2010. október 25. hétfő

okt. 25
13:15
Anglia: menesztették a Ferencváros korábbi edzőjét, Shortot (She)
Több angol forrás is idézi a harmadosztályú Notts County hivatalos közleményét, amelyben a klub bejelentette, hogy felmentették a munkavégzés alól a csapat menedzserét, Craig Shortot.
okt. 25
13:33
Dopping: új-zélandi sportoló tesztje lett pozitív (She)
Egy új-zélandi sportoló produkált pozitív doppingtesztet – jelentette be hazája doppingellenes szervezete. Eddig sem a sportoló nevét, sem a sportágát nem hozták nyilvánosságra.
okt. 25
13:36
Indul a 65. NBA-szezon (Metropol)
Magyar idő szerint szerda hajnalban rajtol el az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 65. idénye, melynek legnagyobb esélyeseként a címvédő Los Angeles Lakerst és a bivalyerős keretet összehozó Miami Heatet emlegetik.
okt. 25
13:38
Platini nem akar Playstation-futballt (Metropol)
Továbbra is ellenzi a gólbíró-technológia alkalmazását Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke; amint fogalmazott, nem akar a videójátékhoz, a Playstationhöz hasonló futballt.
okt. 25
13:51
UEFA: Platini nem akar „Playstation-futballt”, nem kell a gólbíró (She)
Továbbra is ellenzi a gólbíró-technológia alkalmazását Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke; amint fogalmazott, nem akar a videojátékhoz, a Playstationhöz hasonló futballt.
okt. 25
13:54
Maradhat a Feyenoord edzője (Metropol)
A klub hétfői bejelentése szerint a posztján marad Mario Been, a Feyenoord labdarúgócsapatának vezetőedzője, annak ellenére, hogy együttese vasárnap megsemmisítő, 10-0-s vereséget szenvedett a PSV Eindhoventől.
okt. 25
14:09
Kosárlabda: rendőrök vitték el a sztrájkoló görög játékosokat - videó (She)
Sztrájkba léptek hétvégén a görög férfi bajnokságban szereplő hazai kosárlabdázók.
okt. 25
14:27
Férfi gyeplabda Interliga: jó kezdés után esett vissza az Építők és a Rosco (She)
A férfi gyeplabda Interliga hétvégi fordulójában Bécsben járt a sorozatban érdekelt két magyar csapat, az Építők és a Rosco. A jó kezdést sajnos pont nélküli folytatás követte részükről.
okt. 25
15:06
Felfüggesztették a Lazio részvényeinek kereskedését (Metropol)
A Lazio meglepetésszerű szárnyalása az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában arra kényszerítette az olasz tőzsdét, hogy felfüggessze a klub részvényeinek kereskedését.
okt. 25
15:39
Cozma-ügy: A „véres fejű” pisztolyért kiabált - Ilyés vallomása (She)
A nagy darab, kopasz, véres fejű roma Marian Cozma összecsuklása után azt kiabálta: „hozzátok a pisztolyt"; ez Ilyés Ferencnek, az MKB Veszprém volt kézilabdázójának a nyomozati vallomásában szerepel, amelyet a bíró ismertetett a hétfői tárgyaláson.
okt. 25
15:41
DVSC: az FTC elleni sikerrel Herczeg lett a legeredményesebb Loki-edző (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA klubmenedzsere, Herczeg András a Ferencváros elleni vasárnapi 2–1-es sikerrel átvette a vezetést az együttes edzői örökranglistáján – tudatta a dvsc.hu.
okt. 25
15:57
ZTE: jegyakciókkal töltenék meg a stadiont az FTC ellen (She)
A labdarúgó NB I 2. helyén álló Zalaegerszegi TE FC vezetőségének reményei szerint a két évvel ezelőtti Szombathelyi Haladás elleni találkozó után a november 6-i, Ferencváros elleni összecsapáson is telt ház lesz a ZTE Arénában, ennek elősegítésére pedig különböző jegyakciókat vezetnek be – adta hírül a ztefc.hu.
okt. 25
16:15
Nagy László továbbra sem szerepel a válogatottban (Infostart)
Nagy László, a Barcelona átlövője továbbra sem szerepel a magyar férfi kézilabda-válogatottban, amely csütörtökön és vasárnap Európa-bajnoki selejtezőt vív. A bosnyákok, illetve az észtek elleni mérkőzésre Mocsai Lajos szövetségi kapitány meghívót küldött a légiósnak.
