2011. január 24. hétfő

jan. 24
18:00
Visszatér a pólókirály: Kásás Tamás (Blikk)
jan. 24
18:18
Videó: a súlyrekorder mókás tánccal ünnepelte touchdownját (She)
Magyar idő szerint vasárnap este és hétfő hajnalban rendezték meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferenciadöntőit. A Pittsburgh Steelers–New York Jets, valamint a Chicago Bears–Green Bay Packers összecsapás is bővelkedett látványos jelenetekben, ezekből válogattunk néhányat. A Pittsburgh ellen interception-touchdownt jegyző B. J. Rajról jegyezzük meg, hogy 153 kilójával…
jan. 24
18:20
NHL: a sérült Crosbynak ki kell hagynia a hét végi All Star-gálát (She)
Hiába kapta a legtöbb szavazatot a szurkolóktól, kihagyja az észak-amerikai profi jégkorongliga hét végi All Star-gáláját Sidney Crosby, a Pittsburgh Penguins kanadai csapatkapitánya. A tavalyi téli olimpia jégkorongtornájának aranyérméről döntő gól szerzője agyrázkódás miatt pihen, el sem utazik a raleigh-i eseményre.
jan. 24
18:36
Videó: a súlyrekorder B. J. Raji mókás tánccal ünnepelte touchdownját (She)
Magyar idő szerint vasárnap este és hétfő hajnalban rendezték meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferenciadöntőit. A Pittsburgh Steelers–New York Jets, valamint a Chicago Bears–Green Bay Packers összecsapás is bővelkedett látványos jelenetekben, ezekből válogattunk néhányat. A Pittsburgh ellen interception-touchdownt jegyző B. J. Rajról jegyezzük meg, hogy 153 kilójával…
jan. 24
18:36
Talmácsi nem szerepel az ideiglenes pilótalistán (Metropol)
A Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) hétfőn közzétette az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes pilótalistáját, amelyen nem szerepel Talmácsi Gábor.
jan. 24
18:38
Férfi kézilabda-vb: magyar-német mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában a magyar válogatott Németország ellen lép pályára, a folytatás szempontjából döntő jelentőségű találkozón. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 24
18:40
NFL: Christina Aguilera énekli a himnuszt a Super Bowl előtt (She)
Christina Aguilera énekli az amerikai himnuszt a magyar idő szerint február 7-én 0.30 perckor kezdődő XLV. Super Bowl előtt. A 30 esztendős amerikai énekesnőnek ez lesz a második fellépése a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság csúcsmérkőzésén, 2000-ben a félidei koncerten már szerepelt.
jan. 24
18:42
MOB: a kajak-kenu kapja a legmagasabb olimpiai felkészülési támogatást (She)
A hétfőn megtartott rendkívüli ülésén elfogadta az idei évre szóló olimpiai felkészülési támogatásokkal kapcsolatos elosztási javaslatot a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége; a tavalyihoz képest csaknem egymilliárddal több, 2.1 milliárd forint jut erre a célra.
jan. 24
18:44
F1: gondatlanságból elkövetett emberölés lehet a vád JJ Lehto ellen (She)
Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolhatják meg az 1989 és 1994 között 62 Formula–1-es futamon induló, az 1991-es San Marinó-i Nagydíjon dobogóra álló JJ Lehtót, aki még tavaly júniusban volt részese halálos motorcsónak-balesetnek.
jan. 24
18:46
Profi ökölvívás: Dimitri Sartison lehet James DeGale ellenfele (She)
Könnyen lehet, hogy a WBA ideiglenes nagyközépsúlyú bajnoki címéért mérkőzhet meg az olimpiai bajnok James DeGale.
jan. 24
18:54
Felkészülés: Huszti egy félidőt játszott a győztes Zenit dubai meccsén (She)
A Zenit Alekszandr Kerzsakov és Szergej Szemak góljával 2–0-ra megverte az iráni Perszepoliszt felkészülési mérkőzésen Dubaiban.
jan. 24
18:54
Egymilliárddal több az olimpiai felkészülésre (Metropol)
Elfogadta az idei évre szóló olimpiai felkészülési támogatásokkal kapcsolatos elosztási javaslatot a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége: a tavalyihoz képest csaknem egymilliárddal több, 2,1 milliárd forint jut erre a célra.
