2011. január 24. hétfő

jan. 24
12:54
Videó: íme, a Debrecen brazil és olasz próbajátékosának megmozdulásai! (She)
Mint arról már beszámoltunk, újabb két futballista érkezett próbajátékra a DVSC labdarúgócsapatához. Egyikük az AC Milan korábbi játékosa – hivatalos meccsen azonban nem játszott –, Patrick Kalambay, és a brazil védő, Jhonnes Marques de Souza. Tekintse meg a két labdarúgó megmozdulásait!
jan. 24
13:12
Australian Open: Nadal az utolsó (Infostart)
A világelső Rafael Nadal jutott be utolsóként a férfi negyeddöntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 24
13:12
Parasport: Kanyó gerelyhajításban az ötödik helyen végzett a vb-n (She)
Kanyó Zsolt gerelyhajításban az ötödik helyen végzett az új-zélandi Christchurchben zajló paraatlétikai-világbajnokságon.
jan. 24
13:12
Blatter: több bíró lehet, sólyomszem nem (Metropol)
Joseph Blatter szerint lehet, hogy a 2014-es, brazíliai futball-világbajnokságon már használni fogják azokat a technológiai újításokat, amelyekkel elkerülhetők a súlyos bírói tévedések, így például a szabályos gól érvénytelenítése.
jan. 24
13:14
Blatter: több bíró lehet, sólyomszem nem (Infostart)
Joseph Blatter szerint lehet, hogy a 2014-es, brazíliai futball-világbajnokságon már használni fogják azokat a technológiai újításokat, amelyekkel elkerülhetők a súlyos bírói tévedések, így például a szabályos gól érvénytelenítése.
jan. 24
13:30
Hamburg: Ruud van Nistelrooy nem igazolhat a Real Madridba (She)
A német élvonalban szereplő HSV elnöke, Bernd Hoffmann kijelentette, hogy nem adják el holland válogatott csatárukat, Ruud van Nistelrooyt. Mint arról már beszámoltunk, a támadó korábbi klubja, a Real Madrid több ajánlatot is tett Nistelrooynak, hogy térjen vissza a „királyi gárdába”.
jan. 24
13:32
Chelsea: Lampard nem lép pályára a Bolton elleni mérkőzésen (She)
Az angol első osztályú Chelsea játékosa, Frank Lampard nem lép pályára csapata ma esti, Bolton elleni idegenbeli mérkőzésén. A játékos vádlisérülése miatt el sem utazott a kerettel a Premier League 24. fordulójának záró összecsapására.
jan. 24
13:48
Brescia: Feczesin a másodosztályú Ascolihoz kerülhet - lapértesülés (She)
A Bresciaoggi.it értesülései szerint nemcsak a Wisla Kraków érdeklődik Feczesin Róbert, a Brescia magyar csatára iránt, hanem az olasz másodosztályban szereplő Ascoli is szívesen megszerezné a játékost.
jan. 24
13:50
Tenisz, Fed-kupa: a Hollandia, Románia és Lettország az ellenfél (She)
Elkészítették a női tenisz Fed-kupa sorsolását: a magyar válogatott a hollandokkal, a románokkal és a lettekkel kerültünk egy csoportba.
jan. 24
14:06
Tenisz, Fed-kupa: Hollandia, Románia és Lettország az ellenfél (She)
Elkészítették a női tenisz Fed-kupa sorsolását: a magyar válogatott a hollandokkal, a románokkal és a lettekkel került egy csoportba.
jan. 24
14:08
Női vízilabda LEN-kupa: a Szentes görög csapatot kapott a nyolc között (She)
A görög Patraszt kapta negyeddöntős ellenfélnek a női vízilabda LEN-kupában a Szentes együttese az európai szövetség (LEN) által megejtett hétfői sorsoláson.
jan. 24
14:10
Női kézilabda NB I: a szezon végéig kidőlt a Fradi átlövője (She)
A Siófok elleni mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett a Ferencváros női kézilabdacsapatának balátlövője, Deáki Dóra, akit kedden operálnak meg. A handball.hu információi szerint a játékos ebben a szezonban már nem léphet pályára.
jan. 24
14:24
Australian Open: Makarova egy szettben volt versenyben Clijstersszel (She)
A harmadik helyen kiemelt belga Kim Clijsters két szettben nyert az orosz Jekatyerina Makarova ellen az Australian Open női egyesének utolsó nyolcaddöntőjében.
