2010. április 27. kedd

ápr. 27
17:57
Belgium: vak szurkolóknak nyitnak szektort az FC Bruges-nél (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Bruges stadionjában ezentúl külön szektor lesz fenntartva a vakok és gyengén látók számára.
ápr. 27
18:09
Női kosárlabda: Fűzynek tartozik a Pécs, az edző a Győrrel tárgyalt (She)
A női kosárlabda NB I-ben pénteken bajnoki címet ünneplő MiZo Pécs edzője, Fűzy Ákos szerződése május végén lejár, és bár már egyeztetett a baranyai vezetőkkel, még nem született megállapodás a hosszabbításról. Sőt a bajnokságban 4. helyen végző Győr is tárgyalt a szakemberrel.
ápr. 27
18:27
Fülöp Márton szombaton már véd a Manchester City csapatában (Infostart)
A Manchester City a bajnokság hátralévő meccseire kölcsönvette a Sunderlandtől a magyar válogatott kapust. Szombaton már Fülöp Márton védi a City hálóját.
ápr. 27
18:27
FTC-Újpest: máris elfogytak a jegyek a vendégszektorba (She)
A Soproni Ligában szereplő Újpest hivatalos honlapjának híradása szerint máris elfogyott a Ferencváros által a pénteki derbire elővételi árusításra küldött 1200 belépő.
ápr. 27
18:29
Fiorentina: a klub csökkentené az eltiltott Adrian Mutu fizetését (She)
A Fiorentina kevesebb bért akar folyósítani Adrian Mutunak a román támadó eltiltásának lejártáig.
ápr. 27
18:45
Alpesi sí: Anja Pärson mégsem hagy fel a versenyzéssel (She)
Korábbi elképzeléseivel ellentétben a 2010–2011-es szezonban is versenyezni fog Anja Pärson, a svédek olimpiai és világbajnok alpesi sízője.
ápr. 27
18:47
Manchester City: Fülöp mellett Joe Hart is szerepel a kívánságlistán (She)
Mint ismeretes, a Manchester City labdarúgócsapata Shay Given és Stuart Taylor sérülése miatt kapust keres. A BL-indulásért harcoló klub kívánságlistáján szerepel a Sunderland magyar játékosa, Fülöp Márton, de a hírek szerint a Birmingham Citynek kölcsönadott Joe Hart visszatérésére is van esély.
ápr. 27
19:03
Itt nevelkednek a hazai foci reménységei - futballakadémiai körkép (Infostart)
Reménység a magyar focinak: az öt legjelentősebbnek tekinthető hazai futballakadémián ez idő tájt 350-370 fiatal nevelkedik. Hamarosan akár ötszázan is lehetnek, mert a győri Fehér Miklós Labdarúgó Kollégium és a kispesti Magyar Futball Akadémia is létszámbővítést tervez. Ősztől elindul a munka a debreceni intézményben is. Összeállításunkban az utánpótlás nevelés ezen helyszíneit mutatjuk be.
ápr. 27
19:03
Újpest FC: közös megegyezéssel szerződést bontottak Ivan Dudiccsal (She)
Az Újpest FC kedden szerződést bontott a csapat szerb védőjével, Ivan Dudiccsal – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
ápr. 27
19:05
Bajnokok Ligája: a Lyon új formációban lép pályára a Bayern ellen (She)
A francia L’Équipe információi szerint a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Lyon az előző heti 4-3-3-mal ellentétben ezúttal négy védővel, két védekező és három támadó középpályással és egy ékkel áll fel a Bayern München ellen.
ápr. 27
19:07
Ligakupa: nagyon motiváltak a döntő előtt a paksi játékosok (She)
Kis Károly, a Paks vezetőedzője a szerdán megrendezendő Ligakupa-döntő előtt adott nyilatkoztában arról beszélt, hogy játékosai nagyon motiváltak, és ha mindenki úgy teszi a dolgát, ahogy a sorozatban korábban, ugyanannyi esélye lesz tolnai csapatnak, mint a DVSC-TEVA-nak – olvasható a paksifc.hu-n.
ápr. 27
19:09
Tenisz: Federer egyesben már az első mérkőzését elbukta Rómában (She)
Roger Federer egyesben már az első mérkőzését elveszítette a római salakpályás tenisztornán. Az első fordulóban erőnyerő svájcit a második körben a lett Ernests Gulbis verte meg 2:6, 6:1, 7:5-re.
ápr. 27
19:57
Férfi röplabda Extraliga: tizenkettedszer bajnokok a kaposváriak (She)
A Diamant-Kaposvár 3:1-re nyert Kecskeméten a férfi röplabda Extraliga döntőjének negyedik mérkőzésén, így a párharcot 3–1-re megnyerve megvédte címét. A somogyiak 12. alkalommal nyerték meg a bajnokságot.
