2010. október 6. szerda

okt. 6
13:20
NSO-kvíz: nyerjen jegyet a Facebookon a Magyarország-San Marino meccsre! (She)
Harmadszor csap össze egymással Magyarország és San Marino: pénteken 19 órától a Puskás Ferenc Stadionban Eb-selejtezőn mérkőzik meg a két csapat. A mérkőzés alkalmából az NSO Facebook-oldalán kvízzel készültünk - az első három helyesen válaszoló 2-2 jegyet nyer a találkozóra! A válaszokat a jegyzet kommentjeibe várjuk!
okt. 6
13:22
Debrecen: Farkas Balázsnak fáj a hasfala, egyelőre nem edzhet (She)
Farkas Balázsnak, a Debrecen támadójának továbbra is fáj a hasfala, vizsgálatok várnak rá – adta hírül a labdarúgó NB I-ben jelenleg ötödik helyen álló DVSC-TEVA honlapja.
okt. 6
13:36
Haladás: hamarosan újra elkezdheti az edzéseket a megműtött kapus (She)
Szép Tamás, a labdarúgó NB I-ben jelenleg utolsó előtti Haladás kapusa reméli, múlt heti ágyéksérvműtétje után hamarosan újra beállhat a kapuba – adta hírül a szombathelyi klub hivatalos honlapja.
okt. 6
13:38
Lovassport: világkupa és show negyedszer Budapesten (She)
Negyedik alkalommal kerül sor december 3. és 5. között a Lovas Világkupára és Show-ra, illetve ismét lesz Nemzeti Lovas Gyermeknap a Papp László Budapest Sportarénában.
okt. 6
13:54
Euro 2012: Holtby beválogatásán gondolkodik Joachim Löw (She)
A Bundesligában hét forduló után százszázalékos Mainz alapemberének, Lewis Holtbynak a beválogatásán gondolkodik Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 6
13:56
Barcelona: a katalánok 2015-ig kötnék magukhoz Bojan Krkicet (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapata 2015-ig szóló szerződést kötne Bojan Krkiccsel, akinek most érvényben lévő kontraktusa 2013-ban jár le.
okt. 6
13:58
Újpest: vérvétel a hirtelen szívmegállás megelőzése érdekében (She)
Különleges egészségügyi szűrésen vettek részt szerdán az Újpest labdarúgói: a hirtelen szívmegálláshoz vezető megbetegedésre való hajlamot szűrik ki szervezetükben egy speciális eljárással – adta hírül a klub honlapja.
okt. 6
14:00
Zimbabwe: kiutasították a szövetségi kapitányt, nem volt munkavállalásija (She)
Kiutasították az országból a zimbabwei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, a nemrég kinevezett belga Tom Saintfietet, mivel a szakember még nem kapott munkavállalási engedélyt.
okt. 6
14:12
Real Madrid: Mourinho jóváhagyta Kaká kölcsönadását - lapértesülés (She)
Olasz lapértesülések szerint a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője, José Mourinho már az áldását adta Kaká kölcsönadására. A brazil aranylabdás után az olasz Internazionale érdeklődik intenzíven, de hallani az angol Chelsea-ről is.
okt. 6
14:30
Férfi kézilabda: a fizetések visszatartásával motiválnak Mezőkövesden (She)
A férfi kézilabda NB I-ben gyengén rajtoló Mezőkövesd KC vezetősége úgy döntött, hogy a játékosok fizetésének harminc százalékát visszatartják egészen addig, ameddig a csapat nincs a legjobb nyolc között a bajnoki tabellán.
okt. 6
14:32
Férfi kézilabda: Lino Cervar nem lesz macedón kapitány (She)
Mégsem ülhet le a macedón férfi kézilabda-válogatott kispadjára Lino Cervar. A horvát szakember esélyes volt a nemzeti csapat irányítására, de a Macedón Kézilabda-szövetség elnöksége végül úgy döntött: nem szavaz bizalmat neki.
okt. 6
14:48
Tenisz: Tokióban kiesett a hatodik kiemelt Feliciano López (She)
A hatodik helyen kiemelt Feliciano López két szettben kikapott honfitársától, Guillermo Garcia-Lópeztől a Tokióban zajló ATP-torna második fordulójában.