okt. 25
16:15
Bielefeld: Christian Ziege ultimátumot kapott a vezetőktől (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályában utolsó helyen álló Arminia Bielefeld vezetőedzője, Christian Ziege ultimátumot kapott a csapat vezetőségétől: akkor maradhat, ha az együttes a következő három bajnokiján legalább hat pontot szerez.
okt. 25
16:33
U19-es Eb-selejtező: a magyar csapat vereséggel kezdte a hazai tornát (She)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra kikapott Moldovától Európa-bajnoki selejtezőn a 6. csoportban, amelynek a küzdelmeit Telkiben, illetve Tatabányán rendezik.
okt. 25
16:35
Kosárlabda: Iversonnal már csak a részleteket kell tisztázza a Besiktas (She)
A török sajtó szerint Allen Iverson hamarosan aláírja szerződését a török Besiktashoz. Az NBA-ben korábban tizenegyszeres All Star-válogatott Iverson a hét folyamán tárgyal a török csapat vezetőivel.
okt. 25
16:54
Primoz Kozmus visszatér (Metropol)
Újra versenyezni szeretne Primoz Kozmus, a férfi kalapácsvetés olimpiai és világbajnoka, akinek döntését hétfőn a szlovén miniszterelnöki hivatal közleményben hozta nyilvánosságra.
okt. 25
17:27
Teszteli a magyar találmányt a FIFA (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a közeljövőben élesben teszteli azokat a technikai találmányokat - köztük egy magyart is - amelyek a kétes esetekben segítenek a játékvezetőknek.
okt. 25
17:27
Mainz: Szalai Ádámot az Inter és a Liverpool is figyeli - lapértesülés (She)
Olasz lapértesülések szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter figyeli Szalai Ádámot, a Mainz támadóját. A Tuttomercatoweb értesülései szerint a milánóiak megfigyelői a német bajnokság élén álló együttes bajnokijain jártak az utóbbi hetekben.
okt. 25
17:29
NSO Tv: Tudom, de még nem hiszem! - Berki Kriszitán (She)
Amszterdam érintésével, néhány perccel 12 óra után hazatért a rotterdami tornász világbajnokság egyetlen magyar aranyérmese. Berki Krisztán lólengésben bizonyult a legjobbnak szombaton. A tornászt csapattársai, barátai és az NSO Tv várta Ferihegyen.
okt. 25
17:30
A FIFA élesben is teszteli a magyar "gólbírót" (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a közeljövőben élesben teszteli azokat a technikai találmányokat - köztük egy magyart is - amelyek a kétes esetekben segítenek a játékvezetőknek.
okt. 25
17:31
Serie A: A Lazio megismételheti a Verona 1985-ös bravúrját - Capello (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello véleménye szerint a Lazio végrehajthatja a Hellas Verona 1984–1985-ös bravúrját, és bajnoki címet ünnepelhet a szezon végén.
okt. 25
17:45
Premier League: legalább két hónapra kidőlt a Villa csapatkapitánya (She)
Legalább kéthónapos kihagyás vár Sztilian Petrovra, az angol élvonalbeli Aston Villa csapatkapitányára, aki térdsérülést szenvedett a szombati, Sunderland elleni bajnokin.
okt. 25
18:03
DVSC: „Utaztak” rám a fradisták. Nem vagyok fegyelmezetlen! - Kabát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA támadója, Kabát Péter a Hajdú-bihari Naplónak adott nyilatkozatában elmondta, saját magát tartja hibásnak a kiállításért, ugyanakkor nem érzi magát fegyelmezetlennek – tudatta a dvsc.hu.
okt. 25
18:05
Schalke 04: Magathnak elege lett, „előveszi a korbácsot" (She)
A Schalke 04 egyébként sem lágyszívűségéről ismert trénere, Felix Magath még szigorúbb bánásmódot ígért a Bundesligában gyengén szereplő csapat játékosainak.
