2010. szeptember 11. szombat

szept. 11
15:24
NB I: Honvéd-ZTE mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A Budapest Honvéd a Zalaegerszeget fogadja a labdarúgó NB I 6. fordulójában, 15 órai kezdettel. Kísérje figyelemmel a mérkőzést élő szöveges közvetítésünkben!
szept. 11
15:24
Olasz Nagydíj: Alonso rajtol az élről (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést. Rajtsorrend a cikkben!
szept. 11
15:26
Formula-1: Alonso indulhat az élről az Olasz Nagydíjon (She)
Fernando Alonso nyerte meg a Formula–1-es Olasz Nagydíj időmérő edzését. A Ferrari spanyol pilótája mellől Jenson Button indulhat vasárnap a második helyről, míg a harmadik legjobb időt Felipe Massa autózta szombaton. Az idény eddigi időmérőin remeklő Red Bull-pilóták ezúttal nem villogtak, Mark Webber a negyedik, Sebastian Vettel pedig csak a hatodik helyet szerezte meg.
szept. 11
15:42
Triatlon vb-döntő: Gomez a férfi világbajnok (Infostart)
A férfiaknál a spanyol Javier Gomez lett a világbajnok, miután szombaton a brit Alistair Brownlee mögött második lett a triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjén, s ezzel a pontverseny élére ugrott.
szept. 11
15:42
Premjer-liga: újra nyert a Zenit, Huszti hosszú idő után a pályán (She)
A szentpétervári Zenit 2–0-s győzelmet aratott a Tom Tomszk felett az orosz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján, és továbbra is őrzi veretlenségét.
szept. 11
15:44
Triatlon: a spanyol Gómez lett a világbajnok a férfiaknál (She)
A férfiaknál a spanyol Javier Gómez lett a világbajnok, miután szombaton a brit Alistair Brownlee mögött második lett a triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjén, s ezzel a pontverseny élére ugrott.
szept. 11
16:00
Premier League: hihetetlen Everton-feltámadás az MU ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójának nyitó mérkőzésén az Everton a hosszabbítás perceiben két gólt szerezve mentett pontot a Manchester United ellen.
szept. 11
16:02
Birkózó-vb: Veréb István búcsúzott, miután korábbi legyőzője is kikapott (She)
Veréb István kiesett a moszkvai birkózó-világbajnokságon. A szabadfogásúak 84 kg-os kategóriájában induló versenyzőnk azután búcsúzott a további küzdelmektől, hogy korábbi legyőzője, a grúz Dato Marszagisvili kikapott a negyeddöntőben.
szept. 11
16:18
Skócia: Kenny Miller a legvégén csengetett, még hibátlan a Rangers (She)
Kenny Miller 90. percbeli góljával a Rangers idegenben 2–1-re legyőzte a Hamiltont, így négy fellépés után is százszázalékos a skót labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es idényében.
szept. 11
16:18
Dárdai: ha ez igaz, akkor nagy a baj (Behaviour)
Dárdai Pál, a magyar válogatott korábbi középpályása, a Hertha BSC légiósa szerint nagyon nagy bajban van a magyar labdarúgás, ha igazak Huszti Szabolcs csütörtöki közleményében megjelent állítások. Dárdai lapunknak azt mondta, mivel nem ismeri pontosan a válogatott körüli helyzetet, ezért csak általánosságban mondja el véleményét.
szept. 11
16:36
Kosárlabda-vb: Szlovénia legyőzésével Oroszország a hetedik (She)
Oroszország végzett a 7. helyen a törökországi férfi kosárlabda-világbajnokságon, miután a helyosztón legyőzte Szlovéniát.
szept. 11
16:54
NB II, Keleti csoport: elmarad a REAC-Nyíregyháza mérkőzés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint elmarad az NB II Keleti csoport 5. fordulójában az eredetileg ma 18 órára kiírt REAC–Nyíregyháza Spartacus FC bajnoki mérkőzés, mert az elmúlt napok esős időjárása miatt a REAC centerpályája alkalmatlanná vált a mérkőzés megrendezésére.
