2011. január 12. szerda

jan. 12
14:06
Tenisz: Clijstersnek nem okozott gondot Azarenka legyőzése (She)
Kim Clijsters két játszmában legyőzte Viktorija Azarenkát a Sydneyben zajló női tenisztorna negyeddöntőjében, az első kiemelt Caroline Wozniackit kiejtő Dominika Cibulková viszont nem jutott be az elődöntőbe, mivel három szettben kikapott Alisza Klejbanovától.
jan. 12
14:08
Atlétika: hetedszer is elhalasztották Kenterisz és Tanu perét (She)
Egy athéni bíróság január 21-re halasztotta szerdán a doppingvétség miatt korábban két évre eltiltott görög atléták, Kosztasz Kenterisz és Ekaterini Tanu 2004 óta húzódó perét.
jan. 12
14:24
Ausztria: Szabics Imre megsérült, hetekre harcképtelenné vált (She)
Szabics Imre, az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Sturm Graz magyar támadója edzésen súlyos vállsérülést szenvedett, és hetekig nem léphet pályára – adta hírül a klub honlapja.
jan. 12
14:42
Formula-1: január 28-án mutatják be a Ferrari új autóját (She)
A Ferrari Formula–1-es csapat hivatalos honlapján közölte, hogy 2011-es versenyautóját január 28-án, Maranellóban mutatják be.
jan. 12
14:44
Paralimpia: a kerekesszékes vívóknak csapatversenyt is rendeznek Londonban (She)
A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) döntése értelmében férfi tőrben és női párbajtőrben csapatversenyt is rendeznek a 2012-es londoni nyári paralimpián.
jan. 12
15:00
Paralimpia: a kerekes székes vívóknak csapatversenyt is rendeznek Londonban (She)
A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) döntése értelmében férfi tőrben és női párbajtőrben csapatversenyt is rendeznek a 2012-es londoni nyári paralimpián.
jan. 12
15:02
Sampdoria: Barcelonából kapott új csapattársat Koman Vladimir (She)
Az olasz Sampdoria labdarúgócsapata szerződtette Mauro Icardit, a Barcelona 17 éves olasz-argentin tehetségét.
jan. 12
15:04
Bari: bíznak Rudolf érkezésében, de már kinéztek helyette mást (She)
Andrea Costa, az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Reggina védője a mindenképpen erősíteni kívánó Bari jelöltje arra az esetre, ha Rudolf Gergelyt nem sikerül kölcsönvenni a Genoától.
jan. 12
15:36
Aranylabda-gála: Messi nem lopott meg senkit, ő ad nekünk! - Guardiola (She)
Csak lassan csitulnak a FIFA-Aranylabda-gála hullámai Spanyolországban, ahol nehezen vették tudomásul, hogy nem valamelyik honfitársuk – nevezetesen Andrés Iniesta vagy Xavi Hernández – kapta a legrangosabb sportági egyéni elismerésnek járó díjat, hanem Lionel Messi. Pep Guardiolának, a Barcelona vezetőedzőjének igencsak érintett szakemberként arra a kényes kérdésre is válaszolni kellett:…
jan. 12
15:54
Videó: hát, ez bizony szerencsés üzbég gól volt Kuvait ellen (She)
Makszim Sackih góljával Üzbegisztán megszerezte a vezetést Kuvait ellen az Ázsia-kupán. Sackih szabadrúgása a 41. percben talált utat a kapuba, de ehhez kellett a sorfalba beálló csapattárs jelentős segítsége is.
jan. 12
15:56
Kajak-kenu: Fazekas Krisztina otthonra lelt Amerikában (She)
Tavaly év elején kötött házasságot Fazekas Krisztina és az izraeli születésű, de az Egyesült Államokban tanuló és amerikai színekben olimpikon Rami Zur. A még magyarként négyszeres világbajnok Fazekas a kajak.hu-nak úgy nyilatkozott: otthonra lelt az Egyesült Államokban.
jan. 12
15:58
Vb 2014: Del Bosque címvédésre készül a spanyol válogatottal (She)
Vicente del Bosque, a világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az együttesnek jó esélye van rá, hogy megvédje címét a következő, 2014-es brazíliai vb-n.