jan. 24
14:24
Van Nistelrooy nem megy Madridba (Metropol)
Eldőlt, hogy nem tér vissza a Real Madridhoz Ruud van Nistelrooy, a német Hamburger SV holland labdarúgója.
jan. 24
14:42
FTC: Gárdost vinné a Sheffield United, Lipcsei nem számol légiósokkal (She)
A Ferencváros NB II-ben szereplő második csapatának vezetőedzője, Lipcsei Péter az ftc.hu-n megjelent nyilatkozatában együttese több futballistájáról is beszélt. Elmondása szerint Gárdos Andrást szóba hozták a Sheffield Uniteddel, ugyanakkor Lipcsei tavasszal már jóval kevesebb külföldi játékossal számol.
jan. 24
14:42
Van Gaal senkire sem hallgat (Metropol)
A klubelnök Uli Hoeness után a sportigazgató Christian Nerlinger is bírálta Louis van Gaalt, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
jan. 24
14:44
Videó: a Barca játékosai után a Real Madrid sztárjai is összeszólalkoztak (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Real Madrid 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Mallorcát. A mérkőzésen a vendégek egy támadás végén majdnem betaláltak, de a labda végül a kapufáról kipattant. A madridiak kapusa, Iker Casillas azonban nem értette, hogy csapattársa, Marcelo miért engedte lőni az ellenfelet, és ezt hangosan szóvá is tette.
jan. 24
14:46
U21-es válogatott: Simon Ádám megsérült, Turcsik bekerült a keretbe (She)
A Róth Antal szövetségi edző vezette U21-es válogatott a hét első két napján folytatja felkészülését az idén ősszel kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre. Az előzetesen kihirdetett keretből nem mindenki tud részt venni a telki edzőtáborozáson, ezért a szakmai stáb néhány helyen változtatott az együttesben – adta hírül az mlsz.hu.
jan. 24
15:00
Mocsai: Pérez stabilizálhatja a csapatot (Infostart)
A német válogatott védelmében vannak olyan töréspontok, amelyeket kihasználva a magyar együttes eredményes lehet - mondta az InfoRádiónak a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Mocsai Lajos kiemelte, hogy Pérez Carlos 39 évesen is sokat lendíthet a nemzeti együttes játékán az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
jan. 24
15:00
U18-as válogatott: a görögök elleni két meccsel kezdi az évet a csapat (She)
A Tuboly Frigyes vezette U18-as válogatott hétfőn délelőtt elutazott Görögországba, ahol kedden és csütörtökön is megmérkőzik a házigazdák korosztályos együttesével. Mindkét mérkőzést Láriszában rendezik.
jan. 24
15:02
Videó: a víz felszínén próbált sétálni Németország új kedvence (She)
Az utóbbi időben a német szurkolók új kedvence lett a 23 éves, bosnyák származású, de német teniszezőnő, Andrea Petkovic. Az Australian Open női egyes mezőnyében már a legjobb nyolc között járó Petkovicot az egyik jégkrémvállalat kérte fel, hogy egy hatalmas műanyag buborékban próbáljon meg járni egy vízzel teli medencében.
jan. 24
15:36
A lé a tét a kéziseknél (Blikk)
Jönköping - Akár százmilliókat is érhet, ha kézilabda-válogatottunk teljesíti a célkitűzést, s bejut a legjobb hét közé a svédországi olimpiai kvalifikációs vb-n.  A középdöntőben szereplő együttesnek sikerült legyőznie 27-25-re a német csapatot, bár még hátravan a spanyolok elleni keddi (Sport1, 18.30) ütközet és egy későbbi helyosztó is.
jan. 24
15:38
44 évesen lett Európa-bajnok (Blikk)
Budapest — Negyvennégy esztendősen felért eddigi pályafutása csúcsára és profi Európa-bajnoki övet szerző Petrányi Zoltán. Az idehaza promóterként is tevékenykedő nehézsúlyú ökölvívó az UBO (Egyetemes Bokszszervezet) címét vívta ki, miután az ötödik menetben technikai K. O.-val legyőzte Tóth Lászlót (38), kiérdemelve ezzel a magyar bajnoki övet is.