okt. 6
14:48
Raikkönnen nagyon megsértődött (Behaviour)
Kimi Raikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka kizárta annak a lehetőségét, hogy jövőre a Renault pilótájaként térjen vissza az autósport elitkategóriájába, egyben felrója a francia csapatnak, hogy saját marketing céljaira használta a nevét.
okt. 6
14:50
Euro 2012: a Chelsea-nél nem voltak alaposak, Benajun „szakadt” (She)
Az Izraeli Labdarúgó-szövetség szerdán közleményben tudatta, hogy az orvosi vizsgálatok kiderítették: az Eb-selejtezőkre beválogatott Josszi Benajun Achilles-ín-szakadással érkezett haza angliai klubjától, a Chelsea-től, és hónapokig harcképtelen lesz.
okt. 6
14:52
Profi ökölvívás: Amir Khan ki akarja rámolni a súlycsoportját (She)
December 11-én kerül sor az óriási érdeklődéssel várt Amir Khan–Marcos Maidana kisváltósúlyú profi ökölvívó-világbajnoki címmérkőzésre. A felek Los Angelesben tartottak sajtótájékoztatót, és a következő gondolatokat közvetítették a rajongók felé.
okt. 6
14:54
Debrecen: a csapatkapitány teljesen felépült sérüléséből (She)
Teljesen felépült sérüléséből Bernáth Csaba, a DVSC-TEVA csapatkapitánya – adta hírül a magyar labdarúgóbajnok hivatalos honlapja.
okt. 6
14:56
Man. City: Mancini-Tévez szóváltás volt az öltözőben, Balotelli visszatérhet (She)
Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere elismerte, hogy „heves szóváltás" zajlott le közte és Carlos Tévez között a Newcastle United elleni bajnokin.
okt. 6
15:06
Labdarúgó MK: változott a Baja-Videoton mérkőzés időpontja (She)
A Videoton hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elfogadta a két klub közös kérését, így nem az eredetileg kiírt időpontban rendezik meg a Baja–Videoton Magyar Kupa-mérkőzést.
okt. 6
15:06
Räikkönen nem szerződik a franciákhoz (Metropol)
Kimi Räikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka kizárta annak a lehetőségét, hogy jövőre a Renault pilótájaként térjen vissza az autósport elitkategóriájába, egyben felrója a francia csapatnak, hogy saját marketing céljaira használta a nevét.
okt. 6
15:08
Jótékonyság: az ETO és az Ajka közösen segíti a vörösiszap áldozatait (She)
Jótékonysági mérkőzést játszik egymással a Győri ETO és az FC Ajka, hogy így segítse a Veszprém megyei vörösiszap-katasztrófa károsultjait – adta hírül az élvonalbeli klub hivatalos honlapja.
okt. 6
15:24
Férfi kézilabda: Rutenka hazatér, mégsem lesz spanyol válogatott (She)
Siarhei Rutenka elfogadta a fehérorosz válogatott meghívóját, így a 2006-os férfi kézilabda Európa-bajnokság gólkirálya ismét szülőhazájának válogatottját erősíti majd a jövőben.
okt. 6
15:24
Kaká elhagyja a Real-t - már az is ismert hova megy (Behaviour)
Olasz és spanyol lapértesülések szerint Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója a téli átigazolási szezonban elhagyhatja az együttest, és valószínűleg Milánóba költözik.
okt. 6
15:26
NFL: Randy Moss lesz Brett Favre új sztárelkapója (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) hivatalos honlapja már tényként közli, hogy a New England Patriots elcserélte Randy Mosst a Minnesota Vikingshez egy 2011-es harmadik körös draftjogért.
okt. 6
15:28
Üzlet: a londoni metróban csábítanak a történelmi siker helyszínére (She)
A londoni metróban, valamint angol lapokban elhelyezett egész oldalas hirdetésekben csábítják az amatőr golfozókat, hogy keressék fel a walesi Newportot, és játsszanak azon a pályán, amelyiken az európai golfválogatott hétfőn legyőzte az Egyesült Államokat a Ryder-kupáért vívott mérkőzésen.
okt. 6
15:42
Atlétika: befejezi pályafutását az athéni maratonifutó-bajnok (She)
Befejezi pályafutását az olasz Stefano Baldini, az athéni olimpia maratonifutó-bajnoka.