jan. 24
18:56
Alpesi sí: Julien Lizeroux kihagyja a schladmingi szlalomot (She)
Julien Lizeroux térdsérülés miatt kihagyja a holnapi, Schladmingban megrendezendő szlalom világkupa-versenyt.
jan. 24
19:12
Olympique Marseille: a klub elgondolkozik Benzema kölcsönvételén (She)
A francia Olympique Marseille labdarúgócsapata szívesen kölcsönvenné a Real Madrid csatárát, Karim Benzemát.
jan. 24
19:14
MotoGP: teljes a 2011-es rajtlista, Talmácsi nem szerepel rajta (She)
A Nemzetközi Motorkerékpáros-szövetség (FIM) hétfőn közzétette az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes pilótalistáját, amelyen nem szerepel Talmácsi Gábor.
jan. 24
19:30
Serie A: Záratét három mérkőzésről eltiltották a bolognai csetepatéért (She)
Mauro Záratét három mérkőzésre szóló eltiltással sújtották a Bologna–Lazio olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés (3–1) után történt csetepaté miatt.
jan. 24
19:32
Real Madrid: Van Nistelrooy 1 milliót fizetne, hogy elengedje a Hamburg (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint Ruud van Nistelrooy hajlandó lenne saját zsebből 1 millió eurót kifizetni jelenlegi klubjának, a német Hamburgnak, hogy az elengedje a Real Madridhoz.
jan. 24
19:34
Sampdoria: Maccarone lett Koman negyedik új csapattársa Genovában (She)
A Palermót elhagyó Massimo Maccarone három évre a Sampdoriához szerződött – jelentette be hétfőn a genovai klub. A 31 éves csatár a Manchester Unitedtől kölcsönvett Federico Macheda, a Barcelonától szerződtetett Mauro Icardi és a debreceni Laczkó Zsolt után Koman Vladimir együttesének negyedik januári szerzeménye.
jan. 24
20:06
Kézilabda-világbajnokság: magyar győzelem a németek ellen (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-25-re legyőzte a német csapatot a svédországi világbajnokság középdöntőjének hétfői játéknapján, és ezzel a saját kezébe vette a sorsát az olimpiai selejtezőt illetően.
jan. 24
20:42
Bravúros győzelem a németek ellen (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-25-re legyőzte a német csapatot a svédországi világbajnokság középdöntőjének hétfői játéknapján, és ezzel a saját kezébe vette a sorsát az olimpiai selejtezőt illetően.
jan. 24
20:44
Räikkönen az idén is a rali-vb-n indul (Metropol)
A Forma-1-ben 2007-ben a Ferrarival világbajnok Kimi Räikkönen az elmúlt esztendőhöz hasonlóan az idén is a rali-világbajnokságon versenyez.
jan. 24
21:00
Férfi kézilabda-vb: Brand nagyon csalódott, Pérez már a keddre gondol (She)
A német férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Heiner Brand csalódottságának adott hangot a magyaroktól elszenvedett 27–25-ös vereségük után, míg a mieink egyik legjobbjának bizonyuló Pérez Carlos nem ünnepli sokáig a mai sikert, már a spanyolok elleni mérkőzésre gondol.
jan. 24
21:36
Futsal NB I: győztek az éllovasok, nagy verésbe szaladt bele a Vasas (She)
A futsal NB I 13. fordulójában győzött a bajnokság két éllovasa, a Rába ETO és a Berettyóújfalu. Az ETO a harmadik helyen álló Üllő FC Cső-Montage ellen nyert 8–4-re, míg a Berettyó 9–5-ös győzelmet aratott az Ózd vendégeként.
jan. 24
21:54
Videó: Didier Drogba pokoli lökettel vette be a Bolton kapuját (She)
Didier Drogba révén a Chelsea megszerezte a vezetést a Bolton ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában. Az elefántcsontparti légiós óriási lövését követően a labda kacsázni kezdett, így Jussi Jääskeläinennek nem lehetett esélye a védésre.
