2010. október 5. kedd

okt. 5
21:26
Newcastle: a klub levelet írt az FA-nek De Jong megbüntetését kérve (She)
A Premier League-ben szereplő Newcastle United levelet írt az Angol Labdarúgó-szövetségnek (FA), amelyben azt kérik a testülettől, büntessék meg a Hatem Ben Arfát brutálisan szerelő Nigel de Jongot.
okt. 5
22:18
NBA: Joakim Noah 60 millió dollárért hosszabbított a Bullsszal (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Chicago Bulls bejelentette, hogy meghosszabbította Joakim Noah szerződését.
okt. 5
22:36
Videó: 103 yardos visszahordás a Dolphins-Patriots NFL-meccsen (She)
Nem akármilyen touchdownt ért Brandon Tate a magyar idő szerint kedd hajnalban lejátszott Miami Dolphins–New England Patriots NFL-mérkőzésen. A vendégek wide receivere egy fantasztikus, 103 yardos visszahordást mutatott be. Nézze meg a videót!
okt. 5
22:54
Válogatott: Vanczák Vilmos cumit kapott Dzsudzsákéktól (She)
A San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott mai programjában két edzés szerepelt, este pedig egy ünneplés zárta a napot, a friss édesapát, Vanczák Vilmost köszöntötték a stáb és a keret tagjai.
okt. 5
23:12
Ázsiai BL: a szaúdiak háromszor voltak hátrányban, de 4-3-ra nyertek (She)
Kitűnő, látványos mérkőzést hozott az ázsiai Bajnokok Ligája első elődöntője: a szaúdi al-Sabab hazai pályán 4–3-ra győzött a dél-koreai Szongnam Ilhva ellen.
okt. 5
23:30
Liverpool: a Boston Red Sox tulajdonosa is érdeklődik a klub iránt (She)
Az amerikai ESPN értesülései szerint a Liverpool vezetősége egy keddi tanácskozáson megvitatta a klub eladását. A hírek szerint két konkrét ajánlat is érkezett, de az amerikai tulajdonosok, George Gillett és Tom Hicks még nem hoztak döntést.

Keresés