okt. 25
18:21
Formula-1: Sauber szerint sportszerűtlen a Ferrari és a McLaren (She)
Peter Sauber szerint nem tett jót a Formula–1 megítélésének a Ferrari és a McLaren csapattagjainak reakciója azután, hogy Mark Webber, a Red Bull versenyzője kicsúszott, majd összeütközött Nico Rosberggel a Dél-koreai Nagydíjon. A svájci csapatvezető úgy véli, illetlenség ugrándozva örülni annak, hogy valaki balesetet szenved, főleg televíziónézők milliói előtt mutatni ilyen képet az F1-ről.
okt. 25
18:23
NB I: elzárás és féléves kitiltás a Kaposvár-Honvédon balhézóknak (She)
Gyorsított eljárásban elzárásra ítélte, illetve fél évre kitiltotta az MLSZ által szervezett mérkőzésekről a bíróság azt a hat szurkolót, akik szombaton a somogyi megyeszékhelyen megzavarták a Kaposvári Rákóczi FC–Budapest Honvéd meccset - közölte a Somogy Megyei Bíróság szóvivője az MTI-vel.
okt. 25
18:39
Manchester United: Rooney nem nézte meg a Stoke elleni bajnokit (She)
Nem a Stoke City elleni 2–1-es Manchester United-győzelem megtekintésével töltötte tegnap 25. születésnapját a „vörös ördögökkel" a múlt héten szerződést hosszabbító Wayne Rooney, aki Dubaiban tölti szabadságát.
okt. 25
18:41
Liverpool: Adorján tanult piros lapjából, reméli, leteszi a névjegyét (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának fiatal magyar légiósa, Adorján Krisztián egyre jobban beilleszkedik a városban, tanul hibáiból és reméli, le tudja tenni a névjegyét a csapatban.
okt. 25
18:43
Hollandia: gipszben a bajnokcsapat védője, hónapokig nem játszhat (She)
Minden bizonnyal hónapokig nem léphet pályára Nicky Kuiper, a holland bajnoki címvédő Twente labdarúgója, miután súlyosan megsérült az ADO Den Haag elleni, vasárnapi mérkőzésen.
okt. 25
19:15
Videó: megzavarodtak a védők, győztes góllal büntetett az ellenfél (She)
Tényleg nem mindennapi gólt szerzett Rory Gaffney az ír bajnokság másodosztályban vasárnap lejátszott Mervue United–Monaghan United (2–1) összecsapáson. A hazaiak játékosa a vendég védők zavarodottságát kihasználva talált a kapuba, megnyerve ezzel a találkozót csapatának. Íme, az eset videón!
okt. 25
19:17
Premier League: Dunne nem tudta „lerázni" Carraghert (She)
Richard Dunne, az Aston Villa hátvédje szombaton a Sunderland ellen 1–0-ra elveszített találkozón már a nyolcadik öngólját jegyezte a Premier League-ben, amivel csúcstartó. A második helyezett Jamie Carragher nem szakadt le róla, a Liverpool védője a Blackburn ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen szintén öngólt vétett, így héttel áll a bajnoki élvonalban.
okt. 25
19:33
Sportlövészet: Sidi keddtől a vk-döntőben küzd az elsőségért (She)
Keddtől csütörtökig rendezik meg a puska- és pisztolyszámok világkupa-döntőjét Münchenben, ahol hazánkat Sidi Péter képviseli.
okt. 25
19:35
Videó: két szurkoló együtt örült a csapattal Chicharito gólja után (She)
Két szurkoló is berohant a pályára, hogy együtt örüljön a Manchester United játékosaival Javier Hernandez, azaz Chicharito második gólja után a Stoke City elleni (1–2) idegenbeli mérkőzésen. Nézze meg az esetet!
okt. 25
19:51
Válogatott: Buzsákyt és Tőzsért is figyeli Egervári Sándor és stábja (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Angliába utazik, hogy megfigyelje Buzsáky Ákost és Priskin Tamást, valamint találkozzon Gera Zoltánnal. Erről a szakember az MLSZ hivatalos oldalán vezetett blogjában számolt be.
okt. 25
20:09
UEFA: bizonyítékokat akarnak látni a korrupciós ügyben, különben perelnek (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) felkérte a ciprusi Szpirosz Marangoszt, hogy bizonyítsa vádját, mely szerint Lengyelország és Ukrajna korrupció segítségével jutott hozzá a 2012-es labdarúgó Eb megrendezéséhez.