okt. 6
15:42
Talma, a maláj tigris (Blikk)
Talmácsi 2007-ben és 2008-ban nyert Malajziában, most is bravúrt remél
okt. 6
15:44
Ferencváros: Csizmadia bízik a válogatott behívóban (She)
Csizmadia Csaba, a Ferencváros hátvédje az ftc.hu-nak nyilatkozva elmondta, reméli, Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya hamarosan meghívót postáz neki a nemzeti csapatba.
okt. 6
16:00
Euro 2012: Mesut Özil válaszolt az őt kritizáló Hamit Altintopnak (She)
A német és a török válogatott Európa-bajnoki selejtezője előtt a török származású Mesut Özil elmondta, számára sosem volt kérdés, hogy melyik válogatottat válassza. A Real Madrid játékosa ezen nyilatkozatával az őt kritizáló Hamit Altintopnak válaszolt.
okt. 6
16:18
Tenisz: Djokovics játék nélkül jutott tovább a pekingi tornán (She)
Az első helyen kiemelt Novak Djokovics játék nélkül jutott be a pekingi ATP-torna harmadik fordulójába, mivel ellenfele, az amerikai Mardy Fish nem tudta vállalni a játékot.
okt. 6
16:20
Labdarúgó NB I: a Monicomp Zrt. lesz a magyar élvonal névadó szponzora (She)
Ismét van főszponzora az NB I-es labdarúgó-bajnokságnak. Megállapodás született a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. között, amelynek értelmében a cég névadó szponzorként támogatja jelentős összeggel a labdarúgó-bajnokságot – tudatta hivatalos honlapján az MLSZ.
okt. 6
16:22
Vb 2018: 161 millió fontos profitot ígérnek az angolok a FIFA-nak (She)
Rendkívül csábító, 161 millió fontos (186 millió eurós) profitot ígérnek az angolok a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA), amennyiben elnyerik a 2018-as világbajnokság rendezési jogát.
okt. 6
16:36
Primera División: a Realnak éppen Mourinhóra van szüksége - Zidane (She)
Zinedine Zidane szerint a nyáron szerződtetett José Mourinho az ideális választás a királyi klub vezetőedzői posztjára – idézi a Real Madrid egykori világ- és Európa-bajnok labdarúgójának nyilatkozatát a vezető spanyol sportlap, a Marca.
okt. 6
16:54
Megvan az NB I új főszponzora (Infostart)
Megállapodás született a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. között, amelynek értelmében a cég névadó szponzorként támogatja jelentős összeggel az NB I-es bajnokságot.
okt. 6
16:54
Magyar Kupa: a ZTE már a 16 között a Honvéd-MFA legyőzésével (She)
Bejutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé a 2009–2010-es sorozatban döntős Zalaegerszeg, miután idegenben 2–1-re legyőzte a Budapest Honvéd második csapatát.
okt. 6
17:12
Euro 2012: fokozott biztonsági intézkedések a német-török meccsen (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) fokozott biztonsági intézkedéseket léptet életbe a pénteki Németország–Törökország Eb-selejtező előtt.
okt. 6
17:12
OTP-s cég az NB I új névadója (Metropol)
Ismét van főszponzora az NB I-es labdarúgó bajnokságnak. Megállapodás született a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. között, amelynek értelmében a cég névadó szponzorként támogatja jelentős összeggel a labdarúgó bajnokságot.
okt. 6
17:30
Kosárlabda: több mint hétezren a Lakers barcelonai edzésén (She)
Több mint hétezer rajongó, többségükben iskolások vettek rész az Európában túrázó amerikai kosárlabdacsapat, az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers szerdai barcelonai edzésén. Az érdeklődés elsősorban Pau Gasolnak, a Lakers spanyol (közelebbről katalán) csillagának, a Barcelona egykori játékosának szólt.
okt. 6
17:30
Koman felnőtt (Blikk)
Telki — Közel egy éve az U20-as futballválogatott bronzérmet szerzett az egyiptomi vébén. A fiatalokat az ország a szívébe zárta, az együttest Afrikában irányító szövetségi edző, Egervári Sándor (60) már akkor mondta, közülük néhányan hamarosan a felnőtt nemzeti csapatban is helyet követelhetnek maguknak.
okt. 6
17:30
Új neve lesz a labdarúgó NB I.-nek (Behaviour)
Ismét van névadó főszponzora az NB I-es bajnokságnak, miután szerdán megállapodás született a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. között.