jan. 12
16:12
Póker: nincs már magyar versenyben a Bahamákon, Lendvai 143. lett (She)
Nincs magyar játékos a PokerStars Caribbean Adventure (PCA) főversenyének 4. napján – Lendvai Tamás a 143. helyen végzett.
jan. 12
16:14
Sílövészet: ezúttal Svendsen volt a norvégok nyerőembere (She)
A németországi Ruhpoldingban a férfi 20 km-es egyenkénti indítású versennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a norvég Emil Hegle Svendsen szerezte meg a francia Martin Fourcade és az osztrák Dominik Landertinger előtt.
jan. 12
16:16
DVSC: 31 éves szlovák védőt tesztel a bajnokcsapat (She)
Peter Cvirik személyében a védelem több posztján is bevethető szlovák játékost tesztel a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, adta hírül a dvsc.hu.
jan. 12
16:18
Dortmund: a másodosztályú Ingolstadt is érdeklődik Hajnal iránt (She)
Az Augsburger Allgemeine értesülései szerint a német labdarúgó-másodosztályban (Bundesliga 2.) szereplő Ingolstadt érdeklődik Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund magyar középpályása iránt.
jan. 12
16:30
Jó erőben a Fradi (Blikk)
Budapest — A Ferencváros labdarúgói továbbra is a dobogóért akarnak küzdeni. Az NB I februári folytatását a negyedik helyről váró együttes játékosai hétfőn kezdték meg a munkát.
jan. 12
16:30
Euro 2012: megvan a mieink által megbuktatott finn kapitány utódja (She)
Az eddig az U21-es együttest irányító Markku Kanerva lett a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 12
16:32
Ázsia-kupa: Üzbegisztán megint nyert, közel a negyeddöntőhöz (She)
Üzbegisztán a házigazda Katar után Kuvaitot is megverte: 2–1-re győzött ma délután az Ázsia-kupa A-csoportjának második fordulójában, és ezzel közel került a negyeddöntőhöz.
jan. 12
16:34
London 2012: a férfi 400 m címvédője, LaShawn Merritt nem indulhat (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerdán megerősítette, hogy nem vehet részt a 2012-es nyári játékokon LaShawn Merritt. A férfi 400 m-es síkfutás doppingvétség miatt eltiltott amerikai címvédője – Kiss Balázshoz és Szepesi Nikoletthez hasonlóan – a NOB 2008 nyarán hozott doppingszabálya miatt nem indulhat Londonban.
jan. 12
16:42
Január 28-án mutatják be az új Ferrarit (Metropol)
Január 28-án, Maranellóban mutatják be a Forma-1-es Ferrari új versenyautóját. Ezt Stefano Domenicali, az olasz istálló sportigazgatója jelentette be szerdán Madonna di Campiglióban.
jan. 12
17:06
Videoton: Svájcból érdeklődnek Alves iránt, de Törökországba mehet (She)
A svájci sportal.ch internetes oldal értesülései szerint a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Luzern érdeklődik André Alves, a Videoton támadója iránt.
jan. 12
17:24
Videó: Laluska kiesése érzékeny veszteség a válogatottnak - Mocsai (She)
Ismét egy kulcsemberrel kevesebb tart a magyar férfi kézilabda-válogatottal a svédországi világbajnokságra, Laluska Balázs kézsérülése miatt marad le a tornáról. Mocsai Lajost erről, és a világbajnoki célokról kérdezte az NSO Tv stábja.
jan. 12
17:26
Fiorentina: Cavani már most jobb Ibrahimovicnál - Mihajlovics (She)
Szinisa Mihajlovics, a Fiorentina vezetőedzője úgy véli, a Napoliban a Juventus ellen a hétvégén mesterhármast szerző Edinson Cavani már most jobb, mint az AC Milanban futballozó Zlatan Ibrahimovic.
jan. 12
17:28
Németország: a válogatottnál szóba került Luiz Gustavo honosítása (She)
Oliver Bierhoff, a német labdarúgó-válogatott menedzsere úgy véli, a nemrégiben a Bayern Münchenbe igazoló Luiz Gustavo előtt – honosítása esetén – nyitva lesz a német válogatott öltözőjének ajtaja.