ápr. 27
20:15
Bajnokok Ligája: ismét Olic és Müller alkotja a Bayern csatárduóját (She)
A Bayern München az Olympique Lyon elleni BL-elődöntő visszavágóján is a Thomas Müller, Ivica Olic csatárkettőssel kezd, míg az 1–0-s hátrányban lévő francia csapatnál egy előretolt ék szerepel a kezdőben Lisandro López személyében.
ápr. 27
20:33
Döntős a Veszprém (Infostart)
A címvédő Veszprém 34-27-re győzött a Dunaferr ellen a férfi kézilabdaliga elődöntőjében, így második sikerével bekerült a fináléba.
ápr. 27
20:33
Manchester City: Fülöp vagy Joe Hart védhet a szombati bajnokin (She)
Mint ismeretes, a Manchester City labdarúgócsapata Shay Given és Stuart Taylor sérülése miatt kapust keres. A BL-indulásért harcoló klub kívánságlistáján szerepel a Sunderland magyar játékosa, Fülöp Márton, de a hírek szerint a Birmingham Citynek kölcsönadott Joe Hart visszatérésére is van esély.
ápr. 27
20:35
Férfi kézilabda NB I: dunaújvárosi győzelmével döntőbe jutott a Veszprém (She)
Rendkívül szoros első játékrészt követően második félidei jobb játékának köszönhetően az MKB Veszprém végül érvényesítette a papírformát, és 34–27-re legyőzte idegenben is a Dunaferr a férfi kézilabda NB I elődöntőjében. A fináléban a veszprémiek ellenfele a Tatabánya kiejtésével már korábban bejutó Pick-Szeged lesz.
ápr. 27
20:37
Kerékpár: az IFU nem rendezi meg az idén a Gemenci Nagydíjat (She)
Az Ifjúsági Unió Szekszárd (IFU) 15 éve kötődik a Gemenci Nagydíj országúti kerékpárversenyhez, öt éven keresztül főszervezői voltak, az azt megelőző években pedig segítőként vettek részt a lebonyolításban. A viadalt, amely a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) kategóriáját is megkapta, 35 év után, az idén, ilyen formában, az IFU nem rendezi meg. Az indokokat Ignácz György, korábbi főszervező…
ápr. 27
20:51
BL: Lyon-Bayern München elődöntő élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a Lyon a Bayern Münchent fogadja. Kövesse a mérkőzést élőben az NSO-n!
ápr. 27
20:51
Karnyújtásnyira a világszínvonaltól rögbiseink (Behaviour)
Szombaton május 1-én 16.00 órai kezdéssel az esztergomi Vasas sportpályán Európa Bajnoki mérkőzés keretében fogadja a norvég rögbi válogatottat a magyar rögbi válogatott.
ápr. 27
21:09
Férfi kosárlabda NB I: óriási csatában győzött és elődöntős a ZTE (She)
Az alapszakaszt megnyerő ZTE nagy csatában nyert a férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjének harmadik meccsén a Sopron ellen, s ezzel bejutott az elődöntőbe.
ápr. 27
21:45
Ligue 1: az utolsó helyezett otthonában égett hatalmasat a PSG (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 35. fordulójában az utolsó helyen álló Grenoble hazai pályán 4–0-ra kiütötte a Paris Saint-Germaint.
ápr. 27
21:47
Videó: az első félidő után Olic góljával vezet a Bayern Lyonban (She)
Ivica Olic révén megszerezte a vezetést a Lyon otthonában is a Bayern München a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, így a franciáknak már legalább három gólt kell szerezniük a döntőbe jutáshoz. Nézze meg a horvát támadó találatát videón!
ápr. 27
21:49
Tenisz: Kuznyecova nyert, Ivanovics kikapott Agnieszka Radwanskától (She)
A stuttgarti női tenisztorna 1. fordulójában a harmadik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova két nagyon sima szettben megverte a szlovén Katerina Srebotnikot, míg a korábbi világelső Ana Ivanovics két szoros játszmában kikapott a lengyel Agnieszka Radwanskától.
ápr. 27
21:51
MLSZ: Véber Györgyöt május 30-ig eltiltották sportszakmai tevékenységétől (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Véber Györgyöt, a Lombard FC szakvezetőjét (a tréner a Diósgyőr elleni meccsen tanúsított sportszerűtlen viselkedése miatt a hónap közepén már kapott három bajnokira szóló eltiltást), 2010. május 30-ig minden jellegű mérkőzésre vonatkozóan eltiltotta a sportszakmai tevékenységtől.