jan. 24
15:54
Manchester City: a túl sokat kereső Wright-Phillipset ingyen vihetik (She)
A Manchester City mindenképpen meg akar szabadulni a túl sokat kereső Shaun Wright-Phillipstől, így az angol válogatott szélsőt állítólag ingyen is elengedné a dúsgazdag klub.
jan. 24
15:56
Newcastle United: „csak" három hétig nem léphet pályára Andy Carroll (She)
A Newcastle United cáfolta azokat a híreket, miszerint a csapat csatára, Andy Carroll sérülés miatt még két hónapig nem léphet pályára. A Premier League-ben szereplő klub tájékoztatása szerint a játékos három héten belül felépül sérüléséből.
jan. 24
16:12
Nyíregyháza: kameruni válogatottat tesztelnek, a Lokitól is jöhet játékos (She)
Ma két kameruni próbajátékos csatlakozott a labdarúgó NB II Keleti csoportjában listavezető Nyíregyháza Spartacus keretéhez – adta hírül a nyiregyhazaspartacus.hu. Brekk János vezetőedző elmondta, hamarosan a Debreceni VSC-től is érkezhet hozzájuk játékos.
jan. 24
16:14
Sunderland: az Inter játékosa, Muntari kölcsönbe érkezhet a csapathoz (She)
Sulley Muntari, az olasz élvonalban szereplő Internazionale ghánai válogatott középpályása a szezon végéig kölcsönbe kerülhet a Sunderlandhez. A hírt a játékos ügynöke is megerősítette.
jan. 24
16:30
NB II: Madar a Honvéd II-höz, Mojzer Csepelre került az SZTK-ból (She)
Fejlődésük érdekében két fiatal futballistát is kölcsönad a Szigetszentmiklós NB II-es labdarúgócsapata.
jan. 24
16:32
IFFHS: Ferguson az utóbbi tizenöt év legjobb edzője Wenger előtt (She)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson az utóbbi tizenöt év legjobb edzője, megelőzve a szintén az angol bajnokságban szereplő Arsenalt vezető Arsene Wengert.
jan. 24
16:34
NB II: Sowunmi öccse a második ligás Kaposvölgyében folytathatja (She)
Az NB II-ben folytathatja pályafutását Sowunmi Attila, a közelmúltban a ciprusi APOP-hoz szerződött Sowunmi Thomas 21 éves öccse.
jan. 24
16:36
Milan: A Napolin kívül még négy-öt riválisunk van - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, az olasz élvonalban szereplő Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nem a Napoli az egyetlen riválisuk a bajnokságban, legalább öt-hat csapat jelent veszélyt a listavezető pozíciójára – mondta a szakember az egyik olasz rádiónak.
jan. 24
16:38
Eb 2012: márciustól lehet jegyeket igényelni a jövő évi tornára (She)
Március elsejétől lehet jegyeket igényelni a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságra – közölték hétfőn, 500 nappal a rajt előtt a lengyel szervezők, akik az ukránokkal közösen adnak otthont a 2012-es tornának.
jan. 24
16:40
NB III: korábbi élvonalbeli játékossal erősített a Csepel FC (She)
A korábban több élvonalbeli csapatot is megjárt Filó Tamás az NB III-as Csepel FC-ben folytatja pályafutását.
jan. 24
16:48
NB II: Kanadában szerepelt magyar játékost tesztel a Tatabánya (She)
Nagy a mozgás a Tatabánya FC háza táján, alakul az NB II Nyugati csoportjában szereplő labdarúgócsapatának kerete.
jan. 24
16:50
Zaragoza: Pintér Ádám szenegáli válogatott vetélytársat kapott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Zaragoza kölcsönbe megszerezte a Saint-Étienne 36-szoros szenegáli válogatott játékosát, Guirane N'Dawt.
jan. 24
17:06
Az MLSZ együttműködési megállapodást kötött a spanyol szövetséggel (Infostart)
A Magyar (MLSZ) és a Spanyol Labdarúgó Szövetség együttműködési megállapodást írt alá hétfőn, ennek értelmében a magyar szakemberek megismerhetik majd a működési folyamatokat a világbajnok csapat hazájában. Az erről szóló szerződést Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, valamint Ángel María Villar, a spanyol szervezet vezetője látta el kézjegyével Budapesten.
