2010. szeptember 22. szerda

szept. 22
19:02
Euro 2012: Paulo Bento biztos a portugál válogatott kvalifikációjában (She)
Az újonnan kinevezett portugál szövetségi kapitány, Paulo Bento biztos benne, hogy csapata a gyengébb kezdés ellenére kvalifikálja magát a 2012-es Európa-bajnokságra.
szept. 22
19:18
Videó: Kaká feleségével közösen énekelte el saját szerzeményét (She)
A Real Madrid középpályásának, Kakának a neje, Caroline Celico bemutatkozó albumán 12 dal szerepel és ezek közül az egyiket maga az aranylabdás játékos írta. A „Kértem az Urat, hogy valaki Hozzád hasonlót hozzon nekem!" című szám a pár esküvőjén szólt, amikor az ara elindult a templom folyosóján.
szept. 22
19:18
MK: továbbjutottak az elsőosztályú csapatok (Metropol)
A Ferencváros fölényesen, hétgólos különbséggel búcsúztatta a harmadosztályú Újbudát a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának szerdai játéknapján.
szept. 22
19:20
U17: Feröer legyőzésével már továbbjutott a válogatott (She)
A hétfői, Andorra felett aratott 5–0-s fölényes győzelem után mindenki azt remélte, hogy a feröeri együttes ellen is hasonló eredménnyel rukkol majd elő a magyar U17-es labdarúgó-válogatott. Utóbbi ugyan elmaradt, de a győzelmet sikerült kiharcolni, ami egyben azt is jelentette, hogy a szombati találkozó eredményétől függetlenül a magyar csapat már bejutott az elit csoportba.
szept. 22
19:22
Ferencváros: Fontos volt a siker, talán jobb lesz a hangulat - Prukner (She)
Prukner László, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője reméli, az Újbuda ellen a Magyar Kupa 3. fordulójában aratott 8–1-es győzelem javítja a csapat körüli hangulatot – adta hírül az ftc.hu.
szept. 22
19:36
Férfi kosárlabda: az Albacomp egy ponttal nyert a Kaposvár ellen (She)
Az Albacomp férfi korsárlabdacsapata 81–80-ra nyert a Kaposvár otthonában felkészülési mérkőzésen. A KKK-nak ez volt az utolsó hazai előkészületi találkozója a bajnoki nyitány előtt.
szept. 22
19:38
Bundesliga 2.: bajban Torghelléék, Futácséktól is kikaptak (She)
Tovább tart a Fortuna Düsseldorf vesszőfutása: a szezon előtt feljutásról álmodozó klub ötödik bajnokiján is vereséget szenvedett, Torghelle Sándorék ezúttal a Futács Márkóval felálló Ingolstadtól kaptak ki 3–0-ra a német másodosztályú bajnokság (Bundesliga 2.) 5. fordulójában.
szept. 22
19:54
Arsenal: nem súlyos Gibbs sérülése, csak rövid kihagyás vár rá (She)
Nem súlyos az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal játékosának, Kieran Gibbsnek a sérülése, így csak rövid kihagyás elé néz.
szept. 22
20:12
Férfi kézilabda NB I: tizennyolc góllal nyert a Szeged az Orosháza ellen (She)
A Pick-Szeged kézilabdacsapata fölényes győzelmet aratott az NB I ötödik fordulójában. Az előző szezon ezüstérmese 44–26-ra győzte le az újoncot.
szept. 22
20:14
Werder Bremen: válságértekezletet tartottak a gyenge szereplés miatt (She)
Nem él át könnyű időszakot a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremen: a csapat gyengén kezdett a bajnokságban (legutóbbi két meccsén a Hannovertől és a Mainztól szenvedett vereséget), jövő héten ráadásul az olasz Internazionale vár rá a Bajnokok Ligájában. A nem várt eredmények miatt válságértekezletet is tartottak a német klubnál.
szept. 22
20:16
Magyar Kupa: gólzáporos győzelemmel jutott tovább a Pécs (She)
Gólzáporos győzelemmel jutott be a labdarúgó Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé a Pécs: az NB II Nyugati csoportjának éllovasa a szintén másodosztályú Kaposvölgyét ütötte ki 7–1-re.
