart)
A sérült Wayne Rooney-t helyettesítő Javier Hernandez két találatával győzte le a Manchester United a vendéglátó Stoke Cityt az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 24
17:12
Az FTC csoportgyőztesként nyolcaddöntős (Behaviour)
Mindhárom meccsét - az utolsót 2 góllal a vendéglátó Nice ellen - megnyerve végzett az élen csoportjában, s lépett magabiztosan tovább a LEN Kupában a legjobb 16 közé az FTC férfi vízilabdacsapata.
okt. 24
17:27
Serie A: a Lazio a Cagliarit is megverte, marad a tabella első helyén (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulója után is a Lazio áll a tabella élén, ez már biztos: a római égszínkék-fehérek 2–1-re legyőzték az Olimpicóban a Cagliarit. A Juventus 0–0-ra végzett Bolognában, Rudolf Gergellyel soraiban győzött a Genoa, Vass Ádám a kezdőcsapatban volt, de a Brescia kikapott Leccében.
okt. 24
17:29
Videó: íme, Dzsudzsák duplája és a PSV tíz Feyenoordnak lőtt gólja! (She)
Mint arról beszámoltunk, a holland labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a PSV kiütéses, tízgólos győzelmet aratott az idei szezonban bukdácsoló Feyenoord ellen. Íme, a kiütéses győzelem videón!
okt. 24
17:31
Videó: íme, Chicharito remek fejese és győztes gólja a Stoke ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United 2–1-es győzelmet aratott a Stoke City otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójában. A mérkőzés hőse a United két gólt szerző mexikói csatára, Javier „Chicharito” Hernández volt. Íme, a találkozó góljai videón!
okt. 24
17:45
NB II, Keleti csoport: Újpesten is nyerni tudott a Nyíregyháza (She)
A listavezető Nyíregyháza 2–0-s győzelmet könyvelhetett el az Újpest FC B vendégeként a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. A Vác a Bőcs ellen hátrányból nyert 3–1-re idegenben.
okt. 24
17:47
Labdarúgó NB I: DVSC-FTC rangadó élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 11. fordulójának rangadója, a DVSC-TEVA–Ferencváros mérkőzés. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
okt. 24
17:49
NB II, Nyugati csoport: Győrben győzött a Baja, otthon a Barcs (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a Baja 2–1-re nyert a Győri ETO FC II vendégeként. A Barcs otthon győzött a Kaposvölgye ellen 3–0-ra.
okt. 24
18:03
Bundesliga 2.: Bochumban ikszeltek Stieberék, a támadó gólpasszt adott (She)
Ponttal távozott Bochumból az Alemannia Aachen csapata, miután 1–1-et ért el, ezzel folytatta veretlenségi sorozatát. Az Aachen góljánál Stieber Zoltán készítette elő Benjamin Auer találatát – a magyar légiós négy gólnál és öt gólpassznál jár már az idényben!
okt. 24
18:05
Bundesliga: szabadrúgásból mentett pontot a 93. percben a Dortmund (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a forduló előtti listavezető Borussia Dortmund a Hoffenheimet fogadta hazai pályán, és a két csapat 1–1-es döntetlenre végzett egymással.
okt. 24
18:21
Premier League: Torres döntött, a Liverpool legyőzte a Blackburnt (She)
Hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Liverpool a Blackburn Rovers ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.
okt. 24
18:23
Atlétika: Kálovics a 3., Papp Krisztina 7. a portsmouthi futóversenyen (She)
Kálovics Anikó a harmadik, Papp Krisztina pedig a hetedik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) legrangosabb utcai futósorozatába tartozó portsmouthi BUPA Great South Run elnevezésű viadalon.
okt. 24
18:24
Dzsudzsákék "kivégezték" a Feyenoordot - Elképesztő gólkülönbség! (Behaviour)
A listavezető PSV Eindhoven többek között Dzsudzsák Balázs két góljával kiütéses, 10-0-ás győzelmet aratott a Feyenoord ellen vasárnap, a holland labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.
okt. 24
18:39
Tenisz: Roger Federer nyerte meg a stockholmi tornát (She)
A korábbi világelső Roger Federer nyerte meg a stockholmi férfitenisztornát, miután a fináléban 6:4, 6:3-ra legyőzte a német Florian Mayert. A svájci teniszezőnek ez volt az Australian Open és a cincinnati ATP 1000-es siker után a harmadik tornagyőzelme a szezonban.
okt. 24
18:41
Jégkorong, Kontinentális Kupa: győzelemmel búcsúzott a DAB (She)
A Dunaújváros együttese 5–2-re legyőzte a HSC Csíkszereda csapatát vasárnap a jégkorong Kontinentális Kupa maribori csoportküzdelmének harmadik fordulójában.
okt. 24
18:42
MU-győzelem Hernandez-duplával (Metropol)
A sérült Wayne Rooneyt helyettesítő Javier Hernandez két találatával győzte le a Manchester United a vendéglátó Stoke Cityt az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának vasárnapi játéknapján. A Liverpool is begyűjtötte harmadik győzelmét.
