2010. február 7. vasárnap

febr. 7
20:14
Görögország: idegenben nyert a Pana, hazai pályán az Olympiakosz (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a listavezető Panathinaikosz a Lárisza vendégeként aratott újabb győzelmet, és őrzi vezető helyét a fordulóban szintén három pontot begyűjtő legfőbb üldözője, az Olympiakosz előtt.
febr. 7
20:30
Női kosár NB I: az Európa-kupától búcsúzó Győr itthon vigasztalódott (She)
Az Európa-kupából csütörtökön kieső Győr magabiztos győzelmet aratott a vendég Szolnok felett a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
febr. 7
20:32
Jégkorong, EBEL: öt Volán-gól a Salzburg kapujában, fehérvári siker (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 52. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán 5–4-re nyert a Red Bull Salzburg ellen. A házigazdák már négy góllal is vezettek, végül azonban csak eggyel tudtak győzni.
febr. 7
20:48
Férfi kézilabda MK: kétszer annyi gólt lőtt a Veszprém, mint a Tatabánya (She)
A címvédő Veszprém hazai közönség előtt 17 góllal megverte vasárnap a Tatabányát, a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén.
febr. 7
21:06
Primera División: kikapott a Sevilla Zaragozában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarágó-bajnokság 21. fordulójában a Sevilla egy végletekig izgalmas, kifejezetten kiegyenlített találkozón szenvedett egygólos vereséget Zaragozában.
febr. 7
22:00
Wolfsburg: Köstner a szezon végéig marad a tavalyi bajnoknál (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburgnál megerősítették, hogy az Armin Veh helyét átvevő, eddig a második csapat edzőjeként dolgozó Lorenz-Günther Köstner a szezon végéig marad az idei idényben bukdácsoló csapatnál.
febr. 7
22:18
Atlétika: Jelena Iszinbajeva 485 cm-rel indította az esztendőt (She)
A világcsúcstartó Jelena Iszinbajeva 485 centiméterrel nyerte a női rúdugrást vasárnap a moszkvai fedett pályás atlétikai viadalon.
febr. 7
22:54
Serie A: római öröm Firenzében, Tottiék már a második helyen a tabellán (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának záró mérkőzésén a középmezőnyben helyezkedő Fiorentina a 18 tétmérkőzés óta veretlen, harmadik AS Romát fogadta. Sokáig a vendégek remekül védő kapusa, Júlio Sérgio kellett ahhoz, hogy Francesco Tottiék ne kerüljenek hátrányba Firenzében, a hajrához közeledve pedig úgy tűnt, hogy gól nélküli döntetlennel végződik a mérkőzés. Ám jött Mirko Vucsinics, és…
febr. 7
23:12
Primera Divisón: pontot szerzett az Atlético Santanderben (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában az Atlético Madrid Santanderben lépett pályára, és 1–1-es döntetlent játszott a házigazda Racinggal.
febr. 7
23:30
Portugália: három góllal nyert hazai pályán a Porto (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Porto hazai pályán három góllal megverte a Navalt.

Keresés