2010. szeptember 15. szerda

szept. 15
13:00
Nagy Sportágválasztó: száz sportágból választhatnak a gyerekek (She)
Pénteken és szombaton hetedik alkalommal rendezik meg a budapesti Nagy Sportágválasztót; a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontban már száz sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők.
szept. 15
13:02
Kézilabda: Zsigával nem hosszabbított a montenegrói szövetség (She)
Nem hosszabbította meg Zsiga Gyula szerződését a Montenegrói Kézilabda-szövetség (RSCG), így már nem a magyar tréner a női válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 15
13:18
Videó: a manchesteri középpályás ripityára törte a kamerát (She)
A Manchester United–Glasgow Rangers BL-találkozón (0–0) Darron Gibson szétrúgott egy kamerát. A fiatal középpályás kapásból eresztett meg egy bombát, ami kicsivel kerülte el a kaput. A hálótartó vasra felszerelt kamerát azonban semennyire.
szept. 15
13:20
Németország: elképzelhető, hogy Ballack nem lesz többet válogatott (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy pályára lép-e még a Nationalelfben Michael Ballack, az együttes korábbi kapitánya. A 33 éves, 98-szoros válogatott játékos ugyanis a hétvégén ismét megsérült.
szept. 15
13:36
Mindenkit várnak Londonban (Behaviour)
Londonban reggel megkezdődött az önkéntesek toborzása a 2012-es nyári olimpiára.
szept. 15
13:54
Bajnokok Ligája: Sergio Ramos nem lép pályára ma, Arbeloa kezdhet (She)
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Sergio Ramos elhagyta az Ajax elleni BL-meccsre készülő Real Madrid keretét, hogy orvosi vizsgálatokon vegyen részt, és így a védő lemarad a ma esti találkozóról.
szept. 15
13:56
Közlemény: ismét működik a Nemzeti Sport Online fóruma (She)
Ismét működik a Nemzeti Sport Online fóruma, amely az utóbbi napokban technikai problémák miatt nem volt elérhető.
szept. 15
13:58
Argentína: felelős a barátai haláláért, börtönbe kerülhet a csatár (She)
Kettőtől öt évig terjedő börtönbüntetést kaphat Diego Buonanotte, az argentin labdarúgó-bajnokságban szereplő River Plate labdarúgója, mert a friss szakvélemények szerint a megengedettnél gyorsabban hajtott, amikor három halálos áldozattal járó balesetet okozott.
szept. 15
14:12
Bundesliga: fél évre kidőlt a Nürnberg svájci válogatott csatára (She)
Várhatóan márciusban kezdheti újra az edzéseket Albert Bunjaku, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Nürnberg támadója, akinek szerdán meg kell műteni a térdét.
szept. 15
14:14
NFL: sérülése miatt veszélyben a Jets védőjének karrierje (She)
Már az első játéknapot követően véget ért a szezon Kris Jenkins, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New York Jets védőjátékosa számára.
szept. 15
14:16
Szlovénia: a térde visszavonulásra kényszerítette a helyi legendát (She)
Bejelentette visszavonulását Milenko Acimovic, a szlovén labdarúgó-válogatott történetének egyik meghatározó játékosa.
szept. 15
14:30
MTK: a sérült Vukadinovics a Vasas ellen már visszatérne (She)
Dejan Vukadinovics, az MTK Siófok ellen megsérülő védője szeretne hamar visszatérni a pályára, mert véleménye szerint nagyon fontos meccsek várnak a kék-fehérekre.
szept. 15
14:48
Mohalopó rendőrkézen (Infostart)
Öt zsáknyi mohát szedett le egy boldogkőújfalui nő az erdőben, a természetkárosító asszonyt a település határában érték tetten a rendőrök - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője
szept. 15
14:48
PSV: meglelték Dzsudzsák Balázs utódját, de nagy a konkurencia (She)
A holland szaklap, a Voetbal International információja szerint a PSV a svájci válogatott Xherdan Shaqirit, az FC Basel szélsőjét szemelte ki arra az esetre, ha a rendre felélénkülő pletykáknak megfelelően Dzsudzsák Balázs elhagyná a csapatot.
