2010. április 25. vasárnap

ápr. 25
21:09
Férfi kézilabda BL: a THW Kiel idegenben nyert egy góllal (She)
A THW Kiel idegenben győzte le a Rhein-Neckar Löwent a férfi kézilabda BL negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 25
21:11
Primera División: hazai pályán győzött az Atlético Madrid (She)
Kétgólos győzelmet aratott az Atlético Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.
ápr. 25
21:27
Lósport: hat lovaglásból négyszer nyert az arab sztárzsoké a Kincsem Parkban (She)
Méltó volt a híréhez Ahmad Ajtebi, az arab sztárzsoké vasárnap a Kincsem parkban. A 29 éves sportoló hat lovaglásából négyszer nyert, kétszer pedig a második helyen végzett.
ápr. 25
22:03
Futsal: rózsaszín tornacipőben nyert UEFA-kupát a Benfica játékosa (She)
A Benfica csapata nyerte a futsal UEFA-kupát, miután a Liszabonban rendezett döntőben győzött az Interviú Madrid ellen. Futsalban az UEFA-kupa a legrangosabb európai kupasorozat, vagyis a Bajnokok Ligájának felel meg. A portugál Benfica egyik játékosa, a válogatottal a budapesti Európa-bajnokságon is pályára lépő Arnaldo bebizonyította, rózsaszín tornacipőben is lehet nagyszerűen játszani.
ápr. 25
22:21
Futsal: a rózsaszín tornacipős Arnaldo vezetésével Európa trónján a Benfica - videó (She)
A Benfica csapata nyerte a legrangosabb európai futsal kupasorozatot, az UEFA-kupát, miután a Liszabonban rendezett döntőben győzött az Interviú Madrid ellen. A portugál Benfica egyik játékosa, a válogatottal a budapesti Európa-bajnokságon is pályára lépő Arnaldo bebizonyította, rózsaszín tornacipőben is lehet nagyszerűen játszani.
ápr. 25
22:23
Románia: őrült hajrá után iksz a rangadón, megugróban a kolozsváriak (She)
Növelte előnyét a hétvégi fordulóban a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a listavezető CFR Cluj együttese, miután a kolozsváriakat üldöző Steaua pontokat veszített.
ápr. 25
22:57
Serie A: az Inter legnagyobb örömére a Roma kikapott a Sampdoriától (She)
A Serie A 35. fordulójában a Roma  hazai pályán egy félidő után remek játékkal 1–0-ra vezetett a Sampdoria ellen, ám a második félidőben Giampaolo Pazzini két góljával fordítottak a genovaiak, így az Atalantát tegnap legyőző Inter vezeti a bajnokságot.
ápr. 25
22:59
Jégkorong: Ausztria Ukrajna legyőzésével feljutott az A-csoportba (She)
Ausztria válogatottja jutott fel Szlovénia mellett az A-csoportba, miután a hollandiai divízió 1-es világbajnokság A-csoportjában győzelmet aratott Ukrajna felett. A csoportban Szerbia végzett az utolsó helyen, ezzel kiesett, jövőre csak a divízió 2-ben indulhat.
ápr. 25
23:01
Torna Eb: sporttörténelmet írt Marasz, a nyújtó királya (She)
Sporttörténelmi sikert aratott a birminghami férfi torna Európa-bajnokságon Vlasziosz Marasz: a görög szerspecialista ötödször nyert aranyérmet nyújtón, ilyen egyeduralomra korábban még senki nem volt képes.
ápr. 25
23:03
Vb 2010: lemaradhat a tornáról az első számú dán kapus (She)
Elképzelhető, hogy nem léphet pályára a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a Stoke City és a dán válogatott kapusa, Thomas Sörensen.
ápr. 25
23:05
NBA: Wade remekelt, 46 ponttal vezette győzelemre a Miamit (She)
A Miami Heat kosárlabdacsapata 101–92-re legyőzte a Boston Celticset az NBA Keleti főcsoportjának rájátszásában, így elkerülte a „söprést".
ápr. 25
23:15
Videó: Pazzini duplája és a Sampdoria győzelme a Roma ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Serie A 35. fordulójában a Roma  hazai pályán egy félidő után remek játékkal 1–0-ra vezetett a Sampdoria ellen, ám a második félidőben Giampaolo Pazzini két góljával fordítottak a genovaiak. Íme, a mérkőzés találatai videón!
ápr. 25
23:17
Ligue 1: a Marseille nem ingott meg, megint öt ponttal vezet (She)
Nem ingott meg a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, az Olympique Marseille: az OM Matthieu Valbuena góljával 1–0-ra legyőzte a Saint-Étienne-t a 34. forduló vasárnap esti meccsén, így megint öt ponttal vezet üldözője, az Auxerre előtt.
ápr. 25
23:33
Primera División: a Getafe hét gólt hozó meccsen verte meg a Sevillát (She)
Rendkívül szórakoztató, hét gólt hozó mérkőzésen győzte le a Getafe csapata a Sevillát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap esti találkozóján.
ápr. 25
23:33
Nem sikerült a bravúr (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott 4-1-re kikapott a házigazda szlovén csapattól a ljubljanai divízió I-es világbajnokság záró mérkőzésén, így jövőre utóbbi együttes szerepelhet a világ legjobbjait felvonultató szlovákiai vb-n.
ápr. 25
23:35
Belgium: Juhász Rolandék négy gólt rúgtak a Gent ellen (She)
A belga első osztályú labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának 7. fordulójában a bajnoki címét már korábban bebiztosító Anderlecht 4–2-re győzött a Gent ellen. A brüsszeliek magyar védője, Juhász Roland végigjátszotta a mérkőzést.
ápr. 25
23:51
NHL: a Coyotes simán győzött Detroitban, 7. meccset kényszerített ki (She)
A Phoenix Coyotes 5–2-es győzelmet aratott a Detroit Red Wings csarnokában, így kiharcolta a 7. meccset a Nyugati főcsoport negyeddöntőjében.

Keresés