szept. 11
16:54
Olasz Nagydíj - Alonso rajtol az élről (Behaviour)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést.
szept. 11
16:56
Videó: két perc alatt zuhantak a pokolba a „vörös ördögök” (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az angol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában az Everton 3–3-as döntetlent játszott hazai pályán a Manchester Uniteddel. Ugyan a liverpooli csapat szerezte meg a vezetést, a vendégek három szép támadás révén kétgólos előnyre tettek szert. Az Everton azonban nem adta fel, és előbb a 91., majd a 92. percben betalált, így egy pontot megmentett a biztos győztesnek…
szept. 11
17:12
Videoton: Lázár Pál biztosan nem játszik a Szolnok elleni meccsen (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt arról, hogy Lázár és Mutumba egész biztosan nem kap lehetőséget a holnapi, Szolnok elleni bajnoki mérkőzésen.
szept. 11
17:12
Egygólos Honvéd-siker (Metropol)
A Budapest Honvéd egygólos győzelmet aratott a mérkőzés nagyobb részében emberhátrányban játszó vendég Zalaegerszeg felett a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának szombati mérkőzésén.
szept. 11
17:14
Rögbi: Új-Zéland elveszettnek hitt meccset nyert Ausztráliában (She)
A rögbi Három Nemzet-kupa 2010-es kiírásának utolsó összecsapásán Új-Zéland egypontos győzelmet (23–22) aratott Ausztráliában. Az már korábban eldőlt, hogy a kiírást a találkozó végeredményétől függetlenül Új-Zéland nyerte meg, így viszont az All Blacks veretlenül végzett az első helyen. A találkozón hiába vezettek 22–9-re a házigazdák, végül kénytelenek voltak vesztesen elhagyni a sydneyi…
szept. 11
17:16
Labdarúgó NB I: sorozatban negyedszer győzött a Honvéd (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójában a hatodik helyen álló Honvéd a nyolcadik Zalaegerszeget fogadta a Bozsik-stadionban. A többet támadó hazaiak a 23. percben Abass góljával szerezték meg a vezetést, a 37. percben pedig már nemcsak gól, hanem emberhátrányba is kerültek a vendégek, miután Szalai Tamást kiállította Vad játékvezető. A második félidőben már nem változott az eredmény, a kispestiek…
szept. 11
17:18
Serie B: Filkor Attiláék döntetlent játszottak az Empoli otthonában (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) negyedik fordulójában Filkor Attila együttese, a Triestina 1–1-es döntetlent játszott az Empoli vendégeként.
szept. 11
17:30
Gomez a férfi triatlon világbajnok (Behaviour)
A férfiaknál a spanyol Javier Gomez győzött a budapesti triatlon világbajnokságon.
szept. 11
17:48
Újpest-FTC: elkezdődött a rangadó, kövesse élőben az NSO-n! (She)
Az Újpest a Ferencvárost fogadja a labdarúgó NB I 6. fordulójának rangadóján. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünkben!
szept. 11
17:50
Vízilabda Eb: elkezdődött a magyar-szerb bronzcsata az NSO-n! (She)
A bronzéremért száll vízbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a zágrábi Európa-bajnokságon. Az ellenfél a csoportkörben már megvert Szerbia lesz. Kemény Dénes csapata az Eb-t megelőzően hat év alatt egyszer sem tudta legyőzni a szerbeket, kérdés, hogy ez sikerül-e most két hét alatt kétszer. A találkozót folyamatosan bővülő cikkünkben és percről percre frissülő online közvetítésünkben is…
szept. 11
17:52
Bundesliga: mázlival ikszelt a Leverkusen, aprított a Frankfurt (She)
Utolsó percben szerzett góllal mentett pontot a Leverkusen az eddig százszázalékos Hannover vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 11
18:06
Premier League: a Chelsea és az Arsenal is könnyedén győzött (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában tovább menetel a címvédő Chelsea: a „kékek” 3–1-re verték meg a West Ham Unitedet. A másik londoni nagyágyú, az Arsenal szintén begyűjtötte a három pontot: Arsene Wenger együttese a Bogdán Ádámmal a kapuban felálló Boltont győzte le 4–1-re. Botlott a Manchester City.