jan. 24
17:06
Videointerjú: Nagyon kemény a németek védelme - Katzirz Dávid (She)
A németek ellen mindenre választ kaphatnak a szurkolók. Ha a magyar férfi kézilabda-válogatott nyer, akkor nagy lépést tesz London felé, viszont ha kikap, messzire kerülhet az olimpiától. Katzirz Dávidot kerestük telefonon.
jan. 24
17:06
Ő az Ogre új szerelme (Blikk)
jan. 24
17:06
A spanyol foci működésével ismerkedik az MLSZ (Metropol)
A Magyar és a Spanyol Labdarúgó Szövetség együttműködési megállapodást írt alá hétfőn, ennek értelmében a magyar szakemberek megismerhetik majd a működési folyamatokat a világbajnok csapat hazájában.
jan. 24
17:08
Labdarúgás: az ázsiai konföderáció vezetője szerint Blatternek mennie kell (She)
Joseph Blatter túl régóta vezeti a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA), ezért eljött az idő, hogy távozzon az elnöki székből – nyilatkozta hétfőn Mohamed bin Hammam, az ázsiai konföderáció (AFC) első embere.
jan. 24
17:10
Barcelona: A négypontos előny semmi a Real előtt - David Villa (She)
David Villa, a spanyol élvonalban szereplő FC Barcelona támadója újságíróknak elmondta, hogy szerinte a négy pontos előny semmit sem jelent a Real Madriddal szemben.
jan. 24
17:12
MLSZ: együttműködési megállapodást kötöttek a spanyol szövetséggel (She)
A Magyar (MLSZ) és a Spanyol Labdarúgó-szövetség együttműködési megállapodást írt alá hétfőn, ennek értelmében a magyar szakemberek megismerhetik majd a működési folyamatokat a világbajnok csapat hazájában.
jan. 24
17:14
DVSC: Kabát, Illés és Simac is sérült, Ramosnak is problémái vannak (She)
A DVSC labdarúgócsapatában nem lépett pályára a felkészülési mérkőzéseken Illés Gyula és Kabát Péter, mindkét játékos sérülés miatt hiányzott az együttesből. A mai edzésen Luis Ramos térdsérülést szenvedett, emiatt abba kellett hagynia a gyakorlást – olvasható a Loki honlapján.
jan. 24
17:24
F1: a Force India szerdán ismerteti pilótáit, Sutilt és Di Restát (She)
A Force India-istálló szerdán jelenti be, kik lesznek a pilótái a 2011-es Formula–1-es idényben. A BBC úgy tudja, a német Adrian Sutil marad, új csapattársa pedig a német túraautó-bajnokság tavalyi győztese, a skót Paul di Resta lesz. A brit érkezésének hírét erősíti, hogy a bejelentésre Glasgow-ban kerül sor.
jan. 24
17:26
Australian Open: Kapitány búcsúzott, nincs már magyar a mezőnyben (She)
Az első fordulóban búcsúzni kényszerült az Australian Open egyetlen magyar indulója a junior mezőnyben. Kapitány Krisztina a lány páros versenyen az indiai Rishika Sunkarával indult, de az ausztrál Kassandra Dusner, Azra Hadzic páros 6:4, 4:6 után a szuper tie-breakben 10–3-ra legyőzte.
jan. 24
17:42
Rali: megegyeztek Räikkönennel, az idén is Citroënnel megy a vb-n (She)
Kimi Räikkönen megegyezett a Citroën ralicsapatával, így a Formula–1 2007-es világbajnoka az idén is a világbajnoki sorozatban fog versenyezni. Ezt a francia gyár párizsi bemutatóján jelentették be.
jan. 24
17:42
Szűcs Lajos lehet 2010 legjobb kapusa (Blikk)
jan. 24
17:44
Férfi kézilabda-vb: az Izlandot megverő spanyolok már elődöntősök (She)
A spanyol válogatott remek első félidőt követően 32–24-re nyert Izland ellen, így már biztos, hogy elődöntőt játszhat a Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon.
jan. 24
17:44
Gera: búcsú a Fulhamtől (Blikk)
jan. 24
18:00
Videó: B. J. Raji mókás tánccal ünnepelte touchdownját (She)
Magyar idő szerint vasárnap este és hétfő hajnalban rendezték meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferenciadöntőit. A Pittsburgh Steelers–New York Jets, valamint a Chicago Bears–Green Bay Packers összecsapás is bővelkedett látványos jelenetekben, ezekből válogattunk néhányat.

Keresés