jan. 12
17:42
NOB: az olimpiai bevételek elosztásáról tárgyalnak az Egyesült Államokkal (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) az Egyesült Államok ötkarikás szervezetével (USOC) tárgyalásokat kezdett a szponzorációból és a televíziós közvetítésekből származó bevételek elosztásának módosításáról.
jan. 12
17:44
Videó: a Flamengónál viszik, mint a cukrot az új Ronaldinho-mezeket (She)
Mint arról beszámoltunk, Ronaldinho a brazil Flamengónál folytatja pályafutását. A világbajnok játékos nevével ellátott mezek rögtön a hivatalos bejelentés után rendkívül kelendőnek bizonyultak, így a klub feltöltötte ajándékboltjának polcait.
jan. 12
18:00
Videó: Mourinho a könnyeivel küszködött a gálán Sneijdert hallgatva (She)
Mint arról beszámoltunk, José Mourinho meghatódott az Aranylabda-gálán a holland Wesley Sneijder szavait hallgatva. Korábbi játékosa a világ legjobb edzőjének nevezte, a portugál mester pedig a könnyeivel küszködött a beszéd alatt.
jan. 12
18:36
DVSC: a szlovák válogatott kapus édesapja betegsége miatt hazautazott (She)
A Nemzeti Sport értesülési szerint a DVSC labdarúgócsapata által tesztelt Pavel Kovác édesapja betegsége miatt összecsomagolt, és hazautazott.
jan. 12
18:54
Kerékpár: 33 év után újra Baszkföldön teker majd a Vuelta mezőnye (She)
Idén 33 év után először Baszkföldön is áthalad majd a spanyol országúti kerékpáros körverseny, a Vuelta a Espana mezőnye.
jan. 12
19:30
Karate: a Fighter bajnokai a BVSC szakosztályában folytatják (She)
A egyik legeredményesebb magyar egyesületnek számító Fighter és az idén 110 éves BVSC karate-szakosztálya szerdán együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a jövőben BVSC-Fighter Zugló néven versenyeztetik a sportolókat.
jan. 12
19:32
Ázsia-kupa: Katar legyőzte Kínát, még nincs továbbjutó az A-csoportból (She)
Ha Kína legyőzte volna Katart, nemcsak önmagát, hanem Üzbegisztánt is továbbjuttatta volna a labdarúgó Ázsia-kupa A-csoportjából. Ehelyett azonban a házigazda katariak 2–0-ra nyertek, így még minden nyílt ebben a kvartettben.
jan. 12
19:42
33 év után újra Baszkföldön a Vuelta (Metropol)
Idén 33 év után először Baszkföldön is áthalad majd a spanyol országúti kerékpáros körverseny, a Vuelta a Espana mezőnye.
jan. 12
19:48
Női kosár Euroliga: a Sopron 19 ponttal kikapott a Jekatyerinburgtól (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán 87–68-as vereséget szenvedett az orosz Jekatyerinburgtól a női kosárlabda Euroliga B-csoportjának 9. fordulójában.
jan. 12
19:50
Siófok: megszakadtak a tárgyalások a klub és Szili Attila között (She)
A Nemzeti Sport információi szerint megszakadtak a tárgyalások a labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok és Szili Attila között, a középpályás tehát nem lesz a Balaton-partiak játékosa.
jan. 12
19:52
Férfi kosárlabda NB I: a Szolnok visszavágott a Kecskemétnek (She)
A Szolnoki Olaj 80–70-re megverte a Kecskemétet idegenben a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 16. fordulójában, ezzel a vendégek visszavágtak az ősszel elszenvedett hazai vereségért.
jan. 12
20:00
Itthon sem bírt a Jekatyerinburggal a Sopron (Metropol)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán kikapott a bombaerős orosz Jekatyerinburgtól szerdán a női kosárlabda Euroliga kilencedik, utolsó előtti fordulójában.
jan. 12
20:06
Liverpool: Claudino Ranierit szeretné nyártól a Pool - sajtóhír (She)
Olasz lapértesülések szerint a Roma mostani vezetőedzőjét, Claudino Ranierit szeretné megszerezni a kispadra az angol Liverpool.