szept. 11
18:24
Labdarúgó NB II: vezetett hárommal, de csak ikszelt a DVSC-DEAC (She)
A 9. percben már három góllal, a szünetben pedig kettővel vezetett, mégis döntetlent játszott Békéscsabán a DVSC-DEAC a labdarúgó NB II keleti csoportjának 5. fordulójában.
szept. 11
18:26
Championship: továbbra is veretlen magyar csapatok a dobogón (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Championship) 5. fordulóját a dobogós helyeken kezdő magyar érdekeltségű csapatok közül az éllovas Queens Park Rangers és a Cardiff City győzelemmel, az Ipswich döntetlennel őrizte meg veretlenségét, valamint pozícióját.
szept. 11
18:28
US Open: Babos Tímeáék bajnokok junior párosban (She)
Babos Tímea az amerikai Sloane Stephensszel párosban megnyerte a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság juniorversenyét.
szept. 11
18:42
US Open: Babos bajnok párosban (Infostart)
Babos Tímea az amerikai Sloane Stephensszel párosban megnyerte a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság juniorversenyét.
szept. 11
18:42
NB I: elkezdődött a Siófok-MTK mérkőzés, élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójának harmadik szombati találkozóján az újonc Siófok az MTK-t fogadja. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével az összecsapást!
szept. 11
18:42
US Open: Babos bajnok párosban (Metropol)
Babos Tímea az amerikai Sloane Stephensszel párosban megnyerte a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság juniorversenyét.
szept. 11
18:44
US Open: Babos Tímeáék bajnokok párosban a juniorok között (She)
Babos Tímea az amerikai Sloane Stephensszel párosban megnyerte a New Yorkban zajló amerikai nemzetközi teniszbajnokság juniorversenyét.
szept. 11
18:46
Vuelta: Rodríguez nyert, Antón bukott, Nibali vezet (She)
A spanyol Joaquim Rodríguez sikerével zárult a 65. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 14. szakasza, amelyet az összetettben eddig vezető Igor Antón egy bukás miatt nem fejezett be.
szept. 11
18:48
Görögország: az eltiltott Németh nélkül győzött az Olympiakosz (She)
Megszerezte első győzelmét a görög labdarúgó-bajnokságban az Olympiakosz: a pireusziak szombaton az újonc Kerkirát győzték le 2–0-ra Mellberg és Riera góljával.
szept. 11
18:50
Vízilabda Eb: a szerbek megvertek minket, 4. a magyar csapat (She)
A bronzéremért szállt vízbe a magyar férfi vízilabda-válogatott a zágrábi Európa-bajnokságon. Az ellenfél a csoportkörben már megvert Szerbia volt, amely ezúttal rendkívül koncentráltan játszva szinte esélyt sem adott a mieinknek, hogy megismételjék a két héttel ezelőtti bravúrt. A szerbek ezúttal 10–8-ra nyertek.
szept. 11
19:00
Pólóválogatott: vereség a szerbektől a bronzmeccsen (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-ra kikapott Szerbiától a zágrábi Európa-bajnokság bronzmérkőzésén, s a negyedik helyen végzett.
szept. 11
19:00
Skócia: a Celtic elvette a Hearts veretlenségét, és az élre állt (She)
Szombat kora este a Celtic 3–0-ra legyőzte a Hearts csapatát, és jobb gólkülönbsége révén átvette a vezetést a Rangerstől a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
szept. 11
19:00
Vereség a szerbektől a bronzmeccsen (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-ra kikapott Szerbiától a zágrábi Európa-bajnokság bronzmérkőzésén, s a negyedik helyen végzett.