szept. 15
14:50
Rg-vb: Vass Dóra reméli, hogy bekerül a legjobb 24 közé (She)
Csütörtökön indul a magyar válogatott első része a hétfőn kezdődő, Moszkvában rendezendő ritmikus gimnasztika világbajnokságra, az együttes kéziszercsapat 22-én száll repülőre. Némethné Érfalvy Nóra irányításával Vass Dóra, Forray Fanni és Szalóky Violetta egyéniben mutatkozik be.
szept. 15
14:52
Asztalitenisz: 2013-ban Schwechatban rendezik az Eb-t (She)
Az ausztriai Schwechat adhat majd otthont a 2013-as asztalitenisz Európa-bajnokságnak.
szept. 15
14:54
Jégkorong: megváltozhat a világbajnokságok menetrendje (She)
Megváltozhat a jégkorong-világbajnokságok menetrendje, ha a nemzetközi szövetség (IIHF) küldöttei megszavazzák az erre irányuló javaslatot a csütörtöktől szombatig tartó portorozi közgyűlésen.
szept. 15
14:56
Haladás: az első fordulóban megsérülő Sipos már teljes munkát végez (She)
Elképzelhető, hogy a hétvégi, Budapest Honvéd elleni bajnokin már pályára lép Sipos Norbert, a Szombathelyi Haladás középpályása, aki a bajnokság első fordulójában sérült meg. A részleges térdszalagszakadást szenvedő futballista klubja honlapjának mesélt felépüléséről.
szept. 15
15:06
Európa-liga: megérkezett Budapestre a DVSC-TEVA együttese (She)
A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint megérkezett Budapestre a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésre készülő DVSC-TEVA együttese.
szept. 15
15:24
Olympiakosz: Németh büntetésével az egész csapatnak üzent az edző (She)
Görögországi lapvélemények szerint a múlt heti válogatott összetartásról késve visszaérkező Németh Krisztián megbüntetésével az egész csapatnak üzenni kívánt Ernesto Valverde, a görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Olympiakosz vezetőedzője.
szept. 15
15:26
NSO Tv: Jimmy Jump feldobta a derbi hangulatát - Mészöly (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, Jimmy Jump is tiszteletét tette az Újpest–Ferencváros derbin. A „Kubala forever" feliratú zászlóval pályára szaladó spanyol pacsizott Csizmadiával, illetve Rajczival, gólt lőtt, majd hason csúszva ünnepelt. Az újpesti vezetőedző, Mészöly Géza és a duplázó Tisza Tibor mesélt szombat esti élményeiről stábunknak.
szept. 15
15:42
Davis-kupa: Federer nélkül küzd Svájc a bennmaradásért (She)
A svájci férfi teniszválogatott Roger Federer nélkül utazik el a Kazahsztán elleni Davis-kupa-mérkőzésére, amely arról hivatott dönteni, hogy melyik ország marad bent a világcsoportban.
szept. 15
16:00
Ökölvívás: a WBA elrendelte a John-Gamboa szupermeccset (She)
A WBA 12 napot adott a pehelysúlyú szuperbajnok Chris Johnnak és a világbajnok Yuriorkis Gamboának, hogy megegyezzenek egy mérkőzésről, amely után végre egyetlen bajnoka lesz a szervezetnek a súlycsoportban.
szept. 15
16:02
Oroszország: milliókat rakhattak zsebre a vancouveri felkészülési pénzből (She)
Az orosz nyomozóhatóság vizsgálatot indított sikkasztás és csalás alapos gyanúja miatt a vancouveri téli olimpiára szánt pénz „eltűnése" miatt.
szept. 15
16:04
MotoGP: tragikus balesete után eltemették Japánban Tomizava Soját (She)
Tíz nappal tragikus balesete után hazájában, Japánban eltemették Tomizava Soját, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján vesztette életét.
szept. 15
16:18
A Ferencváros megóvta az Újpest ellen 6-0-ra elveszített rangadót (Infostart)
A Ferencváros megóvta a szombati Újpest elleni NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzést, amelyet 6-0-ra a lila-fehérek nyertek. Pajor-Gyulai László, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sajtófőnöke elmondta, az FTC bírói műhibára hivatkozik óvásában: a zöld-fehérek szerint Solymosi Péter játékvezetőnek kötelessége lett volna lefújni a meccset, mivel a találkozó többször is félbeszakadt.
