2010. október 27. szerda

okt. 27
21:21
Tenisz: Clijsters győzelemmel mutatkozott be a dohai vb-n (She)
Kim Clijsters 6:2, 6:3 nyert Jelena Jankovics ellen, így győzelemmel mutatkozott be a női teniszezők Dohában zajló világbajnokságán.
okt. 27
21:23
Férfi kézilabda: Otthon legyőzhetjük Magyarországot - Lazarov (She)
Kiril Lazarov, a macedón férfi kézilabda-válogatott vezéregyénisége a 2012-es Európa-bajnoki selejtezők kezdete előtt bizakodóan nyilatkozott a csapat továbbjutási esélyeit illetően. Macedónia Magyarországgal, Észtországgal és Bosznia-Hercegovinával egy kvartettbe kapott besorolást.
okt. 27
21:25
Formula-1: Barrichello pert nyert az internetes kereső ellen (She)
A Google internetes kereső brazil kiadása 118 000 dollárt köteles fizetni Rubens Barrichellónak, mert későn törölte azokat a hamis regisztrációkat a közösségi portálokról, amelyeket a brazil Formula–1-es pilóta nevében töltöttek ki ismeretlen felhasználók.
okt. 27
21:57
Hollandia: el-Hamdaui duplájával ismét nyert az Ajax (She)
A marokkói Munir el-Hamdaui két góljával és Vurnon Anita találatával az Ajax 3–1-re legyőzte a Heerenveent a holland labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, így pontszámban beérte a mérkőzését később kezdő,  listavezető PSV-t.
okt. 27
22:15
Videó: íme, Stieber Zoltán gólpassza és Szalai Ádám fejes gólja (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy kiesett a Mainz a Német Kupából, miután a második fordulóban 2–1-es vereséget szenvedett a Stieber Zoltánnal felálló másodosztályú Aachen otthonában. A találkozót végigjátszó Stieber gólpasszt adott, míg a Mainzba a 63. percben becserélt Szalai Ádám gólt fejelt. Nézze meg a meccs összefoglalóját!
okt. 27
22:17
Tenisz: Stosur két játszmában legyőzte Wozniackit (She)
Samantha Stosur 6:4, 6:3-ra nyert a világelső Caroline Wozniacki ellen a Dohában zajló női tenisz-világbajnokság második játéknapján. A kedden az olasz Francesca Schiavonét legyőző Stosur ezzel nagyon közel került a továbbjutáshoz.
okt. 27
22:19
Spanyol Kupa: a Sevilla és a Valencia is tetemes előnyre tett szert (She)
Az élvonalbeli Sevilla és Valencia is könnyed győzelmet könyvelhetett el harmadosztályú ellenfele ellen a spanyol labdarúgó Király-kupa 16 közé jutásért rendezett párharcának első mérkőzésén. A Sevilla 4–0-ra győzte le idegenben az irúni Real Uniónt, míg a Valencia a Logronés vendégeként nyert 3–0-ra.
okt. 27
22:33
Videó: nézze meg az Arsenal vicces vezető gólját a Newcastle ellen! (She)
Nem mindennapi találattal szerezte meg a vezetést az Arsenal az angol Ligakupában a Newcastle otthonában. A gól tulajdonképpen nem is a vendégek érdeme, mert ahogy az az alábbi videóból kiderül, inkább a Szarkák hozták össze, akár a finnek 1997-ben a magyar válogatott elleni vb-selejtezőn.
okt. 27
22:51
Angol Ligakupa: az Arsenal négygólos győzelemmel jutott a negyeddöntőbe (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata 4–0-ra nyert a Newcastle United vendégeként, így könnyedén jutott az angol Ligakupa negyeddöntőjébe. A londoniak emlékezetes öngóllal szereztek vezetést, s győzelmüket Theo Walcott duplája és Nicklas Bendtner bombája tette fölényessé. A Newcastle-ban Kádár Tamás végigjátszotta a találkozót.
okt. 27
23:09
Eredivisie: Dzsudzsák gólt lőtt, gólpasszt adott, a PSV nyert (She)
Dzsudzsák Balázs gólpasszt adott, majd tizenegyesből betalált, a PSV pedig 2–0-ra nyert a Vitesse ellen a holland labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A Feyenoord a Tóth Balázzsal felálló VVV Venlo legyőzésével próbálta feledtetni a PSV-től elszenvedett 10–0-s vereséget.
okt. 27
23:11
Spanyol Kupa: negyedosztályú ellenféllel nem bírt a Getafe (She)
A Getafe labdarúgócsapata mindössze 1–1-es döntetlenre volt képes a Portugalete vendégeként a spanyol Király-kupa 16 közé jutásért rendezett párharcának első mérkőzésén. A fővárosiak már a hatodik percben előnybe kerültek, de a negyedosztályú hazaiak a második félidőben egyenlítettek, így 1–1-gyel a hátuk mögött utazhatnak majd a visszavágóra.
okt. 27
23:27
Videó: nézze meg Dzsudzsák Balázs mesteri gólpasszát és gólját! (She)
Dzsudzsák Balázs főszerepet vállalt a PSV győzelméből a holland bajnokságban lejátszott Vitesse–PSV összecsapáson. A meccset a vendégek nyerték 2–0-ra. Nézze meg az összefoglalót!
okt. 27
23:29
Német Kupa: a Mainz után a Dortmund is elbúcsúzott (She)
A Német Kupa második fordulójának szerda késő esti találkozóin három összecsapáson is hosszabbításra volt szükség. A Stuttgart csak túlórázás után tudta legyőzni a Chemnitzet, méghozzá a 76. percben 1–0-s hazai vezetésnél beálló osztrák Martin Harnik mesterhármasával. A Hajnal Tamást nem nevező Borussia Dortmund tizenegyesekkel kiesett az Offenbach otthonában, és tizenegyespárbaj döntött a…

Keresés