okt. 6
17:32
Vasas: Dellacasával közös megegyezéssel szerződést bontott a klub (She)
A Vasas labdarúgócsapatának vezetősége, valamint Giovanni Dellacasa vezetőedző a mai napon közös megegyezéssel a szerződés megszüntetése mellett döntött – olvasható a piros-kékek hivatalos honlapján.
okt. 6
17:48
NB II, Nyugati csoport: két kiváló hajrá és fölényes ajkai siker (She)
Az Ajka 4–0-ra legyőzte a Kaposvölgyét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 6. fordulójából elhalasztott, szerdán délután bepótolt mérkőzésén.
okt. 6
17:48
Távozott a Vasas olasz vezetőedzője (Metropol)
Közös megegyezéssel távozott posztjáról Giovanni Dellacasa, a labdarúgó Monicomp Ligában szereplő Vasas vezetőedzője. Az olasz szakember utódját csütörtökön sajtótájékoztató keretében mutatja be.
okt. 6
17:48
Megvan a harmadik edzőváltás az NB I.-ben (Behaviour)
Közös megegyezéssel távozott posztjáról Giovanni Dellacasa, a labdarúgó Monicomp Ligában szereplő Vasas vezetőedzője.
okt. 6
17:50
Ismét amerikai tulajdonban a Liverpool (Metropol)
Az FC Liverpool vezetői megállapodtak a labdarúgóklub eladásáról a New England Sports Ventures (NESV) nevű céggel, amely az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő Boston Red Sox tulajdonosa.
okt. 6
18:24
Ázsiai BL: előnyben az iráni vasasok a második elődöntőben (She)
Az iráni Zob Ahan egygólos előnnyel utazhat a szaúdi al-Hilal elleni ázsiai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára. A vasgyári csapat Haszem Hadadifar 57. percben szerzett találatával győzött az első mérkőzésen.
okt. 6
18:42
FTC: a klub fenntartja álláspontját, hogy műhiba történt, de nem fellebbez (She)
Az ftc.hu tájékoztatása szerint az FTC Labdarúgó Zrt. tudomásul veszi az MLSZ Fegyelmi Bizottságának határozatát, melyben pénzbüntetés megfizetésére kötelezi a klubot az Újpest–FTC NB I-es bajnoki mérkőzés alatt történt szurkolói rendbontások miatt, és nem él fellebbezési jogával. Az FTC a játékvezetői műhiba miatt benyújtott óvásának elutasítása miatt sem fellebbez, de továbbra is fenntartja…
okt. 6
18:44
Tenisz: Wozniacki továbbjutott a pekingi második fordulóból (She)
Az első helyen kiemelt Caroline Wozniacki két játszmában legyőzte az olasz Sara Erranit a pekingi női tenisztorna második fordulójában. A világranglista-2. dán a következő körben a cseh Petra Kvitovával csap össze.
okt. 6
18:46
Blog: a sivatagban nem csak magában bízik az ember - Tóth Anita (She)
Tóth Anita, a Nemzeti Sport újságírója vasárnaptól jelentkező blogjában a Fáraó-ralin tapasztaltakat és látottakat osztja meg a Nemzeti Sport Online olvasóival. Legújabb bejegyzésében arról ír, hogy a sivatagba látogató embereknek nem szabad csak magában bíznia, szükség van egy külső erőre is.
okt. 6
19:00
Liverpool: kétszeres pénzt fizet, ha Dalglish lesz a következő menedzser (She)
Nem sokkal azután, hogy a klub igazgatótanácsa elfogadta a Boston Red Sox csapatát is tulajdonló New England Sports Ventures (NESV) vételi ajánlatát, a fogadóirodáknál máris „csak" dupla pénzt lehetne nyerni azzal, ha valaki arra fogad, hogy Kenny Dalglish lesz a Liverpool következő menedzsere. Az 59 éves skót szakember 1977 és 1989 között játszott a „vörösöknél", a csapatnak 1985 és 1991…
okt. 6
19:18
Női kosárlabda NB I: idegenben nyert a Baja, otthon a Fradi (She)
A női kosárlabda-bajnokság negyedik fordulójában a Baja idegenben 86–83-ra legyőzte a Ceglédet.

Keresés