okt. 25
20:27
Junior vívó Eb: Márton Anna bronzérmes női kardban (She)
Bronzérmet szerzett a női kardozók versenyében Márton Anna az oroszországi Lobnyában zajló junior vívó Európa-bajnokság hétfői nyitónapján.
okt. 25
20:29
Championship: Fülöp is csak találgatja pocsék kezdéseik okát (She)
A Championshipben szereplő Ipswich magyar kapusa, Fülöp Márton is csak találgatja, mi az oka annak, hogy csapata rendkívül rosszul kezdi a mérkőzéseket, de elmondása szerint az a jó a labdarúgásban, hogy egyből jön a következő lehetőség.
okt. 25
20:45
Tenisz: Kohlschreiber simán nyert, Chardy máris búcsúzott (She)
A szentpétervári férfi tenisztorna első fordulójában a 7. helyen kiemelt francia Jérémy Chardy nagy meglepetésre az első szoros szett megnyerése után nagyon sima két szettet követően kikapott a kazah Mihail Kukuskintól.
okt. 25
21:03
Csehország: győzött a Sparta, az Olomouccal együtt üldözi a Plzent (She)
A Sparta Praha labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a Liberec ellen a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Gambrinus Liga) hétfő esti mérkőzésén.
okt. 25
21:21
Norvégia: Korcsmár kezdő volt, a Brann kiesésre ítélte a Kongsvingert (She)
Korcsmár Zsolttal a soraiban 3–1-es győzelmet aratott a Brann a Kongsvinger ellen a norvég labdarúgó-élvonal 28. fordulójának zárómérkőzésén.
okt. 25
21:23
Leverkusen: Hyypiä bokasérülés miatt kidőlt, hetekig nem játszhat (She)
A Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának szakmai stábja hetekig nem számíthat a bokasérülést szenvedett veterán finn védőre, Sami Hyypiäre.
okt. 25
21:39
Törökország: kikapott a Besiktas, az isztambuli nagyok dobogón sincsenek (She)
Furkan Özcal 90. percben szerzett góljával a Kayserispor 1–0-ra legyőzte a Besiktast a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétfő esti találkozóján.
okt. 25
21:57
Videó: íme, Robinho pontos lövése a Napoli ellen! (She)
Az idegenben játszó Milan megszerezte a vezetést a Napoli ellen Robinho 22. percben lőtt góljával az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulójának záró mérkőzésén. Nézze meg a találatot!
okt. 25
22:15
Jégkorong: újra ott szeretne lenni a vb-n a Vasas fiatal hátvédje (She)
A 22 éves Szirányi Bencét újra behívta a jégkorong-válogatottba Ted Sator szövetségi kapitány. A Vasas HC fiatal hátvédje örül az újabb lehetőségnek, most azért harcol, hogy a november eleji Telenor-kupán meggyőző teljesítményével bebiztosítsa a helyét a jövő évi világbajnokságon szereplő csapatban.
okt. 25
22:33
NFL: Brett Favre bokatörést szenvedett, de nincs szükség műtétre (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Minnesota Vikings 41 éves irányítója, Brett Favre bal bokájában eltört két csont, állítja Brad Childress vezetőedző.
okt. 25
22:51
Championship: Gyepesék lemosták a Leedset, utolérték a QPR-t (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 13. fordulójának hétfő esti mérkőzésén a Cardiff City meglepően nagy különbségű, 4–0-s győzelmet aratott az Elland Roadon a Leeds United ellen.
okt. 25
22:53
Serie A: egygólos Milan-siker a forduló zárásán Nápolyban (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulójának záró mérkőzésén az AC Milan 2–1-re nyert a Napoli otthonában. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hazaiak Michele Pazienza kiállítása miatt az egész második félidőben emberhátrányban futballoztak.
okt. 25
23:09
Primera División: a Real Sociedad simán legyőzte a szenvedő Deport (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának hétfő esti záró mérkőzésén a Real Sociedad nagyon magabiztosan, 3–0-ra legyőzte a Deportivo La Corunát.
okt. 25
23:27
Portugália: kiütéses sikerével továbbra is menetel a Porto (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának záró mérkőzésén a Porto hazai pályán az egyaránt két gólig jutó Hulk és Radamel Falcao vezetésével 5–1-re legyőzte a Leiriát.

Keresés