ápr. 27
22:03
Futsal: kialakult a rájátszás első két fordulójának pontos programja (She)
Tegnap a 22. fordulóval lezárult a futsal NB I alapszakasza, és azóta kialakult a rájátszás első két fordulójának párosítása is. A párharcok két nyert mérkőzésig tartanak.
ápr. 27
22:05
Torna női Európa-bajnokság: Tóth Renáta valamennyi szeren indul (She)
A Böczögő Dorina, Divéky Luca, Lónai Hajnalka, Csillag Tünde és Tóth Renáta alkotta felnőttcsapat sikeresen teljesítette az esti pódiumedzést a női tornászok birminghami Európa-bajnokságán. Draskóczy Imre vezetőedző ígéretéhez hűen a pódiumedzés után kihirdette, melyik szeren kire számít.
ápr. 27
22:07
U21: következő selejtezős ellenfelünk tönkreverte a törököket (She)
Az U21-es magyar válogatott következő Európa-bajnoki selejtezős ellenfele, Bosznia-Hercegovina felkészülési mérkőzésen 4–1-re legyőzte Törökországot.
ápr. 27
22:21
NBA: az atlantai Jamal Crawfordot választották az év csereemberévé (She)
Az atlantai Jamal Crawfordot választották az idény legjobb csereemberévé az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
ápr. 27
22:39
Bajnokok Ligája: a Bayern Lyonban is győzött, így döntős (She)
Elsőként a Bayern München jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe.
ápr. 27
22:57
Videó: Olic triplájával nyert és jutott BL-döntőbe a Bayern Lyonban (She)
Olic, Olic és harmadszor is Olic. A lyoni műsorközlő háromszor mondhatta a mikrofonba a Bayern München horvát csatárának, Ivica Olicnak a nevét, miután mesterhármassal a BL-döntőbe lőtte a németeket a helyi Olympique otthonában. Nézze meg Olic három gólját videón!
ápr. 27
22:57
Olic mesterhármasával elintézte a Lyont (Blikk)
LYON – Régi álmát valósította meg a Bayern München focicsapata. A bajorok Ivica Olic (30) három góljával idegenben is legyőzték 3-0-ra az Olympique Lyont a Bajnokok Ligája elődöntőjében, így bejutottak a május 22-i fináléba. Ez a bravúr legutóbb 2001-ben sikerült nekik – akkor meg is szerezték a serleget a Valencia ellen. Kilenc évet kellett várniuk, hogy újra a siker kapujába érjenek.
ápr. 27
22:57
Döntőben a Bayern München (Metropol)
A Bayern München jutott elsőként a labdarúgó Bajnokok Ligája fináléjába, miután az elődöntő keddi visszavágóján is legyőzte a francia Olympique Lyont.
ápr. 27
22:59
Premier League: a Man. City kölcsönvette Fülöpöt, a kapus holnap már ott edz (She)
Immár hivatalos a hír: Fülöp Mártont kölcsönvette a kapusgondokkal küszködő Manchester City.
ápr. 27
23:01
Tenisz: Szávay óriási csatában nyert, következő ellenfele Szafina lesz (She)
A stuttgarti női tenisztorna első fordulójában Szávay Ágnes hatalmas csatában, több mint kétórás mérkőzésen, döntő szettben múlta felül a német Andrea Petkovicot, így bejutott a második körbe, amelyben az orosz Dinara Szafina lesz az ellenfele.
ápr. 27
23:15
Szávay nyolcaddöntős Stuttgartban (Infostart)
Szávay Ágnes három játszmában győzött a hazai közönség előtt szereplő Andrea Petkovic ellen a 700 ezer dollár összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 27
23:33
Videó: Cruyffék trükkös büntetőjét másolta a japán az ázsiai BL-ben (She)
Az ázsiai Bajnokok Ligájában megrendezett Pohang Steelers–Sanfrecce Hirosima találkozó (3–4) egy trükkös büntetővel dőlt el. Szató Hiszato és Makino Tomoaki gyakorlatilag lemásolta a híres Cruyff-féle tizenegyest. Tekintse meg a ravasz megoldást videón!
ápr. 27
23:35
Tenisz: Ferrer és Murray is könnyedén jutott tovább Rómában (She)
A Rómában zajló férfi tenisztorna első fordulójában a spanyol David Ferrer két sima szettben verte meg a kazah Jevgenyij Koroljovot, míg a második körben a negyedik helyen rangsorolt brit Andy Murray az olasz Andreas Seppit győzte le könnyedén.
ápr. 27
23:51
Liverpool: Adorján és Paul Ince fia is betalált az U18-asok meccsén (She)
Adorján Krisztián góllal és gólpasszal vette ki a részét a Liverpool U18-as futballcsapatának Middlesbrough ellen aratott 3–0-s győzelméből.

Keresés