okt. 24
18:43
Videó: nézze meg, hogyan adott gólpasszt Stieber a Bochum ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, ponttal távozott Bochumból az Alemannia Aachen csapata, miután 1–1-et ért el, s ezzel folytatta veretlenségi sorozatát. Az Aachen góljánál Stieber Zoltán készítette elő Benjamin Auer találatát, amelyet most megtekinthet.
okt. 24
18:45
Torna-vb: ausztrál arany a nőknél, Musztafina öt éremmel zárt (She)
A vasárnapi szerenkénti döntőkkel befejeződött a rotterdami torna-világbajnokság: a női összetett bajnok orosz Alija Musztafina ötödik érmét, a férfiaknál összetett nyertes japán Ucsimura Kohei negyedik medáliáját szerezte meg.
okt. 24
18:57
Bundesliga: a Köln vezetősége menesztette Zvonimir Soldót (She)
Az 1. FC Köln labdarúgócsapatának vezetősége a csapat rossz szereplése miatt menesztette a vezetőedző Zvonimir Soldót.
okt. 24
18:59
Férfi kézilabda NB I: kilenc góllal nyert a Szeged Mezőkövesden (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata 39–30-ra legyőzte a Mezőkövesdet a Budapest Bank Liga 9. fordulójában. Győzelmükkel a csongrádiak feljöttek a második helyre a tabellán.
okt. 24
19:15
Premier League: az Arsenal legyőzte a Manchester Cityt a rangadón (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának rangadóján az Arsenal 3–0-ra nyert a Manchester City otthonában. A hazaiak már az 5. percben emberhátrányba kerültek, amelyet az „ágyúsok” előbb Samir Nasri révén használtak ki az első félidőben, míg a második játékrészben Alex Song és Nicklas Bendtner is betalált.
okt. 24
19:17
Hollandia: Dzsudzsákék edzője különösen büszke 10-0-ra nyerő csapatára (She)
Valósággal ragyogott a boldogságtól Fred Rutten, a PSV edzője a Feyenoord elleni bajnoki rangadó (10–0, a rotterdami csapat történetének legsúlyosabb veresége) után.
okt. 24
19:33
NB I: a DVSC emberhátrányban harcolta ki a győzelmet (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a DVSC-TEVA 2–1-re legyőzte hazai pályán a Ferencvárost. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Kabát Péter kiállítása miatt a hazaiak több mint fél órán keresztül emberhátrányban játszottak, s így harcolták ki a győzelmet.
okt. 24
19:51
Bundesliga: Szalai kezdő volt, a Mainz nyert, átvette a vezetést (She)
A Hamburg elleni kisiklás után ismét nyerő úton jár a Mainz: a Bundesliga-idény meglepetéscsapata 1–0-ra győzött a BayArenában a Leverkusen ellen, a Szalai Ádám helyére a 68. percben beállt Andreas Ivanschitz találatával. Nyert és elmozdult az utolsó helyről a Stuttgart, döntetlent játszott, ezzel (és a Mainz sikerével) elvesztette tabellaelső pozícióját a Dortmund, menesztették Zvonimir Soldót a…
okt. 24
19:53
Videó: íme, Boyata kiállítása és az Arsenal háromgólos győzelme! (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának rangadóján az Arsenal 3–0-ra nyert a Manchester City otthonában. Most megmutatjuk a találkozó legérdekesebb pillanatait videón!
okt. 24
19:54
Veszélyben a DVSC BL-továbbjutása (Metropol)
A Debrecen 32-27-re kikapott a vendég spanyol Itxako Navarrától a női kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában, így a magyar csapat nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően.
okt. 24
19:55
Ferencváros: A higgadtság hiányzott, sok volt az amatőr hiba - Prukner (She)
Mint arról már beszámoltunk, a DVSC több mint fél órát emberhátrányban küzdve 2–1-re legyőzte a Ferencvárost, a vendégek mestere, Prukner László szerint a higgadtság hiánya okozta csapata vesztét.
okt. 24
19:57
Labdarúgó NB I: Nagy szükségünk volt erre a sikerre - Czvitkovics (She)
A Debrecen 2–1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó NB I 11. fordulójának rangadóján. A mindent eldöntő találatot szerző Czvitkovics Péter a meccs végén elmondta, hogy örül győztesgóljának, de még inkább a fontos sikernek.
okt. 24
19:59
Primera División: 3-0-ra nyertek Vadóczék, ötödik helyen az Espanyol (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában az Osasuna 3–0-ra nyert hazai pályán a Málaga ellen. A pamplonai együttes magyar játékosa, Vadócz Krisztián a 71. percben csereként lépett pályára.
okt. 24
20:09
Női kosárlabda NB I: ötven ponttal győzött a címvédő Pécs (She)
A címvédő Pécs 2010 csapata nagyon magabiztosan, 108–58-ra győzött a Szekszárd ellen a női kosárlabda-élvonal vasárnapi mérkőzésén.