szept. 22
20:18
Videó: nézze meg, hogyan ütötte ki a Ferencváros az Újbudát! (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros 8–1-re győzött az Újbuda TC ellen a labdarúgó Magyar Kupában. A zöld-fehérek a szünetben még csak 3–1-re vezettek, ám a második játékrészben ötször is kihasználták az NB III-as együttes hibáit, így magabiztosan jutottak tovább.
szept. 22
20:30
Férfi kézilabda NB I: gólokkal debütált a szegedi újonc az Orosháza ellen (She)
A Pick-Szeged kézilabdacsapata fölényes győzelmet aratott az NB I ötödik fordulójában. Az előző szezon ezüstérmese 44–26-ra győzte le az újoncot.
szept. 22
20:32
Norvégia: a másodosztály sereghajtója verte ki az élvonal éllovasát a kupából (She)
Kellemetlen helyzetbe került a norvég első osztályú bajnokságban 24 forduló után vezető Rosenborg labdarúgócsapata.
szept. 22
20:34
Női kézilabda-vk: Svédország ellen már győzött Norvégia (She)
Az első mérkőzésén Romániától vereséget szenvedő Norvégia a második fordulóban már megnyert mérkőzését a dániai világkupán. Az olimpiai bajnok 31–23-ra győzte le Svédországot.
szept. 22
20:48
Magyar Kupa: a szerdai játéknap összes eredménye egy helyen (She)
A szerdai játéknapon érdekelt összes NB I-es csapat továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. Így is születtek azonban meglepő eredmények, a másodosztályú Nyíregyháza például a megye I-es Tiszabecstől kapott ki. Tekintse meg az összes mai eredményt!
szept. 22
21:06
Torna: a 125 éves magyar tornasport alkalmából bélyeget adnak ki (She)
Bélyegre kerül a magyar tornasport. A Magyar Torna Szövetség 125 éves évfordulója alkalmából kiadott bélyeg ünnepélyes bemutatójára pénteken kerül sor.
szept. 22
21:24
Súlyemelő vb: Krutzler Eszter a 12., Bazsó Bianka a 25. a 69 kg-ban (She)
Krutzler Eszter összetettben 221 kilóval a 12. lett a törökországi súlyemelő világbajnokság hatodik versenynapján, a 69 kilogrammos kategóriában. Ugyanitt a másik magyar, Bazsó Bianka a 25. helyen végzett 196 kg-os összteljesítménnyel.
szept. 22
22:00
Női kézilabda-vk: négy góllal kikapott a Mátéfi-csapat Dániától (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 28–24-es vereséget szenvedett a világkupa második napján a házigazda dán válogatottól. Mátéfi Eszter csapata az utolsó tíz percben szakadt le ellenfelétől, és holnap Franciaország ellen javíthat.
szept. 22
22:18
Bundesliga: megszületett az első Schalke-siker, gázolt a Dortmund (She)
Négy vereség után megszerezte első győzelmét a Schalke a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga). A „királykékek" az 5. fordulóban a Freiburg otthonában gyűjtötték be a három pontot. Tovább menetel a Borussia Dortmund, a Wolfsburg idegenben győzte le a Hamburgot, kikapott a Stuttgart.
szept. 22
22:20
Primera División: megszenvedett a három pontért a Barca a Gijón ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szerda esti mérkőzésén a címvédő Barcelona hazai pályán megszenvedett a Sporting Gijón ellen, de David Villa góljával végül megszerezte a három pontot. A Zaragozában az előzetes hírekkel ellentétben nem kapott szerepet Pintér Ádám, a csapata pedig gól nélküli döntetlenre végzett a Hérculessel.
szept. 22
22:36
Videó: David Villa találata döntött a Gijón elleni bajnokin (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a címvédő Barcelona 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Sporting Gijónt. A mindent eldöntő gólt David Villa szerezte a második félidő elején, miután Dani Alves remek kiugratását követően kilőtte a kapu jobb oldalát.