szept. 15
16:18
Belgium: kisebb autóbalesetet szenvedett a Lierse magyar légiósa (She)
A footgoal belga futballportál rövid híre szerint Kovács Péter, a Lierse magyar labdarúgója kisebb autóbalesetet szenvedett, ám sértetlen maradt.
szept. 15
16:18
Eltemették Tomizavát (Metropol)
Tíz nappal tragikus balesete után hazájában, Japánban eltemették Tomizava Soját, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján vesztette életét.
szept. 15
16:20
FTC: a zöld-fehérek megóvják az Újpest elleni találkozót (She)
A Ferencváros játékvezetői műhibára hivatkozva megóvja az Újpest elleni, múlt szombati labdarúgó bajnoki mérkőzést, amelyet 6–0-ra a lila-fehér csapat nyert meg.
szept. 15
16:36
Jégkorong: Újpestre költözik a Ferencváros (She)
A Pesterzsébeti Jégcsarnok üzemeltetőjével, az önkormányzattal folytatott vitája miatt az FTC-OrangeWays felnőtt jégkorongcsapata a héten már nem edz többet Erzsébeten, helyette a legnagyobb rivális Újpest Megyeri úti csarnokában készül holnaptól.
szept. 15
16:36
A Ferencváros megóvta az Újpest elleni derbit (Metropol)
A Ferencváros megóvta a szombati Újpest elleni NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzést, amelyet 6-0-ra a lila-fehérek nyertek.
szept. 15
16:38
Küzdősportok világjátéka: Szocsiban lesz a következő (She)
A magyarokhoz hasonlóan az orosz kick-box válogatott tagjai is egytől egyig éremmel tértek haza a küzdősportok világjátékáról. A pekingi viadal után az orosz államfő személyesen gratulált a sikeres szerepléshez.
szept. 15
16:54
Anderlecht: Juhász Roland négy évre szóló új szerződést írt alá (She)
A Nemzeti Sport információja szerint az Anderlecht szerda délután új, négy évre szóló szerződést kötött magyar légiósával, Juhász Rolanddal.
szept. 15
17:12
Tenisz: Han Hszin-jün és Csang Su-aj is negyeddöntős (She)
Örülhettek a hazai szurkolók a kantoni női teniszverseny szerdai játéknapján, mivel mind a kettő, még versenyben lévő kínai játékos nyerni tudott. Han Hszin-jün egy tajvani, míg Csang Su-aj egy dél-afrikai teniszező legyőzésével jutott a nyolc közé.
szept. 15
17:30
Szaúd-Arábia: a Ghánából távozó sikerkapitány aláírt az al-Ahlihoz (She)
A ghánai labdarúgó-válogatott éléről távozó Milovan Rajevac egyéves szerződést kötött a kétszeres szaúdi bajnok al-Ahli Dzseddah csapatával.
szept. 15
17:48
FIFA: megbüntették az újságírónőt pofozó algériai kulcsembert (She)
A FIFA 2300 euróra megbírságolta az algériai labdarúgó-válogatott kulcsemberét, Rafik Szaifit, aki – mint arról korábban beszámoltunk – megütött egy újságírónőt a dél-afrikai világbajnokságon.
szept. 15
17:50
NSO Tv: Mindig benne van a botrány a derbiben - Tisza (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a Ferencváros játékvezetői műhibára hivatkozva megóvja a lila-fehérek elleni derbit. Stábunk utánajárt a történteknek, felmérte az újpesti stadion jelenlegi állapotát, és kifaggatta a meccs duplázóját, Tisza Tibort és a vezetőedzőt, Mészöly Gézát a pokoli hangulatú találkozón átélt szombat esti élményeikről.
szept. 15
17:52
Asztalitenisz Eb: a nőknél Hollandia nyerte meg az aranyérmet (She)
A Li Jie, Li Jiao, Linda Creemers összetételű holland válogatott a döntőben 3:1-re legyőzte Romániát, így aranyérmesként zárt az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokság női csapatversenyében.