jan. 24
21:56
Argentína: Messi bekerült a portugálok elleni keretbe, Tévez nem (She)
Lionel Messi meghívót kapott az argentin labdarúgó-válogatott Portugália elleni felkészülési mérkőzésére, Carlos Tévez viszont nem lesz ott a február 9-én Genfben sorra kerülő meccsen.
jan. 24
22:12
Férfi kézilabda-vb: megverte Norvégiát, így Franciaország elődöntős (She)
Franciaország a papírformának megfelelően legyőzte Norvégiát (31–26-ra), így a középdöntő utolsó fordulójának eredményeitől függetlenül bejutott a legjobb négy közé a Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon. Az elődöntő másik három résztvevője Spanyolország, Dánia és Svédország lesz.
jan. 24
22:14
Férfi kézilabda-vb: Pedig a kezünkben volt a győzelem - Bitter (She)
A német férfi kézilabda-válogatott kapusa, Johannes Bitter igen csalódottan nyilatkozott a Magyarország elleni kétgólos vereséget követően.
jan. 24
22:16
Anglia: nem lesz döntés pénteken a londoni Olimpiai Stadionról (She)
A londoni olimpiai park építői elhalasztották az eredetileg péntekre tervezett döntést arról, hogy a 2012-es nyári játékok után a Tottenham vagy a West Ham használja-e az Olimpiai Stadiont. A két klub ajánlatát tovább kell vizsgálniuk a tervezettnél, és az is előfordulhat, hogy egyiké sem lesz az aréna, hanem 25 ezres, vegyes használatú stadiont alakítanak ki belőle.
jan. 24
22:30
Férfi kézilabda-vb: Egyiptom legyőzésével Dél-Korea a 13. helyezett (She)
Dél-Korea szerezte meg a 13. helyet a svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon, miután a helyosztón 26–23-ra legyőzte Egyiptomot.
jan. 24
22:32
Liverpool: megegyezett a két klub, Babel a Hoffenheimhez szerződik (She)
A Liverpool megegyezett a Hoffenheimmel Ryan Babel eladásáról, jelentette be a Premier League 11. helyén álló gárda a honlapján. A holland szélső kedden utazik Németországba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, és aláírja szerződését a Bundesligában szereplő együttesnél.
jan. 24
23:06
Férfi kézilabda-vb: így juthat a legjobb nyolc közé a magyar csapat (She)
Hacsak Argentína nem végez a másik csoport 4. helyén (ez akkor következne be, ha a dél-amerikaiak megvernék Szerbiát, míg a horvátok kikapnának a lengyelektől), a magyar válogatottnak csak akkor maradna esélye a 2012-es olimpiai részvételre, ha most a vb-n középdöntős csoportjában megszerezné legalább a negyedik helyet vagy ha megnyerné a jövő évi szerbiai Eb-t.
jan. 24
23:08
Premier League: magabiztos Chelsea-győzelem Boltonban (She)
A Chelsea jó helyzetkihasználásának köszönhetően 4–0-ra legyőzte a Boltont idegenben a Premier League 24. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel életben tartotta a Carlo Ancelotti menedzser által a mérkőzés előtt emlegetett bajnoki reményeit.
jan. 24
23:10
Primera División: a Bilbao simán győzött az Hércules ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 20. fordulójának utolsó mérkőzésén az Athletic Bilbao hazai pályán győzött 3–0-ra az Hércules ellen.
jan. 24
23:42
Férfi kézilabda-vb: Gulyás a sérült Gál helyett visszakerül a csapatba (She)
Gulyás Pétert nevezi a Németország elleni vb-középdöntőt megelőző bemelegítés során megsérülő Gál Gyula helyén Mocsai Lajos, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember a németek elleni 27–25-ös bravúrt követően beszélt a cseréről.
jan. 24
23:44
Videó: a Chelsea újra régi fényében csillogott a Bolton ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Chelsea jó helyzetkihasználásának köszönhetően 4–0-ra legyőzte a Boltont idegenben a Premier League 24. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel életben tartotta a Carlo Ancelotti menedzser által a mérkőzés előtt emlegetett bajnoki reményeit. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!

Keresés