2011. január 12. szerda

jan. 12
23:08
Premier League: az újonc Blackpool otthon is legyőzte a Liverpoolt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 19. fordulójából elhalasztott mérkőzésen az újonc Blackpool hazai pályán 2–1-re legyőzte a Liverpoolt, és ezzel elrontotta Kenny Dalglish bajnoki bemutatkozását.
jan. 12
23:10
Videó: A Bajnokok Ligájához erősítenünk kell a kereten - Mezey (She)
A Videoton labdarúgói hétről-hétre felépített edzéstervet hajtanak végre a tavaszi rajtig. Az élről várják a magyar bajnokság tavaszi folytatását, de Mezey György vezetőedző tudja, ha elérik legfontosabb céljukat, vagyis megszerzik a bajnoki címet és ezzel együtt a Bajnokok Ligája-selejtezőjében való indulás jogát, akkor komoly erősítésekre lesz majd szükségük.
jan. 12
23:12
Videó: Priskin higgadtan gurította a győztes gólt az Arsenal kapujába (She)
Mint arról beszámoltunk, remek, kulturált játékkal és magyar góllal verte meg az Ipswich Town az Arsenalt az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. A másodosztályú csapatban Fülöp Márton végig remekül őrizte a hazaiak kapuját, Priskin Tamás pedig a 76. percben győztes találatot szerzett. Íme, a magyar csatár találata videón!
jan. 12
23:24
Skócia: a ligautolsó otthonában hagyott pontokat a Celtic (She)
A skót labdarúgó-bajnokság élvonalának 20. fordulójában a Celtic mindössze 1–1-es döntetlent játszott a liga utolsó helyén szerénykedő Hamiltonnal.
jan. 12
23:26
Olympiakosz: „mindenki Némethet akarja”, aki influenzával küszködik (She)
A görög redplanet.gr beszámolója szerint a Panioniosz mellett a Kerkyra és a Panszerraikosz is kölcsönvenné Németh Krisztiánt, az Olympiakosz magyar támadóját.
jan. 12
23:28
Videó: Rudolf büntetőt harcolt ki az Inter ellen, a Genoa kikapott (She)
Mint arról beszámoltunk, a címvédő Inter 3–2-re megverte a Genoát hazai pályán az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében. Samuel Eto'o duplázott a fekete-kékeknél, míg Rudolf Gergely büntetőt harcolt ki a vendégek első találata előtt.

Keresés