szept. 15
18:06
Európa-liga: „Kötelező a győzelem" - mondja a Metaliszt válogatott támadója (She)
Hatszoros ukrán válogatott támadója, Marko Devics nélkül érkezett meg a Metaliszt Harkiv labdarúgócsapata Budapestre, a csütörtöki DVSC–Metaliszt Európa-liga-meccs (21.05) helyszínére.
szept. 15
18:08
Hamisítás: érvénytelen sportorvosik miatt nyomoznak Szabolcsban (She)
Érvénytelen sportorvosi igazolások miatt indult vizsgálat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a visszaélés miatt több mint száz szabolcsi sportoló versenyengedélye kerülhet veszélybe – közölte a rendőrség szerdán a távirati irodát.
szept. 15
18:24
Európa-liga: Herczeg András pontokat vár és borítaná a papírformát (She)
Egy nappal a Metaliszt Harkiv elleni Európa-liga  találkozó előtt nyilvános edzést és sajtótájékoztatót tartott a Debrecen a Puskás Ferenc Stadionban. Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere elmondta, a BL-ben tavaly már bizonyították, hogy jó meccseket tudnak játszani, most az Európa-ligában pontot is akarnak szerezni.
szept. 15
18:26
NHL: a Senators otthonában lesz a 2012-es All Star-mérkőzés (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) komisszáriusa, Gary Bettman hivatalosan is bejelentette, hogy Ottawában rendezik a 2012-es All Star-mérkőzést.
szept. 15
18:28
Golf: talán hamisak, mégis 57 ezer dollárt adtak Woods ütőiért (She)
Egy minapi internetes árverésen 57 242 dollárért kelt el tizenegy golfütő, amellyel felajánlója szerint Tiger Woods 2000–2001-ben, legendás győzelmi sorozata idején játszott.
szept. 15
18:30
NSO Tv: a Real magabiztosabbnak tűnik az Ajaxnál - Mészöly (She)
Ma este nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája 1. fordulója, BL-szakértőnk, Mészöly Géza szerint a Real Madrid jelenleg magabiztosabbnak tűnik a fiatal holland Ajaxnál, így mindenképpen ők az esélyesebbek. Az újpesti edző elmondta, milyen körülmények között tekinti majd meg az összecsapást csapatával.
szept. 15
18:42
Győri ETO: moldovai válogatott futballista érkezhet Kink-potlónak (She)
A kisalfold.hu tájékoztatása szerint moldovai válogatott játékost tesztel a Győri ETO labdarúgócsapata: Denis Calincov a korábban a Middlesbrough-hoz távozó Tarmo Kink posztjára érkezhet Pintér Attila csapatához.
szept. 15
19:00
Vuelta: Velitsé a szakasz, Nibali visszavette a piros trikót (She)
A 65. spanyol kerékpáros-körverseny (Vuelta a Espana) 46 kilométeres egyéni időfutamos szakaszát a szlovák Peter Velits nyerte meg 52:43 perces időeredménnyel. Összetettben ismét változás történt az élen: az olasz Vincenzo Nibali visszavette a piros trikót.
szept. 15
19:18
BL: a Brian életéből idéztek a Bayern-ultrák, nem tetszett az UEFA-nak (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) humorérzéknek némileg híján levő tisztviselője nem engedélyezte, hogy a Bayern München szurkolói bevigyék az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre a „Romani ite domum" (Rómaiak, menjetek haza!) feliratú drapériájukat.
szept. 15
19:20
FTC: jótékonysági meccsen 6-0 Edelényben, Lipcsei is betalált (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata jótékonysági mérkőzésen 6–0-ra győzött Edelényben – adta hírül az ftc.hu.
szept. 15
19:36
Premier League: Avram Grant vallásos ünnep miatt nem lesz ott a kispadon (She)
A West Ham hivatalosan is elismerte, hogy a csapat menedzsere, Avram Grant a Jóm Kkippur zsidó vallásos ünnep miatt nem lesz ott a szombati Stoke elleni Premier League-bajnokin.
szept. 15
19:54
Premier League: Avram Grant vallási ünnep miatt nem lesz ott a kispadon (She)
A West Ham hivatalosan is elismerte, hogy a csapat menedzsere, Avram Grant a Jóm kippur zsidó vallásos ünnep miatt nem lesz ott a Stoke elleni szombati Premier League-bajnokin.

Keresés