jan. 12
20:42
Videó: combbal átvette, majd hatalmas gólt lőtt a katari támadó Kínának (She)
Mint arról beszámoltunk, ha Kína legyőzte volna Katart, nemcsak önmagát, hanem Üzbegisztánt is továbbjuttatta volna a labdarúgó Ázsia-kupa A-csoportjából. Ehelyett azonban a házigazda katariak 2–0-ra nyertek, így még minden nyílt ebben a kvartettben. A duplázó Ahmed Ali első gólja egészen parádésra sikeredett.
jan. 12
21:18
Bundesliga: Mauro Camoranesi a télen elhagyhatja a Stuttgartot (She)
A német labdarúgó-élvonalban szereplő Stuttgart sportigazgatója, Fredi Bobic a Bildnek elmondta, hogy a csapat középpályása, Mauro Camoranesi a téli átigazolási szezonban elhagyhatja a csapatot.
jan. 12
21:36
Elhalaszthatja a NOB a 2014-es Formula-1-es Orosz Nagydíjat (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egy évvel elhalaszthatja a 2014-es Forma-1-es Orosz Nagydíjat, ha az akadályozza az ugyanabban az évben, szintén Szocsiban sorra kerülő téli ötkarikás játékok előkészületeit.
jan. 12
21:36
Formula-1: elhalaszthatja a NOB a 2014-es Orosz Nagydíjat (She)
Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egy évvel elhalaszthatja a 2014-es Formula–1-es Orosz Nagydíjat, ha az akadályozza az ugyanabban az évben, szintén Szocsiban sorra kerülő téli ötkarikás játékok előkészületeit.
jan. 12
21:54
Videó: 20 ezer ember gyűlt össze Ronaldinho hivatalos bemutatásán (She)
Mint arról beszámoltunk, Ronaldinho a brazil Flamengónál folytatja pályafutását. A Milantól igazolt támadó népszerűségét jelzi, hogy 20 ezer ember gyűlt össze a bemutatásán, a nevével ellátott mezek pedig rögtön a hivatalos bejelentés után rendkívül kelendőnek bizonyultak.
jan. 12
22:12
Király-kupa: a Sevilla kétgólos hátrányból egyenlített a Villarreal ellen (She)
A Sevilla kétszer is kétgólos hátrányba került, de 3–3-as döntetlent játszott a Villarreal ellen az El Madrigalban a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 12
22:14
Dakar-rali: Coma és al-Attijah is tíz perc fölé növelte előnyét (She)
Az autósoknál a dél-afrikai Giniel de Villiers, míg a motorosoknál pedig az összetettben is élen álló spanyol Marc Coma érte el a legjobb időt a szerdai, tizedik szakaszon a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén, melyet argentin és chilei utakon rendeznek meg.
jan. 12
22:30
Női kosár Euroliga: spanyol nap a 9. fordulóban - eredmények (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének 9. fordulójában ma öt mérkőzést játszottak. Ahogy arról már beszámoltunk, a Sopron hazai pályán vereséget szenvedett az orosz Jekatyerinburgtól. A spanyol Salamanca és Valencia ellenben egyaránt hetedik győzelmét szerezte meg a csoportjában.
jan. 12
22:32
Férfi kézilabda: a PLER-ből Izraelbe igazolt Rév Mátyás (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő PLER KC jobbszélsőjét, a B-válogatott Rév Mátyást öt hónapra kölcsönadta klubja a Maccabi Tel-Avivnak.
jan. 12
22:48
Angol Ligakupa: Priskin góljával nyert az Ipswich az Arsenal ellen (She)
Remek, kulturált játékkal és magyar góllal verte meg az Ipswich Town az Arsenalt az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. A másodosztályú csapatban Fülöp Márton végig remekül őrizte a hazaiak kapuját, Priskin Tamás pedig a 76. percben győztes találatot szerzett.
jan. 12
23:06
Magyarok verték meg az Arsenalt (Infostart)
A második ligás Ipswich Town 1-0-ra győzött az Arsenal ellen az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első meccsén. A sikerben kulcsszerepet játszott a két magyar légiós.
jan. 12
23:06
Olasz Kupa: az Inter Eto'o duplájával búcsúztatta Rudolfékat (She)
A címvédő Inter 3–2-re megverte a Genoát hazai pályán az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében. Samuel Eto'o duplázott a fekete-kékeknél, míg Rudolf Gergely büntetőt harcolt ki a vendégek első találata előtt.

Keresés