okt. 24
20:11
Férfi kosárlabda NB I: a Sopron lemosta a debrecenieket (She)
Kiütéses, 119–65-ös sikert aratott a Kis-Rába Menti Takarék SKC férfi kosárlabdacsapata a Factum Sport Debrecen ellen az élvonal második vasárnapi mérkőzésén. Korábban a Kaposvár a szenzációsan játszó, 43 pontot dobó Josh Wilson vezérletével legyőzte a Szegedet.
okt. 24
20:27
Jégkorong, Mol-liga: fordított Bukaresten a Miskolc, nyert a Vasas (She)
A jégkorong Mol-liga vasárnapi játéknapján a Miskolc 4–1-re nyert a bukaresti Steaua vendégeként, a Vasas 11–1-re győzte le hazai pályán az Újpestet.
okt. 24
20:29
NB I: Nem az egy pontot akartuk megtartani – Malinauskas (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Debrecen emberhátránya ellenére 2–1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó NB I 11. fordulójának rangadóján. Mindaugas Malinauskas, a hazaiak kapusa is azt emelte ki a találkozó után, hogy nem elégedtek meg az egy ponttal, és végig hittek a győzelemben.
okt. 24
20:31
Videó: nézze meg, hogyan nyert a Debrecen a Ferencváros ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, a DVSC-TEVA 2–1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó NB I 11. fordulójának rangadóján. A Loki Kabát Péter higgadt tizenegyesével szerzett vezetést, amelyet Rodenbücher István egyenlített ki. Azonban a bajnok a 88. percben Czvitkovics Péter remek góljával megszerezte a három pontot.
okt. 24
20:33
Jégkorong, EBEL: kétgólos Volán-győzelem a Ljubljana ellen (She)
Az Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata a három gólt szerző Vas Márton vezetésével 4–2-re legyőzte hazai pályán az Olimpija Ljubljana együttesét.
okt. 24
20:48
Emberhátrányban nyert a Loki az FTC ellen (Metropol)
A címvédő Debrecen a második félidő nagy részében emberhátrányban játszva, a hajrában szerzett góllal 2-1-re legyőzte a vendég Ferencvárost a labdarúgó Monicomp Liga 11. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
okt. 24
21:06
Nyert és ismét vezet a Mainz (Metropol)
A Mainz 1-0-ra győzött a Leverkusen vendégeként a német labdarúgó Bundesliga vasárnapi játéknapján, ezzel ismét a tabella élére került, miután a Dortmundnak csupán döntetlenre futotta a Hoffenheim ellen.
okt. 24
21:21
Videó: az élőhalottak is meglátogatták a Lazio-Cagliari meccset (She)
A Lazio a Cagliari elleni 2–1-es győzelmével tovább őrzi első helyét az olasz labdarúgó-bajnokságban. A római Stadio Olimpicóban rendezett találkozón érdekes „szurkolók" is megjelentek a lelátón, ugyanis a meccs kezdete előtt néhány zombinak öltözött férfi sétált le a lépcsőkön.
okt. 24
21:39
Jégkorong, Mol-liga: fordított Bukarestben a Miskolc, nyert a Vasas (She)
A jégkorong Mol-liga vasárnapi játéknapján a Miskolc 4–1-re nyert a bukaresti Steaua vendégeként, a Vasas 11–1-re győzte le hazai pályán az Újpestet.
okt. 24
22:15
Videó: a hét gólt hozó őrület végén a Sevilla örülhetett (She)
Hihetetlen izgalmakat hozott a spanyol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában vasárnap este rendezett Sevilla–Athletic Bilbao meccs. A hazaiak a szünetben a 62. percben már 3–0-ra is vezettek, amikor a Bilbao magára talált és három perc alatt feljött egy gólra. A nagy rohamot azonban Frederic Kanouté második gólja hűtötte le, bár a 94. percben Igor Gabilondo még kozmetikázott az eredményen. A vége…
okt. 24
22:17
Norvégia: ünnepel Trondheim, már bajnok a még veretlen Rosenborg (She)
A Rosenborg BK labdarúgócsapata nyerte meg a 2010-es norvég bajnokságot, miután 28 forduló után már nyolc ponttal vezet a Tippeligaenben legközelebbi üldözője, a behozhatatlan hátrányba került Valerenga előtt.
okt. 24
22:33
Győzött a Debrecen a rangadón (Infostart)
A vasárnap egyetlen NB I-es mérkőzésén a bajnok Debrecen 2-1-re győzött a Ferencváros ellen.
okt. 24
22:33
Törökország: Hagi gól nélküli derbivel tért vissza a Galatához (She)
Gól nélküli döntetlennel tért vissza a Galatasaray labdarúgócsapatának kispadjára Gheorghe Hagi, a klub korábbi játékosa, aki a 2004–2005-ös idényben már volt a csapat vezetőedzője. A Galata a Fenerbahce ellen játszott 0–0-t a városi derbin.

Keresés