szept. 11
19:00
Vízilabda Eb - Vereség a szerbektől a bronzmeccsen (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-ra kikapott Szerbiától a zágrábi Európa-bajnokság bronzmérkőzésén, s a negyedik helyen végzett.
szept. 11
19:18
Premier League: Geráék győztek, Bogdán négyet kapott (Infostart)
Gera Zoltán csapata, a Fulham 2-1-re nyert a vendég Wolverhampton Wanderers ellen az angol labdarúgó Premier League negyedik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 11
19:18
Norvégia: hosszú idő után újra bajnokit nyert Korcsmár csapata (She)
Idegenben aratott bravúros győzelmet Korcsmár Zsolt csapata, a Brann Bergen a norvég labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 11
19:20
NB II, Keleti csoport: a DVTK kikapott otthon a Bőcstől (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában a Diósgyőri VTK hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Bőcstől.
szept. 11
19:22
NB II, Nyugati csoport: a Fradi II begyűjtötte a három pontot (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában a Ferencváros II a Barcs vendégeként gyűjtötte be a három pontot.
szept. 11
19:24
Vízilabda: Gratulálnunk kell a szerbeknek - Kemény Dénes (She)
Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a szerbek elleni, 10–8-ra elveszített bronzmérkőzés után arról beszélt, véleménye szerint elsősorban nem a mai vereségen múlt, hogy a csapat nem állhatott fel a dobogóra a horvátországi Európa-bajnokságon.
szept. 11
19:36
Újpest-FTC: ötgólos hazai vezetésnél félbeszakadt a mérkőzés (She)
Az Újpest hazai pályán 5–0-ra vezetett 73 percnyi játék után a Ferencváros elleni rangadón az NB I 6. fordulójában, amikor a vendégeket elkísérő „szurkolók” bedöntötték a kerítést. A rohamrendőrök felsorakoztak előttük, Solymosi Péter játékvezető félbeszakította a találkozót.
szept. 11
19:36
Rendbontás miatt félbeszakadt a Fradi-Újpest mérkőzés (Behaviour)
A második félidő 74. percében szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt az Újpest-Ferencváros mérkőzés a labdarúgó NB I 6. fordulójában.
szept. 11
19:54
Kosárlabda-vb: az Egyesült Államok magabiztos győzelemmel döntős (She)
Az Egyesült Államok jutott be elsőként a kosárlabda-világbajnokság döntőjébe, miután 89–74-re legyőzte Litvániát. Az amerikaiak ellenfele a Törökország–Szerbia meccs győztese lesz.
szept. 11
19:54
Kiütötte az Újpest a Ferencvárost (Metropol)
Fölényesen, 6-0-ra diadalmaskodott az Újpest a vendég Ferencváros ellen a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának szombati rangadóján, amely rendbontás miatt a második félidőben 10 percre félbeszakadt.
szept. 11
19:56
NB I: az Újpest méretes zakóval küldte haza a Ferencvárost (She)
Az Újpest hazai pályán 6–0-ra nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 6. fordulójának rangadóján. A lilák Simon Krisztián góljával szereztek vezetést, majd Marek Heinz kiállításával a 40. percben emberelőnybe kerültek. Tisza Tibor még a szünet előtt növelte a hazaiak előnyét, a második félidőben pedig már csak egy csapat volt a pályán.
szept. 11
19:58
NB I: nem bírt egymással a Siófok és az MTK a Balaton partján (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójának egyik szombati összecsapásán a Siófok hazai pályán 0–0-t játszott az MTK-val. A hatalmas esőben rendezett mérkőzésen leginkább a mezőnymunka dominált, illetve a körülményekkel való küzdelem is hozzájárult a helyzetekben szegény, gyenge színvonalú meccshez.
szept. 11
20:12
Női kézilabda NB I: a Győri ETO győzött az Alcoa otthonában (She)
A női kézilabda NB I harmadik fordulójában a bajnoki címvédő Győri Audi ETO 34–23-as győzelmet aratott az Alcoa vendégeként.

Keresés