szept. 22
22:36
Vereség a dánoktól, Görbicz lesérült (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 28-24-re kikapott a házigazda dánoktól az aarhusi Világkupa szerdai, második fordulójában.
szept. 22
22:54
Angol Ligakupa: a 32 között búcsúzott a Chelsea, továbbment az MU (She)
Már a legjobb 32 között búcsúzott az Angol Ligakupa további küzdelmeitől a Chelsea, miután fordulatos mérkőzésen 4–3-ra kikapott a Newcastle Unitedtől. A címvédő Manchester Unitednek nem okozott gondot a másodosztályú Scunthorpe United legyőzése, továbbjutott az Aston Villa és a Wigan is.
szept. 22
22:56
Serie A: nyert az Inter, ikszelt a Milan, kikapott a Roma (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a címvédő Internazionale Samuel Eto’o és Diego Milito duplájával 4–0-ra nyert a Bari ellen hazai pályán. A Lazio és a Milan nem bírt egymással Rómában (1–1), míg az AS Roma 2–1-es vereséget szenvedett a Brescia vendégeként.
szept. 22
23:12
Belgium: Juhászék pontokat vesztettek Kovács Péterék ellen (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában Juhász Roland együttese, az Anderlecht 1–1-es döntetlent játszott a Kovács Pétert bevető Lierse ellen, ezzel pedig négypontosra nőtt a lemaradása a listavezető Genk mögött (Tőzsér Dániel és Köteles László csapata). Mindkét magyar játékos játékos végigjátszotta a találkozót, és a beszámolók szerint Kovácsnak több lehetősége is volt a gólszerzésre, de…
szept. 22
23:14
Angol Ligakupa: a Man. City is kiesett, hosszabbítás vár a Liverpoolra (She)
A Manchester City a legjobb 32 között kiesett az Angol Ligakupából, miután 2–1-es vereséget szenvedett a West Bromwich Albion vendégeként. A másik késő esti mérkőzésen a rendes játékidőt követően a Liverpool 1–1-re állt a negyedosztályú Northampton Town ellen, így azon a mérkőzésen hosszabbítás következik.
szept. 22
23:30
Videó: dortmundi kiütés és az első Schalke-siker a Bundesligában (She)
Mint arról beszámoltunk, a német labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Schalke 04 Freiburgban nyert először, méghozzá kínkeserves 2–1-re. Dortmundban már nem kellett ennyire izgulni, ugyanis a sárga-feketék 5–0-ra kiütötték a Kaiserslauternt. Nézze meg a két meccs góljait!
szept. 22
23:32
Holland Kupa: Dzsudzsák gólpasszt adott, kiütéssel nyert az Ajax és a Twente (She)
A Holland Kupa 3. fordulójában Dzsudzsák Balázs gólpasszal járult hozzá csapata továbbjutásához. A magyar válogatott játékos beadása után szerezte meg az első gólt Danny Koevermans az első félidő elején. A hajráig már nem változott az állás, akkor azonban még kettőt hozzátett a különbséghez a PSV, így végül magabiztosan lépett tovább. Dzsudzsák végigjátszotta a találkozót. Sok gólos győzelmet…
szept. 22
23:34
Videó: az első ingolstadti sikerből Futács is kivette a részét (She)
A labdarúgó német másodosztályban megszerezte első győzelmét az Ingolstadt, miután 3–0-ra legyőzte a Fortuna Düsseldorfot otthon. A hazaiak második góljában nagy érdemei vannak a csapat magyar támadójának, Futács Márkónak, aki szépen kényszerítőzött a betaláló Sebastian Hofmannal.
szept. 22
23:48
Ausztria: Waltnerék sima veresége, Sáfárék döntetleneztek (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Waltner Róbertet a 71. percben bevető Matttersburg 3–0-ra kikapott a Wiener Neustadttól. A magyar játékos beállásakor már kétgólos hátrányban volt csapata. Sáfár Szabolcs nem kapott lehetőséget a Salzburggal gól nélküli döntetlent játszó Austria Wienben.

Keresés